|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.3.2006 20:36:02   
Pikapolonica
Hojla!

No, da ne bomo na drugo stran pobegnile....

Se kar nekaj časa nisem oglasila. Pa ni nič narobe, samo ne znese mi. Dvakrat na teden hodim na aerobiko, ob torkih sva s Tio itak cel popoldan sami, ker je ati na angleščini, ob četrtkih smo skupaj.... In tako ure minevajo kot strela, pa je kar nenadoma že večer, in je treba dat Tio spat in potem se samo še poknem na kavč...

No, kot sem rekla, z mano je vse OK. Zdaj se je pa tudi meni začel poznati trebušček in ne morem več reči, da sem se samo fejst najedla...user posted image  Tudi hoditi sem začela drugače. Kot da me trebuh naprej vleče. Pa saj ne znam opisati. No, pa saj zdaj je tudi otroček že kar velik. Se mi zdi včasih kar čudno, ko pomislim, da je velik že 35 cm. Res, še sama ne vem, kje ga imam.

Joj, BEJBA, zdaj si pa že doma kaj. In kaj počneš? Anže je v vrtcu, možek v službi... Še dobro, da je pri nas Tia še doma (se čuva pri babici v spodnjem štuku) in bom imela z njo toliko dela, da ne bo časa za čokolado. Ker, vam povem, pa kakšno sadje..... in zdrava hrana.... Kruh pa sir, pa piškoti in sladoled. To je tisto, kar mi paše. Aja, in kompot. Tega bi se pa ne mogla prenajesti.

ASSO, to pa ni fino. Mislim, zaradi zobeka. Samo, je pa zobozdravnik tudi malo smotan. Saj bi mu jo lahko prinesla pač kasneje. Očitno jim vsak razlog prav pride, da si prestavijo delo za kasneje. Brez veze! 

RIBICA, zdaj pa ne vem, al sem kaj spregledala. Zakaj pa si na pediatrični kliniki. A je kaj hudega? No, saj grem še enkrat prebrat vse za nazaj, morda pa sama najdem odgovor.

LU, sem ti pa kar malo fovš za tiste posnetke. Čisto malo no, da ne bo pomote. Jaz sem v začetku še tudi nekaj razmišljala o tem, da bi šla na 3D, potem sva pa na to kar pozabila. In ko zdaj pomislim, da najbrž nikoli več....

Ja, nikoli več. Ko sem bila noseča s Tio, je bilo toliko več časa za razmišljanje, pa božanje trebuščka. Zdaj pa moram še možeka kar opomniti, da če se zaveda, da je to najbrž zadnjič. Da najbrž nikoli več ne bo občutil brcanja, pa spremljal mene, kako se spreminjam, pa seveda prenašal mojo tečnobo user posted image .... Kar hudo mi je, ampak, mislim, da bosta res le dva.

Kako pa kaj ve razmišljate? Si želite še kakšnega - otročka namreč?

No tako, zdaj pa grem. Lepo se imejte. Upam, da se čimprej spet katera oglasi!!!

Pa-pa, Pikapolonica user posted image  

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.3.2006 22:35:44   
Anonimen
Ojla!

Na pediatricno hodim zaradi srca - motnje ritma. Kompliciran vse skupaj, zdaj cakam na izvide, da zcem uradno diagnozouser posted image  Mislim pa, da je tazadnja ventrikularne motne srcnega ritma al pa ventrik. tahikardija. Neki v tem smislu. Vem, da imam pulza 95 in da so vsi ti nepravilni utripi enaki, tako d aocitno izvira iz enega mesta.

Nic, letim delat eno seminarsko, moram v petek oddat user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.3.2006 20:20:03   
Bejba
Hoj hoj

Ja, mi smo spet bolani user posted image . Anžeta imam že od srede doma, kašlja tako da se kar davi in včasih celo bruha, čeprav nima kaj, saj nič, ampak res nič noče jesti. Danes smo bili pri zdravniku in mu je dala inhalacije, se je revček tako drl, da je skor skupaj padel. Tako, da nismo zdržali do konca, ampak se mi zdi da je malo pomagalo. Upam, da čimprej mine in bo spet naš stari dobrovoljček.

Pikapolonica, res da je Anže v vrtcu (če pač ni bolan), ati pa v službi, ampak ti povem da mi nikakor ni dolgčas. Sem zaposlena kot penzionisti user posted image .
Za našega četrtega člana sem že vse oprala in pospravila v omarico, tudi nova posteljninica za zibko je pripravljena. Kupiti moramo edino še en kompletek za iz porodnišnice. To se pa spodobi, da ima novo in ne od bratca, a ne user posted image ?
Se pa strinjam, da se moram tudi jaz včasih kar opomniti in pobožati trebušček, ati pa je bil tudi bolj ažuren pri prvem user posted image . Ampak enostavno nimam časa se toliko posvečati sebi kot prvič. Je pa se ati zadnjič zamislil in rekel, da najmlajšega malo zanemarja ter da bo skušal to popraviti, ker zadnjič vidi trebušček in čuti brce. Ja, po vsej verjetnosti bomo tudi mi ostali pri dveh. Ampak nikoli ne reči nikoli, a ne user posted image ?

Ribica, upam da bodo izvidi kar se da vspodbujajoči in ti bo treba čim manjkrat na Pediatrično. Jaz imam tako slabe izkušnje z njimi, da je joj user posted image .

Vse ostale tudi lepo pozdravljene, da ne bom vsako posebej pisala (in po možnosti kakšno izpustila user posted image ).

Sedaj grem pa tudi jaz v posteljo - uf, tako paše ko se zvečer vležeš, a ne?

