|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
24.12.2006 17:20:29   
severnica77
Pozdravljene decembrčice!

Midva sva končno po šestih dneh doma. Najprej vsem najlepša hvala za vse čestitke.

V petek, 15.12.2006 me je deset do pete ure zjutraj presenetila rahla mokrota med nogami ... Nisem takoj zaštekala, da bi bila lahko to plodovna voda in sem šla na WC, saj sem mislila, da sem pač začela malo puščati user posted image  Potem pa se je na WCju kar vlilo. Sem šla zbuditi mojega user posted image . Mene je zgrabila kar fajn panika, kar tresti sem se začela, moj pa je bil tako kul, da ne morem povedati. Je rekel le počasi, nikam se ne mudi. Pa sva spakirala in se odpeljala v porodnišnico. Tam so me pregledali in ob šesti uri sem bila v porodni sobi, odprta le en centimeter. Moj je šel še malo domov in se vrnil okoli desete ure. Do takrat še ni bilo nič kaj boleče, morda le toliko kot lažji krči pri M. Potem pa je postajalo vse skupaj vedno bolj user posted image . Moj me je servisiral od spredaj in od zadaj user posted image , kot še nikoli. Umetnih popadkov mi niso hoteli dati, ker sem imela svoje in sem se odpirala, čeprav zelo, zelo počasi. Ko se je nočna ekipa poslovila, so mi zabičali, da jih naj ne čakam, da se vrnejo v službo jaz pa sem jim rekla, da tega nikakor ne bom naredila.
Popadki so se nadaljevali in bila sem že kar izmučena, ko je bil že skoraj večer, so se končno odločili, da malo popadkov dodajo. No, to pa je bilo kar hudo, hvala bogu pa več ni dolgo trajalo in zagledali so glavico. Babica je rekla, vidi že malo lahkov, ampak res čisto malo ... Glavica je nekajkrat pokukala rahlo že ven in spet se skrila nazaj in so se odločili, da mi malo pomagajo s stiskom trebuha. Tukaj me je skoraj malo zmanjkalo, vendar je kar naenkrat izskočil najin sonček ter zajokal. Moj  user posted image  se ni mogel zadržati in je začel jokati, tako, da sta kar oba moja srčka družno jokala. Potem so mi ga vzeli, ga porihtali, atija pa spodili iz porodne sobe. Mene pa sta šivala kar dva zdravnika. Je tudi to kar bolelo, zdela se mi je kar cela večnost. No, pred vrati pa je moj user posted image  še bolj planil v jok. Ne vem ali od sreče ali ker me je gledal -v glavnem naval čustev. Potem so mi dali malega črveka in je bil tako topel, tako pridkan in tako lepo je dišal ... No, nato je prišla še mama, sestra, ati in njegovi starši, da je bil v porodni sobi kar direndaj, jaz pa totalno izstradana. Dali so mi jesti makarone, seveda čisto mrzle, jaz pa sem jih pojedla kot, da ne bi dobila hrane en teden ... Potem so mi dali še stekleničko antibiotikov in smo malo se pocartali še v porodni sobi. Je pa malček imel ovito okoli vratu popkovnico in od razpoka mehurja do poroda je trajalo 14 ur tako da je še on dobil infekcijo (neko bakterijo) in je še on moral dobivati pet dni antibiotike, posledično je dobil še zlatenico in je bil en dan pod lučko.

Je pa pravi korenjak, težek 3940, velik 51,5 cm, obseg glavice 36. Zdaj smo že doma in se cartamo in papamo ... Osebje v MB porodnišnici in porodnih sobah je super, jih sploh ne morem prehvaliti! Nikoli ne bi šla kam drugam rodit, kljub zapletom, ki so se zgodili, vendar tega nihče ne more predviti.

