viv_
|
bubče: ja ja, resno o shopingiranju... pride tam v roku 10 dni, samo včasih še naša carina kaj mori, pa zadrži paket in jim morš najprej poslati račun, da vidijo, da res ni za carinit, potem pa dajo naprej... kivi: ne, sem iz Kranja, rodila bom tudi v Kranju, v službi sem pa za Bežigradom, pa mi je potem nekako na roko priti na NS v Dravlje. Ljubljanjčanke vem, da so se precej sprehajale po PST-ju. petruskaL: v prvi nosečnosti nisem šla na NS, ker mi je bilo povsem vseeno. Ginekologinja mi je na hitro pogledala in rekla, da je vse OK. Pa sem rekla, prav, kar je je. Sem pa šla k Miheličevi na en ekstra UZ, da mi je posnela, pa še drugo mnenje in tako. Sedaj pa grem na NS in ja, če bi bilo kaj narobe bi nosečnost prekinila, ker ne gre več samo za naju z možem ampak imava neko odgovornost tudi do hčere, saj bi se tudi njeno življenje v tem primeru postavilo na glavo. Poleg tega bo pa spet še neko drugo mnenje, kar mi je všeč, da sem pomirjena. Sem le že čez 30, pa me mogoče malo bolj skrbi... Sicer sem pa zadnje čase neki sitna... aaaaaaaaa... pa včeri zvečer je mela še tamala ene izpade. Tako da... a je kakšna luna? Upam, da bo kmalj tole minilo. lp, viv
|