|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.2.2006 18:28:42   
Bety
Pozdravljene!

Mene samo zanima, če se Pupika kaj oglasi? Videla sem njeno objavo 13.1. in potem nič več.

Hvala za odgovor,

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.2.2006 17:53:36   
GoYa
Ojla,

da se mal pofočkam še v user posted image . Končno sem danes prišla do neta, nam cel dan ni delalo. Baje na celi primorski (T2).

Tole vreme je en user posted image , a ne? Se kr stresem, ko pomislim na april, da bo tudi podobno. Jaz bi sončka, ker tako čudežno vpliva na dobro voljo.

Drugače odštevam dneve do naslednjega pregleda. Še točno dva tedna, ravno na dan žena. Mogoče mi bo pa G dal kakšno user posted image , he he user posted image . No, sej najlepše darilo bo, ko bom videla bebiko. Upam, da bo delal UZ. Do sedaj ga je še vedno (4x). Moj možek mu bo rekel, naj mu še na 3D pokaže, ker še ni videl. Na drugem pregledu, ko ni mogel bit zraven zaradi službe, sem jaz že videla našo pikico na 3D. Zanimivo.

Slabosti pa so sam še blage. Upam, da se spet ne vrne kaj nazaj.

Kako ste pa kaj ostale kokice?

LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.2.2006 17:55:40   
GoYa
O, Bety user posted image . Šele zdaj sem videla tvoj post, pa kraj Pivka. Sej si bivša Bety RR, al sem kej ustrelila user posted image .

Za Pupiko pa ne vem, ker bolj malo spremljam forume, ki niso pod Zanositev ali Nosečnost.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2006 7:51:16   
Bety
Ja Goya, to sem jaz....mene pa poznaš tudi  s drugega foruma, kot Upanje....
Upam, da mi je končno ratal, ker ti SS so mi živčke pojedli...Poskušala sem Neni dobit pa mi ne uspe...Mogoče ve, kako je z njo?...Pupika je lanjsko leto bila z mano nosečnica in takoj zatem splavila, kot jaz....potem je imela izvenmat..user posted image ..ufff....prava borka je...zato jo zdaj iščam....če je zopet doživela krah, pa ji pošiljam prijateljski objem...user posted image ....enkrat mora tudi njej uspeti, ni hudič...user posted image
Goya, še eno vprašanje....ali se spomniš, da si ob izcedkih na začetku uporabila nekaj več prometrijuma in potem so se vsi krči in znaki nosečnosti ustavili??? Je bilo vse OK z nosečnostjo, to vem, samo prometrijum je enostavno ublažil znake, a ne?!?! To sem na sebi ugotovila in samo preverjam, če imajo tudi druge podobne izkušnje. Moj prvi pregled je v torek, 28.2. ....Dan D....nisem več tako nestrpna in živčna. Vdala sem se v usodo. Itak nimam kaj pomagat.
Imej se lepo, Goya....
Drugim pa veliko sreče še naprej...
LPuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2006 15:33:10   
Lu
Ojla user posted image !

Tudi mi smo user posted image . PDP je 28.9.06. danes je tudi G potrdila in sem v 9 t. Sem bila kar malo šokirana, ker sem pričakovala tam nekje 5 t. M sploh nisem dobila. Pri 11 mesecih sem nehala dojit in očitno potem takoj zanosila. Sva prav vesela. Čez 3 tedne imam pa že NS. Kam boste šle ve? Jaz bom šla po vsej veretnosti k dr.Pušenjaku, če me bodo sprejeli. Drugače imam pa Majo zopet doma. Danes in jutri bom na bolniški. Zopet ima neko virozo in sicer kašlja, ima vročino. Zdaj dobiva antibiotike. Samo upam, da se ne nalezem še sama. Sem bila močno bolna pred 3 tedni za kar sem morala jemati tudi neke tablete, ki pa niso priporočene v user posted image . Sama sem jih jemala, ker nisem vedela da sem user posted image . Upam, da mi na NS lahko povejo kaj več, ker moja G mi ni mogla 100% zatrditi, da je vse Ok glede jemanja teh tablet.

Zdaj pa moram nehat, ker moja Majčika user posted image . Se še kaj javim. 

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2006 19:19:51   
GoYa
Bety, veš da je ratalo user posted image . Test že ne laže. Drugače tole s SS pa vem, kako je user posted image .
Glede Prometriuma, jaz sem ga vedno jemala točno toliko kot mi ga je G predpisal. To je do 12 t po 3 na dan, na 8 ur. Od 12 t jemljem po 2 na dan, na 12 ur, do naslednjega pregleda, pol pa konc. Drugače pa jaz nisem imela izcedka. Razen Prometriuma, ki je ven hodil.

Glede znakov, pa v začetku tudi jaz nisem imela kakšnih znakov - tudi od testa dalje ne (od punkcije dalje samo boleče joške). Sem lih tu na RR spraševala, če je še kakšna taka, ki jo nič ne špika. Mene tokrat res zelo malo špika in se včasih kar sprašujem, če je vse v redu.

