Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

pa že pravi, da bi rad komu povedal. Pa bo že še zdržal dva tedna.
. Utrudim se pa tudi jaz hitreje kot prej. Počistim kopalnico in sem total fuč
. In tudi meni dopada ta najina skrivnost, čeprav bom verjetno po pregledu v četrtek vsem hitela govort ...
na ultrazvoku? Jaz sem imela že tri preglede, tako da ga spremljam rasti. Iz tedna v teden je večji.
Sem že zadnjič spraševala, če katera kaj ve kako je s tabo, k se nisi nič javla. Kar tako še naprej!
So me samo stehtali, izmerili pritisk, G pa me je samo pregledala-čisto normalno, kot izgleda vsak G pregled (še bris mi ni vzela). Dobila sem napotnico za UZ, ki ga imam 4.7., ko bom v 12T in kup napotnica za pregled krkvi in urina. Pa materinsko knjižico so mi dali. Si predstvlješ, da mi na koncu rečejo, da sploh nisem noseča?
.