|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
16.3.2006 19:17:08   
ronja
user posted image Žal se novembra najverjetneje ne bomo videle. Sem bila pop. pri g. in je rekla, da je te krvi nekam veliko, pa tudi na ultrazvoku ni videla nosečnosti, ki bi v 6 tednu morala bit že kar precej... Tako da bi bila edina možnost, da bi zanosila bolj na koncu cikla in bi test ravnokar pokazal nosečnost, čeprav bi bila komaj kaka 2 tedna in je zdaj manj, pa se še ne vidi veliko. Vseeno je zelo malo možno, da bi preživel to krvavitev. Verjetno pa se jajčece in semenčece nista našla v pravem trenutku in zato ni mogel preživeti, tako je rekla g., sploh ker nisva cel mesec delala na tem (nekaj časa sva bila zaščitena)... Sestra pravi, da je lahko od športa, zdravnica pa ne. Čez en teden mam spet pregled, ko se bo že videlo, če je vse ok. Ne bi rad a šla na tisto praskanje maternice...

Želim vam vse najnaj in veliko veselja z vašimi trebuščki in kasneje user posted image !

PS: Hvala za nasvete, žal nisem mogla prej k zdravniku, ker sem bila v službi, pa nisem hotela, da vejo, zakaj se gre... Zdaj sva oba vesela, da nisva nikomur povedala...No, zdaj bo pa treba novega naredit;)user posted image

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 8:20:00   
Aja1
Joj, Ronja....tako mi je žal zate user posted image user posted image user posted image . Ampak upanje umre zadnje in resnično bom držala pesti, da bi se vendarle vse srečno izteklo. user posted image user posted image user posted image  za srečo, ki jo potrebuješ.

Pa čimveč počivaj! Kako pa kaj danes? A še krvaviš?

_____________________________




(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 8:32:57   
Anonimen
Ojoj, to pa niso ravno najlepše novice! Ampak, z dvignjeno glavo naprej! Držim pa pesti, da se bo na naslednjem pregledu vendarle kaj pokazalo user posted image .

Jaz sem pa kronično utrujena. Včeraj sem šla spat skupaj s tamalo malo čez 8 user posted image . Upam, da bom počasi prišla nazaj v kondicijo.

Držte se novemberke!

a1user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 9:00:30   
ronja
Hvala, punci! Ja, zdaj sem sicer že kar prepričana, da nisem več noseča, ker imam kar normalno menstruacijo. Najprej mi je bilo sicer malo hudo, pri g. sem se sicer še čisto v redu držala, ker sem to tudi pričakovala, potem sem se pa zunaj na ramenu mojega user posted image malo user posted image . Ampak v bitvu ni bilo tako hudo kot sem mislila, da bo... ko sva prišla domov sva se že hecala in nekak niti nisva delala take tragedije okoli tega, čeprav nama seveda ni bilo vseeno.  Sva pa govorila o tem, ker se mi zdi to prav, nočem, da je kaj nedorečenega. Tako se danes veliko boljše počutim (tudi zato, ker me ne boli več tako svinjsko močno - kot normalna m. pač).

Ampak vedno pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra in verjetno je tudi ta. Mogoče so to dušicouser posted image nujno potrebovali kje drugje, kjer so jo že dolgo pričakovali, pa bi obupali, če ne bi ratalo, midva imava pa še čas, mogoče se mu nevralna cev ne bi zaprla, ker sem folno ksl. začela jemati šele v 5 tednuuser posted image , mogoče bi padla, pa bi se poškodoval, kaj pa veš;) Sigurno je tako boljše, zakaj je pa včasih težko vedetuser posted image user posted image ... Vsekakor imam rajši, da ga zdaj ni, kot da je potem kaj narobe, takrat ga imaš prav rad, prav njega... Zdaj bojo vsi najini plani pač počakali še 1 ali 2 meseca (1 mesec je baje vmes dobro naredit premora)... In zdaj vsaj oba res veva, da si otroka res želiva! Saj sva še mlada in glede na to, da se je tale izmuznil tako vmes, ko sva na pol pazila, na pol pa ne, tudi z nasljenjim verjetno ne bo tak problem;) Lubi pa pravi, da je to zato, ker nista bla dva, heheuser posted image

Če pa bi temule slučajno ratalo, je pa vsekakor dobrodošel, ampak dvomim, ker se počutim drugače, ta progesteron se mi zdi, da kar čutiš, nisem več napihnjena, shujšala sem za 1 kilo, res pa da mi ni bilo veliko do hrane ta dva dni, prsi se normalizirajo, skratka zelo tako kot pri normalni menstruaciji...