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.3.2006 22:17:21   
žiža
No en lep pozdravček vsem v user posted image  zopet tudi v mojem imenu. Za mano je en grozen mesec, ko nisem imela energije in volje za nič na svetu.
Kljub vsemu hudemu pa moja nosečnost poteka dokaj normalno. Jutranje slabosti se ne dajo in bodo tako kot v prvo očitno moje zveste spremljevalke vse tja do septembra user posted image  Še bolj kot bruhice pa me daje išjas. Kok pa to nemarno boli user posted image  Najhuje je ponoči in zjutraj, ko moram iz postelje vstati. Noge kar nočejo naprej. Danes sem začela izvajati masažo ušesa, menda naj bi to pomagalo user posted image  Čeprav ne vem kaj imata skupnega moja rit in uho. O rezultatu bom poročala v prihodnjih dneh.
A mogoče katera pozna tablete Femibion? Gre za folno kislino in jod. Dobi se v Avstriji in je menda zelo priporočljiva zadeva za nosečnice in doječe mamice. To mi je danes svetovala moja splošna zdravnica.
Bejba, ne morem verjeti da se ti počasi iztekajo dnevi. Kok bo fino ko boste imeli enega spomladančka. Nas pa spet čaka tisto mučenje z bundicami. Kako pa kaj Anže sprejema in se pripravlja na bratca? Pri nas Sara dvigne mojo majico in reče aja aja v moj trebuh.
Jutri imava kontrolo pri alergologinji, upam da bova dobro opravili in da ne bo vreščala kot zadnjič. Je bilo slišati kot, da jo iz kože dajejo.
Pikapolonica a ti tud napadaš kompote? Jaz se ne morem upreti ananasovemu s stepeno smetano pa kakavom...mnnnnnnnjaaaaaaaaaammmmmiiiii! Lahko je pa bilo kateri samo tisti z nekimi tropskimi zadevami mi je pa ogaben.
Kako mi paše da jutri ne grem v službo in se bova lahko zjutarj s tamala po postelji valjali in crkljali user posted image user posted image user posted image  

Nič, zdej je pa že tako zelo pozno, da se mi že sanja. Punce, prav dobro se zopet počutim, ko sem med vami. Končno spet nekaj samo za mene in mojo dušo user posted image   Lepo se imejte, čuvajte svoje zaklade pod srčkom in veliko raztresenih dogodivščin z malimi navihanciuser posted image
žiža 15tuser posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: 9. nebesa - 2 krog
31.3.2006 10:26:26   
asso
Ojla,

kako ste kaj srečke user posted image .

Vreme nas kar ne mara in še najprej trmari, jaz pa tako komaj čakam sonček.

Žiža lepo te je ponovno imeti med nami. In upam, da si res bolje, in da boš še bolje. Kljub vsemu in še nosečniškim težavam, ki te spremljajo. Verjamem, da je težko, ampak ti bo uspelo premagati vse.

Glede hrane: ja kaj je že to zdrava prehrana? Do sedaj mi je uspelo še kaj normalnega pojest, ampak sedaj so moji hormoni tako podivjali, da mi nič zdravega ne gre dol. No vsaj na sadje sem mahnjena tako, da vsaj to. Drugače sem jaz sedaj dobila manijo sladoleda, njami, pojedla ga bi res na tone. Pa kakšni razni sendviči mi gredo v rit, pizza in same take neumnosti. Do sedaj sem vsak dan spila vsaj liter zeliščnega čaja, ali celo samo vodo, sedaj pa sem dobila manijo sokov (predvsem višnja, riberz... taki kisli). Pa zmrznjene višnje si kupim, posujem s sladkorjem in jem kar zmrnjene... njami, njami.
Hvala bogu, da začenja obdobje sadja, ker če ne ne vem kam bi prišla... Sedaj imajo v Mercatorju akcijo jagod in so tako lepe in dobre in poceni, danes sem takoj zjutraj si šla kupit eno kilo, da jih slučajno ne zmanjka in ko pridem domov se bom vrgla nanje. Sladkor, sveže jagode...
Vam že delam gušte, ne...

Jaz naši razlagam, da bo dobila dojenčka, in da ga ima mama v trebuščku, ampak normalno, da ji ni še nič jasno. Sicer, ko jo vprašam kje imam mama dojenčka pokaže trebušček, ampak kaj več...

Bejba upam, da se boste res čimprej pozdravili. Ker sedaj mora biti zate to prav naporno...

Ribica tudi jaz upam, da bodo res tvoji izvidi v redu. Javi nam ko kaj izveš.
 
Joj Pikapolonica, kako ti uspe še na aerobiko hodit? Si pa res pridna. Sej to je res koristno, tako za dušo kot za telo. Je pa fajn, da se ti šele sedaj res pozna trebušček.
Meni so kar vse hlače že preozke. Kar kupujem že nove, sicer sedaj take navadne, ki jih bom lahko nucala še kasneje, itak potem bo poletje in bo vse lažje, pa še nekaj imam od prve nosečnosti tako, da večjih nakupov mi ne bo potrebno. Sreča je, da je nekako isto obdobje nosečnosti, kot prvič, da ne rabim novih cunj.
 
No, vse ostale tudi vam pozdravček in vse skupaj lepo se imejte, oziroma naredite si lep vikend, čeprav vreme ne napovedujejo lepo, ampak....
 
Pa, pa   asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: 9. nebesa - 2 krog
31.3.2006 20:39:07   
Bejba
Oj vsem user posted image .

Žiža, lepo da si se javila tudi tukaj. Mi je zelo hudo za vse kar prestajaš in upam, da se bo vse srečno izteklo, s tvojimi slabostmi vred.

Ja, danes smo bili spet pri zdravniku, kjer so našemu sončku poslušali pljučka in merili setoracijo user posted image  (ne vem, če sem prav napisala). Zaenkrat je v redu, ampak čim se malo poslabša kašlanje mormo spet nazaj, da se ne bi razvil kakšen bronhitis user posted image . Mi je pa res ful naporno, ko sva dopoldne, pa včasih še popoldne sama doma. Mali je čisto fuč, kar je seveda normalno, če je bolančkan in potem se preklada iz enega kota v drugega, jamra, jokca, nič mu ne paše....skratka res je bogi. Upam, da čimprej mine.

Ko jaz našemu malčku rečem kje je dojenček, mi dvigne majčko in začne božat trebušček. Ampak potem, ko že misliš, da le kaj razume, gre pa do atija in tudi njemu dvigne majčko ter ga začne božati po trebuščku user posted image , tako da verjetno res ne ve kaj mu hočemo povedati. Upam le, da ga bo lepo sprejel, brez večjega ljubosumja.

Joj, danes sem malo preveč gledala navzgor po našem stanovanju in videla toliko pajčevin, da me je skoraj kap. Pa ne moreš verjet kako se vse nabere, vsak dan pa tut ne mislim s sesalcem okol letat (no, večkrat je to domena mojega možeka user posted image ). Še dobro da me velik trebuh vleče k tlom in tako opazim manj pajčevin user posted image .