Neni je bila malo prej tu pri meni na obisku. RR je malce opustila. Sedaj je malce na off. Od septembra do decembra je imela kar dva postopka, pa še enega zamrznjenčka vmes, in ji na žalost še ni uspelo, tako da rabi sedaj mal pavze.

Držim pesti za torek user posted image . Vse bo ok, boš vidla. Pa javi.


Lu, dobrodošla nova user posted image . A tudi ti si bila bolna? Tako kot pinkiponki. Se mi zdi, da je tudi ona pila neke tablete, pa ni vedela, da je noseča in je vse ok. Glede NS pa ti ne morem svetovati. Meni jo je naredil kar moj osebni G.

Ej, punce, danes sem si kupila dvoje nosečniške hlače user posted image . Jupi, ful sem vesela user posted image .


No, lepo se mejte in pobožajte svoje bušije.

Lp

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2006 20:00:36   
Pikapolonica
Ojla!

Še nekaj besedic od mene..

Najprej seveda - LU, a ti tudi? In potem - DOBRODOŠLA seveda spet v user posted image .

Mislim zdaj pa čisto zares. A ni hecno tole, koliko nas je spet nosečih iz lanskih 9nebes. V malce drugačnem zaporedju sicer, pa vseeno. Meni se zdi to tako lepo. In kar čakam, da se nam pridružijo še vse ostale. BONI, pa Mina1, pa Špacka in Dolina. No, teh punc se jaz spomnim. Ker potem ko sem rodila, sem imela s Tio toliko dela, da sem se še komaj kdaj kaj oglasila in sem malo izgubila stik z njimi (vami).

Drugače pa je z mano tako, da sem tako neznansko utrujena, da se še komaj vlečem po tem svetu. Ne vem kako naj rešim to zadevo. Kako enostavno je bilo res v prvi nosečnosti, ko sem lahko spala kadar se mi je zahotelo. Zdaj pa o tem lahko le sanjam. No, da bi se zvečer pravi čas spravila v posteljo, tega seveda nisem sposobna. In tako iz dneva v dan nabiram negativne ure in zdaj ni več že nobene možnosti, da bi si še kdaj prišla noter s spanjem in počitkom.  In od julija dalje bo samo še slabše....

ASSO, Lu, Pinkiponki.... kako pa je z vami in spanjem?

Goya, ti pa le počivaj, kolikor lahko. Saj sem ti že rekla enkrat.

Ej, punce. Nekaj vas moram vprašati. Saj vem, morda o tem sploh nočete razmišljati, pa vseeno.... A vas je kdaj strah, da bi lahko bilo z otročkom kaj narobe. Jaz sicer o tem sploh nočem razmišljati, ampak... Ne vem, zadnja dva meseca se mi zdi, da kar naprej videvam prizadete otroke. Prižgem TV in je na sporedu oddaja o prizadetih otrocih. Grem na kavo in pri sosednji mizi sedi otrok s CP v vozičku. Bivša sošolka prejšnji mesec rodi hčerkico brez dveh prstkov na rokicah in nogicah. Hočem prelistati knjigo o nosečnosti in kje se mi najprej odprejo strani. Na poglavju o kromosomskih napakah. In temu ni konca. Tega enostavno ne prenesem več. Ugasnem TV, zaprem knjigo, preslišim, se obrnem stran. Ampak, strah ostane.... Kako naj si iz glave izbijem te misli? Samo zdravega otroka si želim. Saj to menda ni preveč.....

Eh, sem vam pokvarila dan, kaj? Ampak, komu pa naj potožim, kot vam. Kdo bi me bolje razumel?

Tako, zdaj pa moram iti. Možek zdajle kopa Tio, jaz jo zrihtam za spanje in potem greva  KONČNO in PO DOOOOOLGEM ČASU spet v kino. Babi bo pa varuška.