Najprej sem se bala, da je od športa, sploh ker je med. sestra tako reagirala (češ, če sem športala), ampak zdaj, ko sem malo premislila, sem pa skoraj 100%, da ni, ker če bi sprožila krvavitev s športom, bi mali moral bit vsaj 5 mm velik v tem času, torej je bilo že prej kaj narobe in naslednjič ne mislim nič prav veliko komplicirat. Tega me je bilo najbolj strah, da naslednjič bova pa previdna ko sto user posted image in bo potem otrok čisto čudenuser posted image - saj veste, kako je s takimi user posted image :) NO, pa zdaj se mi zdi, da ne bova komplicirala, saj na spl. nisva take sorteuser posted image

No, upam, da se bom kmalu pridužila kakemu drugemu mesecuuser posted image . Pa ne bova se več hecala s tem imenom, hehe;) Vas pa  mogoče pridem kaj pogledat novembra, če boste sporočile, kdaj;) pa še vedno bom z največjim sladoledom na plaži, saj do takrat bom verjetno spet user posted image :)

Punce, lepo se mejte in res vam iskreno želimuser posted image , da je vse najnaj! Zdaj mate celo statistično večjo verjetnost, da bo vse ok, kar je pa tudi po svoje dobro, a ne?user posted image Se je vsaj za nekaj splačalo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 9:26:28   
Anonimen
Ronja, tako se govori! In vsaka čast, da si šla tako čez to.

Vsekakor pridi še kdaj počvekat sem med novemberke!

a1user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 9:50:31   
Aja1
Ronja, prav zares te občudujem. Res si močna in pozitivno naravnana oseba. Take rabimo. Vsaka ti čast user posted image . Ampak jaz vseeno upam, da boš ostala z nami...
V primeru, da pa ne, pa ti želim, da odpreš temo januarke 2007 user posted image

_____________________________




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 10:54:01   
MINEJA
Ojej ...
Kaj hočemo, tako je življenje... preživijo samo močnejši in najboljši ...
Ronja, nič hudega in pravilno razmišljaš ... Posveti se sebi in tvojemu dragegu in ponovno bo iz vajine ljubezni nastala ena lepa in močna celica ... Ko bo čas za to ...
Držimo pesti ...

LP!

_____________________________

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 11:16:58   
PIKA
Mineja, če imaš prav, bomo pa mi imeli fantka, kot smo naročiliuser posted image user posted image user posted image . V  ustih imam zelo slab okus, če pijem sok, je še slabše, prsi me bolijo že dva tedna, ponoči slabo spim, ko se zbudim, ne zaspim več. Paše pa mi jogurt v požirkih, danes sem zbasala sendvič s šunko, sirom in kumarico, jedla pa bi zelje, joto, mineštre, pasulj, vse s svinjskim mesom, pa hren, močno začinjene zrezke s pomfrijem, skratka same močne, začinjene jedi.  Malo se že razgledujem okoli po katalogih in akcijah, glede opreme, oblačil itd.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 12:35:29   
andreja 07
jaz sem pa danes toooooooooook zanič čist nič ne morem ležala sem do 12 kar nisem še nikoli le na wc sem šla pa parkat mal sem pokukat prej sem pa moral vstat k sem morala po sina,groza kok je bilo to naporno.pa ,mam 1km pa se3m še to komi z avto prišlajedla bi ko pa je treba jest pa je vse zanič tok lačna ampak vse mi pa smrdi tud goveja juha k je bla do sedaj zlo ok. še dobr da je moj sonček velik in da razume pa kaj pomaga če b pa malčka mela pa sploh ne vem kako bi bilo. blo bi k bi moglo bit ampak groza no.
kako se pa ve kaj počutite?
Ste doma,bolniška služba?