No, doma se pa težave niso nehale. Drugi dan doma so mi v minuti nabrekle dojek, kot kamen, postale boleče in začelo me je tresti -mrzlica. Dobila sem vročine 39 in se mi je že začelo blesti. Nekako smo preživeli noč, kljub vsemu smo se dojili in pumpali mleko, ki kar ni hotelo tečti. Včeraj pa sem potem šla nazaj v porodne sobe, kjer je urgenca in so mi dali dve inekciji za mehčanje dojk v razmaku treh ur, zato je najin malček preživel že prvo varstvo in sicer je bil varuška moj ati, vmes nam je opral posodo, postlal posteljo in pospravil oblačilauser posted image .
Glede šivov pa je tako, da sem že drugi dan lahko sedela, sicer še tu in tam zaboli in če grem na veliko potrebo tudi, vendar ni neke panike. Se kar hitro zližeš.

V glavnem zdaj je vse v redu in upam, da tako ostane.

Vsem želim čim lažje porode, vendar kljub vsemu ni nič kar se ne da preživeti, sploh pa je nagrada tista, ki se je sploh ne da ovrednostiti in se za user posted image  splača potrpeti karkoli.
Pa malce pohitite, vidim da kar vztrajate v enem kosu. Tako, to je za zdaj vse, prebirati vas bom pa sedaj morala malo bolj počasi, ker se alarmek kar dosti vklaplja.

Vesel božični večer in miren božič. No, miren tistim, ki ne boste šle rodit user posted image , ker dobiti user posted image  pa res ni mirna situacija, je preveč čustveno nabita.

Aja, zredila sem se 14 kg, po porodu je mi ostala samo še ena kilca user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 24.12.2006 17:23:30 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Decembrčice
24.12.2006 17:34:21   
pika30
Hojla punce pravkar smo postavili jelko...kako je lepo. user posted image
Sem vas preštela...ste menda še vse prisotne...ampak zakaj tako malo zgovorneuser posted image ...a ste šle res vse na dopustuser posted image
Saj vem da smo vse praznično obarvane pa še naše lubeke imamo doma in se nobeni ne ljubi čvekat na RR.Moj je ravno zadremuckal malo...je bil včeraj na zaključku..pa mu spanca manjka.
London-paris kako luškan je Ožbej.
T_t_y želim,da bi vsem nam ko smo že res neučakane vsaj porod tako hitro stekel kot je tebi.
R1ta se strinjam s tabo..bolj ko študiramo kdaj se bo že enkrat začelo...bolj ko bomo jamrčkale...ne bo NIČ.Jaz sem si  tudi rekla-KO BO BO!!Pa če bo januarja 2007 pa naj bo! 
Moj moj kaj si pekla,da tako diši na RR?user posted image


Vsem vam želim najlepši Božič in Leto 2007
Leto upov in pričakovanj,
novosti in novih začetkov....
Naj se vam izpolnijo vsa pričakovanja,
naj bodo začetki prijetni,
naj jih bo čimveč in naj vam
prinesejo mnogo osebnega zadovoljstva.
 
user posted image user posted image
 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
   RE: Decembrčice
24.12.2006 17:59:02   
pika30
Severnica77 dobrodošla doma...revica si se namatrala...glavno,da se je vse dobro izteklo in da se v prazničnih dneh vsi skupaj cartate.Tebi pa ostala ena kilca bravo čestitam.user posted image Ko bi pri meni bilo tako..pa vem da ne bo,ker zadnji mesec ne jem ampak žrem user posted image  in sem še malo pridobila na teži.user posted image
Frufru iskrene čestitke tvoji mamici za rojstni danuser posted image user posted image ... seveda pol pa lahk imate pestro doma.Lepo praznujte!

_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
   RE: Decembrčice
24.12.2006 20:26:33   
X 500
Evo dečve da se še jaz na hitro javim-seveda še vedno v enem kosuuser posted image .
Vsem vam pa želip lep in miren božič!!!

