|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.3.2006 21:48:46   
pinkiponki
Pikapolonica, ne, to ni res - kot mamica ne boš zatajila, brez skrbi. Tudi, če se ti zdi tako, ni res. Vsaka mama ima pomoje kdaj občutek, da ni dobra, da ne zna in ne zmore biti dobra mama,...samo to je zato, ker smo samo ljudje in nismo popolni.

Je pa šeena stvar- to so definitivno hormoni, ki delajo svoje. Jst sm zdele tut velik večkrat žalostna, ker se mi zdi, da sem totalna zguba, diplome še vedno nism dokončala, sem brez službe, živiva zgoraj pri fantovih starših (jst bi pa vse dala, da bi bla na svoje!!!, ker se drugače počutem kot en otrok), angine se ves čas ponavljajo, vreme je podn, slabo mi je,...en kup problemov, o katerih razmišljam in me spravljajo v slabo voljo. Ampak baje bo bolš, sam da pride pomlad pa bo vse lepš, jst verjamem, poskusi še ti!!! Misli na to, da boš mela dva otročka, nekateri bi za to dali vse, pa jim ne rata. Sej vem, lažje je govorit, ampak treba je poskusit, a ne.

Drugače pa nič novega, kot da se je čas ustavil, ker tale zima ne gre in ne gre kamor bi že mogla it.

Ma sej bo, pridne bodte pa čim več se smejte nosečke!!!



_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.3.2006 12:54:50   
Bejba
Ojla

Kako sovražim že tale sneg, prav v depresijo me spravlja user posted image . Včeraj smo se ravno sredi največjega meteža znašli na cesti. Noro, vam rečem, kot bi bili sredi decembra, ne pa marca. Komaj čakam pomlad, sonček, lepe dneve,.....bo sploh še kdaj prišla?

Pikapolonica, tudi jaz ugotavljam da sem v tej nosečnosti dosti bolj depresivna kot v prvi. Po moje je veliko krivo tole k..user posted image  vreme. Pa še energije ni od nikoder, zmatrane smo od svojih sončkov in tako. Tudi jaz veliko prejočem, včasih kar tako brezveze, včasih me kaj razjezi,....potem pa pride k meni naš sonček in me objame, pa je svet spet lepši. On ful ve kdaj sem slabe volje in takrat se pride ful stiskat, k me hoče potolažit. Potem začnem razmišljat kako bo potem ko bosta dva, me včasih kar stisne v želodcu, ker po moje tudi 5 minut ne bom imela več časa zase. Po drugi strani pa komaj čakam še eno majhno kepico. Ah, tile nosečniški hormoni so res križ user posted image . Še malo pa vam poročam kako to vse skupaj izgleda v praksi user posted image .

Aja, zadnjič se nisem nič pohvalila, da sem se do sedaj (sem v 31. tednu) zredila za samo 5 kg user posted image . Ja, saj se nimam časa zredit, ko mi moj sonček pobere vso energijo user posted image . Sicer pa naj kar tako bo, saj imam že od prej nekaj zaloge in upam, da bo po porodu skopnela.

Punce, povejte mi kako izgledajo popadki. Prvič jih namreč nisem imela, so me poslali kar direktno na CR. Sedaj imam pa na momente tako čudno bolečino v trebuhu, ki jo ful težko opišem. Taka posebna je, pa traja nekaj sekund in popusti. Posebej je bila izrazita v soboto, ko sem pucala kopalnico. Upam, da se naš princ ni odločil prej pokukati na svat. Sicer je pa G rekla, da tehta že 1800g in, da tudi če se sedaj rodi ni panike user posted image . Amapk mi še nismo čisto psihično pripravljeni, tako da naj kar počaka. Pa še sneg lahko prej skopni, a ne?

Ostale nosečke, javite se kaj. Jaz sem samo še dva tedna v službi. Sem šla ravno danes iskat papirje za porodniško in me je spet zvilo. Sem od zadnjič že čisto vse pozabila, pa je minilo šele leto in pol. Groza, tale papirologija.

Uživajte in naj vam snegec čimprej skopni.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.3.2006 15:37:08   
Naty*Taja
No pa sem našla nekaj zanimivega! Vas!user posted image  Sicer se pišem tudi z julijkami, nisem pa do danes vedela  za deveta nebesa, oz. nisem imela časa brat. Namreč tudi mi smo drugič v user posted image . Prvič sicer nisem rodila 2004, ampak 2005. Tak da ja bo kr pestro. že zdej je. Hvalabogu mali že orng hodi tak, da mi ga ne bo treba lovit s tamalim na rokah. Pa mislim, da bo kr šlo, sam imam v hiši dost pomoči, pa tudi dragi je zelo priden. Se loti tudi pospravljanja pa pomivanja. Sam pegla ne.user posted image  user posted image MI smo že imeli tri preglede - vse OK. 23.3. pa imamo morfologijo. Vmes smo šli tudi na 3D ultrazvok, se ful fajn vidi. Sicer je samoplačniško, sam men je čist vseen in se tudi splača, ful se lepo vidi. Če katero zanima imam med albumi.
Pikapolonica - a ti si tudi iz Celja in julijka?Mogoče se pa kje srečava v porodnišnici. Bi blo ful fajn, ko bi bla tam tudi kaka poznana!
Drugače pa jaz trenutno cele dneve ležim, ker me je v križu uščipnal in se komaj premikam. Malega si pa sorodniki podajajo, ker ga niti slučajno ne morem jaz lovit. Upam, da bo kmalu minilo. Mal je zoprno, ker ne smem nič druga kot Lekadol, to je pa zame tak kot bonbonček  - nič ne pomaga. Pa se bom že potrudla za našo bebico in zdržala, tak ko (katera že?) z antibiotiki. Sorry sem vas vse tri strani brala in si  nisem zapomnila kaj je katera točno pisala!Bom drugič bolj pozorna obljubim.
No skratka imejte se skrajno lepo in pazite na svoje anglčke one prve in druge!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.3.2006 16:46:11   
Naty*Taja
Sem zdej še drugo stran prebrala in imam še kej za povedat. user posted image
Najprej PIKAPOKA - ne bit no tak depresivna. Sej se bo vse rešlo! Če si pa kje blizu pa se k meni oglas na kak čvek v živo, da te spravim v dobro voljo. Sej res, da je že ful dolgo sneg, sam danes je tak lep sonček, da se snegec lepo lesketa - a ni lepo?
Tudi jaz zdej večkrat poštudiram na to kaj bi lahko bilo narobe, sam mislim, da je to čist normalno, glede na to, da večinoma že imamo eno bebico in smo zato videle in slišale že marsikaj. Morate priznat, da se človek ne jemlje tolk am vsega tega, dokler ni sam v taki situaciji, da bi bilo tudi pri njemu možno, da se zgodi kej narobe?! Pa se kr potrudim in odmislim. Tudi jaz sem jemala naklofen, ko še nisem vedela da sem noseča,sam jaz pa mislim, da posteljica kr dobro prefiltrira zadeve, pa tudi zdravila so drugače sestavljena, kot včasih, tak da po moje mali ne dobijo kake večje doze? Seveda je druga pesem s kakimi pomirjevali in podobnim. Poznam tudi take z epilepsijo, ki so celo nosečnost jemale tista močna zdravila pa je vse vredu z malim.No vsekakor je bolje ne raskirat, če ni treba.
Kar se pa tiče ljubezni do drugega otroka sem se spomnila na eno izjavo ravno tu na forumu - LJUBEZEN SE NE DELI AMPAK MNOŽI! tak da ni treba skrbet, da bi je zmanjkalo za drugega, pa tretjega pa....
NO zdej pa res lahko neham, da se mi rač ne vžge user posted image
lp