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 12:43:07   
MINEJA
Pika, če sploh te vraže držijo ,....

Včeraj sem jedla pri mami sv. zrezke s krompirjevo solato in mi ni preveč pasalo, danes pa sem nam naredila rižoto z gobicami ... V ustih pa imam tudi jaz tak grozen okus ...

Opreme ne gledam, ker jo imam še od sinčka, le če bo punčka bom morala kupiti nekaj roza za kombinacijo ...

Ste kaj lene? Meni se čisto nič ne da ...

Groza ...

Sem na bolniški, ker delam z otroki z motnjo v duš. razvoju, tako da bom cca- leto in pol doma ...

LP!



_____________________________

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 13:15:10   
Aja1
Jaz pa kar delam...še eno urco, pa bo konec tega tedna in čaka nas lep vikend user posted image

Jaz nimam pa nič čudnega okusa v ustih user posted image  Še najbolj mi paše jesti pa govejo juho, zeleno solato s koruzo in čokolado....pa kakšni pohani piščančji medaljončki so tudi zakon! user posted image  

Mene tudi mika že, da bi kar kupila kaj lepega za našega user posted image . Ja, je le prvič in sem čisto neučakana. Se bom poskušala še nekaj časa zadrževati, da ne bom še nič kupila. Sicer imam pa doma že kar precej oblek in opreme od nečakinje. Sem že vse pregledala user posted image .

_____________________________




(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 13:57:18   
Anonimen
Jaz sem v službi... Tko, mal slabo se počutim, pa utrujena sem. Sicer pa OK. Diši mi nič posebej, niti mi nič ne smrdi. Ja od tamale imam še voziček, ki je ful dober, lupinico, pa posteljco tamalo, posteljnino in to. Avtosedež po pa tudi ta velik OK, ta prva bo šla pa potem v jahača. Cunce sem pa precej okrog posojala, ampak če smo za prvo nabavili nove stvari, bomo pa za drugega tudi. Kar se oblekic tiče.

Nimam pa nobenih svojih nosečniških oblačil, razen ene kavbojke na lac, ki so pa za zadnje mesece. Upam, da mi bo ena prijateljica posodila dvoje hlače, ker je ravno rodila. Čez poletje se bomo pa z oblekcami švercal user posted image

LP in lep vikend! Mi bomo žurirali, ker ima moj rojstni dan.

a1user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 16:53:36   
minka74
če sem prav zračunala bomo zibali tam okoli 17 novembra.

Sem zmedena, me špika jooj ma bomo preživeli

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 21:20:16   
MALINČICA
hey punce, tudi jaz se vam pridružujem, Novemberke!
Po izračunih tukaj na RR je moj PDP 14.11.2006
Sem pa zdaj 22.3. naročena na prvi pregled.
Komaj čakam, upam da bo vse ok!
Se kar malo bojim, da bo kaj narobe.
Drugače pa se ful zanič počutim, sem full lena, pa prsi me bolijo še zmeraj, men se zdi da že tretji teden. Zrasle so mi pa tudi zelo, se user posted image  heca in pravi, da so me sami joški.Pa v predelu maternice me skoz nekaj črviči in šraufa....
Jem pa tako, da sem se zredila iz 49kg na 53!!!
Kriza za cele štiri kile v enem mesecu. Saj imam lakoto kot Lakom Lačen! Samo ene hlače so mi še prav. Vse drugo tišči.


_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: že kakšna novemberka?!
17.3.2006 21:49:43   
***pika***
Ronja, žal mi je user posted image te pa občudujem, ker kljub vsemu tako optimistično deluješ.

Uf, malinčica, a menjava datum pregleda user posted image jaz ga imam 23.3. in sem 100 na uro nestrpna. Tudi mene že celo večnost skrbi, če je vse ok.