Eno mirno in lahko nočko vsem. Pa - pa,

Pikapolonica user posted image  20t 6d

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2006 21:54:12   
žiža
No evo še mene po enem tednu. Sploh ne morem verjeti, da se teden tako hitro obrne... Po drugi strani pa komaj čakam da mine še en mesec, v upanju, da se moje slabosti umirijo. Grozno je vse skupaj. Slabost me daje čez cel dan, zjutraj obvezno bruhanje še preden dobro iz postelje vstanem... Poleg vsega pa me ubija grozen okus v ustih, vsa hrana je brez okusa, ne pomagajo ne žvečilni, ne bonboni, nič. user posted image  
No pa kaj bi stokali. Tudi moj trebuh se vstrajno veča. Tokrat se res pozna precej bolje, kot v prvi nosečnosti. Tudi jaz bom morala razmisliti o kakšnih nosečniških hlačah.
Ja, pikapolonica tudi jaz v tej nosečnosti, dostikrat pomislim na možnosti, da se lahko kaj zaplete. Včeraj sva se z mojim ful počila, ker na vsak način želi poleti na morje  v Dalmacijo. Sploh mu ne morem dopovedati, da ni šans, da bi šla dva meseca  pred rokom v Dalmacijo. Sploh, ker sem v prvo rodila 6 tednov prezgodaj. Saj ne da bi paničarila, ampak če pomislim, da mi zopet odteče voda, nekje sredi Splita recimo... user posted image  Ne hvala!
Jaz mislim, da je prav in čisto normalno, da se mati zave možnosti, da gre v nosečnosti lahko tudi kaj narobe in da to na vse zadnje sploh ni tako zelo redko. Ampak črnoglede misli nam res ne bodo nič dobrega prinesle. Nosečnost je ena čudovita stvar in prav je da v njej kar se da uživamo.user posted image
joj kolk je že ura, sem rekla da bom ob desetih že spala, pa slabo kaže.   Komaj čakam, da se v službi stanje malo normalizira, da bom imela mal več časa tudi za RR. Ga prav pogrešam. Ampak zvečer ko tamala zaspi, samo še padem v posteljo in me ni do 5 ih.
A boste šle kaj v maškare? Jaz sem danes za tamala delala kostumček za pikapolonico in če bom imela jutri čas bom še zase nekaj skupaj spacala.
Zdej pa res grem, mi že polkna skupaj lezejo.
Lepo se imejte in uživajte
žiža user posted image 9t6d

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2006 22:04:21   
Anonimen
Lu, cestitke!user posted image user posted image user posted image  

Pikapolonica, za Mino1 se ni za bat, da bi se prikljucila kot user posted image  :)


(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.2.2006 9:50:55   
asso
Dobro jutro, dober dan vsem user posted image , pa tudi neuser posted image

Najprej tebi user posted image še enkrat tule čestitam VSE NAJ, NAJ, NAJ... uživaj kar se da.
 
user posted image  vzami si kakšen dan, pošlji Tio samo z očkotom na sprehod in se odpoči. Boš videla, bo dosti bolje, ker če ne bo vedno slabše.
Jaz moram reči, da se moja utrujenost malo - sicer prav malo zmanjšuje. Kakšen teden nazaj sem prišla iz službe in sem komi gledala od utrujenosti. No, sedaj je malo boljše. Čeprav zvečer, ko gre Nastia spat, se vležem na kavč in že me ni več...
Glede negativnih misli, mislim, da so normalne. Jaz tudi večkrat pomislim, ampak v istem trenutku, si rečem: "ne mislit na to, sej veš, da bo vse v redu..." in pozabim in grem naprej.

Lu dobrodošla. Pa rok imaš en dan za menoj... Vedno več nas je septemberk. O, bo še zanimivo. Pa tudi fajn, je to, kot pravi pikapolonica, dosti nas je že v drugem krogu... lepo bi bilo, da se nam res pridruži še kakšna. Pa tudi ostale, ki so user posted image , pa se tuki nič ne javijo.
 
Goya ti pa kar počivaj več kot se da, ker v drugo, bo zelo težko...
 
Bety tudi dobrodošla, pa boš vidla, da bo vse v najlepšem redu...
 
Žiža upam, da ti čimprej minejo te slabosti, in da končno začneš prav uživat v user posted image .
 
Sedaj vas vse lepo pozdravljam in za nekaj časa zapuščam, ker imam gužvoooooo in bi ura, da začnem kaj delat...
 
Lp asso          9t2d
 

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.2.2006 13:12:42   
Anonimen
Hvala Asso!

Ja, tudi vceraj, ko smo se dobile v Koloseju smo ugotavljale, da so v bistvu pocasi spet vs enosecke, tiste, ki smo se zacele dobivat 2004 poleti, ko so bli user posted image  se cist majhni. Tko, da bo letos poleti spet fajn, ker bodo skoraj vse domauser posted image  

LP, Riba

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.2.2006 14:38:30   
Bejba
No, pa sem vas tudi jaz našla user posted image .
Kot vidim sem v vodstvu, saj imamo pri nas rok 14.05.. Ja, res me veseli, da smo se zopet zbrale na kupu vse "stare" nosečke.
Jaz sem sedaj v 29. tednu, naš mali lumpek pa je star 16 mesecev, tako da je zame kar hudo naporno. Trenutno sem še v službi (še tri tedne) in zvečer zaspim že ob osmih, včasih tudi prej. Čisto sem crknjena. Sicer večino stvari pri nas sedaj dela naš ati, ampak vseeno imam tudi jaz delo, sploh ker je naš mali name navezan kot klop. Ko pridem domov je vsepovsod za mano, tako da o počitku čez dan ne duha ne sluha.
Kako zelo drugače je bilo v prvi nosečnosti, ko sem lahko počivala kadarkoli sem hotela, se pogovarjala z mojim bučkotom v trebuščku, mu pela, ga božala in se mu posvečala. Sedaj enostavno za to ni časa. Teh skoraj 30 tednov je minilo kot bi mignil.
Danes mi je možek rekel kako tega v trebušču zanemarjava, ampak popolnoma nehote, ker je sedaj pač še vedno prvi naš "veliki" sonček, ki mora imeti glavno besedo user posted image .
Mene so tudi na začetku dajale slabosti, kar iz prve nosečnosti nisem poznala, sedaj pa me grooooooznnnnoooo daje zgaga. Kako to sovražim. Že v prvi nosečnosti je bilo isto. Sem pojedla že za celo lekarno Rupurutov, a kaj ko pomaga samo za pol ure, potem pa spet user posted image .