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.3.2006 19:58:49   
GoYa
Ojla, pupike.

Najpej vsaki ena user posted image  za dan žena.

Potem pa še moja novička s pregleda. Danes smo šli našo pikico obiskat. Tokrat je bil UZ prek trebuha. Zanimivo. Enkrat za spremembo. Veste koliko UZ-jev sem do sedaj imela (če stejem vse postopke OBMP) in to vse vaginalne, pa so kr mal zoprni, ko šari s tisto palco.
No, user posted image pridno raste. G mi je rekel, da je vse super in da sem primer iz knjige. Naj se včasih le spomnim, da sem noseča, ker sem ko raketa skočila dol s stola user posted image . Ampak saj me pozna in me vedno heca, da kako sem....ne morem se spomniti zdaj njegovega izraza...ampak v tem smislu, da sem trdna, še posebej v postopkih, ki so za žensko zelo naporni in da ima malo takih pacientk. Pohvala kr dobro dene. Naslednji pregled bo pa 11.4. Takrat bo že morfologija.
Uf, če pomsilim še malo pa bo polovička mimo.

Drugače sva včeraj mal za vozičke gledala v Baby Centru. Ampak jaz sem se zdaj nekaj zapalila na te vozičke Hartan, ki jih reklamirajo tu na RR. So mi ful všeč, ampak bi jih morala vseeno it še nekam v živo pogledat.

Kako ste kaj ve? Te dni je vsaj vreme mal lepše.

user posted image , sicer ne vem (še) kako je, če te matra taka žalost, ampak za vsakim dežjem posije sonček. Verjetno je to le začasno. Saj boš zmogla. Jaz vem.
Vam je pa tistim, ki imate že enga sončka doma, verjetno mal težje kot meni. Tudi meni bi bilo veliko težje, če bi imela ob vseh teh slabostih še kakšnega navihančka doma, ki bi mi jemal veliko energije. Ampak po drugi strani vam ti sončki tudi dajejo energijo.

Pinkiponki, meni tale zima tudi že preseda. Pa naj že zvončki in trobentice pokukajo, ne pa ta sneg user posted image .
Bejba, ti si pa res pridna. Samo 5 kg si nabrala user posted image . Jaz jih imam v 17t  2kg viška. Kje je še 31t.
Jaz se kar nekako držim tistega, če pridem do 12 kg, da je lih prav.

Naty-Taja, dobrodošla v user posted image . Vidim, da imaš tudi ti že enga cukrčka doma. Hm, očitno sem kr edina tu, ki bom prvorodka (a se sploh tako rečeuser posted image ).

Lepo se mejte in pobožajte svoje user posted image .

LP, GoYa

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.3.2006 22:34:07   
Pikapolonica
Punčke,

vsem po vrsti hvala za psodbudne besede. Saj vem da bo.... Malce boljše je že itak, ampak še zdaleč nisem tista prava Pikapolonica.

No, danes imam vsaj en razlog za veselje. Bila sem na pregledu in sva oba z možekom sodelovala na resi izčrpni morfologiji. Si je zdravnica vzela ful časa in si vse podrobno ogledala in nama razložila. Nekam dolgo se je sicer zadržala na srčku in me je že malo zaskrbelo, pa je na koncu le rekla, da se ji zdi čisto vse tako kot mora biti. Pikica je zdaj že prava pika, težka okoli 600 gr, velika tako kot mora biti in sploh je vse bp. Za spol pa nisva vprašala. user posted image  je sicer imel to željo, jaz pa ne. Na koncu pa tudi pikica ni hotela nič pokazati in je prekrižala noge. Tako da.... No, tudi z mano je vse OK. Toksoplazmoza je bila tudi drugič negativna (me je bilo malo strah), še najbolj sem bila pa presenečena ko sem stopila na vago. Imam namreč še vedno enako kil kot na začetku. Sploh nisem mogla verjeti, ker sem imela čisto drugačen občutek. No, pa saj je tudi v prvi nosečnosti bilo podobno. 7kg plusa vsega skupaj.

Kakorkoli, fizično je torej vse OK. Psihično pa še bo.

GOYA, veš kako so bili tudi meni všeč Hartanovi vozički, ko sva se še odločala. Samo, če se prav spomnim, imajo kar precej velika kolesa, in ko se zložijo, zasedejo veliko prostora. Midva si takrat tega s Peugeotom 206 nisva mogla privoščiti. Pa sva vzela Peg Perego. So pa res lepi. Se strinjam. Meni je v oči padel Hartan Racer....

