|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
20.4.2006 15:38:17   
beti 1
Evo, Italijanske AD3 so pri meni. Čez vikend bomo v Ljubljani, pa se lahko zmenimo da jih pridete iskat. Magari v Tivoli.
lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Mar(sov)čke/-i
21.4.2006 9:51:55   
beti 1
Hej, punce, kje ste?
Saj vem da je ob tem čudovitem vremenu težko sesti za računalnik in kaj prebrati ali napisati, ampak mene še vseeno zanima, kako ste.
Mi smo kot ponavadi, Blažu spet malo bolj nos škripa, ker sva z Žigijem malo prehlajena, pa Žiga je spet dobil vnetje očk v vrtcu.
V sredo sva šla z Blažem na UZ kolkov, pa morava čez 2 meseca ponovno, ker je še premajhen, da bi se dobro videlo, kako je z njegovimi kolki. Patronažna, ki naju je naročala ni povedala, da je 2 tedna prezgodaj rojen. Sva šla v bistvu za brez veze. Sva se šla pa še stehtat in Blaž ima zdaj 4.7kg.

Uživajte na sončku, pa oglaste se kaj.

lp
beti1 in njeni user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Mar(sov)čke/-i
21.4.2006 22:22:48   
katjandraž
Čer!

Ugotavljam, da se res poredko javljamo. Ja, z našimi sončki je kar nekaj dela, pa če so še tako pridni, a ne? Je pa hkrati tok lepo, da ne bi za nič na svetu zamenjala. Ko se mi  Ana nasmehne, pa Andraži, ko me stisne k sebi, pa ko take kvasi, da se mu ne moreš nehat smejat, pa ...

Businka, upam, da si zdaj že ok. Pa čestitke malčici za dolgo spanje! user posted image  Ines., kako pa Oskar, je nosek še zamašen? Naši ga kar vsak dan spiramo, včasih samo 1x, včasih večkrat. Čim jo slišim, da "hrza", ji dam hitro fiziolško v nos in še s pumpico poskusim dobit svinjarijo ven.

Barba, glede kg mi je kar fejst lahko nerodno. Zredila sem se 21kg, par dni nazaj sem jih imela še +9,5! Katastrofa. Res, da se nič ne pazim in pojem kar nekaj piškotov, tudi čokolado že jem. Pa mozolji so mi še bolj ven udarli, tko da zdaj samo še čakam, da mi bodo začeli lasje na ful odpadat. Imam filing, da bo to kmalu.

PiaM, mi smo se zgleda tokrat krčkov ognili (upam, da ne govorim prehitro), pri Andražu je bilo pa noro. Res je grozno gledat detece, ko ga črviči.

Mucica1, tudi mi smo dobili AD3, a jih ji ne dajem. Jutri dobim od italijanjske, ki baje ne povzročajo krčkov in začnemo.

Beti 1, se strinjam, da bi se počasi lahko začele dobivati. Glede mirene, a to je tisto, ki plačaš okoli 30000 in ti vstavi tvoj G? Koliko časa pa lahko to imaš notr? Jaz sem na pregledu rekla za kontracepcijko injekcijo, ki drži 3 mesece. Parkrat jo lahko dobim, potem bi pa rajši kaj nehormonskega.

Naša dva sta tudi mela oba vnete očke. Sem jima dala Bivacyn, pa je Ana dobila malo reakcije, tako da ji zdaj s kamilicami umivam. No, prijel pa je antibiotik, tako da je zdaj ok. Oba sta trenutno ok. A, ja, Ana je spet bolj pikasta. Sem zadnje 3 dni goljufala in dajala kečap na toast. Mislim, da bi znalo biti od tega.

Lahko noč, pa ko boste imele čas, malo napišite, kako ste ve in vaši user posted image .