Ko hodiš,
 pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi: vnovič
             in zopet
             in znova.
                                     (Tone Pavček)
 
Lp
X

_____________________________

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
   RE: Decembrčice
24.12.2006 21:36:05   
r1ta
Kakšna lepa voščila... Krasne ste in resnično mi pihate na dušo... Vsa sem raznežena... Pika30 in x 500 res lepo! (Pavček pa pri meni naredi tisti srčni premik, ki me rukne vsakič ko kaj njegovega preberem. In jokam...)user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
   RE: Decembrčice
24.12.2006 22:33:15   
tintara
Punce, pa kaj je zdaj to? Me ni skoraj en teden, pa se vmes nic, ampak res nic ne zgodi!

T-t-y in Meta, vama se nisem cestitala. Cestitke za Aljo in Matija user posted image  in veselo cartanje vama zelim.

Ostalim, ki ze krepko zamujate, pa tudi kaksni, ki se ne zamuja, pa zelim po eno dete (razen Bianci dva) za med praznike. Pa seveda cim bolj nebolec porod in nato vse naj naj.

Vesel Bozic punce, pa fajn praznujte, pa ne napijte se ga prevec! (mi danes namesto praznujemo likamo)

Tina

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   RE: Decembrčice
25.12.2006 10:33:38   
Barbk
Pa pojdimo lepo po vrsti.....
T_t_y vse najboljše zateuser posted image , vse najboljše zate, vse najboljše...la la la...user posted image user posted image  
Toliko lepih želja vam prav vsem želim...Saj ni besed, ki bi lahko opisale kako zelo vas imam rada user posted image , pa čeprav z večino nisem (še) imela priložnosti user posted image  popiti. Ve ste moje user posted image , ki me znate nasmejati do solza in, ki me znate ganiti do solza. user posted image user posted image
......
No pa, da vidimo ali je kateri striček Božiček user posted image  prinesel. Je kaj....Uh očitno bo res okrog silvestra gužva v P. A gre katera še v ljubljansko P? Severnica lepo, da se končno lepo rihtate.Pa si bila res bošček. A je vse poplačano, a ne.user posted image  Uh pa kilce so kar spuhtele...user posted image  A je to kakšna čira čara, ker jaz bi tud to pol kar tako na brzaka.user posted image  En, dva, tri in špehca več ni.user posted image  Pika men se tud zdi, da sem še kakšno kilco pridobila, namest, da bi jo zgubila. Če je pa vse tako dobr....user posted image  Zdaj so pa tuki še razne čokoladke, pa potičke....mjaaaammmi.No takole zdaj grem pa mojo Razturano rito ( to je moj user posted image  )user posted image  zbudit.

Barbk


< Sporočilo je popravil Barbk -- 25.12.2006 10:36:00 >


_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
   RE: Decembrčice
25.12.2006 11:21:11   
tatam
Pa kaj je zdaj to?Najprej sem se jaz hotla k vam "preselit" pa zgleda,da se boste kar ve vse po vrsti v januar premaknile.Čist ste ustavle vse skupaj!Gremo,gremo....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   RE: Decembrčice
25.12.2006 11:58:42   
Zasanjana
user posted image T_t_y, vse najboljše in najlepše!user posted image
 
No punce, zdej bi pa res bil že čas, da kakšna nova bebica na svet pokuka!Sej boste res silvestrovale v porodnišnicah al kaj?!
 
So dnevi in trenutki
polni sreče in miline
ko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo,
da ne mine.

Vesele božične in novoletne praznike!
user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
   RE: Decembrčice
25.12.2006 14:09:45   
r1ta
Oj oj!

Sem še tukaj! Na kratko vam sporočim, da si od danes naprej uradno ne morem več fifike obrisat ko grem lulat! Od spredaj ne gre ker je trebuh prevelik, od zadaj tudi ne ker me trebuh preveč boli ko se raztegujem, ostane mi še samo stoječa poza za brisanje ali pa da me pride moj dragi porihtatuser posted image user posted image user posted image ... Sicer pa sem dodala sliko prejšnji teden v album, moj buško pa je včeraj dosegel obseg 110cm! Pa srečno Kekec!
Popizuser posted image ...