Prejšni teden sva bila z našim sončkom oba hudo bolna. Sva ležala doma s 40 vročine. Jaz sem mislila, da bom kar umrla. Celo ati si je vzel dva dni bolniške, da je bil z nama, ker jaz enostavno nisem zmogla sama. Pa še nobenih konkretnih tablet, samo čajčke in Lekadol, ki mi je bore malo pomagal. Sem imela tako visoko vročino, da mi je možek dajal mrzle obkladke iz kisa na noge, da mi jo je malo zbil.
Mali je prišel k sebi pred mano, ampak je bil tudi bogi. No, važno da smo sedaj zdravi in upam, da tako tudi ostane.

Mene pa ful drugačne misli bremenijo Pikapolonica. Ne bojim se, da bi bilo kaj narobe z otročkom, ker sem se prepričala v to, da o tem ne razmišljam. Mene mori to ali bom lahko imela še enega tako rada kot imam sedaj našega sončka. Kako bom razporejala to ljubezen, da se noben ne bo čutil prikrajšan? Kako bom sebe lahko predajala obema enakovredno? Midva z mojim user posted image  sva namreč zaljubljena v našega sončka in ugotavljam, da ga včasih že kar dušiva z vso to ljubeznijo. Kako se bo potem počutil, ko bo tukaj še eden? Bomo znali to uravnotežiti?
No, mene takele misli oblegajo in včasih se resno zamislim. Ta drugi je vsekakor zaželjen in ga komaj čakamo, po drugi strani pa me je strah - bomo zmogli?

Aja, ima pa Ribica prav - baje bomo imeli še enega lulčka in smo presrečni user posted image .
Pa vse najboljše Ribica in vse kar si želiš - pa da bi te tvoja Luna čimbolj ubogala user posted image .

Pobožajte svoje bušije in svoje male paglavčke doma, pa se še kaj javim.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.2.2006 16:08:31   
Pikapolonica
Hoj, Bejba!

Kako lepo, da si tudi ti prišla nazaj v user posted image .

Ampak, nekaj ti pa moram povedati. Poglej, vse ki že imamo enega otročka, ga imamo sigurno, in prav tako ko ti, rade do neba. Neskončno in neizmerno. Tudi meni Tia pomeni vse na svetu, pa vendar nikoli niti pomislim ne na to, da bi imela morda drugega raje kaj manj. Ali pa da bi zaradi novega dojenčka morala ljubezen razdeliti med njiju. Bejba, saj vendar veš, da je naš srček sposoben neizmerne ljubezni. Da ni nikoli premajhno, če si le človek na mestu. In zate vem da si. Da si čudovita mamica, si enkrat že dokazala. In verjemi da boš, ko boš v naročje dobila svojega sinčka, nenadoma imela ljubezni dovolj za oba. Jasno, da bo treba skrbi in čas posvetiti obema, ampak, ljubezni... ne, te pa ne bo treba deliti. Je bo še preveč za oba.

Kajne, da se strinjaš z mano. In zdaj obljubi, da ne boš več tako razmišljala.

No, pa-pa, Pikapolonicauser posted image   21t

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: 9. nebesa - 2 krog
25.2.2006 20:14:08   
Lu
Dober večer!

Najprej prav lepo vse pozdravljene.

Morm povedat, da se je res lepo spominjati prve nosečnosti, debat iz prvih user posted image . Glede počitka, ga je bilo res zelo veliko v prvi, zdaj no way. Maja je skoz z mano, na meni,skratka mami,mami. Zdaj pa sploh, ko je spet zbolela. Pa to ne moreš verjet. 3 tedne nazaj sva bile obe bolni cca 14 dni. Tako kot Bejba sem se tudi sama borila z vročino 40°C ( takrat že noseča pa sploh nisem vedela), tudi meni je dragi dajal mrzle obkladke na noge ( ko se spomnim skoraj umrem od mraza user posted image ) pa mrzel tuš, da smo zbili vročino. Potem Majauser posted image  na 10 min. In res. Hvala bogu za mojega dragega, ker naju je tako lepo rihtal skoraj celih 14 dni. Dragi samo zate user posted image user posted image user posted image  Zdaj je, kot sem že prej rekla, spet pestro doma, ker Maja samo joka. Ima neko virozo in je revčka čisto mehka, samo dremlje, nič ne je, pije še kar, ima vročino in jo seveda samo nosimo. Upam, da bo čimpreje bolje, ker tole je res zelo utrujajoče.