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Mar(sov)čke/-i
22.4.2006 21:45:15   
soncicaT
Pozdravljene!user posted image

Ja, meni zmanjkuje časa za RR. Kasneje bom preletela vaše odgovore, zdaj samo toliko da malo napišem, kako smo mi.user posted image

Naš škratek raste, raste, je že pravi dojenček. Ima dve bradici in počasi že dobiva mišelinke...predvsem na rokicah opažam.user posted image  Jah, če pa tako rad papca. Saj, hvala bogu.

Za kg bi še rekla, da je pridelal 1,3kg, ampak da je zrastel 8 cm, hmm, sem pomislila na to, da je kdo kaj narobe izmeril?user posted image  Malo veliko cm za 1 mesec..user posted image

Nekaj malega je imel vnete okice, pa s fiziološko mu malce nosek pucam.

Smo pa zdaj ko je lepo vreme dosti zunaj, predvsem z vozičkom, mu zeloo paše.

Nekako si tudi že ustvarjamo ritem, predvsem zvečer ga dam spat nekje od 20h do 22h, in spi do 2h, včasih do pol 4h, potem se podojiva in potem še dremamo do 6h. Potem je celo dopoldne "auf"user posted image  ja, naredit ne morem nič...In potem greva spat okoli poldneva in spiva (včasih se mu pridružimuser posted image ) do 4h, 5h.

Seveda so tudi včasih kake izjeme, ampak nekako je po večini - DO SEDAJ tako. In upam da bo še naprej. No dojenje pa imava čisto na hojladri.user posted image  Kadar hoče, mu dam zizo...

Dudke še zdaj noče, imamo že 4 (Nuk, Aventa, neke posebne, itd...), ne, hoče samo prsno bradavico, nič drugega!

28.5. imamo krst, in me prav zanima, kako ga bom potolažila v cerkvi, če bo jokal.user posted image  Zize ravno ne morem ven dat.user posted image  Malo heca...

Je pa drugače zelo radoveden, že kar opazuje stvari naokoli, sliši dobro..Začenjava si tudi masirat stopalca, zelo uživa poleg.

Mi je pa nekaj zanimivo, 1. patronažna (ki je nadomeščala zdajšnjo) mu je ritko očistila kar z oljem.user posted image  Je rekla, da se tako rita najbolje očisti.

Sem pa zadnjič umivala user posted image  poleg sestre (ki dela v porodnišnici) in jo je šokiralo ko je videla da otročka masiram z oljem...ampak meni je patronažna rekla, da lahko.user posted image  Še sama ga je namazala po kopanju z oljem.

Baje naj ne bi smeli mazat user posted image  z oljem zato, ker koža ne diha (se zapro pore), namažejo se samo pregibi. Potem če ima dojenček mozoljčke po obrazu, je to nekaj čisto normalnega, saj se mora koža sčistit...z nobeno kremo pacat gor, samo kamilce al pa prekuhana voda!

No kar se pa mene tiče, punce jaz se spet redim!!!user posted image  Sploh ne vem kako bom shujšala do krsta, da bom lahko oblekla sako, ki sem si ga lani kupila. Sem optimist, ne?user posted image  Ko se pogledam v kaki izložbi v špegu, me kar mine, taka truska sem. Sam kako naj zdej hujšam, če se dojiva. Sem mislila, da bo lažje shujšat.

Jah, nič...mal se mi že spi, grem pod tuš in spat. A veste da se mi že mal pozna da sem že drugi mesec "budna"...saj spimo ponoči, ampak saj veste da to ni trden spanec...bi lahko rekla, da spim z enim očesom.user posted image

Vse vas lepo pozdravljam, pa vam kej napišem še, ko bo čas.

Lahko noč.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 22.4.2006 21:55:34 >

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Mar(sov)čke/-i
23.4.2006 11:39:07   
barba
Ojla!

