Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hehehe... pa sem mislila, da ne berete raznih "novemberk" in teh zadev.
No, uglavnem, rok je zaenkrat 2.11., ampak glede na Mirno, bo verjetno tudi sedaj kaj prej. Upam samo, da ne preveč. Mirna pravi, da bo v vsakem primeru sestrica. Jaz sem pa tudi za! Ampak potem bogi naš ati. No, kakorkoli, samo da bo vse OK. Hvala punce za čestitke!
evo mene...tajni detektiv ...sem cakala meto na novemberkah...pa sem najdla tebe...si tko fajn pisala, da te je blo res lahko odkrit ...sej ves, po sluzbeni zurki pes rodit pa take...mja...tkole je ja :)
Evo tud mene med novemberkami . Po mojih izračunih imam rok 15.11., G imam pa šele 13.04, tako, da do takrat razen staršem, ne misliva povedat nobenemu. Mi je pa že cel teden TAKOOOOO SLABOOOO. Cel dan bi lahko preležala..... lahko si mislite, da je to čist neizvedljivo ob službi in navihanem 17 mesečniku. Prvič sem imela samo občasne slabosti.... tokrat sem pa čista koma.
Ola punce:) Danasnji pregled je biu tudi uspesen..Sm ze dobila prvo slikco danes...Je tocn 7. tednov..In je vse ok,ful se lepo vidi se posebej srcek kako bije... Tk,da tretji pregled me caka 5.4.In kako ste kej danes?Se vredu pocutite? Lep vecer se naprej.Caw.
A morda še katero boli križ? Mene je začel včeraj neznosno bolet ledveni del, pa me zanima, če je to morda od nosečnosti ... Ali sem si ledvica prehladila? Ali bi bil lahko to znak za kaj hujšega?
Mislim groza - zdaj že za vsako kihanje pomislim, kaj če gre za splav!
Mene tudi boli križ...predvsem zvečer, ko grem spat. zglada, da je to normalno....ampak kaj bo še...saj smo šele na začetku
Zdaj sem spila en čaj in mi je postalo slabo...upam, da ne bo tako hudo, da bi mogla it bruhat , ker potem v službi ne bom mogla več skrivati nosečnosti.
Pol bom jaz imela pa fantka, ker sploh nisem žejna. No, spijem mogoče tam okrog litra na dan.... se bom potrudila več pit....mogoče bo pol punčka Zdaj bom že podzavestno skoz žejna....ja, prizna, bolj si želim punčko.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?