Danes je praznovala roj.dan za prijatelje, pa je ni bilo. Sva bila samo midva in ostali. Mi je bilo kar hudo, ko je bilo toliko otrok na kupu pa brez Maje. Namreč otroke ima tako rada, da je joj. Bo pa tudi naša pikapolonica za maškare. Upam, da v torek pa že.

Glede znakov je bilo pri meni pa tako. če človek ne ve, da je lahko noseč je prav zanimivo. Sploh zdaj, ko se spominjam za nazaj. Saj mi gre kar na smeh. Skratka. Začela sem delat 16.1. in delala sem samo dober teden in že sem bila na bolniški. In potem se je začelo. Zgaga en dan-sem mislila, da bom umrla. Jedla sem Rupurut, en večer. Potem sem začela otekat po dlaneh, nogah. Sem šla na pregled na dermatološko, kjer niso ugotovili nič, in dobila sem tablete Zyrtec. Po njih sem imela take glavobole, kot še v življenju ne. Sem skoz jedla Lekadol. Potem se končno malo pozdravim, grem delat in ko sem prišla domov. Sem dala Majo zvečer samo spat, jaz pred TV in sem že spala. Je moj rekel: Ti veš kaj, zakaj si še 1 teden ne vzameš dopusta, da se boš odpočila. Naj še povem, da doma nisem delala nič drugega, kot samo to, da sem se še z Majo igrala 1 do 1,5 ure - delam do 17 ure, potem grem po Majo v varstvo, pridemo domov ob cca 17.30 in nato gre Maja spat tam od 18.30-19 ure. Ja in kaj so bili vsi ti znaki. Ja, da sem noseča samo vedela nisem. Test sem delala pa prav na Majin roj. dan. Skratka tako na kratko je bilo, ja. Zanimivo, ne. Sem se pa najbolj bala, še zdaj se potihom, da ne bo kaj narobe, ker sem jedla tok tablet. Samo ko človek ne ve. Grem pa 21.3. na NS k Pušenjaku in bom še njega vprašala kako in kaj. Čeprav sem na njegovem forumu zasledila, če bi bilo kaj anrobe bi že bilo. Iz njegovih ust v božja ušesa user posted image

Pikapolonica glede tega a bo z user posted image  vse Ok se tudi meni včasih porajajo vprašanja. Jaz si samo rečem, da mora biti vse v redu in poskušam čimpreje pozabiti na to. Še kakšen oče naš pade pa je user posted image


Tako punce. Jaz vam želim lep večer, še lepšo nedeljo pa se še pišemo.

Lahko noč.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.2.2006 18:55:50   
GoYa
Čer user posted image .

Da dvignem tale user posted image  mal višje, da ne preidejo že na 2. stran.

Ja, ja, sej precej počivam in lenarim, brez skrbi. Sem pa dobila DVD od Vzajemne: Telovadba za nosečnice, sam ni še ta prave volje od teh slabosti. Upam, da bo kmal.

Drugače pa sem tudi jaz do NS imela strah pred tem, da bi bilo s pikico kaj narobe, sedaj pa nočem več niti razmišljati o tem. Me pa vsake tolko zasikira moj trebuh, ker se mi zdi da je majhen (in se sprašujem, če notri kaj raste), čeprav je pri vsaki drugače in dejansko niti ne vem, kolikšen bi moral biti. Imam pa +1 kg (sem v 15t).

A tudi ve slabo spite ponoči? Pri meni se je to začelo tam nekje od 8t dalje. Sem bila 1 mesec na bolniški in sem cel dan preležala in čez dan tudi spala, pol sem se ponoči zbujala. In to še kar traja. Sem mislila, ko bom šla v službo in bom zmatrana, da bom ponoči spala kot top, pa nič od tega. Se zbudim in premetavam levo, desno, iščem ustrezen položaj, pa ga ne najdem. Zbudim se vedno na hrbtu, pa pravijo, da na hrbtu ni dobro spat in pol se zasikiram. Pa na trebuhu tudi ne. Na boku pa težko zaspim. In hudiča, kako naj pol človek spi in se dejansko naspi. Sem študirala, da bi si nabavila tisto blazino za spanje, mogoče bi kaj pomagalo. Al pa mogoče bi si lahko kak povšter še v pojstlo privlekla. Bom poskusila danes.
No, ja, vedno nekaj user posted image .

Drgač sem pa resnično že sita tega snega. Upam, da ga bodo jutri maškare končno odgnale.

Pa polno krofov jutri. Pozabte za en dan na kilograme user posted image .

Pa pa.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.2.2006 8:42:12   
Bejba
En velik pusti pozdravček.