Pri nas je še kar po starem. Spimo po 4 ure skupaj, se dojimo, gremo na kakšen sprehod in dan mine kot bi mignil. Tud ritem se nam je kar ustalil, sicer z manjšimi zamiki ampak kar gre.
Meta je kar naprej pokakana in so se ji na riti naredile rdeče pikice. S krči zaenkrat nimamo težav, manjše vnetje učka smo pa tud pozdravili.

Tole je na hitro, ko bo več časa se pa spet oglasim.

Uživajte na sončku!user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Mar(sov)čke/-i
24.4.2006 8:37:16   
Marina_
Evo ,da se še jaz oglasim po dolgem časuuser posted image
Odkrito povedano imam tako malo časa za rač., ker vso pozornost dam Karin(edino takrat ko spi jo pustim pri miruuser posted image ).Zelo veliko smo zunaj na svežem zraku.Imeli smo tudi drugo posvetovalnico in je mala pridelala na 4510kg in zrastla na 54 cm.Dala sem tudi slikice v album.Moram se pohvalit, da Karin že spi dve noči celo nočuser posted image user posted image user posted image .Mi smo zdravi in se že veselo nasmihamo na okrog.Radovedni smo tudi tako,da so očke odprte veliko časa.
No mamice in user posted image  bodite mi lepo -pa na sončeka!!!!

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Mar(sov)čke/-i
24.4.2006 20:09:01   
tananejka
Živjo punce!

Nisem vas pozabila....imela sem težave s prijavo na RR. Šele zdaj mi je uapelo s pomočjo moderatorjauser posted image .

Beti1: jaz sem za čvek in kavico....že komaj čakam. A se dobimo kar v Tivoliju po prvomajskih počitnicah??? Tvoj predlog, da se zmenimo za en dan v tednu se mi zdi superuser posted image .
 
Jaz pakiram in likam kot zmešana. V četrtek gremo v Izolo na morje. Kupili smo montano, ker drugače bi lahko moje 3 punce doma pustila (še tko ne vem kam bomo vse stlačli)user posted image user posted image user posted image

Tudi mi uživamo z našo dojenčico. Še vedno je pridna, ampak kot pravi Katjandraž: je dela vseeno veliko. Me veseli, da se imate vsi tako lepo in, da ni večjih težav z našimi škratki.

Bodite še naprej pridni in ubogajte svoje user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Mar(sov)čke/-i
24.4.2006 20:47:31   
mucica1
Ojla babike,

mi smo tudi bolj na kratko s časom, sploh odkar je lepo vreme in smo lahko cele dneve zunaj user posted image user posted image user posted image .
Za mano je kar naporen teden, ker je moj dragi 10 dni na službenem potovanju in sva z malim razgrajačem sama. V satnovanju imava celo štalo, samo plenice in njegove cotike perem in likam med tistimi minutami, ko uspe zatisnit očke.user posted image   Madonca, pa so nam v materineki šoli rekli, da dojenčki spijo po 20 ur na dan user posted image user posted image . Pri nas čez dan sploh ne zatisnemo očesa, razen, če greva z vozičkom ven, da se malo ritka trese. user posted image
Je pa luštno. Res je naporno, ampak, ko sem že utrujena in mi počasi zmanjkuje potrpljenja, se mali nasmehne in vrne se vsa energija, ki mi je vmes pošla.
Veseli me, da ste vse dobro in je z malčki vse super in komaj čakam na noviške, kako ste kaj.

Pozdravčki

< Sporočilo je popravil mucica1 -- 24.4.2006 20:48:28 >

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Mar(sov)čke/-i
24.4.2006 20:48:35   
beti 1
Tananejka, potem je pa najboljše, da se kar zmenimo za dan in okvirno uro. Jaz bi predlagala sredo, da prekinemo "monotonost" delovnega tedna. Za kraj bi pa kar kavarnico Aquatica nad bazenom Tivoli. Meni je zelo všeč, pa ponavadi še gužve ni, imajo dobro user posted image , za sladoled, tortice in prigrizke pa še ne vem, še nisem probala. Zaenkrat bi se zmenile okoli 9.30, ali 10.00, potem ko bo bolj toplo pa seveda prej.