Punce, a vaši malčki že kaj govorijo? Naš je bolj lene sorte kar se govora tiče. Reče mama, ata, papa, dada (duda), da (dan), pa da račka dela gaga, kuža vov vov, potem se pa počasi že konča user posted image , no razen miljon besed, ki jih razume samo on user posted image . Se mi zdi mal malo. Pa vaši?

Se še kaj oglasim, sedaj pa grem spat, je bil mizar pri nas, ker nama obok v kuhinji oblači v les, pa zmenili smo se za novo predsobo user posted image  in sem kar zmatrana, priznam. Se pa pozna, da odkar ne hodim več v službo, zvečer dlje zdržim pokonci. Prej sem včasih že ob sedmih spala (kura s kurami) user posted image .

Uživajte, polubčkajte svoje zaklade in pobožajte bušije user posted image .

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: 9. nebesa - 2 krog
31.3.2006 22:02:32   
Anonimen







Bejba, mali od A je star 19m pa rece ati, tati, tata, am-am, Te (to sm jstuser posted image ), ga-ga (kako dela racka, racka), ov-ov (kako dela kuza, kuza, Luna), oda (voda) pa zadnjic je neki toboganu podobnega uspel sestavit skupaj (skrajsana verzija). Se pa velik pogovarja, sam se ga se ne razume. Se mu je pa mal bolj odprlo pred 14 dnevi. Ma Anze se cas.

Npr. Dasa od Katjuse, konec maja bo 2 leti, pa full lepo in full velik ze govori! Punce vec in hitreje govorijo, vsaj kar jih jaz poznam.


< Sporočilo je popravil wahoo -- 4.4.2006 20:30:24 >

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.4.2006 9:58:28   
asso
Ojla,

ne vem, če je to, da punce prej in lepše govorijo res.

Naša pri 17 m reče samo: mama, tata - to je od konkretnih besed vse.
Drugo so am, am (za jest in tudi seveda pit), ov-ov za kužeka, ga-ga za račko ve klicat muco, ampak mijav ne rečt, pa brm brm za vse kar šumi in pujska ve oponašat.
Drugo pa ne spraviš nič z nje. No ja, zelo lepo zna reči ne po njen način in sedaj je malo začela z ja...
No sicer pa je začela oponašat psa ko kašlja, pa take neumnosti...

Jaz sem prejšnji teden srečala eno punčko, ki je mesec mlajša od nje, pa kar besed je prav lepo izgovorila npr. ne je rekla ne, ker naša naredi n-n neki tazga, pa vse ostalo tudi...

Vse ob svojem času. Pravijo, da otroci začnejo govoriti pri dveh letih. No, nekateri prej, drugi kasneje.
Bo že, ko bo. Ampak itak, kar hočejo in tudi kar ne znajo zeloooooo dobro "povedat".

Za enkrat bo vse se še kaj beremo. Grem na delo.

Pa-pa

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.4.2006 14:25:03   
Lu
Živjo!

Ja spet po dolgem času. In kaj je novega.

Maja zdaj veselo koraka, non stop. Če se ji ne da, so kolena zakon in pride kamorkoli user posted image  Je pa ta teden na preizkušnji njen glas.user posted image  Ihta da je kaj. Ampak se res ne dava. Do kdaj to traja punce? Imamo pa danes cepljenje še ob 1 letu, ampak ker je bila takrat bolna mi je niso cepili in tako gremo danes. Verjetno je kar hudo, a ne.

Govorimo pa mi tudi še bolj švoh, ampak saj ima še ogromno časa. Pri nas reče mama, ata, da ( dan ), bau ( mjav ), vov ( hov ),ala ( hvala ).., in še kaj bi se našlo.

Obljubim, da bom jutri bolj klepetava. Zdaj pa letim po Majo in hitro do zdravnika.

lp

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.4.2006 19:30:01   
GoYa
Da se še jaz mal javim bolj na hitrico.
Pri meni nič novega.
Nestrpno čakam torek, da gremo na morfologijo. Pa prvomajske praznike, da gremo mal na morski zrak. Pa da čimprej mine aprilsko vreme. No, danes je vsaj lep sonček, katerega pa nimem mogla kaj dosti izkoristiti zaradi službe user posted image .

Lepo se mejte in pobožajte bušije.

Aja, metuljčki so se mi pojavili. Pa da ni nič novega user posted image . Kul je. Zdej pa še brcike čakam.

Pozdravček od GoYe


(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.4.2006 11:52:57   
Lu
Ojla!


Naj povem, da z našim cepljenjem zopet ni bilo nič. Ker je cepivo narejeno oz. vsebuje baje neko jajčno osnovouser posted image , ali nekaj takega, Maja je pa verjetno alergična na jajce, jo moramo zdaj testirati 1 teden, pa da vidimo kako in kaj. Ja že drugič se je rešila. Zdaj pa samo upam, da bo zdrava še 1 teden.

Sem pa včeraj začutila prvič brco. Pri 15 tednihuser posted image  Nekaj sem se stegnila, pa sem mislila, da me je moj dregnil, je bil pa user posted image . Prav fajn, ja. No zdaj se bo začelo.

Mi gremo tudi za 1.maja na morje. Upam, da bo lepo vreme. Gremo tudi ta vikend spet, malo ˝zglancat˝čoln. Joj samo da ne bo dež.

Drugače pa je moje počutje še vedno tako utrujeno, da je kaj. Sem čisto brez energije. Pa še tako vreme. Za oblečt že skoraj nimam nič več. Sem si zadnjič v Italiji kupila dve treniriki in so zakon. Skoz bi bila v njih. Še v službi user posted image  Ja kg grejo lepo gor. Sem šla gor že za 3-4 kg. No ja. Kaj čmo.

Punce mi zna katera povedat, kje lahko nabavim madljevo olje od kozmetike Kancilja? V prvi user posted image  sem se skoz mazala z njim in res nisem dobila nobene strije. Pa saj vem, da strije niso odvisne od tega ali se kaj mažeš ali ne, ampak vseeno. Zdaj ga nikjer ne najdem. So ga mogoče nehali proizvajat? Ne vem.

No dekleta zbudite se in kaj napišite.