NATY-TAJA, ja res sem iz Celja. Morda se pa res srečava v porodnišnici, ali pa še kje prej. No, v materinski šoli sigurno ne, ker še enkrat ne bom šla. Sem sestri Pavlini že povedala. Kaj pa ti?

BEJBA, kar ne morem verjeti, da delaš samo še dva tedna. Meni se je vedno zdelo, da ko pa enkrat nehaš delati, je pa že skoraj čisto zares. Jaz sem pa ravno razmišljala o tem, da bi sploh ne pokurila vsega dopusta letos. Bi raje še malo dlje delala, pa si raje drugo leto s starim dopustom malce podaljšala "porodniško".

ASSO, kje si spet? Pod kakšnim kupom dela?

Joj, saj vem, da sem spet pozabila na katero. Ne bit hude!

Lahko nočko, Pikapolonicauser posted image  (22t 5d)




(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.3.2006 11:28:39   
asso
Ojla,

naj se malo oglasim, ker ko bom zagozdila v vse kupe, ki jih imam okrog mene me ne boste slišale, kar dolgo.

user posted image  boš vidla, da boš zmogla. Kot si zmogla s Tio, boš tudi sedaj. Morda bo malo težje, ker bosta dva, ampak vseeno bo šlo. Morda bo ta drug user posted image  čisto drugačen in tako priden, da ne boš mogla verjeti, da je tvoj... In kot mati nisi nikoli zatajila tudi, če se je to tebi zdelo, in tudi sedaj ne boš.
Jaz imam tudi večkrat pomisleke, kako bo... ampak odmislim vse in vem, da bo dobro, samo v to je treba verjet.
Mene me skrbi le to, da bi ponoči "lepo" spal, tako kot je Nastia, drugo čez dan tudi, če bo siten, pač bomo potrpeli. Ja in seveda, da bo zdrav.
Evo ponovno, začela sem pisati ob osmi uri, sedaj pa je že skoraj enajsta ura.

V glavnem, da vam samo sporočim, da z menoj je dobro, danes teden imam ponovno pregled...

Ja Bejba, bo potrebno kmalu tudi potovalko pripravit, ker nikoli ne veš...

Vse ostale imejte se fajn in odmislite črne misli.

pa pa asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.3.2006 14:53:23   
GoYa
Joj, naš post je že skočil na 2. stran, tako da ga moram prestavit mal višje.

user posted image , vaša pikica lepo raste. 600 gramov je že kar nekaj, a ne. Mene čaka morfologija na naslednjem pregledu v aprilu. Komaj čakam. Bomo verjetno za spol vpašali. Prejšnji teden je noge skup tiščala in se G ni upal nič reči. Nam je pa pokazal ritko na 3D user posted image .
In še nič novih kg nimaš? user posted image  Fajn.
Kar se pa vozičkov Hartan tiče, se mi res tako zelo dopadejo in prtljažnik pri naju ni problem. Imava novo Škodo Octavio, ki ima ogroooomen prtljažnik. Sicer pa mi je še najbolj všeč tisti model, ki ima dva kolesa mal manjša in dva mal večja.


He he, asso, ti pa napišeš približno besedo na minuto user posted image user posted image user posted image . Si preveč zaposlena user posted image .


Drugače pa je ta sneg čist ponorel. Pri nas je danes dopoldne spet padalo user posted image . Hvala bogu ne več in se niti ne pozna, da je padal. Samo piha pa tudi ko hudič tale burja. Brrrrrrrrr.... Še vedno čakam na lepo vreme.


user posted image  drage, bodite pridne, pustite se razvajat in lepo se mejte.

LP, GoYa


(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.3.2006 15:55:52   
Pikapolonica
GOYA, hja, se mi zdi sicer, da se je G. malo zmotila. Za kakšnih 100 g. Je pa že kar velika, to je pa res. Prava pika. Ki mamici tudi konkretno daje vedeti, da se v trebuščku dobro počuti. Me brca kot za stavo. 100-krat že v prvi uri, ko se zbudim. No, pa saj bo tudi pri tebi kmalu. Še par tednov, pa boš tudi ti občutila da je čisto zares nekdo tam notri..... 

ASSO, pa daj ti malo v službi reci, da naj ti dajo manj dela. Kako boš pa klepetala z nami, če boš tako zaposlena.....

NATY-TAJA, kam si pa izginila? Saj tu, v našem koncu, ni toliko snega....

BEJBA, sprašuješ kako izgledajo popadki. No, lahko ti povem kako je bilo pri meni. Ob 4 ponoči sem jih začela čutiti, ampak še kar nekaj časa nisem bila prepričana ali je to to, ali pa je to kar čutim samo posledice matevža (fižol in pire krompir) in zelja, ki sem ga jedla prejšnji dan (če me razumeš user posted image ). No, potem pa se to kar ni in ni nehalo in je bilo samo vedno bolj močno. Pa kljub temu ob 9h zjutraj še vedno nisem bila prepričana, saj so si sledili ZELO neenakomerno. Na 3 minute, pa na 10, pa 4, pa na 2, pa 12.... Brez reda. Pol sem pa kar šla v porodnišnico. In šele tam se je začelo. Ob kakšnih 12, ko mi je počil mehur... Potem je šlo pa zares. In sem bila v 2 urah gotova.
Je pa res, da ji vsaka čuti drugače. Ampak, mislim, da boš že vedela, kdaj bodo prišli....

PINKIPONKI, hvala za tisti stavek... Da bi nekateri dali vse za otročka ki ga ni in ni, meni sta bila pa podarjena kar dva...  Sem se kar malo zamislila nad sabo in svojim tarnanjem. Upam pa, da si tudi ti kaj boljše.

No, lepo se imejte! Eno user posted image  za vsako. Kar tako. Ker je danes 13 marec!