Vabljene vse, ki imate čas, voljo in željo po user posted image  in klepetu.

Blaž je v primerjavi z Žigo rojen opazovalec, res ga privlačijo in gleda stvari, ki naj bi bile dojenčkom zanimive. Tako da tudi ko je buden, če mu pokažem pravo stvar, lahko naredim kakšno malenkost. Žiga je bil glede tega čisto drugačen, zelo izbirčen glede stvari, ki so ga zanimale in zelo hitro nezadovoljen, če ni bil na rokah.
Na klopci zraven peskovnika na igrišču ob bazenu Tivoli bo pa kmalu moje ime napisano, smo kar abonirani na ta peskovnik. Ko grem po Žigo v vrtec greva potem povečini direktno na igrišče in to v ta peskovnik, kjer se nam pridruži še user posted image  in potem gremo skupaj domov. Žiga pozna in dobro ve tudi kje je igrišče pri čolnarni ampak ga ne mika tja, mogoče mu je predaleč, ali pa ne mara gužve.

Hja, zdaj moram pa še cunje malo pospravit, pa pod tuš in spat.

lepo se imejte

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Mar(sov)čke/-i
25.4.2006 9:54:45   
tananejka
Beti1: SUPER!!!

A to pomeni, da se jutri že dobimo???


Uživajte na sončkuuser posted image
























(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Mar(sov)čke/-i
25.4.2006 13:02:49   
beti 1
Kar se mene tiče z veseljem!!! 
Ti bom poslala mojo mobi cifro na z.s. da se bomo lažje zmenile.
lep pozdrav

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Mar(sov)čke/-i
25.4.2006 14:34:46   
bini
Hoj Marsovček .. me veseli, da ste večinoma sedaj zdravi, pa da na sončku uživate..
da se še midva javiva...

Aljaž je srček, malo ga že zvija občasno - ampak je čisto nasprotje sestrice, ki je tulila - on se samo nežno pritožuje user posted image ... drugače pa mi mleka proti večeru zmanjkuje in ponavadi pridno poje še eno flašo dodatka.. pa se ne sekiram - važno da drugače rad pri meni vleče. Včasih ima bolj zaspan dan, zelo rad se vozi v vozičku.
Sicer pa je že drugič malo prehlajen in mu nagaja nosek oz. sluz tam nekje notri.. .pridno nalivam fiziološko in upam da bo tudi svež zrak kaj pomagal. Imel je tudi že vneto ritko - Bebival je rešil situacijo user posted image .. je pa tak priden fantek, da ga včasih ob glasni sestri komaj opazimo... ja, Ana ima kar krizo glede bratca - sicer ga obožuje, ampak ko je doma ves čas visi na meni - razen kadar je zunaj... precej naporno je, ker tudi očija ne sprejme za tolažbo in če ravno dojim, takrat je veliko kričanja in slabe volje z njene strani - hvala bogu gre še vedno zelo rada v varstvo in tam je čisto druga pesem - uživa in je pridna ko angelček.. ampak zdaj je spet nek prehlad pri nas, al pa so zobki... saj ne vem več...user posted image

Vam ljubljančankam kar zavidam za sprehode po Tivoliju, ampak tud tukaj na podeželju nam ni slabo - samo družbe mi pa malo manjka.. ampak saj imam RRuser posted image

Lepo se imejte, pa zdravi ostanite.
bini in aljaž

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Mar(sov)čke/-i
26.4.2006 9:00:08   
fionaP
Alo, punce, kje ste? Verjetno z vozički nabirate kilometre. Tudi midve z Nušo bova zdajle šli na en 5km giro user posted image . Prav paše takole zjutraj, ko še ptički pojejo...