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.4.2006 21:48:51   
Pikapolonica
Dober večer!

Jaz sem pa tako boga..... V nedeljo se je začelo, tri dni sem se borila sama, pa ni šlo. In sem spet na antibiotikih. Vnetje sinusov in gnojno grlo... Grozno! Piham in piham, nos pa vedno bolj zabit in rdeč. Sem že skoraj kot en klovn!!! Lase imam itak rdeče in skravžlane, zdaj pa še ta rdeč in zabuhel nos...

EH, bo že. Saj danes sem že začela opažati prve znake izboljšanja. Da bi le spet lahko celo noč prespala.

No, drugače je pa vse OK. Jutri moram sicer v laboratorij na tisti GTI test. Imamo sladkorno v družini, pa me je na test dala preventivno. Se grem torej malo s cukrom zadevat navsezgodaj. V špnedeljek pa spet redni pregled pri G. In bom spet za nekaj trenutkov videla moje malod ete. Imam fino G, pa mi vedno naredi UZ. Komaj že čakam!

No, ko ste načele temo o naših čvekicah. Kaj naj rečem. Tia bo očitno ena velika klepetulja, ker ni niti sekunde tiho. Svoj vokabular ponavlja v nedogled in zdaj iz dneva v dan dodaja nove besede. Oponaša živali: vov-vov, mu, ga-ga, nijav, iha, beee, ko-ko, ki-ki, tiv-tiv (za ptičke), zaj-zaj je zajček, kača je tata, medo je nengo, tu smo seveda ati, mami, babi, dedi, teta, dojenček je jen, hrana je am-am, skuta je pupa, čokolino je nino, spanje je aja-aja, duda je nina (že od vsega začetka), knjiga je niga, brati je čita, copatek je popa, kapa je kaka, tudi kahlica, plenica, lulanje in kakanje so prav tako kaka, srček je sce, čokolada!!!!! je lada (NE VEM KDO JI JO DAJE KO MENE NI ZRAVEN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )... Skratka ni da ni, ker itak vse ponavlja za nami po svoje.

Je pa tudi posrečena ko jo vprašam kje je dojenček. Se mičkeno skremži in zajokca, se z ličkom nasloni na trebušček, reče JEN in ga poljubi. Me prav zanima kako bo reagirala na novo dete. Zadnjič je bila na obisku prijateljica s pol leta starim sinčkom. Ga je kar naprej objemala in lubčkala. Če bo tako, bo kar lepo!

Tako, zdaj grem pa gledat Na kraju zločina. Lepo spančkajte, čuvajte trebuške in pišite!


Lahko noč, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: 9. nebesa - 2 krog
10.4.2006 17:27:42   
Anonimen
Ojla!

Samo, da vas dvignem malo visje user posted image  

Jaz ze 4 dni uzivam, v petek je bil dan sole, danes bomo nadomescali eno soboto (pa mislim, da ne bom v soliuser posted image ) - imajo profesorji neko ekskurzijo/izlet v Bosnouser posted image user posted image user posted image  (zarad mene tut na Havaje, sam da ni sole;) ).

Pikapolonica, si ze boljse?

Bejba, ti si taprva na vrsti, ne?

Pobozajte user posted image  in polupckajte user posted image ,

Ribica

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.4.2006 15:48:19   
GoYa
Nekaj poredkoma se javljamo v teh naših nebesih user posted image .
Kje ste punce?

Mi smo včeraj imeli morfologijo. Pikica je težka 440g. Vse je ok. Zgleda pa, da bo gimnastičarka, ker je mela stopalo čist pri glavci (mam tudi slikco).
Ker me je bolel trebuh, mi je G predpisal buscopan in magnosol (magnezijeve šumeče tablete). No, danes je že boljše. Včeraj me je verjetno vse bolelo, ker sem imela tudi vročino in sem se ful slabo počutila. Zato sem šla danes kar lepo k zdravnici po bolniško. Vročine sicer nimam več, mal pa še kašljem. Sam bom kar doma ostala do petka.

user posted image , kako pa kaj tvoje zdravje? Si že boljše? Pa pregled si imela v ponedeljek, ne? Javi, kaj kej pravi pikica user posted image .

user posted image , fraj dnevov je že konec, a. Konec užitkov. No, pa saj bodo kmalu spet počitnice., pa bo spet veter v laseh.

Lu, ti si že v 15t čutila brce? Fajn. Jaz sem prve metuljčke čutila šele v 20t, zdaj (22t) pa so metuljčki že malo bolj konkretni. Po moje so to brcike. Mi je tako fajn, ko not neki miga. Za mandljevo olje, po katerem sprašuješ, pa ne bi vedela. Jaz se mažem z Nivea baby oil in imam zaenkrat čist lep buši. Bomo pa videli, kaj še rata. So še celi 4 meseci pred mano.

Kje ste pa kaj ostale, bejba, asso, naty-taja, žiža, pinkiponki .... Javite se kaj user posted image .

Pozdravček.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.4.2006 21:28:59   
Pikapolonica
Ja, le kam ste pobegnile vse....

No, jaz sem veliko boljše. Kar pa seveda ni nič presenetljivega, saj sem dobila antibiotike in ti so seveda v dveh dneh naredili čudež. Zdaj sem že skoraj čisto OK. Sem pa kar v službo hodila. Zdravnici sem se pa zlagala, da si bom vzela odpust.... Ja seveda, kot da ga imam toliko. Ampak na bolniško pa tudi nisem hotela. Je tako slabo plačana pri nas.