Pa-pa, Pikapolonica user posted image  (23t 3d)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2006 8:45:47   
asso
Ojla,

naj se vam malo javim. Dela je še vedno, ampak malo se je umirilo tako, da si lahko vzamem kakšno minutko časa in poklepetam. Bo že počakalo, nič ne gori.
Res je, da se je z delom malo umirilo, ampak to je le za kakšen dan, potem pa bom ponovno norela ko zmešana in ne bom vedla, kje se mi glava drži.
Tako pridem domov vsa za nič, ampak hvala bogu Nastio spravim s tatijem malo na zrak, jaz pa med tem časom malo počivam, ker če ne ne vem kako bi zdržala ta ritem.
V prvi nosečnosti se mi prav nič ni obrestovalo, da sem samo lavfala, sedaj pa si kar vzamem počitek, čeprav zelo zelo težko.
No, v četrtek imam drugi pregled. Najbrž ne bo nič posebnega, samo tisti rutinski... Za enkrat je itak vse O.K. in upam, da bo tako tudi do konca, ker se mi res ne da bit na bolniški in ležat doma (vsaj to si glih z Nastio ne morem privoščiti).
Gledam pozitivno in bo vse pozitivno.

Jaz tudi v tej nosečnosti ne želim izvedeti za spol, čeprav si moj strašansko želi. Na koncu bomo videli, kdo bo močnejši. Jaz upam, da bo držala moja.

user posted image  me veseli, da si malo boljše. Misli pozitivno pa bo, boš videla. In ko boš držala v rokah še eno šturčko bo lepo, čeprav naporno, ampak lepo, pa morda kot sem že napisala bo čisto pozitivno nasprotje Tie in ne boš skoraj vedela, da jo imaš.

Mi imamo sedaj obdobje, ko se Nastia zbuja ponoči tako, da imamo tudi noči bolj za user posted image . No pride tam 2.30 ura in Nastia stoka, jokca, kliče mamo.... in to traja nekje eno uro in na srečo zaspi sama nazaj. No zgodilo se nam je eno noč, da smo jo morali dvigniti, ampak... Sej res, da sama zaspi po eni uri nazaj, ampak midva z user posted image  se tisto uro premetavava po pojstli, itak ne upava se niti premakniti, da naju ne bi slišala in seveda ne spiva nič. Pa tudi ona, ko zaspi za nas ni še spanje, ker smo totalno prebujeni in je muka zaspati nazaj.
Ne vem ali so to zobki, al kaj drugega user posted image , samo upam, da bo čimprej mimo, ker čez par mesecev ne vem kako bomo s tem shajali...       no, že nekako...

Bejba, kako izgledajo popadki user posted image  Pri meni so bili tako, da me je začelo špikati zelo rahlo v križu in med tem mi je otrdel trebuh. Ampak, ker mi je itak pred tem trebuh otrdeval že kakšen mesec brez bolečin in to na 10 minut nisem glih točno vedela, da je to to. No, zdelo se mi je, da bo najbrž to, ampak dokler ni bila bolečina res že močna in iz 10 min na 4 min nisem bila prepričana. Ko je pa prišlo že na 4 minute sem šla v porodnišnico in sem mislila pri vsaki luknji na cesti, da bom umrla. Bolelo me je že vse. Nisem več vedela, ali je križ, ali v trebuhu.... vse je bilo razbolenu in seveda po prihodu v porodnišnico sem vse lepo opravila v 3 urah brez EA, ker sem seveda prišla prepozno. V tej nosečnosti grem notri že ob prvem popadku user posted image user posted image user posted image  in bom zahtevala EA.
Najbrž odštevaš že dneve do PDP, sicer pa te lahko tudi preseneti, se obrne na glavico in pokuka ven kaj prej.

GOYA, kot pravi user posted image  boš tudi ti kmalu začutila user posted image  in takrat boš vedela, da imaš res eno veliko user posted image  v sebi.

PINKIPONKI, kam pa si se ti skrila user posted image  Daj oglasi se kaj, vsaj dve besedi napiši, da bomo vedele, da je s teboj vse O.K.

LU in ŽIŽA isto velja za vaju kot za Pinkiponki, oglasite se kaj, da bomo vedele, da je z vami v redu.

RIBICA, kaj pa tiuser posted image  Ti Luna preveč nagaja, ali si zatopljena v knjigeuser posted image

A sem morda še na kakšno pozabilauser posted image  Če je tako se opravičujem.

No, pokukajte ven iz brlogov, sej bo kmalu pokukalo sonce in bo prineslo pomlad (vsaj upam, ker tega mraza, kolkor ga imam pozimi rada, ga imam že poln kufer) in bomo vse boljše volje.... do takrat pa se čuvajte in res, javite se kaj.

Pozdravček  asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2006 13:10:11   
Bejba
Hoj hoj
Evo, jaz štejem sitno. Vsaj kar se službe tiče. Še tri dni, pa konec user posted image . Ampak se mi že meša od teh papirjev za porodniško. Ker sem bila v lanskem letu deloma še v porodniški, mi morajo še od tam poslati podatke o dohodku, saj sem vmes spremenila stalni naslov in tako sedaj spadam pod drug Center za socialno delo. Skratka, za znort. Pa še dohodnina. Papirja ne manjka user posted image .
 
Pri nas smo zopet bolj na slabem zdravju. Naš sonček je staknil vnetje učkov in je bil včeraj prav bogi. Vse je imel zlepljeno. Potem smo dobili kapljice in mazilo, tako da je bilo danes zjutraj že precej, precej boljše user posted image . Upam le, da se ne razvije v kakšno virozico.
Namreč, rastejo nam TRIJE zadnji zobki - sekalci in je res revežek user posted image . Tudi ponoči zelo slabo spimo. Upam, da bo kmalu bolje.
 
Punce, jaz komaj čakam da rodim. Koža mi je enostavno že premajhna, trebuh pa še kar raste in raste. In res mi primanjkuje energije za našega sončka doma.
Sicer mi je jasno, da bo potem ob dveh še bolj naporno, a vsaj jaz ne bom več tako user posted image  okorna - kot kak nasedel kit user posted image .
 