Ste kaj našemljene. Jaz sem za pusta nosečka user posted image . V bistvu bi bila čudovit klovn, ker mi še povštra ne bi blo treba spodaj tlačit user posted image .
No, ampak smo namaskirali samo našega sončka. Je tak lep, srčkan klovenček user posted image . Bom dala slikice v album ob priliki. Se je pa ful drl zjutraj, ko sem mu nos risala, tko da je na koncu zgledal bolj pijanski nos kot klovnski user posted image , no itak ne bo dolgo zdržala barva gor.

Jaz že štejem dneve do takrat ko bom spet doma. V službi sem še 3 tedne, potem pa spet čao za eno leto. Zdaj uvajam eno sodelavko, ki me bo nadomeščala, tako da tudi dela nima pretiranega v službi, ker praktično vse ona naredi. Je včasih že kar malo dolgčas. Ma, nikoli zadovolne kaj?

Se pa trudim, da bi naredila čimveč izpitov pred porodom. Danes teden imam enega in upam, da mi uspe, ke tale fax mi počasi že najeda živce. Sem rekla, da ko diplomiram, gremo kar na Havaje, tok bom srečna.

Pikapolonica user posted image , saj vem, da imaš prav. Vse kar si napisala drži in vem, da bom imela oba moja pikca neizmerno rada. Ampak saj veš, ko ima človek malo preveč časa, začne razmišljati raznorazne neumnosti.

Kaj pa imena - ste že kaj izbrali? Boste tokrat vprašale za spol? Midva prvič nisva hotla, pa se je zadnji mesec G zagovorila user posted image . Tokrat sva pa vprašala, pa se dolgo ni videlo, ker je imel lumpek popkovino med nogicami. Potem pa je le razkril svoje bogastvo.

GoYa, glede spanja te čisto razumem. Kaj bi dala, da bi lahko spala na trebuhu. Po prvem porodu, me je od CR vse bolelo, ampak sem se kljub temu že prvo noč prevalila na trebuh in tako je pasalo. Komaj čakam.
Ne sekiraj pa se glede tega kar pravijo, da ne smeš ležati na hrbtu ali na desnem boku,....bla, bla. Spi tako kot ti najbolj paše. Če tebi paše, tudi otročku paše, če ne bi se že pritoževal in bi te kaj bolelo. Saj vem, prvo nosečnost se ful sekiraš glede vsega, v drugi nosečnosti pa dosti manj kompliciraš.

Upam, da se bodo tudi ostale "stare-nove" nosečke kaj oglasile, saj je lepo spet takole čvekat.

Uživajte, moram na WC - groza, vsakih pet minut user posted image .

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.2.2006 10:45:32   
žužu
pozdrav vsem vamuser posted image !

ko vas takole berem, me kar mika, da bi se vam pridružilauser posted image

ampak bo zaenkrat user posted image user posted image user posted image  kar dovolj. vsaj dokler zadnji ne pihne prve svečke.

kar pogrešam včasih tiste dni, ko sem kot pingvin tekala okroguser posted image .

skratka vse lepo vam želim vsem!!!

pa se vam mogoče čez čas pridružim....

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.2.2006 15:46:49   
pinkiponki
Evo, končno še jst mal. Danes je še zadnji dan pusta in tko sm se veselila, da bo Taja rožica, evo, zdej je pa zbolela. Nimamo kej, bo pač drugo leto, sej je kostum k sreči malo večji, tko da ga bomo drugo leto porabli.

Ja, kot sm rekla, Taja je zbolela. V petek sem jo peljala k zdravniku in je rekla, da je ena viroza. Potem je pa čez vikend začela še fajn kašljat pa smrkat, vročina pa tut ni kej dost padla in sem jo včeri šeenkrat peljala nazaj in je dobila natibiotike, ker ima mal angine. Ja čudno a ne, k sm mela pa jst že 100krat to angino v zadnjih treh mesecih. Jst sm mislla, da sm edina tko nesrečna zaradi teh bolezni, ki me dajejo te mesece, pa zdej še Taja, ampak vidm, da to sploh ni res - kolk nas je, pa nekatere ste še bolj boge - v bolnico pa 40 vročine. Lu...zdej pa vidm, da sva si midve tut ful podobne-vse neki bolno, rok imaš en dan pred mano, pa še hčerkico Majo imaš jst pa Tajo user posted image user posted image user posted image . Men je to tolk fajn, če vidim take podbnosti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Slabosti še vedno trajajo, mogoče so majčkeno milejše, upam, da kmalu tut to mine!!! Jutri mam spet g., itak sm skoz samo še okrog dohtarjev, upam, da je to zadnji izredni g. in da bodo potem samo še tisti pregledi, ki so pač nujni v nosečnosti.

Glede imen pa jst že kr mam skor izbranga za fantka - Jaš, za punčko pa še ne, je ravno obratno kot prvič, za fanta ful dolgo nism vedla, kaj bi, sam pol sva itak vedla, da bo punčka in tut zdej bova verjetno vprašala. Bomo videli, kar bo bomo fuuuuul veseli, samo da bo vse okej.