Drugače pa, ja GOYA, res sem imela pregled v ponedeljek in spet sem videla našega škratka ali škratinjo.  Samo spet nisem dobila nobene slikice, rekla pa tudi nisem nič. Iz prve nosečnosti imam ful slikic iz UZ, tokrat pa komaj kaj. Se mi zdi, kot da tudi G. misli da, saj itak že vse vem in da je itak vse isto kot predlani... Pa ni. Meni je vseeno vse drugače in čisto nekaj posebnega. No ja, kar je pač je. Samo da je bitjece OK, živahno in da se pri meni dobro počuti. Se je pa menda že obrnil-a na glavo. Upam, da bo tako tudi ostalo. Ampak brca me pa kot za stavo. Če bo tako živahen-a tudi kasneje..... jojmene!!!!!! user posted image

Zdaj sem že v 28 tednu. Ne morem verjeti kako hitro tečejo tedni. In kako hitro bo tukaj D-dan. Pa zdaj sem že tudi jaz začela odštevati "zadnje dni" v službi. Samo še 13-krat grem delat, potem pa na dopust pred porodniško. Po eni strani komaj čakam, po drugi pa tudi ne, ker se mi zdi, da me bo moja ljuba hčerkica popolnoma izmozgala do poroda. Je namreč zares zahteven otrok, ki niti minute, ampak RES niti minute, ni sposobna biti sama. In to je tako naporno. In ko sem potem seveda z njo in se igrava, tudi pri nobeni stvari ne zdrži več kot pol minute. Včasih poskusim in grem ven iz sobe, pa je takoj jok in je že za mano... Jaz bi si pa tako rada vsaj za nekaj malega časa oddahnila. Bila sama s sabo.... In zdaj, ko bom ves čas doma..... Ne vem!!!!

Joj, pa trebuh mi kar naprej otrdeva. Me že prav moti. Saj ni boleče, samo, kar naprej in naprej.... To pa tudi ni za nikamor. G. mi je svetovala Mg tablete (tako kot tebi GOYA), ampak zaenkrat še ni pravega učinka. Bomo videli. Mi pa vsak najmanjši napor to izzove. Ko npr. dvignem Tio, ko vstanem iz kavča, se sklonim po kaj.... Upam, da ne bo nič hudega. Se spomnim ASSO, kako si imela probleme s krči v prvi nosečnosti... Ampak, so bile tudi bolečine zraven, kajne?

Saj res, GOYA, sem se nekaj spomnila. Kako pa kaj motor? A ga kaj pogrešaš? Moj user posted image  ga je zadnjič šel registrirat, in me je kar malo stisnilo, ko sem gledala za njim. Pa bo spet šla ena sezona mimo. Lani sem glih ene dvakrat sedela gor... Čeprav, moram priznati, je potem, ko imaš enkrat otročka, občutek čisto drugačen, veš. Saj boš videla. Ni več takega užitka, ker ves čas nehote razmišljaš, kaj pa če... In tudi, ko se možek zdaj sam odpelje user posted image , me kar ne neha skrbeti zanj ter komaj čakam, da me pokliče, da je vse OK. Na trenutke bi ga najraje kar prodala.... Potem me pa spet prime želja po hitrosti in se že veselim drugega leta, ko se bom lahko spet vsedla na najino puščico.

No tako, zdaj pa še ve kaj napišite. Mene že namreč fejst firbec matra, kako je kaj z vami in vašimi pikicami.

Pa lahko nočko! user posted image

Pikapolonica user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.4.2006 8:51:02   
asso
Ojla,

no, da se končno tudi jaz kaj javim.

Za mano je zelo žalosten in naporen teden. Namreč prejšnji teden je umrl tast in lahko si le predstavljate kako je bilo... Nič lahkega. Poleg tega pa smo imeli doma non stop ljudi tako, da je bilo predvsem zame vse skupaj še bolj naporno. Da pa ne omenim še to, da je pa en teden pred tem umrl oče od tašče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako, da.... vas ne bom morila s tem.

No sedaj je boljše, no vsaj tako nekako, ker moji predlanski krči so se v tej nosečnosti pojavili kar mesec prej in zgleda, da ne bo nič boljše kot v prvo, le slabše je lahko. Ampak itak na koncu bo vse O.K. to že vem, ampak zelo neprijetno je, ko ti trebuh non stop otrdeva in res ne moreš nič, pa vsak dan čakaš, da mine, da si malo bolj naprej s tedni, da tudi če je prezgodni porod, da je čim kasneje.... Evo še ena takšna lepa zgodbica, da vas spravi v dobro voljo...
user posted image  ti kar malo opazuj te krče, če so po intervalih (npr. vsakih 10 min... ali manj ali več...), beleži malo koliko jih je na dan, ker je lahko kot je bilo pri meni vse O.K., lahko pa tudi, da se začneš že odpirat in... Tako, da če ne vidiš izboljšav (vsaj po počivanju) pojdi kar do g, da te vsaj umiri. Jaz sem imela celo nosečnost krče brez bolečin, ampak so bili tako neprijetni in kar pogosti, tudi na 5 min... Meni je takrat g. priporočala strogo ležanje in počitek. Sedaj skušam počivat več ko se da, čeprav je težko, in Nastio dvigat manj kot se, da, ker sedaj je res še prezgodaj.
Ja sej tudi moja Nastia nima ne minute, ampak sekunde mira in z njo ni lahko. Sedaj imam še srečo, ker jo tati veliko počuva in je z njo, ampak poleti bo težko, ker bo imel več dela in ga skoraj ne bo doma.
Sej najverjetneje bom kar kmalu morala na bolniško...
Drugače razen vsega napisanega smo doma vsi O.K. Nasti raste, vsak dan pogrunta kaj novega, vedno bolj divja... Pregled imam v sredo tako, da bomo videli kaj bo in kaj bo rekla g. na moje krče.
Aja magnesol neki pomaga, ampak bistvenih izboljšav ne bo naredil. Pa če ste prebrale navodila piše, da je potrebno 4 tedensko jemanje, da začne učinkovat user posted image  (če se ne motim). Jaz ga jemljem, kar na lastno priporočilo.

Bejba, kako si pa ti kaj? Tvoje počutje je kaj boljše? Odštevaš že dneve ne?

No, dajte še malo ostale se javit Žiža, Pinkiponki, Naty-taja in ostale...

Sej dnevi se lepšajo in nam dajejo več energije, upam, da bo končno ta zelo pričakovana pomlad, ker ta mraz user posted image user posted image user posted image

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.4.2006 10:22:44   
GoYa
Evo mene opet user posted image . Me je v bistvu moj "prisilil", da sem prišla za računalnik, sicer nebi. Sem mu morala skenirat in poslat eno slikco, da se bo lahko prijavil na NT konferenco. Pa valjda sproti še mal sem pošpegam user posted image .
Kej malega bom napisala, pol pa šibam v posteljo h čajčku. Spet mam mal vročineuser posted image .