Ne bom vseh posebej naštevala, da katere ne pozabim, v glavnem vse maksimalno uživajte, pobožajte svoje bušije in polupčkajte svoje sončke doma.
Jaz komaj čakam lepše vreme user posted image .
 
LP; Bejba user posted image



_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2006 16:35:20   
Lu
Dan!

Sicer malo pozno, ampak bolje kot nikoli user posted image  Kako smo? Maja ima gljivice. Zdaj jo mažem z Canasteom. Ima mogoče katera izkušnje s tem? Koliko časa traja zdravljenje? Ja pa smrka še vedno. Skratka nič fajn. No vsaj spimo OK. Zobki zaenkrat mirujejo. Trkam.

Sama se pa počutim še kar OK. Skoz zmatrana tako kot vse. Pa še na polovici nisem. Zdaj 21. imam pregled NS in že komaj čakam potem pa še 28. pri svoji G. Bom kar za bolniško prosila. Dela imam itak non stop, tako da mi tudi doma ne bo dolgcajt. Če bom seveda zdržala doma.

Punce a vas kaj trebuh boli. Meni se zdi, da če preveč Majo dvigam me zvečer prav fajn boli. Tako, da sploh ne vem kako naj jo še dvigam, da bo prav. Ima pa pomojem kakšnih 11 kg.

In kaj je še novega. Ja, šla sem že 2 kilce gor user posted image  Sem čisto na isti poti kot v prvi. Takrat sem šla 19 kg vsega skupaj in ravno po 1 letu sem prišla na -2 kguser posted image . Pa baje po drugi user posted image  tudi trebuh kar fajn ostane, a ne? Bom pa po vsej verjetnosti mogla nosit nosečniški pas, ker sem imela ravno zdaj ( no vsaj pred 1 mesecem sem opazila ) trebušno steno za 2 prsta narazen. Sem svoji G rekla, če je to mogoče od ponovne user posted image , pa mi je rekla, da user posted image  še ne nosim tako visoko. Tako, da je očitno od dvigovanja Maje šla narazen. Je pa prav grdo, ker tako štrli. No zdaj ne več, ker je že prav lepo viden in poln user posted image  Imam pa tako faco, da je groza. Milsim na mozolje. Z ničemer ne grejo stran.

No sem se malo razpisala. Se opravičujem za pravopisne napake, ker še kar hitro tipkam in saj veste vsaka sek. je dragocena in tako ne utegnem brati za sabouser posted image

Lepo se imejte.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2006 20:21:02   
GoYa
Ojla, vidim da povsod razasajo neke virozice. Mene je tudi nekaj zagrabilo. Že cel dan kiham, nos imam poln, na desno oko me neki seka...upam, da ne bo nič hujšega, če ne bo treba še na bolniško.

Lu, a mi lahko pojasniš kaj pomeni, da imaš trebušno steno 2 prsta narazen. Mogoče bom izpadla butasta, ampak res ne vem user posted image .


Jaz pa čutim sedaj nek pritisk spodaj. Sem telovadila po CDju od Vzajemne. Verjetno bo od tega.

LP

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2006 21:04:22   
Pikapolonica
GOYA, morda ti lahko pa jaz odgovorim. Sem iz tega foha....

Problem izhaja iz dejstva, da v nosečnosti rast maternice raztegne in oslabi trebušne mišice, ki pa imajo seveda pomembno funkcijo pri samem porodu, pa tudi pri preprečevanju in zmanjševanju bolečine v križu.

Zaradi hormonskih sprememb na vezno tkivo, lahko pride do razmika preme trebušne mišice po sredini veznega traku - premo trebušno mišico si predstavljaj kot sestavljeno iz dveh trakov, povezanih z vezivnim tkivom, ki potekata navpično levo in desno ob popku. Do tega razmika lahko pride v višini popka, nad ali pod njim. Vsakršni razmik, večji od dveh prstov, zahteva posebno skrb, saj takšne trebušne mišice nudijo slabši nadzor nagiba medenice ter slabšo podporo ledvenemu delu hrbtenice, in posledici sta slabša drža in bolečina v križu. Razmik se po porodu NE popravi vedno spontano.

Lahko pa narediš preprost TEST za ugotavljanje velikosti razmika:

Leže na hrbtu pokrčiš noge, stopala so na tleh. Eno roko položiš ob telo, prste druge pa na trebuh, v višino popka. Dvigneš glavo in ramena od podlage. S stegnjenimi prsti pa pritisneš navzdol v trebuh (v smeri proti podlagi) in sicer na treh mestih. Nad, pod in v višini popka. Glede na to, koliko prstov ti gre med mišici, tolikšen je razmik. Do dveh prstov je še OK, kar je več, pa kot sem že napisala, zahteva posebno skrb in tudi prilagojene vaje za trebušne mišice. Ampak o tem kdaj drugič, če te bo seveda zanimalo. Ti samo vprašaj.

Jaz imam zdaj tudi za dva prsta razmika, ampak je to še dediščina od prve nosečnosti. Upam le, da ne bo še slabše.

Aha, torej si pridna in telovadiš po DVD-ju. Le tako naprej.


LU, kje pa ima Maja glivice. Naša Tia jih je dobila enkrat malo okoli ritke (zadnjika). Pa je Canesten zelo hitro uredil zadevo. user posted image  No, za luliko pa ne vem, če jih ima Maja slučajno tam.... Pa najbrž da ne bo dolgo, ko bo že vse v redu...

Tako, zdaj grem pa gledat Skrivnostni otok. Včeraj sem si ga preventivno posnela, ker sem itak vedela da bom zraven zaspala. In še res se je tako zgodilo....

Pa lahko nočko vsem, Pikapolonica user posted image


(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.3.2006 19:56:22   
GoYa
Aha user posted image , to nekaj kažejo tudi na tistem DVD od Vzajemne. In sem probala, sam ne vem, če jst to znam prav, ker mi ni bilo nič jasno, kolko prstov, če sploh kaj, je šlo vmes. Bom še enkrat stestirala user posted image .