Upam da se imate lepo!

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
   RE: Decembrčice
25.12.2006 14:48:47   
Zasanjana
Evo, punce sem dobila en SMS, pa ne vem čigav.user posted image Je brez podpisa.

"Božiček nam je prinesel Benjamina, 4150g in 53cm."
 
Čestitke ob rojstvu korenjaka in veselo cartanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
   RE: Decembrčice
25.12.2006 15:04:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Evo, punce sem dobila en SMS, pa ne vem čigav.user posted image Je brez podpisa.

"Božiček nam je prinesel Benjamina, 4150g in 53cm."
 
Čestitke ob rojstvu korenjaka in veselo cartanje!user posted image user posted image user posted image


Ta SMS je od Petri85!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
   RE: Decembrčice
25.12.2006 16:02:40   
lora16
Čestitke za male decemberčke tudi v mojem imenu. Želim vam in vašim malčkom zvrhan koš veselja in skupnih užitkov.

Tudi mi še čakamo čeprav je bil rok 23. 12. Prav tako sva pripla do zaključka, da ko bo pa bo pa čeprav januarja.

Vesel božič in srečno novo leto vsemuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   RE: Decembrčice
25.12.2006 17:01:10   
frufru
user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11. - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika
12.12. - KlavdijaK1 - 16.12. - user posted image  - Tristan
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo
16.12. - London_paris - 31.12. - user posted image  - Ožbej 
18.12. - T_t_y - 28.12. - user posted image - Alja
19.12. - Meta - 17.12. - user posted image - Matija 
25.12. - Petri85 - 15.12. - user posted image  - Benjamin

Trenutno stanje:
user posted image user posted image   15
user posted image user posted image    10
Nestrpno čakajo: user posted image

Daniela27 - 1.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana) 
X500 - 18.12. -
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Moj_moj - 21.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. - user posted image - (Manca)
Lora16 - 23.12. -
Baltazarka - 25.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 
Bianka -  16.1. (predviden CR 27.12.) - user posted image  user posted image

Petri85 čestitkeuser posted image user posted image user posted image  za Benjamina

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
   RE: Decembrčice
25.12.2006 17:14:56   
r1ta
Petri85 iskrene čestitke za korenjaka in obilo lepih trenutkov celi družinici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   RE: Decembrčice
25.12.2006 18:01:01   
pika30
Še tukaj iskrene čestitke Petri85-korenjaku Benjaminu in atuju!!!

user posted image

_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
   RE: Decembrčice
25.12.2006 18:13:00   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
od danes naprej uradno ne morem več fifike obrisat ko grem lulat! Od spredaj ne gre ker je trebuh prevelik, od zadaj tudi ne ker me trebuh preveč boli ko se raztegujem moj buško pa je včeraj dosegel obseg 110cm!


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne boš mislila da si edina s takim buškotom...razneslo me bo,če se še bom naprej tako nažirala božičnih dobrot...enostavno se jim ne morem upreti!!!




_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
   RE: Decembrčice
25.12.2006 18:14:58   
crci06
Kot sem že napisala - bravo Petri85, vzorna decembrčica!!!
Jaz sem za dobro jutro dobila napoved, da če do novega leta ne bo nič, po novem letu dobim tablete za mehčanje mat. vratu....   user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila vsa nestrpna že pred PDP... user posted image  
Bom danes raje kratka.


Seveda - lep Božični dan, saj ga še ni povsem konec. Kar pa ga je že mimo, pa upam, da ste se imele lepo.

To je enostavno tak praznik, da se moraš lepo imeti.... 

Pa prav lepo je, da je jutri spet praznik!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
   RE: Decembrčice
25.12.2006 18:32:41   
lidijat
Čestitke Petri85 user posted image user posted image user posted image user posted image   za še enega decembrskega user posted image  korenjaka.

Punce, očitno nas tele praznične dobrote malce držijo stran od porodnišnice. 
Čestitke vsaki user posted image posebej za uspešno preživete dneve po PDP-ju in lepe praznike vsem skupaj.