Joj, punce, moj trebuh me tako boli ponoči. Ne vem kaj naj. Sem ponoči vstala po Buscopan in še en povšter sem si šla iskat. Ko sem na desnem boku zajaham mojega, ko sem na levem pa nisem mela koga, zato sem si povšter prinesla. Sem ugotovila, da je mal lažje v taki pozi. Tudi manj boli trebuh. Pa meni se zdi, da mi je spodnji del tudi ful trd. Kar se pa magnesola tiče, asso, res piše, da ga moraš jemati 4 tedne za učinkovanje user posted image .

user posted image , očitno G res misli, da ti je že vse jasno iz prve nosečnosti. Jaz pa verjamem, da bi rada imela tudi od te pikice kakšno slikco več. Jaz jih imam samo 3. Zadnje 3 preglede mi je vedno dal po eno. Čeprav ta ta zadnja je bolj slabo vidna (če ne veš kaj je - glava in nad njo stopalo user posted image ). Pa tudi kako 3D bi mi lahko dal, če je že delal 3D UZ. No ja, jaz tudi pravim, samo da je pikica OK. Bomo preživeli tudi s kakšno slikico manj.

Jaz sicer še ne odštevam tako podrobno dneve kot ti, user posted image , bom pa v službi še malo manj kot 2 meseca, potem pa tudi dopust pred porodniško. Moj G mi pa vsakič ponuja tudi bolniško, če želim. Ampak zaenkrat, dokler lahko delam, pač delam. Doma bi mi bilo verjetno dolgčas.

user posted image bom pogrešala, ja user posted image . Moj ga sicer še ni registriral, sva pa bila v ponedelejk v nabavi za olje in filter. Včeraj se je to lepo lotil menjati in ko je končal, je lepo vžgal motor in pozabil zapreti tisto, kamor je olje nalil in je vse butnilo v zrak. V garažo rajši ne grem, ker vse smrdi. Dobro, da je vsaj on bil na drugi strani motorja, ker če ne bi bil pa kot en zamorček. Je pa moj tak neučakanec. Bolj ko mu pravim, naj počaka vikend, da bo to zunaj pred hišo naredil, manj pomaga. Saj vem, da bom kmalu imela 2 otroka...mislim enega že mam user posted image . Kar se pa tiče skrbi in motorja, te čist razumem. Mene tudi vedno skrbi, če gre kdaj sam s prijatelji. Čeprav vem, da je vedno previden, sam saj vemo, da tudi to ni vedno dovolj. Asso, sožalje za tasta user posted image . No, pa da bom sam neki malega napisala user posted image . Grem, če ne bo še čaj mrzel. Pobožajte bušije. LP, GoYa   

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: 9. nebesa - 2 krog
18.4.2006 19:03:03   
Pikapolonica
Pa kaj je zdaj to, 9nebeščanke..... Tale naš čvek pa nekam zamira....

No, sploh pa, kaj se pa jaz oglašam, ko ravno tako nisem nič kaj pridna za pisanje. No, ampak zdaj sem vsaj spet zdrava. Čeprav na aerobiki pa nisem bila že dva tedna. In zdaj se mi sploh ne ljubi več. Pa moram. Morda drug teden....

Torej kako ste kaj? Jaz sem prav dobre volje. V službo grem samo še 10-krat, potem pa bom lahko zjutraj spet malo dlje spala user posted image . Naša Tia je namreč en tak nočni zaspanček (vsaj to), saj spi kar po 12-13 ur na noč. Zjutraj med 6h in 7h sicer zajoka, pa ji damo flašo mleka in potem spi še naprej. In tako bom tudi jaz. Komaj že čakam. In potem bova spet veliko zunaj, na sončku in bosta sploh neznansko hitro minila še ta dva meseca.

Ampak, a veste, da me je že začelo spet biti malo strah poroda. Pa čeprav ni bilo prvič nič kaj hudega. Samo, kar nenadoma mi ni nič kaj do tega, da bom spet rodila. Da bi le res držalo tisto, da je drugič še hitreje. Potem bom morda fertik v eni uri.... A ve že kaj razmišljate o tem. BEJBA, ti sigurno, kajne?

In še nekaj mi ne da miru zadnje čase. Razmišljam, tuhtam, pa ne vem.... Ne vem, ali bom med poletjem potrebovala voziček za dva ali ne. Tia gre namreč v vrtec šele s septembrom, kar pomeni, da bom prva dva meseca porodniške doma z obema. Z njo, ki sicer že lepo hodi, samo, tri ure skupaj pa tudi ne. In z dojenčkom, s katerim bom sigurno veliko zunaj (tako kot sem bila s Tio). In v en voziček bom težko stlačila oba.... Kaj pa vem user posted image .

Aja, prej sem rekla, da sem dobre volje. No, pa malo žalostna sem tudi. Včeraj sem si namreč pri kosilu zlomila zob. Sem ugriznila v kost in je šel po gobe. Pa ravno prejšnji teden mi ga je na novo zaplombirala.  No, zob je bil itak že nekaj let mrtev, ampak mi je kljub temu dobro služil. Zdaj pa tole... In še ob 25.000 tolarjev sem po ta malem, ker bo sigurno treba narediti novega. Hja, ravno to mi še manjka, ob vseh stroških... user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa dovolj jamranja. Samo da se moj jenči user posted image  dobro počuti. Komaj že čakam naslednjega pregleda, pa potem naslednjega... In da ga(-jo) končno stisnem k sebi.

Lepo se imejte, deklice drage. In javite se kaj!!!!!

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: 9. nebesa - 2 krog
20.4.2006 10:57:46   
asso
No, pa že če nobena noče nič klepetati, naj se jaz malo javim.

Včeraj sem namreč imela pregled oz. THT tako, da sem videla ponovno user posted image . No vse je v redu, razen tega, da mi je g rekla, da je placenta nizko in dokler se ne dvigne, da naj ukinem spolne odnose in dviganjeuser posted image user posted image  To bo malo težko, ker z Nastio... No bo treba mal počivat.

Drugače sem g. omenila, da se je že začelo otrdevanje trebuha in razen tega, da je pogledala, če sem zaprta itak ni mogla nič drugega naredit. Razen tega, da mi reče, da naj čim več počivam...
Itak teorija in praksa se nikoli nista ujemali...