Ene sprašujete glede službe, bolniške.
Jaz sem v službi - na srečo dopoldne kar OK zgledam, tako da me še nihče ni posumil, da sem noseča. Popoldne po kosilu pa kaka driska, danes že ful slabostuser posted image , pa mraz me trese. Potem se pa v postelji unese in sem zvečer spet OK, da lahko pridno papcam user posted image user posted image
Kako dobro kilo sem že gor dobial - tako po filingu. Končno nekaj več špeha na trebuhu user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: že kakšna novemberka?!
18.3.2006 10:34:26   
krfjolca
Joj jaz sem pa cel dan zaspana! Popoldne grem vsak dan za kako urico odležat, pa ponoči kljub temu spim kot dojenček. Slabo mi ni še nič, se mi pa že vonj razvija - v zakajenem prostoru nikakor ne zdržim.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: že kakšna novemberka?!
18.3.2006 19:40:15   
taya76
Ola novemberke:)
Najprej:Ronja zal mi je zate,ampak pa pozitivno studiras tako se govori...Te obcudujem ce ni zdaj ratal bo pa v bodoce...)
Jst sm se zmeraj tako lena,ampak se trudim,da kr pogosto grem na kaksen sprehod,da se mau razgibam pa nadiham svezega zraka...Tecnoba me pa se vedn daje.Ampak vsaka cast mojmu,da me prenasa..Glede hrane mam pa ful razlicne okuse iz tedn v tedn..Od kislih do sladkih jedi,do sadja...Ampak mam tud jst ze filing,da sm se zacela sirit.Kupla si se nisem kaksne nosecniske hlace.Najraj sm pa zaenkrat kr v trenerkah..Ok punce cuvajte se in se beremo..Vam sporocim v ponedeljek kako bo na pregledu..Lep vikend..Cawcek...)user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 11:39:49   
Anonimen
Pozdravljene punce
Dovoljite, da se vam pridružim in delim svoje občutke z vami, saj jih z user posted image še nisva zaupala nikomur. user posted image sem zagledala včeraj zjutraj in do danes zbirala pogum, da se vam oglasim.Berem vas  že več kot eno leto, ker sem lani decembra tudi zagledalauser posted image a moji  pikici ni bil srček, zato sem morala na čiščenje. Mislim , da me razumete, da je tudi sdaj prisoten velik strah kako se bo izšlo.
Počutje OK
Znakov zaenkrat še nobenih razen rahlega špikanja v spodnjem delu trebuha in rahlo povečanih prsi. Saj to je normalno ne?
user posted image pričakujem okoli 18.11.2006

LP in se še beremo

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 12:15:47   
viv_
No, ker se je pojavila nova anonimka, se bom pa jaz razkrila...

Evo, jaz sem tista anonimka 1 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 12:19:37   
Anonimen
Resno viv? Uuuuuuu, surprajs user posted image user posted image user posted image , bo Mirna dobila družbo user posted image user posted image user posted image
Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
   [Brisano sporočilo]
19.3.2006 12:44:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 12:55:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Čestitke viv!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 14:11:54   
india
Vsem skupaj čestitke!!!
Viv, tebi pa sploh, že zaradi tvoje nekdanje odločenosti, da bo Mirna edinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 15:15:19   
***pika***
Anonimka user posted image . Drzim pesti, da bo OK.

Kako ste kaj danes ostale novembrke?
Jaz sem si po dobrem mesecu običajnih premikov po stanovanju in v službi danes končno privoščila uro in pol dolg vzpon na bližnji hrib user posted image Za mojo ex kondicijo je bil to sprehod, v tokratnem zaležanem stanju pa že pravi mali podvig. Čeprav sem noge komaj se nesla zadnje metre po ulici, se počutim 90% bolje kot po dnevih v postelji.

Kako ste kaj ostale s prehrano in kilami? Kljub slabostim in napenjanju pojem - z užitkom - precej več, tako da se mi trebuh pridno veča user posted image - žal bolj zaradi špeha, se mi zdi, kot pa zaradi česa drugega.
Uf, bom morala manj jesti.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: že kakšna novemberka?!
19.3.2006 19:11:00   
Pupica
No, ker se je pojavila nova anonimka, se bom pa jaz razkrila...

Evo, jaz sem tista anonimka 1


viv iskrene čestitke!
Želim ti zelo lepo nosečnost, in čimlepši porod!pa seveda bratca za Mirno, da boš imela najlepi in najbolj priden parček! Tale novička je bila pa danes prov vesela za mene! Saj se spomnim, kako sme s ejaz razveselila tistih dveh črticuser posted image

Saša

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?