najci
|
Viv, čestitke za oddano dispozicijo! Vem, koliko dela je s tem, saj sem jo tudi jaz v teh prvih mesecih nosečnosti napisala, ampak mojemu profesorju še ni čisto všeč. Grem v ponedeljek spet k njemu - upam, da zadnjič, da potem lahko tudi jaz uradno oddam dispozicijo. Torej boš tudi ti pridno čez poletje pisala magistrsko? Moj cilj je imet zagovor, preden začneta tamaladva s paniko... no, če ne bo šlo, pa da vsaj oddam pred porodom. tyP, se mi pa kar smiliš glede zoba. Ampak a veš, da sem tudi jaz včeraj prvič začutila mojo problematično osmico, ki bi morala it ven čez en mesec, zdaj pa ne smem na operacijo zaradi nosečnosti. Res ne vem, kaj bo še iz tega... Veš, če je samo navadni zob, ni panike. Kar pojdi do zobozdravnika, saj ti lahko vse dela (čeprav ni prijetno...). Samo osmice so pa bolj problematične... Mene pa brdavičke še nič ne bolijo. Sem pa dobila krvne izvide nazaj in sem že zdaj zelo slabokrvna, tako da sem danes že pojedla prvo tableto železa 100mg. Sem malo gledala, če bi ga lahko toliko kako s hrano dobila vase, pa ni šans. Vsak hrana, ki ima železo, ga ima nekaj mg, kar je veliko premalo, če imaš pomanjkanje! Tako da se očitno tabletam ne bom mogla izogniti. Zdaj mi vsi ponujajo, da lahko pridem njihovo streho lizat, da imajo dovolj železa... A še katera jemlje železo? In P.S. čisto potiho vam povem - ta teden še nisem bruhala in slabo mi je bilo zelo malo. Mogoče se pa tudi pri nas končuje
|