No, včeraj sem morala vzeti kar dopust s temi zdravstvenimi pregledi. Namreč zjutraj sem imela še zobarja, ki mi je končno poštukala enko... nato ob 12-ih g. in nakar sem 1.30 čakala na vrsti, da mi vzamejo kri (za THT) s tem, da je bilo pred mano le 5 ljudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Katastrofa.

Tako, da sem dan zapravila za preglede. No eno dobro delo sem naredila. Po vsem tem sem šla v Lj, po bodije za tamalo. Komaj sem dobila njeno številko, če ne bi šla res brez veze gor. Hotela sem pa prav od Mothercareja, ker vem, da so zelo kvalitetni in še cenovno so ugodni - kljub stroškom za pot.
Bejba, kako je kaj s teboj? Si še med nami user posted image  ali si že med mamicami?

Pa ostale, kje se kaj skrivate.... Res, da se kaže malo sonček, ampak tudi tuki gor lahko kaj pokukate in kaj napišete....

No, vsem skupaj en lep sončen dan...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.4.2006 14:43:47   
GoYa
Jst bom quciky.
Punce, to je noro, meni je začelo spet bit ful slabo user posted image . Pa sem v 24t. Kaj je to normalno? Včeraj so mi od hudega kar solze šle. Se sama sebi smilim.
Se tolažim, da delam še drug teden, pol gremo mal na morje. Pol pa še maj zdržim in bom doma. Resnično komaj čakam.

Drugače pa se ukvarjam z vozički. Bolj ko gledam, manj vem, kaj bi user posted image .
Mam pa vsaj sobico že zamišljeno, kako bo. Jo bom v nežno rumeno pobarvala, pa kakšne nalepkice in trakec dala gor user posted image .

No, uživajte lep sončen dan.

LP, GoYa

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.4.2006 8:30:19   
Naty*Taja
Zdravo! Po doolgemm času sem tudi jaz ponovno z vami. No sej berem vas skoz (itak ni veliko user posted image , sej se razumemo, glede na to, da imamo že skor vse enga fakina user posted image ) za pisanje pa nisem imela časa in sicer imam dober izgovor za to - sem se do zdaj učila ko nora vsako prosto minuto! In se morem pohvalit, da se je ful splačalo! Imam samo še dva ustna zagovora, pol pa diploma. Sem ful zadovoljna sama s sabo, ker sem uspela uresničit svoje načrte in sicer, da se čist rešim vsaj izpitov pred našim drugim bebijem. In mi je ratal...JU-HU!!
No dost hvale. Se pa tole učenje in nepočitek kr pozna pri mojem počutju! Me skoz kej boli, pa trebuh pa sramna kost, pa noge,pa glava.....
Tudi G me je kregala, da morem več počivat. Imam nizko posteljico pa ne vem kaj še - je nisem čist razumela, v glavnem imam naslednjič še en ultrazvok, da to preveri. Drugače mi pa tudi železa kronično primanjkuje - 81- in morem skoz tist  Legofer pit. Je že prav navzgravžen. Tudi dvigovat ne smem preveč, na kar me pa kr samo telo opozori, ko imam kdaj Marcela preveč na rokah! Ga kr lepo navajam, da sam hodi - zdej je že čist ziher in ni več problemov s takimi in drugačnimi padci, tak da se lahk tudi dol uležem in se tako pogovarjava. Hvalabogu se zna tudi že sam malo zamotit, kake pol ure. Malo vozi avto, pa balone frka in za njimi  leta, pa krogece natika, sestavlja kocke, gleda knjigico, ko pa mu dolgčas rata, gre pa do radia in tv-ja in začne stikat tam, ko ne sme, da mora mami vstat in se naprej igrat z njim user posted image . Hvalabogu mi ga vsak dan kdo malo ven pelje, tak, da sem malo fraj, kej naredim...
Komaj čakam, da bodo še tile trije meseci mimo in da pride novi bebi ven! Kak bo luštno. Sicer bom verjetno ko zombi, ker že zarad Marcela nič ne spim - se še kr zbuja ponoči, pol bom pa itak imela dve smeni za vstajat ponoči user posted image  . Pa bo že.
No zdej sem pa natresla za vse nazaj, a ne?
Upam, da se zdej bolj pogosto pišemo.
Pikapolonica - kdaj imaš ti rok?  A se kej po City centru al pa po Planetu sprehajaš? Mogoče bi pa lahko šli kdaj skup na kavo, če si za to?Kako soboto?

Lep pozdrav vsem skup iz sončnega celjskega.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: 9. nebesa - 2 krog
25.4.2006 13:07:17   
žiža
user posted image user posted image user posted image  lep pozdravček vsem!
Računalnik je pri meni zadnje čase skoraj na zadnjem mestu user posted image  Pa saj se drugače velikokrat spomnim na RR, ampak je še 1000 drugih stvari za opraviti, čez dan je tak fin sonček da bi blo škoda doma prečepet, zvečer sem pa tako na koncu, da 10 čez osem na kavču zaspim.
Drugače sem pa kar v redu. bruhice so sicer na žalost občasno še vedno prisotne ampak ni več tako hudo. user posted image  user posted image   user posted image  Ne morem verjeti da sem že skoraj na polovici. Tako gre hitro... Prejšnji teden sem bila na UZ in je za enkrat vse Ok. Spol se je videl pa nisem hotela vedeti, povem pa da kakšne zadevice podobne lulčku ni bilo videti  user posted image  v prvo sem pa na vsakem Uzju videla lulčka, dobili smo pa eno malo češpljico user posted image   Pustili se bomo presenetiti, je tako fino to pričakovanje.
Edina stvar, ki bi lahko povzročala težave je neka pregrada v maternici, ki je bila očitno razlog za prezgodnji prvi porod. Zato pa malo več počivamo in se pustimo pedenat user posted image  
V soboto sva bila a Avstriji mal po nakupih. Naša ta velika raste kot bi jo kdo zalival. Sva dobila kr luštne in ugodne stvari. Edino tricikla nisva dobila. Še tisto malo kar imajo je precej dražje kot pri nas. No ampak sva včeraj v Arielu dobila ful lušnega tricikla, Sara je čist nora nanj. jaz pa tud user posted image
Punce a boste čez praznike kam šle? Mi gremo v četrtek za 3 dni na morje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  komaj čakam. Upam da bo lepo vreme, da bomo lahko uživali na sončku.
A katera kaj ve kaj se dogaja z bejbo? Sem videla da je že kar dolgo ni bilo na RRju. Upam da je vse OK
Asso a ti maš tudi težave z otrdevanjem trebuha. Jaz tud, prav grozno mi je ker se spet ponavlja tako kot pri prvi. Pa me takrat ni noben resno jemal, evo pa sem rodila 7tednov prezgodaj. Sej za enkrat še ni kakšne večje panike, niti se ne zgodi vsak dan, ampak občutek pa ni prijeten. Vsekakor bom tokrat bolj zatežena, če bo to postalo tako pogosto kot prvič. Definitivno pa ukinjam kakršnokoli dvigovanje. Tudi Sari sem že dopovedala, da jo ne morem nositi in dvigovati in je res pridna. Brez problema greva na sprehod, sicer s polžjo brzino, ker mora vsak kamenček pobrat pa vsako mraljico pogledat.... user posted image  user posted image  v glavnem dva koraka naprej pa tri nazaj.
Joj sem se razpisala za vse nazaj. Zdej grem pa počasi kaj dobrega v lonec dat.
Lepo se imejte in pazite na sebe in svoje sončkeuser posted image
žiža

