krfjolca
|
Urska76 - Mah sej vem, je bilo bolj retorično vprašanje :) Sterilno pa jaz že zdaj nimam, brez skrbi. Me je zanimalo, kaj ve menite o tem, da bi vam tašča hodila pospravljat - ne vem, jaz bi se počutila nesposobno, no ... Matejka, sožalje za sladkarije , saj bo šlo. Mene tudi malo skrbi, kaj bo pokazal pregled drug teden, ker se zadnje čase res bašem s sladkarijami ... Ravno sem pojedla en krof, sem ga dobila gratis, ker sem nabavila toliko kruha - so ga začeli razvažati tu okoli, pa je en nov ponudnik in je imel akcijo ... Čisto svež kruh, še topel, mnjami!!! Prej sem bila pa v kitajski, sva šli s sošolko na bone jest. Pa mi ni bilo nevemkaj dobro ... Še vedno me matra grlo, danes sem se zbudila ob 4ih, ker me je tako bolelo, potem sem bedela do 6ih in se nalivala s čajem, potem sem pa še za 1 uro zadremala. Izpit je bil pa simpl, ne vem, česa sem se sploh bala. Ko bi bili vsaj vsi izpiti taki - smo šli noter vsi 4je prijavljeni naenkrat, potem je pa vsakega vprašal, kaj mu je bilo od snovi najbolj zabavno, pol smo pa pol urce prijetno klepetali o tem. Pa vsem je dal 10 ... Jih imam pa še 5 do konca septembra