|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 243 [244] 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 10:38:53   
DeVilla
Sem čisto preveč v izostanku (pa še v službo sem spet začela hodit ), da bi vas prebrala.. Zato pa vas samo lepo pozdravljam, pa povem, da naša Lucija uživa v vrtcu, zjutraj komaj čaka, da jo oddamo pri vzgojiteljici, še vedno poje vse kar vidi - vključno s kakšnimi zelenimi listki user posted image  - pa začela nam je plezat na stole.. Od zdaj naprej pri nas vsi stoli ležijo po tleh za vsak primer.. Edino kavča ne moremo poležat, pa zato vsake toliko časa malo skačemo na glavo z njega... user posted image

Uživajte, jesen prihaja!!!
DeVilla & Lucija Maja

_____________________________

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 12:51:18   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Maychika, zdej bomo pa teb počas začele težit pa ti odšetvat dneveuser posted image



ne bo treba....si že sama odštevam...hi hi hi

marelica...saj veš, da je normalno, da dojenčki kakajo po vsakem obroku pa vse do enkrat na sedem dni. mogoče pa ni nič...se mu prebava spreminja...vseeno vprašaj, da boš ti lažje spala...

midva sva končno zrihtala posteljico in omaro in cunjice za novega dojenčka, sr... je samo to, da ne najdem prve vreče, ki sem jo spravila v klet...notri so ravno vsa oblačilca za novorojenčka, črpalka za mleko, modrca za dojenje in sploh...najbolj se sekiram za cunjice. mož je že 2x pregledal klet in pravi da ne najde, samo jaz vem da nekje MORA bit... tko da bova verjetno čez vikend eno skupno akcijo udarla (sicer sva že enkrat skup gledala, sam je taka šara, da se mu ne da kaj dost vreč in vsega premikat...ma tokrat bo vse letelo s polic če bo po moje...). upam, da najdeva, ker je not res ogromno cunjic in to še same ful lepe...
zdajle pa v omari za tako majhnega še tolk nimava, da bi naštimala za v porodnišnico oz. za pol ko ga nesemo domov. hja...

alička...veselo v akcijo...preden rata itak traja...

nič...tolk za zdaj...grem vodoravno, kot je vsem všeč slišat...

lp



_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6077
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 12:52:44   
maychika
joj kaj pa je zdej to nardil? moj odgovor je tud kar v kvadratku. al ga serjem... no, le preberite, da nisem za brezveze pisala hi hi hi

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 6078
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 21:15:21   
maychika
HOP NAZAJ NA PRVO STRAN

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 21:22:05   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

HOP NAZAJ NA PRVO STRAN


user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vsi...pri nas se nič posebnega ne dogaja, da bi imela kaj napisat. V torek je bil Žiga pri frizerki, komaj mu je postrigla nekaj las, sploh ni mogla dokončat, ji ni pustil. Mogoče prilepim kako slikco kasneje.

Čez 14 dni imamo pa še uradno otvoritev tega laboratorija, kjer delam, pa moram pripravit stvari. A ima kdo idejo, kje se kupi trak, ki ga bomo prerezali-v cvetličarni, mogoče? Pa kako blazinico ali pladenj, na katerem bodo škarje? Nimam pojma, če prav kaj posebnega prodajajouser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 6080
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 21:36:18   
alička
Eya poizkusi tukaj http://www.promak.si/ 
Za trak sem prepričana, da bi ga dobila, na prvi strani je pa tudi telefonska številka, pa pokliči... Idealna trgovina za zapravit tone denarja, če imaša voljo in smisel za okraševanje stanovanja, predvsem v času, ki prihaja.

Kje ste pa ostali?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 22:14:47   
eya
Alička, hvala za link, se bom pozanimala.

Pa še Žigova nova frizurca:

user posted image

Takole pa prenaša okoli blazino iz svojega stolčka in počiva in se crklja kar na tleh:

user posted image

Lepo spite!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 22:43:06   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Eya poizkusi tukaj http://www.promak.si/ 
Za trak sem prepričana, da bi ga dobila, na prvi strani je pa tudi telefonska številka, pa pokliči... Idealna trgovina za zapravit tone denarja, če imaša voljo in smisel za okraševanje stanovanja, predvsem v času, ki prihaja.