Lidija


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
   RE: Decembrčice
25.12.2006 19:58:52   
tatam
R1ta: saj bi se navadla brisat fifiko tudi s takim trebuhom,le čas rabiš...A upam,da ga ne boš imela! Jaz ko sem šla prvič rodit sem mela obseg trebuha 104 cm,sedaj pa mi do PDPja manjka še mesec dni in imam obseg celih 125 cm- s tem da sta pač dva!Ampak sem res taka kot da bi pojedla ogroooomnooo žogo.Se ob priliki poslikam in dam gor slikice,da ve z "malimi" trebuščki ne boste več jamraleuser posted image !Fifiko pa si še lahko obrišem,sicer z nekaj manevriranja,a gre...

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
   RE: Decembrčice
25.12.2006 20:30:10   
Barbk
Juhuhu nov decembrček je tu...Petri85 iskrene čestitke za malega Benjamina.user posted image user posted image Uh R1ta velik buško. No vidim, da ste še vse na broju, zato se gem zdele parkirat pred TV gledat gospodinje, pa unga dohtarja, pol je pa že Lost, no pol pa še forenziki...Uh tole bo pa maraton.Špica-kila mandarin, pa mrbit še kakšna čokoladka...

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   RE: Decembrčice
25.12.2006 20:30:52   
Shorty_
user posted image user posted image čestitke petri85 ostale pa  hm... kaj če bi šle mogoče mal rodit čist tko sam vprašam pa brez zamereuser posted image

Srečen božičuser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
   RE: Decembrčice
25.12.2006 20:38:01   
manetka
ojla vsem še ostalim decembrskimuser posted image !

Vidim, da vsi user posted image  kar nočejo iz trebuhov... ahjej pravijo, da jim je sigurno prefletno, da nočejo pokukat ven.

Na hitro sem vas pregledala, saj itak še ne morem sedet predolgo, Severnica je doživela podobno zgodbo kot jaz, mislim po dolžini poroda, le da so mene nafilali z umetnimi popadki... do maksimuma, ker je bila naša Alja zacementirana v trebuh...
Moj_moj tudi meni so obljubili najprej mehčanje, pa ni bilo ničesar iz tega, so me dali kar direkt rodit, čeprav je bilo še vse zaprto... Če boš čez nekaj časa še v tem stanju, prosi naj ti res dajo še to za mehčanje, ne se pustit iti kar rodit, ker pravijo, da je lažje če ti dajo prej vsaj to za mehčanje, porod je potem precek krajši...

No mi se bomo počasi pocelili, vsem, ki ste še ostaleuser posted image pa bomo držala pesti, da čimprej in čimlažje rodite.

Lp M.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
   RE: Decembrčice
25.12.2006 21:55:49   
t_t_y
Čestitke Petri85user posted image  za pravega korenjaka. Lepo se crkljajte.

Pa hvala vsem decembrčicam za čestitke ob rojstvu naše Alje in pa za čestitke ob rojstnem dnevu -res ste dobre, da si vse zapomnite.
Še enkrat hvala


(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
   RE: Decembrčice
26.12.2006 4:36:51   
Strawberrie Cherrie
Petri85 -> ČESTITKE! Tale je pa res pravi božični otročekuser posted image user posted image

Ne me vprašat kaj delam sred noči na RRju -> mali noče zaspat, pa sva šla v dnevno, da ne bi ateka zbudila -> zdaj pa gode sam zase, pa na jelki sem mu lučke prižgalauser posted image ; eto zdaj ga še cukauser posted image user posted image

Drage user posted image , ne mislit, da se boste po porodu kaj bo naspaleuser posted image , zdaj lahko še greste saj v miru lulat, potem bo KOMAJ čas da si na hitro fifiko obrišeteuser posted image - je pa res, da je mehur kar na 1x ful vzdržljivuser posted image user posted image

No, katera bo naslednja????


(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)


Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!