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: 9. nebesa - 2 krog
1.5.2006 14:16:17   
Bejba
Hojla hojla po dolgem času. Ja, doma trenutno nimamo interneta. Smo bili nad ADSL-om tako razočarani, da smo prekinili pogodbo, sedaj pa iščemo kakšno drugo možnost. Tako, da sem trenutno na bratovem računalniku. Samo toliko, da javim, da sem še v enem kosu, ampak smo vedno bližje in bližje. Priznam, da sedaj pa res že komaj čakamo. Pravijo, da naj bi bilo drugi teden, ker itak bom imela spet CR (na žalost).
Torba zame in za našega novega člana je pripravljena, napotke stiju dajem sproti, ker bosta z Anžetom sama doma, tako da smo v velikem pričakovanju.
Vsekakor vam takoj sporočim, ko se naša sružinica poveča.

Pozdravček vsem srečkam nosečkam, polubčkajte svoje sončke doma in pobožajte trebuščke.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.5.2006 8:56:46   
Lu
Zdravo!

Ste preživele praznike? Mi smo šli že v četrtek na morje in vam povem, da je bilo tako bedno vreme da je kaj. Še dobro, da je bilo bolj za delat kot okoli lazit, ampak vseeno. Si na morju, pričakuješ sonček, potem pa samo dežuser posted image  V enem tednu smo dobili obe 4-ki zgoraj. Maja je bila tudi 2 dni tako sitna, da je kaj. Pa saj niti ni čudno. Zdaj nas čakajo še spodnji. Aja pa bolni smo bili spet. Sama sem še vedno fajn prehlajena. Zdaj pa poslušte tole. Pred dobrim mesecem je bila cepljena ob 1 letu ( bilo je malo kasneje, ker je bila skoz nekaj smrkava in potem ne cepijo ). Opozorili so me na reakcijo tam nekje po 10 dneh. In res. Maja začne smrkat, kašljat, iz učkov je teklo. Ampak ok. Sem čakala 5 dni, in nič bolje. Jo peljem k zdr., me je sestra že na vratih odslovila češ, da je to pač malo močnejša reakcija na cepljenje. Potem čez 2 dni je pa moj čist znoru in reku, zdaj grem pa jaz gor. Ja in Maja je dobila antibiotike. Je zopet fasala nek virus in posledično temu sem ga verjetno dobila tudi sama. Sem en dopoldne tako bruhala da je joj. Sem šla takoj k svoji G na kontrolo, vendar k sreči je bilo vse bp. Tako me pri zdr. ne bodo odpravili nikoli več. Saj je že res, da smo več pri zdr. kot doma, samo a sem jaz kriva, da Maja, ampak res, čisto vse pobere od otrok v varstvu? Prav briga me.

In kako ste kaj ve drugače? Pri nas je zelo pestro. Zdaj potekajo še priprave na poroko, ki bo 10.6. Že komaj čakam.  Potem pa gremo takoj na morje in uživat.

No javite se kaj.user posted image



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.5.2006 13:10:43   
žiža
ojla! Komaj sem spet našla malo časa. Ponavadi za par minut prikloppim RR in na hitro preletim tisto kar me zanima, za kaj več pa že ni časa. No saj zdajle bi bilo tud bolj pametno če bi za štedilnikom stala ampak...
Ja teli prazniki so bili res en boh pomagaja kar ase vremena tiče. Mi smo imeli namen iti v četrtek na morje v Poreč, skupaj s še eno družinico. Pa v sredo pred prznikom najmlajša članica odprave še ni dobila OBLJUBLJENE osebne izkaznice. user posted image  pa tri tedne prej so jo dali delat. No Hrvaška je tako padla v vodo, dobesedno. Mi že naredimo plan kako se bom crkljali in lenarili, nakar me ob pol desetih zvečer kliče kolegica, da je zrihtala apartma v atomskih in da naš dopust še ni šel rakom žvižgat. user posted image  user posted image  user posted image  Tako smo zjutraj odrajžali po deževnih cestah proti Podčetrtku, se namestili in uživali v ... dežju user posted image  K sreči smo imeli na voljo bazen tako da sta se očija in ta veliki dečvi hodili kopat, ostale tri babnice smo pa hišo čuvale in dobro kuhale. Popolden je ponavadi nehalo tudi deževati tako da smo bili lahko celo zunaj, ampak bilo je pa kar hladno. No konec koncov je bilo čist luštno. user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem kar po starem, dosti moram počivati, ker me kar naprej nekaj zbada in zateguje. 11ga imam pregled pa bomo videla kaj bom dobrega izvedela.
Dejtemi povedat če imajo vaši ta veliki še ograjco na posteljici. Mene tako zelo moti, da razmišljam da bi jo domontirali. Glih čez trebuh me zateguje. Najbolj me skrbi da mi bo potem tamala ponoči sama iz posteljice lezla.
jojo sem se spet razpisala. Sem si rekla OK do 13ih potem pa kuhat, na pa je že deset čez user posted image  
Punce mejte se pazite nase! jaz grem delat skutine palačinke user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?