Drugače smo vsi v redu. Nuška je prav uvideven dojenček, ki ponoči pridno aja, tako, da sem prav spočita. Je pravi dobrovoljček, ki se veliko smeji. Starejša sestrica se je tudi navadila na novega družinskega člana in nam je tudi v veliko pomoč.
Včeraj, ko sem bila na "servisu", so bili sami doma. Pa je mož potem izjavil, da brez Klare ne bi zmogel, da mu je ful pomagala. Toliko sem se namreč zamudila, da sta ji morala dati en obrok po steklenički. In ker tega nismo vajeni, je bil to cel projekt user posted image

Ja, kaj naj še napišem, lepo se imejte danes na čveku!!! Sem vam tud kar malo "fouš"user posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Mar(sov)čke/-i
26.4.2006 9:30:26   
katjandraž
Ljubljanske marčice, uživajte v Tivoliju.user posted image Midve sva brez avta, ker ima naš oči milijon opravkov, naslednjič pa je obljubil, da bo šel v službo s kolesom, da se bom jaz lahko načvekala.

Zaenkrat samo toliko, pa bom poskusila še kasneje kaj natipkati.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Mar(sov)čke/-i
26.4.2006 12:04:44   
beti 1
Da nam ne boste preveč fouš, kavica je odpadla, Tananejka je šla z možekom po  nakupih, ker gredo potem na morje, druga se pa nobena ni javla.

Torej lepo vabljene vse, ki boste lahko, v sredo 3.5. okoli 10.00 v kavarno nad bazenom Tivoli.

Če bo slabo vreme (dež) pa rabimo rezervno varianto. Kakšen predlog?

lep dan

beti 1 in njeni user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Mar(sov)čke/-i
26.4.2006 16:52:00   
Businka
Pozdravljene[user posted image

Katjandraž, še skoz imam težave, moj splošni zdravnik, na žalost, ne more najti vzroka mojega mastitisa. Imam že 4. antibiotikuser posted image Skoraj sem že obupala dojiti, ker vedno, ko končam piti antibiotik, dobim vročino 40!!! Tako, da niti doma nemorem uživati s svojim otročkom, ker se takrat komaj premikam. Še je dobro, da je zdaj moja mama na obisku in jo lepo porihta.

Elina pa lepo napreduje, zdaj je že 4030 kg, občasno se nasmehne in opazuje, kako se premikam. Imamo pa težave s kapljicami D3, tako da je treba čimprej se dobiti z Beti1.
Uživa na sončku, se rada kopa, danes sva se dojili brez nastavka, ker je to lahko vzrok mastitisa, in je uspelo.

Beti1: Hvala za kapljice. Vas bom kar poklicala user posted image

Vsem želim lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Businka -- 26.4.2006 16:56:33 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Mar(sov)čke/-i
26.4.2006 19:03:28   
tananejka
Ojla punce!
 
Businka: Ful se mi smiliš. Vem kakšne bolečine so to in najhujše je trpljenje, ko otročka pristaviš in začne vlečtuser posted image . Nastavki pa so res lahko vzrok za mastitis. Upam, da bo kaj pomagalo in, da se rešiš te nadlogeuser posted image user posted image user posted image .

Ljubljančanke: uživajte na kavici v sredo, mi se vračamo šele naslednjo nedeljo, tako da se vam pridružim v sredo (mislim, da je 10.5). beti1: ugotovila sem, da sem v sms-ju pozabila omenit kdo sploh sem........pisala sem na igrišču in med tem guncala moji punci...se opravičujemuser posted image .

Uživajte med praznikiuser posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Mar(sov)čke/-i
28.4.2006 16:34:40   
barba
Ojla!

Kje ste mamice? Vam malčki tudi na RR ne pustijo?

Pri nas ni nič posebnega. Meta ima vneto rito, tko da umivamo s hrastovim lubjem in mažemo z Bpantenom, ter se na veliko previjamo.