Kje ste pa ostali?


joj tale promak je pa zakon. jaz bi kar živela tam...hi hi hi...tam sem nabavila skoraj ves material, ki sem ga rabila za pripravo na poroko (sem sama izdelala konfete, naprsne šopke in mašne...verjetno še kaj...ja vabila...). res pa hitro zapraviš tono denarja tam...
eya verjetno boš tam res vse dobila.

ja naša se tud non stop po povštru meče in počiva na njem...je prav luštna

aja...smo imeli pregled včeraj pri enem letu in pol. je ful sodelovala in pokazala vse in še več kar je bilo treba. res so bile vse...tako sestre kot zdravnica presenečene in so pohvalile, da res dosti zna...midva sva kar rasla ob vsaki pohvali...v bisvtu ji fali samo hoja...hi hi...neki pa more bit ane. edino je spet ful jokala, samo da so jo hotli mert in tehtat pa srček itd poslušat. pri cepljenju pa ni nič kaj dosti jokala...bolj je tulila ker je mogla ležat pod prisilo.
tko da eya...naše mere pri 18 mesecih so teža 13.580g, namreili pa so ji samo 83 cm (kar ni pravilno, ker se ni hotla zravnat...saj pravim je tulila in se zvijala. v pol leta sigurno ni samo za 1 cm zrasla, če smo šli s cunjic 80 na 92), tko da pri centimetrih bi jaz vsaj ene tri še zraven prištela če ne še kakega...mah saj ni važno.
no...naslednji pregled pa bo pri treh letih...razen kar bo nujnih stvari vmes...

nič...lepo bodite...se beremo jutri

lahko noč

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
   RE: Aprilke 2006
11.10.2007 22:43:32   
maychika
aja, žiga ima pa res super super frizurco. prav lušten je

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 10:38:16   
ksenija.
Halo, mi pa smo bolani. V sredo je prišel Blaž ful bogi domov od babice z vročino 38,8. Po sirupu mu je sicer padla, ampak zvečer je bila katastrofa. Se je drl do polnoči, tako da še Iztok ni mogel spati. Zala pa je zraven spala kot ubita. No ob polnoči smo vsi zaspali in je bil mir do petih, ko se je prebudil Iztok, ker je bil lačen, potem pa se je že Blaž zbudil ob pol šestih. Potem je ati, ki je bil k sreči včeraj doma peljal Zalo v vrtec, z Blažem pa je šel k zdravniku in pred vrati, ki so bila zaklenjene, se je spomnil, da ob četrtekih naša pediatrinja dela popoldan. Midva z Iztokom sva ta čas imel ana obisku patronažno, ki naju je tudi napotila k zdravniku, ker je bilo treba popek žgat, ker mu je ful teklo iz njega. Tako smo šli ob dveh z obema našima fantoma k zdravniku. Bila je ful gužva, ampak k sreči so nas dali kar v prevezovalnico in je zdravnica kar tam oba pogledala. Iztoku so popek požgali, Blaž pa je dobil antibiotik, ker ima vneto grlo. Je rekla, da se Blaž sploh ne bi smel približati Iztoku. Zdaj pa mi rečite kako ga naj izoliram, če je cel dan samo na meni visel, ko ga je tako kuhalo, se nit za meter nisem smela premakniti od njega. K sreči je Blaž včeraj boljše spal, danes zjutraj vročine ni bilo več, tako da je kot zgleda antibiotik že prijel. Sedaj pa ima Iztok zamašen nos, sem mu že ponoči fiziološko kapala v nos, malo prej pa je bila spet patronažna tu, ki je rekla, da mu lahko v nos nakapam tudi moje mleko.

No sedaj pa sem se spet razpisala o naših težavah. Samo res upam, da se Iztoka ne bo kaj prijelo, danes sem Blaža poslala k babici.