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.3.2006 13:55:09   
asso
Ojla punce,

kje se vse skrivate, pa tako lepi sončni dnevi so. Ja, ja, najbrž venih na sončku.

Skočile smo že na drugo stran tako, da nas moram malo prestaviti.

Z menoj je vse v najlepšem redu, čeprav danes imam ena takšen dan user posted image . Vse mi gre narobe. Po dolgem času sem šla k zobozdravniku (imam že en mesec nalomljeno enko) in kaj se mi zgodi. Tista kartica, ki se ji reče zdravstvena, ki je vedno v moji denarnici, je nekam zalutala user posted image  in ker je nisem imela s seboj nisem odpravila nič in še en mesec bom morala čakati na vrsto. Tako sem jezna, ko user posted image . Sedaj pa se mi bo sigurno čisto zlomila (sedaj se še drži skupi) in ne bom upala niti ust odpret. Nekomu sem se morala mal potožiti.

V četrtek sem imela pregled pri g. (najbrž je tudi zdravstvena ostala v materinski). Celo UZ mi je naredila, je rekla, da vidi, če raste in se je kar poglobila. Pokazala prstke, nogice, hrbtenico... Prav lepo se je vse videlo. Velika je že 12 cm. In drugače vse v redu: bris negativen, toksoplazmoza in tisto ostalo negativno, hemoglobin dober... skratka vse super. In tudi boljše se sama počutim, ker so rizični meseci šli mimo. Naslednji pregled čez mesec dni pa me čaka THT tako, da bomo spet videli pikico.

Malo me skrbi že za tiste punce, ki se ne javijo, npr. Pinkiponki, Žiža... ali katera ve kaj je kaj z njimi?

Naj bo za sedaj vse in počuvajte se ter pobožajte pikice.

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.3.2006 15:23:51   
pinkiponki
Ojla vsem skupi, vidim, da ste me že kr malo pogrešaleuser posted image . Evo mene, zdele nas en tedn ni bilo doma, ker smo bili v Bohinju na dopustu. Res, da smo morali vmes v sredo domov pa potem v četrtek nazaj, ampak je bilo še vseeno fajn.

Drugače pa smo bili spet bolni. Taja je pljučnico "cajtala" skori 10 dni, jst sm pa spet en prehlad staknila, tako da smrkam, kašljam,... ampak zdej je že bolš, se vsaj zdi, ko je zuni tako lepo vreme user posted image user posted image user posted image . Smo šli danes malo ven (prej cel teden nismo bili skoraj nič) in smo res uživali, ker končno malo diši po pomladi, jupiiiiiii, jst jo res že komi čakam, ma pa sej nism edina, a ne.

V četrtek sm dobila tri nove slikice user posted image user posted image user posted image user posted image in naš mali korenjak oz. korenjakinja je velik/a že celih 5,5 cm. Rezultati nuhalne so bili dobri, tako da spet lažje diham. Vedno, ko mi povejo, da gre vse tko kot mora, sem presrečna, itak, kako pa user posted image .

Slabosti sicer še trajajo se pa na srečo počasi umirjajo. Upam, da kmalu čisto minejo in da začnem uživati v nosečnosi s polno paro, tko kot se spodobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse se lepo imejte in poročajte kako je z vašimi sončki!

papa

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.3.2006 23:02:49   
Anonimen
Samo na hitro se javljam, nimam niti casa orebrat (bom . .enkratuser posted image ). Luna je kr pridna, ceprov zadnje case renci, c eji kaj ni prav, mam pa SPET guzvo v soli (mam 1 domace branje za SL za prebrat za nazajuser posted image , 1 za ANG in 1 za NEM, pisem, vprasana sem... ma vse kar hoces).

Zdejle sem med ucenjem biologije seveda zaspalauser posted image

Pobozajte user posted image , se kaj se javim :) Lepo je videt, da se tut name spomniteuser posted image user posted image

Papa, Riba

(odgovor članu pinkiponki)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.3.2006 8:31:09   
Bejba
Lep pozdravček od doma user posted image !

Včeraj sem vam že ful napisala, pa mi je vse zginilo, pol sem pa obupala user posted image .
Pa ponovimo vajo.
Torej, sem že tretji dan doma in moram priznat, da kar paše. Zjutraj zrihtam našega sončka in ga odpeljem v vrtec, potem pa se posvetim svojim obveznostim in uživanciji. Včeraj dopoldne sem po dolgem času spala 2 uri user posted image . Uf, kako je pasalo, ko te ne zbudi jok, ampak se zbudiš sam od sebe user posted image .

Se mi je pa včeraj ponoči nekaj čudnega dogajalo. Okoli 2.30 se zbudim, ker me je tiščalo na stranišče. Se skušam počasi potegniti na rob postelje, da bi lažje vstala (sem že kot nasedel kit user posted image ) in me nekaj špikne na desni strani trebuha. Ok, se nisem sekirala, sej se je že dogajalo. Pa se spet skušam vstati, nakar me zagrabi taka bolečina, ki jo še nisem čutila. Začnem kričat in klicat moža. Moj dragi se ves zmeden zbudi in vstane ter mi hoče pomagati, pa se tudi premakniti nisem mogla. Bolelo me je, da so mi solze prišle na oči. POtem pa je začel malo razmigavat moj trebuh in takrat je popustilo. Potem sem lahko vstala in vse je bilo v redu user posted image .
Zdaj pa ne vem kaj bi to bilo? Me mora kaj skrbeti, ali bi morala k G?

Sem potem včeraj hitro oprala vse oblekice za našega najmlajšega, če nas slučajno kaj preseneti user posted image .

Ja, sva se pa ravno pogovarjala z mojim, kaj moramo kaj kupiti za novega člana in sva prišla do zaključka, da v bistvu zelo malo - še eno posteljnino, nov kompletek za iz porodnišnice (to pa ja mora biti novo, a ne?), pa kakšno flaško in cuclje. To pa je tudi vse. A bi morala še kaj, sva na kaj pozabila? Tako čudno mi je, ker je bilo pri prvem ful panike, pa ful nakupovanja, pa cele spiske smo delali kaj smo že kupili, pa kaj še moramo......., sedaj pa smo čisto na eazy.

