Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
oooo hvalaaa
,...očitno res deluje
. Daj o templejtih pa raje ne bi
. Mi je tamala dala cel kup linkov,...pa bom malo študirala, pa ni vrag, da ne naredim enega čist preprostega templejta

jaz sem danes že čist zmešana od tega računalnika,...imam scaner pa printer pa fotokopirac v enem pa ne znam skenirat jao
.
.
, tako velikih za Miha pa niso imeli. Zato je pa potem on dobil balon.
.
, bolj barvit je.
...upam, da je ne bo raztrgalo
Danes je že dobro, sem namazala z Garamicynom. Sicer pa običajno luknjica ni tako opazna, tudi zdaj ne, ko je že precej raztegnjena.
in vašim
nisem imela te sreče da bi mi kdo kaj podaril. No sva s poročno pričo prehodile Trst da sem že omagala ona pa bi se po 6ih urah še kar sprehajala...je čisto nora na kupovanje jaz pa neee... tako da sem že oprala dva pralna stroja cotik ker so mi takoo smrdele.. samo sem vse kupila bolj za 3mesece ker niso imeli manjših št
nikjer na trebuhu ali na bedrih niti ene same strijice,...zadnja plat pa polna vijoličnih lis
,... Toliko o moji sreči,...jao jao
.