Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

premiki....Tam nekje od 85 dneva po zanositvi (ne od zadnje menstruacije). TA PRAVE BRCE NAJ BI SE PA ZAČUTILE MED 105-110 DNEM PO ZANOSITVI. No PDP imam 10.1. pa še nič ne čutim....(danes je 86. dan od zanositve) Baje prej začutite tiste, ki niste prvič nosečke...
.
je bil tako navdušen, da je rekel, da morava nujno tudi na 3D v 20. tednu. Zakaj pa ne?
. Tam sem se odlicno pocutila, nobenih slabosti, vedno dobrega razpolozenja, prava uzivancija je bila
je bil čist presrečen ko je videl
kaj bo), drugače me pa predvsem zanima če je vse v redu.
. Se bom pa kasneje manj. Apetit imam še kar, čeprav bi jedla samo močnate stvari pa solato. Še vedno me tare utrujenost, slabosti ne več toliko. Ampak jaz še vedno mislim, da je to povezano, če si utrujen ti je slabo in obratno.
Moj
, kaj dela propaganda
.