Bejba, jst bi tut kr na Havaje šla ko bom diplomirala, ker vse skupi že vlečem ko en smrkelj. Sicer zdej pišem in sm si določila, da do 1.maja diplomiram, ker drgač pomoje sploh nikol ne bom. Držim pesti, da tudi tebi čim preje rata!!!! Men je to že ful živce načel, v prvi nosečnosti sem en mesec pred porodom s tistim velikim trebuhom naredila zadnji izpit, zdele pa upam, da diplomiram in gremo drugo leto v lov za službo, bo vseeno lažje z diplomo pomoje, pa da se že končno tega bremena znebim, ki ga nosim že 3 leta - groza.

Nč, vse srečke nosečke uživejte, sej zdej bo pa kmal pomlad in z njo lepo vreme in svet bo še lepši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.3.2006 11:13:49   
asso
Kaj je zdej to!? Kje ste vse user posted image ?
Res je, da tudi jaz nisem se nič oglasila, ampak vseeno...

No, upam, daste vse O.K.
Jaz sem v redu, ampak v takšni gužvi, da res ne uspem nič napisat. Tudi ta post imam odprt že kakšno uro in vsake toliko napišem en stavek. Sedaj pa sem se odločla, da ga moram dokončat, ker če ne ga res ne bo konc.

Kot pravim z menoj je vse O.K., tudi začetna utrujenost je malo popustila oz. kar dosti. Drugače se pa itak utrujenost nabira sproti.
Čez dva tedna imam ponovno pregled in takrat bom tudi ostalim razkrila ponovno user posted image . Npr. v službi...

Sem šele v 10t, ampak imam že občutek (danes) da user posted image  že čutim. Morda pa se le meni zdiuser posted image .

No, javila sem se, da je z menoj vse O.K. in prosim tudi druge, da vsaj javiste, da vse poteka b.p.

Sedaj vas zapuščam, ker...

Lp asso                                         PDP: 27.09.2006

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.3.2006 14:03:49   
Bejba
Hoj

Se pa res vidi, da imamo doma sedaj naše male škorčke, ki nas zaposlujejo in nimamo toliko časa čvekat tukaj na RR. V prvi nosečnosti smo imele časa na pretek in včasih sem komaj sfolgala vse prebrat user posted image .

No, jaz sem imela danes pregled in sem kar malo razočarana. Namreč tudi naš drugi sonček se je odločil, da bo sedel na ritki user posted image . Pa je že vse kazalo, da bo le lepo z glavico navzdol (na zadnjem pregledu je bilo namreš še vse ok), sedaj pa takole. Tako, da če ne bo nobenih sprememb, bom imela verjetno spet CR. Jaz pa si tako želim roditi naravno. No, v končni fazi pa važno, da bo vse v redu s škratkom, pa ni važno kako bo ven pokukal a ne user posted image .
Sicer pa kar za 9 dni prehiteva svoje sovrstnike in je kar velik. Že sedaj ima 1800g, tako da bo kar velik korenjak. Sicer pa za drugega itak pravijo, da je ponavadi večji od prvega.
Je pa še vedno kazal lulčka, tako da zdaj skoraj ni več dvomov user posted image user posted image user posted image .

Naš ta "veliki" sonček pa je nekaj čuden. Zgleda ga nekaj prijemlje. Že včeraj popoldne ni bil čisto ta pravi in danes ko sem klicala varuško je tudi rekla, da ima take motne učke in je bolj umirjen. Upam, da ne bomo spet fasali tako hude viroze kot pred dvema tednoma user posted image . Držite pesti, da hitro mine.

Uživajte čez vikend, pa čim manj snega vam želim.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.3.2006 19:11:45   
GoYa
Ojla,

tudi jaz sem sedaj že dva dni kot rožica, če se primerjam s sredo, ko mi je bilo spet grozno user posted image . Danes je točno 16t in bi lahko počasi že minile te slabosti in tiščanje v želodcu in grlu.

Bušek je že viden. Hvala bogu, da sem si nabavila že nosečniške hlače. So res komot. In že nestrpno čakamo sredo, ko gremo našo pikico še obiskat. Drugače pa še ne čutim nobenih metuljčkov. Upam, da bom vedela, da je to to. Da ne bom mislila, da je spet slabost al pa kakšna zgaga user posted image .

Bejba, sej ima vaš dečko še neki časa na voljo, da se obrne, a ne. Mogoče se te bo uslišal in bo ustregel mamici. Jaz mislim, da je tako dober user posted image .

Pinkiponki, upam, da je tvoja Taja že boljše.

Ok, zdaj pa moram it svojo pikico nahranit s Prometriumom. Upam, da ga bom jemala sam še do pregleda, ker je že nadležno tole si vstavljat user posted image .

Lep pozdravček in pobožajte svoje velike in male pikice.

LP, GoYa

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.3.2006 21:40:23   
pinkiponki
Goya hvala, Taja je zdej že skor čist zdrava. Je pridno jedla sirup, ki je očitno pomagal. Zdej že leta po stanovanju kot navita, tako kot je zanjo značilno.