Imam pa eno vprašanje za vas. In sicer me zanima, kdaj ste dobile zdravstvene kartice za vaše user posted image ? Ste jo morale kje naročiti ali so vamo jo sami poslali?
Meta ima prvi pregled pri pediatru 1.6. in me zanima, kako gredo te stvari s karticami.

Uživajte, čeprav je tako kislo vreme.

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Mar(sov)čke/-i
28.4.2006 19:19:37   
beti 1
Pozdravljena Barba!
Odločiti se moraš, po kom bo Meta zavarovana (zdravstveno) in potem nesti roj. list v službo, kjer zadevo uredijo naprej. Najprej dobiš začasno potrdilo, kakšen teden po tem pa še kartico.
Upam, da sem ti pomagala.
Če sta že kaj mobilni se nam lahko 3.5 pridružita v Tivoliju, če bo lepo vreme.

lp
beti 1 in njeni user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Mar(sov)čke/-i
29.4.2006 10:58:00   
beti 1
No pri nas nič konkretno novega.
Blažu še vedno malo nosek nagaja, da ga moramo nekajkrat na dan čistiti, ob tem je seveda tako vpitje, da se že sama sebi zdim grozna, pa bo že. Danes spet odhajamo na kratke počitnice k starim staršem, tako da se nekaj dni verjetno ne bom oglasila.
V sredo se pa vidimo na kavici????
Do takrat pa vsem ki ste šle na user posted image  UŽIVAJTE !!!
Ostalim pa da bi kar najbolje preživeli deževne praznike. Naj bo vsaj na RR malo sončka:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

beti 1 in njeni user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Mar(sov)čke/-i
29.4.2006 17:46:50   
žabica28
Hoj, punce,

Me sprejmete medse? Bila sem sicer aprilčica, ampak je moj Bor prikukal na svet kar en mesec prekmalu, tako da sedaj bolj paševa med marčevske mamice. Rade volje bi se vam pridružila v Tivoliju, ampak sva doma brez avta. Bova čez kakšen teden nahecala očija, da nama ga posodi in ga midva samo dostaviva v službo. Potem pa se vidimo.

Torej, toliko zaenkrat. Lepo se imejte...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Mar(sov)čke/-i
30.4.2006 15:59:49   
Ines.
Živjo, punce!

Ravno po kosilu, posoda pomita, cunje speglane, otroci spijo in evo mene na RR. Končno. Imam bolj malo časa za RR, pa mislim, da smo kar vse na istem. user posted image  so nas čisto zaposlili.


Businka, a si zdej kaj bolje? Si mastitis pregnala?

SoncicaT, kaj pa če bi svojemu user posted image  probala na dudo dat koroške kapljice proti krčem. Oskar dudo zagrabi samo, če nanjo dam te kapljice. So res njam, njam. Druga varianta pa je, da dudo najprej zmočiš z vodo in jo potunkaš v cukr, samo jest te ne prakticiram, je pa to delala moja sestrica.

Barba, glede zdravstvene kartice ti je že napisala Beti1. Jest sem rojstni list poskenirala in jim ga poslala kar po e-mailu, lahko pa jim pošlješ fotokopijo tut po pošti.

Katjandraž, ja kečap zna biti pravi vzrok za pikice. Meni je pediatrinja svetovala naj se izogibam paradižniku, papriki, stročnicam, citrusom, svinjini, oreščkom (zlasti arašidom), cvetači, špinači, salamam, paštetam, hrenovkam, jušnim kockam, surovi čebuli in česnu.  

Tananejka, upam da kljub kislemu vremenu uživate na dopustu.

Zabica28, dobrodošla med nami. Kdaj pa se je tvoj user posted image  rodil?


LP,


Ines.




