krfjolca
|
Viv - sem ravno hotela napisati, da se ne smeš med oktobrke infiltrirat, če rodiš oktobra. To bi bilo že izdajstvo ... Ti kar lepo počivaj, pa naj možek kaj postori doma. No, ali pa tašča. Sicer sem se jaz ravno včeraj zgražala, ker je tašča naredila generalno po stanovanju od svaka (ki so na dopustu). Je vse pospravila, pomila, oprala, dezinfecirala, še nad zidno plesen se je spravila. Mene bi bilo sram, če bi to naredila v mojem stanovanju - sploh če bi bila sama pri močeh, onadva sta bila pa zdajle skoz doma, on je imel cel mesec dopust, ona pa itak še porodniško, medtem ko tašča dela cele dneve, tokrat še celo cel vikend. (menda sta jo prosila, ker sama ob (enem ) otroku tega pač ne zmoreta.) Dajte mi povedat tiste, ki imate že otroke, a je ob enem otroku res toooooliko dela, da ne zmoreš še po stanovanju pospravit??? Me je kar strah, madona ... Matejka: jaz običajno mehčalca sploh ne uporabljam, kadar sušim v sušilnem stroju. Zdaj, ko je pokvarjen, sem čisto izgubljena, cunje so trde (kljub mehčalcu), pa še likat je treba . Drugače sem pa danes ostala še brez glasu (možek je presrečen ). Sinuse mi bo razneslo - nekoliko si pomagam z inhaliranjem kapljic od Justa, pa ne pomaga za dolgo. Učit se pa enostavno ne morem. Žal. Upam, da bo jutri profesor usmiljen. Morda ga pogled na moj trebuh kaj omehča.