Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, že komaj čakam.
, sam poskušam to narediti diskretno!
Sam da bo to enkrat mimo, pa bom lažje zadihala!
!
).
... nič ga ne bomo skrivale
sem prav lepo videla na UZ (glavico, nogoci in rokici). Sploh ne morem povedat kako sem srečna oz. sva srečna. PDP imam 8.1.2007, tako da me lahko LUNA06 vpišeš v seznam srečnih
in čakat na ploho očitkov (pa ne glede nosečnost- ne vejo še nič). Uf, upam, da se bo umirilo, ker mi tako ozračje prav nič ne koristi.
-slabosti in ful, ful vrtoglavice tako da sem celo jutro preležala! Sem pa bila sama doma z Lukcem, ker je bil moj v službi in raje ne govorim kakšno gerenalno pospravljanje je imel mulček-sem komej sedaj vse v kup spravla! Je pa Lukec nekaj bolan, tako da sem na bolniški in lahko rečem da res ful paše, k ni treba ob 5h vsak dan ustat! No čeprav ne vem če bi danes sploh lahko delala, ker sem bila čist povožena! Joj, res je bilo lepo k sem bila noseča z Lukcem, ker res nisem imela nič problemov! No po drugi strani pa vsaj vem,da pikica raste, in zaradi tega vse to