Monika79
|
Dobrodošla engel med nami Tudi mene vse spodaj zaboli, ko kihnem, pa sem mislila, da je kaj narobe, sedaj pa vidim, da tudi vse ostale to teži koliko koristnega izveš na tej temi Hm ..... glede spola, pa je pri nama tako, sedaj prve tri mesece se sploh nisva nič o tem menila, ker sva samo upala, da bo vse vredu, pa nama je vseeno če ali , če pa tako razmišljam pa ne vem če bova vprašala, edino, če se bo res lepo videl spol, drugače pa se mi zdi prav lepa misel, da bi mi po porodu ati povedal kaj se nama je rodilo tako pač razmišljava sedaj, mogoče se bo to do novembra spremenilo, to se pa definitivno bo (če ne večkrat) ker me itak ti hormoni dajejo, pa sem enkrat take volje, drugič pa take, tako, da dajmo se presenetiti in kako je drugače pri vas počutje? Imate ve kaj več energije, ker jaz sem še vedno tako močno zaspana in to ves ljubi dan lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|