Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Za vse, ki ste brale avtobiografijo... 25.5.2006 21:18:25
cukerček
Jaz sem komaj zdaj odkrila to temo Komaj čakam knjigo, moraš javit kdaj bo. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeee pppppppprrrrrrrrrooooooooooosssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
RE: Za vse, ki ste brale avtobiografijo... 25.5.2006 23:14:35
Anonimen
Priznam, Nalin... ne znam jih razvrstiti po vrsti... pisani so bili po vrsti, pometalo jih je pa po svoje... No, upam, da vsaj malo pomaga to, da zraven piše, kateri del je...
RE: Za vse, ki ste brale avtobiografijo... 28.5.2006 22:01:32
Anonimen
Ne, Rihard Jakopič res ni slaba šola - vmes je bila obup, sedaj pa velja za boljšo, kot Valentin Vodnik. Je pa manjša kot Vodnik :) Vodnik je bil boljsi v tistem casu, ko sta sestri tja hodili (od 1989 do cca 2000 I guess) in jaz, oz. proti koncu moje OŠ je bil ze Jakopic boljsi.
LP
O hudo, sem pogledala slikco ... Zdej je vse čist drgač, tuki res zgleda ogromna. Pa Derčeva je šla čist drgač, kot gre zdej ... pa zdej nove bloke tam gradijo. Pa po tanovem je to Lunin priljubljen wc ob vikendih (poberem za njo!)
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 28.5.2006 22:03:48 >
No, pri nas je šla sobota v tri krasne, saj sva se z mojim oba prlimala na računalnik in prebrala tvoje super pisanje. Noooro! Obvladaš, ženska. Komaj čakava nadaljevanje, še najina mala Ajda (5 mesecev) je bila danes zelo zelo potrpežljiva...
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?