Javite se še ostale srečke nosečke, saj je zunaj spet dežek in se verjetno ne potepate kje naokoli.

LP; Bejba user posted image



_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.3.2006 9:56:42   
Lu
Ojla!

Včeraj sem imela NS pri dr. Pušenjaku. Ostanem brez besede. Tako je bilo fino. Sva bila not ene 20 minut, in si je res prav lepo čas vzel. Vse nama je še posnel na USB ključ, vendar ko sva prišla domov ni bilo gor nič user posted image  Sem ga že kontaktirala, če je možno posnetek še kako dobiti, da ga ni že zbrisal. Upam, da ne. No drugače je pa vse OK. Zdaj sem potolažena. Tisto NS vrednost imam zelo visoko  ( 1:10300), pri Maji je bilo manj. Je bil pa user posted image  na not obrnjen. Joj sploh ne morem verjet, kako je že velik. Zdaj se v bistvu šele zaveš, da si res noseč. Skratka res je bilo enkratno. Gledali smo še 3D. Res nimam besed. Vse pohvale njemu.user posted image

Drugače pa počutje še kar. Tale utrujenost je čisto grozna. Se potem k nobenemu delu ne spravim. Drugi teden imam pregled pri G. Upam, da me bo dala na bolniško.

Bejba to ti je trebuh otrdel, ne? Pomojem, da ni panike. Če bo pa večkrat pa le pokliči svojega G.
 
Tale dež mi gre pa že pošteno na živce. Ko je bil sonček je bilo tako krasno. Smo bili tudi mi po dolgem času zunaj.Na sončku.
 
To soboto gremo malo na morje. Upam, da nam bo vreme naklonjeno.
 
Joj jaz imam pa jutri zobarja. Me je tako strah, da je kaj. Me prav namatra na tistem stolu. Upam, da bo čimpreje za mano.
 
Tako. Zdaj grem pa še malo delat.
 
Javite se.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.3.2006 12:26:30   
Anonimen
Hojla!

Sem prebrala vse :)

Dans in jutri sem doma, ker sem hospitalizirana na pediatricni (kar pomeni - pridem tja, naredijo kar morajo in grem), treutno me zivcirajo vs ezice in tisti lepljivi krogci, ker mam gor holter. Ti pa vzame ene energije - pa smo bli tam samo dve uri in pol. Pa polno dojenckov je blo user posted image  

Drugace pa se moram (itak) skooooz ucit, da se mi ze prav mesa in komaj cakam pomlad, sonce, TOPLO! Pa jst, k sm cisti snezni fanatik, ga videt vec ne morem. Pa se urejam si, da bi sla med poletnimi pocitnicami za en teden v Savurdijo v kolonijo hrano strezt al neki tazga. 6-8 ur baje delas, vse ostalo si prost. Kar je full fajn, si na morju, povrh vseg apa se $ dobis.

Drugace pa bo treba pocasi zacet z organizacijo letosnjega RR piknika, ki bo spet v juniju, samo lokacijo bomo zamenjali. No saj, informacije sledijo. Ce pa katera vse za kak piknik prostor v okolici Ljubljane, ki ima urejen zar, wc, tekoco vodo in vse kar spada zraven (ne vec tko robinzonsko kot je blo do zdej 2x, ceprav smo se imelu res SUPER), naj pa pove :)

Oglasite se kaj, pobozejte user posted image  in :* ta vecje user posted image .

Se ene 3 ure, pa greva z Luno na sprehod, je tko toplo pa se soncek se obcasno kaze.

Papa, Riba

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.3.2006 23:26:29   
Anonimen
Kje pa ste vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: 9. nebesa - 2 krog
26.3.2006 11:15:11   
GoYa
Joj, res user posted image , štrajkamo user posted image .

Jaz sem ratala tako lena, da že par dni nisem do računalnika šla. Hodim spat že ob 20h, 21h. V bistvu zaspim na kavču v dnevni, pol se pa sam še prestavim v spalnico. Delat se mi več ne da user posted image  (v službi mislim). Bejba, blagor tebi, ker si že doma. Jaz tudi že odštevam. Še dobra 2 meseca. Pa saj vem, da bo hitro minilo.

Moj bušek je že kr velik. V četrtek sem šla spet mal v šoping. V bistvu sem imela namen kake hlače ali krilo kupit, pa nisem nič od tega dobila in sem si kupila poletne majčke in spodnji del trenerke. Pa v petek sem zvedela, da so imeli v Popku v pet in sob 30 % popusta za materinski dan, tako da sem po službi skočila še tja pogledat. In sem si kupila eno jeans oblekco na naramnice. Ful mi je všeč in jo lahko že zdaj nosim, če si dam majco z dolgimi rokavi čez.

Ponoči sem že kar mal okorna pri premetavanju z enega boka na drugega. Itak s vedno zbudim na hrbtu. Mi tako tudi najbolj paše. Kaj čem. Metuljčkov še ni, pa sem že v 20t. A me ma kaj za skrbet? Brcik pa še itak ne pričakujem še nekaj tednov, ker je to prva nosečnost.

Kaj pa imena? Imate že zbrane? Midva zaenkrat še ne razmišljava o tem. Imam sicer dve imeni (eno za fantka in eno za punčko) v mislih, samo bomo videli. Bo treba še kak seznam v roke vzet. Mogoče dobiva kakšno idejo za lepo ime.

No, toliko od mene user posted image .

Lepo se mejte!

GoYa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.3.2006 9:27:43   
asso
Dobro jutro vsem,

a ste vse še na "stari uri" in še spite?

Jaz sem se kar hitro navadla na to uro, včeraj smo kot ponavadi tamalo spokali spat ob 8.30, jaz pa tudi sem kot ponavadi ob 9.30 že zaspala na kavču.