Pri meni pa so slabosti še kar prisotne, ampak spet je tko, da če jem je veliko boljše, ko pa ne mi je pa slabo - evo, se mi že obetajo +kilce, ki verjetno spet ne bodo prou majhne. Ampak se pač tolažim s tem, da je važno, da je z user posted image vse vredu, to je itak bistvo, kile gredo pol že dol, če jih je šlo prvič 16, upam, da bodo šle tut te tadruge kolkr jih pač že bo, hihi.

Bejba, držim pesti, da se mali lumpek obrne in da boš lahko naravno rodila.

Goya, a trebušček se že vidi? jst sm se pa ravno danes spraševala, kdaj naj bi začel rasti. Jst mam danes točno 10t, pa se mi zdi že mal zaobljen, samo na žalost je to itak od čokoladic pa ostale hraneuser posted image .

Uživajte pa čim manj slabosti!!
nočko

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.3.2006 9:54:16   
Lu
Ojla!

Tudi jaz imam v službi ako gužvo, da je kaj. Do neta sploh ne uspem, če pa že samo na hitro preberm in konec. Danes delam. Od doma se pa itak ne uspem javljati, ker me Maja rabi non stop, če pa že ne je pa moj dragi za računalnikom user posted image

Drugače je pa tudi Maja že skoraj zdrava user posted image  Samo še malo pošmrkne sem pa tja, drugače pa počutje fenomenalno. V pon. gre zopet v varstvo, zdaj jo je imela babi 14 dni doma. Upam, da ne bo spet takoj kaj fasala.

Asso tudi meni se je zdelo, da sem že nekaj čutila, samo pomojem je še vseeno malo prekmalu. Drugače se mi pa trebuh že vidi.user posted image  V prvi nosečnosti sem nosila Majo zelo spredaj in sem imela tako ogromen trebuh da je kaj. Očitno bo zdaj tudi tako.

NS imam 21.3. in že komaj čakam. Se bova pa tudi tokrat pustila presenetit. Nekako mislim, da bo user posted image  pa ne vem zakaj. Pa še po faci se mi delajo skoz neki mozolji, ki jih drugače sploh nimam. Bomo videli. Mi je pa vseeno, samo da bo z user posted image  vse OK.

Za oblečt imam lih komaj kaj še. Bo treba it počasi v shopping. Vsaj po ene hlače še. Potem bo pa itak že poletje in bom nosila oblekce user posted image

Glede študija sem pa tudi jaz lena. Sem v 3.letniku na FOV-u pa še 10 izpitov za nardit. Grozna sem. Samo sem se zdaj odločila. Da bom zdaj vsaj nekaj izpitov naredila, ker potem bo še težje ko bosta 2 otroka.

Tako. Punce bodimo malo bolj pirdne s pisanjem, no.

Lep vikend želim.

pa-pa

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.3.2006 18:31:41   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki

Goya, a trebušček se že vidi? jst sm se pa ravno danes spraševala, kdaj naj bi začel rasti. Jst mam danes točno 10t, pa se mi zdi že mal zaobljen, samo na žalost je to itak od čokoladic pa ostale hraneuser posted image .



Ja, tale zadnji teden je že mal viden. Sem pa v 17t. Prej ni blo navzven nič videt, razen če si ga pobožal, da si otipal hribček. Me je že kr mal skrbelo, kdaj misli začet rasti.
G me je na zadnjem pregledu (12t), ko sem prišla notr gledal v trebuh in spraševal, kje je user posted image . Je bil še ploh.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.3.2006 16:06:47   
Pikapolonica
Hoj!

No, vsaj tole, ko vidim, da pridno pišete, me malo razveseli...

Z mano ni zadnje čase nič. Žalostna sem do konca. Samo jočem še. Najbrž so malo krivi hormoni, pa še veliko drugih stvari je, samo ne bom o njih pisala - "družinski FBI" pa to...

V glavnem, to ne pelje nikamor. Nič več me ne veseli, nič lepega ne vidim pred sabo,  najboljše se počutim če sem nekje zvita v klobčič in me vsi pustijo pri miru. In že zjutraj komaj čakam, da mine dan, da lahko zaprem oči in ni ničesar....

Saj, Tia mi kdaj pa kdaj privabi nasmeh na obraz, a kaj ko že v naslednjem trenutku pokaže svoj pravi obraz.... ki je zadnje čase izjemno energijo-jemajoč. Nič ne uboga, grize, dere se za prazen nič, tečna, meče stvari po tleh.... In potem pomislim na julij, ko pride dojenček. Se spomnem vse težav, ki sva jih imeli s Tio že od prvih dni "sobivanja". Se zavem, da sem enkrat že zatajila kot popolna mamica. Se ustrašim da bom še enkrat. In spet jočem....

Brez veze... Zdaj sem še vam zatežila....

Pa-pa, Pikapolonica

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?