Zvezdica, Zala in Blaž sta zaenkrat Iztoka sprejela vredu, Je Blaž skoraj bolj nežen kot Zala, samo boža ga in govori bebi, bebi. Zala pa je bolj divjaška odkar je v vrtcu. Je pa res, da je IZtok zaenkrat ful potrpežljiv in ne joka dosti, ampak vse se lahko spremeni.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 12:23:19   
maychika
joj ksenija imate pa pestro. držim pesti, da se Iztok ničesar ne naleze, pa tudi da se Blaž čim prej popolnoma pozdravi. Res je težko bolanega otroka odriniti stran od sebe...tudi jaz ne bi mogla.
Kako pa to izgleda, da mu popek žgejo? A ga je revčka kaj bolelo? No, vsaj naprej so vas sprejeli.
Kar se pa živahnosti in hrupa tiče...mislim, da se otrok itak privadi, ker bo že od vsega začetka tako...in bo navajen, da tako pač je. Tko da mislim da ni za skrbet.
V glavnem...pocartajte in pozdravite se...vsakemu od otrok pa en poljubček...

lp, maja

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 12:34:51   
*zvezdica*
Jej Ksenija vi imate pa res pestro. Bogi Blaž! No super, da mu gre na bolje pa upam, da se Iztok ne bo nalezel. Prihaja pa sedaj čas prehladov in raznih viroz, tako da temu se sigurno ne bo mogoče izognituser posted image . user posted image  za hitrejšo ozdravitev.

Maychika se je pa vaša punca odlično odrezala na pregleduuser posted image . A ne kako smo starši takole ponosni na svoje sončkeuser posted image . Glede merjenja velikosti se pa meni zdi, da jih itak nikol ne zmerjo točno. Še ob rojstvu ne. Kar nekaj na približno odčitajo.
Mi še vedno nismo dobili vabila za pregled ob letu in poluser posted image . Barba a vi ste ga?

Žiga je pa pravi manekenček z novo frizurco. Frajer da se rečeuser posted image .
Eya ti pejd pa res v promak. tam sva midva tud za poroko vse živo nabavla in imajo res NORE stvari.

Mojčika ful hvala za kremo in navodila. Upam, da si dobila denar nakazan!

Krista kako ste pa vi kaj? A je kaj bolš roka od tamalga? Pa slinavka, a ima še kaj ranic?
Upam, da se ti dobro počutiš!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 12:53:01   
barba
Zvezdica - mi tud še nismo dobili vabila za pregled.user posted image  Nevem kaj čarajo in katere zdaj naročajo?

Maychika - tisti dve majčki za Tio sta dokončani, tako da jih lahko pridete iskat. Če bomo pa mi kaj v vašem koncu, ti jih bom pa prinesla.

Šibam nazaj delat ....

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6088
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 12:59:06   
Krista28
Kristjan je zaspal, jaz kuham kosilo. Zdele imam pa user posted image  pa čokoladko, pa tuki gor šnofam. Bi šla pa kar z njim spat. Sm kr skoz utrujena, pa še vedno slabouser posted image , samo ko jem je OK....tko da bo verjetno kriza s kg...user posted image user posted image

Včeraj smo bli na pregledu za rokico in se v redu celi, jst sm pa  dala kri za dvohormonski test. Smo bli prej kot v 1 uri fertik. Si morš mislit, in to na Polikliniki v Lj.user posted image . Čez 14 dni imamo spet kontrolo za roko in takrat bodo povedali, koliko časa bo gibs gor.

V ponedeljek gremo pa v vrtec in službo. Upam da ne bo imel preveč krize, ko je bil tolk časa domauser posted image

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6089
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 18:02:26   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

  
user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000 g 


user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

18. mesec: 13580, 86 cm 

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm

16. mesec: 9700g, 83 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 


user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

18. mesec: 12.2 kg, 82 cm 

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm


user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm 


user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm


user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm


user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 


user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

ob rojstvu: 3480g, 49cm
12,5 mesecov: 8230g, 72cm


user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  


user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 8800g, 75cm  
 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6090
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 19:11:48   
mojčika
Hojla, mi smo še doma, stanovanje je čisti polom, a mojstrov še niuser posted image , itak, čakamo z dneva v dan.

Eya Žiga je fenomenalenuser posted image

Maychika tudi MM mislim, da so namerili premalo, se naravnost niti ne stoji, jaz bi ji dala absolutno vsaj 86cm.

Ksenija upam, da ste boljeuser posted image

Denarce sem dobila, hvala, naj vam kremice čim bolj pomagajo, nam so, zobka sta dva dni nazaj prišla ven, prehlad je minil, ponoči še vedno spimouser posted image

Tako za zdaj, se gremo kopat...