No, danes zjutraj pa se zbudim ob 6.20 (ponavadi ob 6.00) in panika, koliko je ura. Zbudim dragega, ki ima na čez bujenje in ga vpašam koliko je ura in on dela, pa sej sem uro navil bo že zbudila (za 6.00) in nato si spomne pa da ure ni premaknu. Za znoret.
Tako grozno mi je zjutraj zaspat, ker moram pol tako hitet, drugače pa v miru še kavo spijem, pojem... in se počasi spokam v službo. Danes pa vse na brzako...

Upam, da bo kljub temu dan dober, čeprav vreme nič lepega ne kaže user posted image user posted image user posted image user posted image  poln kufer imam tega vremena.
Veš user posted image popolnoma te razumem, kako ti je. Jaz tudi zelooo obožujem sneg in zimo, ampak kar je preveč, je preveč...

user posted image  daj oglasi se kaj in nam sporoči, da si o.k.

Bejba ja, to je najbrž otrdevanje trebuha. Če se bo to kar ponavljalo so to tudi najbrž že popadki tako, da... 

GoYa nič ni za skrbet, boš videla, da bodo metuljčki kamlu tudi pri tebi...

Lu ja, ko vidiš to na UZ se šele zaveš, da je to vse res, da si res noseč...

No, jaz sem v petek tudi povedala v službi novico. Sicer sem začela tako: šef, glede na to kakšne plače so tukaj jaz vas čez 3 mesece zapuščam, grem v novo službo. Pa sej ga je skoraj kap, sem mislila, da bo s stola padu in da bo potrebno rešilca klicat. Pa v tistem obupu mi odgovori: Kaj si zmešana? Jaz sem se samo smejala, sodelavci so začudeno gledali, ker jaz to blebnem ko strela z neba, prej nobenemu niti besede, da morda grem kam stran... Pa se ena sodelavka zrajta in vpraša, če na porodniško in normalno, da ji odgovorim da ja. No na koncu, šef ves vesel in vsi zraven. Sicer bi rekel kje je še to, do takrat lahko še 100 svari naredim. Sej lahko, samo upam, da mi ne bo treba na bolniško, kar na on sploh ne računa... No kljub pomanjkanju kadra (zato tudi takšen obup) so vsi veseli in tudi jaz, ker mi ni potrebno več nič "skrivat".

Katera je že pravla, da ima zobarja? Glede tega sem jaz pri prvem gin. pregledu v službi se "zlagala", da grem k zobarju. In kot kazen se mi še isti dan nalomi zob in to enka. No zdržala sem en mesec do datumu, ko sem bila naročena. V ponedeljek grem z veseljem k zobarju, da mi končno popravi ta zob, da se mi ni še zaprav zlomu in kaj se mi zgodi user posted image user posted image user posted image  Ko pridem že k zobarju in sestra ven po zdravstveno, iščem zdravstveno in od nikoder. Zasanjalo se mi je, da je ostala ali v materinski ali pri gin., ki sem bila v četrtek na pregledu. V glavnem zdravstvene od nikoder in brez zdravstvene niti popravila zobovuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tako jezna sem bila, ko user posted image user posted image user posted image . In najhujše od vsega to, da na ponovni pregled moram čakat še cel mesec.
Na koncu sem ugotovila, da je moja zdravstvena ostala pri g. Une sestre me bi lahko vsaj obvestile, da sem jo pozabla tam. Vsaj jo bi šla prej vzet user posted image user posted image  Tako, da poleg tega, da sem bila sama nase jezna in na zobarco, sem bila še na sestre pri gin. user posted image user posted image
Sedaj samo upam, da mi zob stoji skupi še en mesec.

No nekomu sem se mogla spovedat.

Lepo se imejte kljub vremenu...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.3.2006 12:00:22   
Lu
Živjo!
 
Ja res smo malo zanemarile naša [sm=9nebesa.gif" border=0>. Ampak, upam, da se bomo vse skupaj lepo potrudile in kaj več pisale.
 
Naj povem, da sem potem kontaktirala dr.Pušenjaka in vse UZ imajo shranjene, tako, da sva že po pošti dobila CD. Bi ga kar skoz gledala, ko se vse tako lepo vidi. No skoraj vse ;)
 
Drugače smo bili pa ta vikend na morju. Kakšen sonček. Seveda nisem vzela s sabo nobene kreme in ima Maja zdaj taka lepa rdeča lička, kot mami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif] Vozili smo se tudi z čolnom. Že komaj čakam poletje. Lani smo šli z Majo iz Krka do Korčule. Letos kakor se je Maja odzvala ( beri ni niti sekunde pri miru ) je prav vprašanje, če pridemo tako daleč. Sva rekla, da bi šla letos do Bol-a. Bomo videli. Noči so pa še vedno hladne. Nas je kar zeblo. Sicer smo spali v hiši, samo če ni nobenega čez leto, se tudi z kaloriferjem ne segreje dovolj. In tako Maja spet smrka.
 
Jutri imam pa pregled pri svoji G. Mislim, da mi UZ ne bo delala. Da je šele po 20 t, če se prav spomnim. Joj prva nosečnost sploh ni tako daleč nazaj, pa sem že polovico stvari pozabila. Sem pa itak že tako pozabljiva, da je groza. Kaj šele bo.
 
Glede bolečin. Moram povedat, da tudi mene ob kakšnem hitrem gibu močno zaboli spodaj desno, pri jajčniku. Me je pa v petek pa kar nekaj zvilo. Sploh se nisem mogla zravnat. Bolelo me je v trebuhu. Kot da mi se nekaj zapletlo. Potem sem šla spat in je bilo zjutraj čisto OK.
 
A sem vam že povedala da je Maja v četrtek shodila? [sm=sloncek.gif" border=0>Zdaj upam, da bo malo lažje in manj nošenja. Je kar težka že. Je pa začela tako ihtat, da je kaj. Samo se ne dam.
 
No to sporočila sem pisala skoraj celo dopoldne, ker imam en kup dela še zraven.
 
asso pri zobarju sem pa bila in ji rekla, da sem zopet srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif] pa če mi lahko res samo nujno naredi. In je rekla, da imam vse OK, pa da naj pokličem čez 3 mesece
 Se vam še kaj javim.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?