Višnja
|
Pozdravljene, jaz se danes vračam iz drugega pregleda in po pravici povedano sem prav malo razočarana. Sam pregledal me je ultrazvoka pa sploh ni naredil. Prvič, ko sem bla je bilo 6 t in takrat je reku, da je še prezgodaj za srček slišat, danes pa sem ga vprašala, da če bomo pogledali mojo pikico in je reku, da naslednjič, ko bo 16 t. Uffaaa....Pa tudi z izvidi me je malo prestrašil, čeprav ni imel še vseh, ker ne vem kaj delajo skoraj en teden v laboratoriju z izvidi, me je vprašal, če sem imela zlatenico, ker imam povečan bilirubin....da bi jaz vedla ne. Zdaj me je prav malo srah"!!!! Povedala sem mu, da kako se slabo počutim, da občasno bruham in da sem zgubila pribl 2 kili in ni nil prav nič zadovoljen oz. mi je hotel kar napotnico napisat za dva dni v bolnico na infuzijo, pa sem mu povedala da sem zadnje dneve malo boljša-kar je tudi res (čeprav mi je danes spet grozno slabo)...pa mi je dal samo svečke. Uffaaa...malo sem zmedena, žalostna, zaskrbljena...ne vem še kaj. Sem vprašala sestro za knjižico (ker je reku zdravnik, da naj jo spomnim) in je pojamrala, da ona jo lahko da ampak še vsakič, ko jo je dala tako zgodaj, je bilo potem vse narobe....uff...pa sem kar rekla, da jo nočem...pa čeprav je vedno prijazna amapak malo več občutka pa bi lahko imele včasih..... Prebavo pa imam jaz zaenkrat dobro (morem potrkat), ker prej nisem imela tako redne. Upam, da ste ostale OK in da uživate v teh lepih dnevih.
|