To pa je prošnja moje seste, glasujte za mojga nečaka FEDJO, prosim prosim

Na spletni strani http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/?page=4 se nahaja moja slikica pod rubriko NAJ DOJENČKI. Če boš glasoval-a zame (lahko enkrat na dan) do 14. decembra 2007, se bom potegoval za super nagrado Zavarovalnice Maribor, ki mi bo podarila štipendijsko zavarovanje police Prizma Junior. Seveda le, če bom med NAJ DOJENČKI  z največ glasovi. Lepo se ti zahvaljujem za vsak oddan glas. Pozdravček od Fedje Zelo bom vesel, če me priporočite še kakemu svojemu prijatelju :-) Konkurenca bo res huda. Obljubim, da bom priden in  bom ubogal mamico in atija :-)  Če se slučajno slikica premakne iz trenutnega spletnega mesta na drugo spletno stran, ti v priponki pošiljam še moj portret, da me boš med dojenčki lažje našel/našla. 

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
   RE: Aprilke 2006
12.10.2007 20:15:58   
eya
Ojla!

Mojčika, sem že glasovala za tvojega nečaka. Še kdaj nas spomni na glasovanje. A se glasovi že sproti seštevajo, tako da se ve, koliko jih nek dojenček ima? Če hočeš, lahk statistiko MM še popravim na 86 cmuser posted image  Jih je pa res tele naše otročke težko pravilno izmerit.

Kje pa je Miaxxx, da se nič ne oglasi?

Uh, Kristjan bo moralimeti pa kar dolgo gips gor...

Mi tudi še vedno nismo dobili vabila za pregled. A ti sami določijo tudi uro, je to dopoldan/popoldan? Sicer verjetno ni pri vseh P isto... Upam, da nas bodo naročili kak dan popoldan.

Promak ma pa res luštne stvari, sem videla na njihovi strani...paša za oči... Hvala za nasvete!

Uh, Ksenija, res zoprna situacija. Tudi jaz upam, da ni Iztok tele Blaževe zadeve staknil.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
   RE: Aprilke 2006
13.10.2007 8:04:02   
mojčika
Dobro jutro, hmmmm jaz bi še spala.

Eya pa daj ja, sem jo zmerila in ima definitivno vsaj 85cm.

Danes imamo v Cerknem tek po ulicah za mladino in midva sva na startu in na cilju zadolžena z nalogamiuser posted image

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
   RE: Aprilke 2006
13.10.2007 15:29:21   
alička
Spet smo nezadržno drsele proti drugi strani user posted image ....

Živa je zjutraj spala do devetih user posted image , jaz pa sem vstala že ob osmih, sem bila že naspana user posted image . Glede na to da je zjutraj dolgo spala sem mislila, da bo preskočila opoldansko spanje, pa je že nekaj čez eno povedala da gre aja aja.. sicer je trajalo do treh da je res zaspala...vmes pa si je pala in se igrala v posteljici in tudi enkrat ni splezala ven - ponavadi če ni zaspana uide iz posteljice. Vmes me je celo klicala, da gre lulat in je res tudi šla. No zdaj pa pančkamo. Vprašanje kdaj bo šla zvečer.
Pri nas smo iz kahljice prešaltali na nastavek za WC desko (sem jo kupila včeraj, kao za kasneje, pa jo je hotela takoj uporabiti). Sicer pa ga je uporabljala že pri varuški...
Sem mislila, da bova popoldan skočili še po kostanj v gozd, pa se bo vse skupaj preveč zavleklo, tudi če spi samo eno uro, ker še ni jedla kosila. Danes imava čisto podrt ritem. No ja sej ni važno.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6094
   RE: Aprilke 2006
13.10.2007 15:37:54   
alička
user posted image

No takole je Živa pridna, samo obrnit se ni hotela k fotoaparatu, da bi videli, da ima spet postrižen fru fru.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6095
   RE: Aprilke 2006
13.10.2007 15:43:33   
eya
user posted image user posted image user posted image  Živa! Pri nas ni šans, da bi Žiga povedal, kdaj ga lulat/kakat tišči. Sicer sem ga ravno danes dala na kahlico zjutraj, pa je celo nekaj časa sedel na njej (ob Nodiju, drugače ne bi-jo uporablja namesto poganjalcauser posted image ) in se polulal vanjo. Samo je še čisto prekmalu za njega, da bi vedel, čemu služi. Alička, a potem jo varuška redno daje na školjko lulat?
Ej, kaj bo pa Živa rekla, ko bo videla, da ima sliko, ko je sama na školjki, na netu?user posted image user posted image user posted image  Čez par let bo že huda...no, ja, verjetno še ne tako kmalu...