(odgovor članu žabica28)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Mar(sov)čke/-i
30.4.2006 21:53:47   
Marina_
Tako!Piknik ,ki sma ga organizirala za našo dojenčico je za nami!user posted image nismo se pustili grdemu vremenu in zato smo 30 ljudi(dobro da imamo veliko hišo) lepo pogostili.Torej-zapili so našo Karin-da bo zdrava.Ni manjkalo dobre volje,hrane(bil je odojek) in seveda torta.Slikice bom jutri dala goruser posted image
Pupa je pridna,spi celo noč in je zelooooooo navezana na mene-jaz pa sem seveda na to zelo ponosna!Samo ,ko sliši moj glas začne zs celim telesom migati od veselja.Zdaj doživljam nalepše trenutke v svojem življenju.No zdaj pa počasi spat po zelo napornem dnevu. Lahko noč

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Mar(sov)čke/-i
1.5.2006 12:15:01   
barba
Ojla!

Kako ste?
Pri nas je vse po starem, samo rita se noče zacelit. Sploh nimam več idej kaj naredit. user posted image  Zdaj umivamo rito s hrastovim lubjem, posušimo s fenom in namažemo z bepanetnom. Imam katera še kakšno idejo, kaj naredit? To vnetje se vleče že en teden.
Sem šla brat na prvih dveh straneh te teme tiste poste k ste ve imele s tem težave. Kolk časa ste rabile, da so se rite zacelile?

Se mi Meta tok smili, k ma tako rdečo rit, pa ji ne znam pomagat. Sej drgač nimamo nobenih težav. Mala je zlo pridna, skoz več okrog sebe gleda in se včasih nasmehne.

LP, barba

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Mar(sov)čke/-i
1.5.2006 14:54:59   
katjandraž
Pozdravljene!

Barba, pri nas je pomagalo umivanje s hrastovim lubjem in mazanje s kremo in mariborskih lekarn. Čim sem jo začela mazati s hladilnim mazilom iz LJ lekarn ali Bepantenom se ji je poslabšalo.

Frizerka, user posted image  za uspel piknik, si se najbrž kar namatrala. Samo se je splačalo, ne? Smem pokukati v album, boš poslala geslo, prosim?

Ines, hvala za info glede hrane. Sem takrat nehala jest kečap, pa smo še kar pikasti. Kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Sm že mislila, da so kapljice krive, ji jih 2 dni nisem dala, pa je bila danes zjutraj spet bolj pikasta. Zdej ne bom več pazila tok na hrano, ker tko nima smisla, bom pa 10.5., ko imamo pregled, prosila, če jo lahko na alergološke teste pošlje, ker ni variante, da pogruntam, v čem je problem. user posted image  Sem dans zjutraj totalno goljufala in si privoščila malo ananasa, upam, da ne bo prehudo.user posted image

Žabica28, dobrodošla! Sem vas še kar nekaj mačic zasledila na temi novorojenček, dojenček, mogoče se nam še katera pridruži. Napiši nam kaj o svojem sončku!

beti, upam, da uživate na "dopustu" Tudi naša Ana je prehlajena, pa učke je imela oz. jih ima še vnete, tako da smo spet na Ciloxanu. Sem par dni sprobavala s kamilicami in fiziolško nazaj spravit, pa se je le slabšalo. Nosek je pa čisto malo zamaše, tako da parkrat na dan čistimo s fiziološko in s pumpico ven potegnemo, če gre. Če Ana ne bo ok do srede, naju gotovo ne bo vTivoli, drugače pa bom poskusila dobit avto.

Businka, ti pa res nimaš sreče s temi mastitisi.user posted image Jaz sem imela samo 1x zamešene vode, niti ne mastistitisa, pa mi je bilo več kot dovolj.

Je katera kaj od Anuš slišala? Že zelo dolgo se ni javila?! Se mi zdi, da je samo takoj po porodu malo napisala, kako je bilo, potem pa nič več.  Anuš, če nas kaj bereš, se javi.

Grem zdaj slike pregledat, da vidim, kaj bomo dali razvit. Tudi ene Anine slike še nimam, vse je na računalniku. Bom do jutri še v album kakšno novejšo Anino fotko dodala. Uživajte še zadnje vzdihljaje praznikov!user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?