Mojčika, bom popravila statistiko za MM.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6096
   RE: Aprilke 2006
13.10.2007 15:44:58   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

  
user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000 g 


user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

18. mesec: 13580, 86 cm 

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm

16. mesec: 9700g, 83 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 


user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

18. mesec: 12.2 kg, 85 cm 

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm


user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm 


user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm


user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm


user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 


user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

ob rojstvu: 3480g, 49cm
12,5 mesecov: 8230g, 72cm


user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  


user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 8800g, 75cm  
 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
   RE: Aprilke 2006
13.10.2007 21:36:00   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Alička, a potem jo varuška redno daje na školjko lulat?
Ej, kaj bo pa Živa rekla, ko bo videla, da ima sliko, ko je sama na školjki, na netu?user posted image user posted image user posted image  Čez par let bo že huda...no, ja, verjetno še ne tako kmalu...



Eya hudo dvomim, da jo daje lulat prav pogosto, ker pri štirih mislim, da ji ne znese  - pa samo en wc, ne predstavljam si kako se zvrstijo ko pridejo s sprehoda. Midve sva že tako daleč, da je doma v gatkah, ker nezmotljivo reče, kdaj jo tišči lulat user posted image user posted image user posted image . Za kakat pa pove ko že naredi user posted image . Je pa ta napredek sigurno posledica tega da so v varstvu vsi starejši in so ji za vzor

Ja, ja vem da bi ji bilo nerodno zaradi slikice čez par let... ampak kaj ko je mama tako ponosna. Ne bom več obljubim!

Tudi mi še nismo dobili vabila za pregled...

Maychika mislim da ima Tia sugurno več kot so ji namerili saj je večja od Žive, Živa ima pa po mojem merjenju vsaj 88 cm, je pa bolj suhica user posted image , čeprav ji ni videti, ker ima skromnih 11 kg ampak to so domače mere pa vaganje, bomo videli kaj bodo rekli "strokovnjaki".

Danes sva končno naredili odtise rokice s prastnimi barvami user posted image , na kar sem se pripravljala že pred več kot pol leta user posted image , pa malo sva gnetli plastelin - ji je bilo fulllll všeč.
Za razliko od večine Aprilčkov pri nas risanke še vedno ne palijo, so pa slikanice zakon. Aja, Eya smo nabavilo pojočo knjigo user posted image user posted image , si že mrmram pesmice ko kakšen kretenček cel dan.

No nekaj sem vam natrosila, zdaj pa ste ve na vrsti, jaz bi tudi kaj brala!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 8:23:09   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Aja, Eya smo nabavilo pojočo knjigo user posted image user posted image , si že mrmram pesmice ko kakšen kretenček cel dan.



Joj kje ste jo dobile, naša slikanice obožuje, glasbo pa še bolj, čeprav v nedeljo Živ Žav tudi pali, mami na srečo, ki lahko popije kavo, danes kavo s čokoladnim mlekom, ker mi je mož spil vse mleko, zunaj pa je slana in mrzlo in bi pot v trgovino pomenila veliko mukouser posted image

Alička, bravo za kahlice in nastavke, mi smo 1000let še pred tem, kahlico nosi naokoli, se vsede nanjo oblečena, če pa jo slečem, je dretje. Me je P vprašala, če smo že na kahlici, pa je tudi sama rekla, da se še ne mudi, hvalabogu.

No danes se res selimo, jutri menda začnejo, če ne bodo, bom pa verjetno robantila.

Včeraj je domov prišla tudi sestra, MM bratrančka res obožuje, je pravo veselje in vsakega, ki govori na glas, opozori, da je treba bit bolj tiho, da prst na usta in dela ŠŠŠŠŠŠuser posted image

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
   RE: Aprilke 2006
14.10.2007 9:20:11   
alička
Pojočo knjigico sem kupila v Baby centru, videla sem jo tudi v Pikapolonici, cena je bila pa ista 19,90 €, ja ve ni prav poceni, je pa primerljiva s pojočom kužkom.

Čim manj stresna naj vam bo tale selitev Mojčika.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 243 [244] 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 243 [244] 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?