husa
|
Metka ne sekiraj se, vse bo u redu. Zdaj smo že tolk noseče, da tudi kakšen antibiotik ne škodi več. Ko je mene bolel križ, da nisem mogla hodit cel teden in mi je fant nosil hrano v posteljo, mi je ginekologinja (pa velja za zelo previdno) rekla, da če bo še tako hudo, lahko vzamem tudi ketonal.... No, me je pa včleraj skoraj kap, ker sem s takim užitkom zbasala kruh s tatarcem v usta, da sem pozabila, da ga ne bi smela jest....Se že 2 dni grizem in sekiram, da se mi bo zmešal.... Urša08: tudi jst še ne čutim brc, vsake tolko sicer nekaj začutim, ni pa še nič konkretnega...Kaj šele, da bi se čutilo na ven. Sem videla, da sva samo 1 dan narazen, zato kar poročaj. Držim pesti za naju . Morfologijo imam v ponedeljek, 28.8. in se mi bodo te trije dnevi vlekli za po . Koliko vas ima morfologijo že naslednji teden? Trebušne mišice imam izredno močne in me je 3 dni bolelo, ker so se mi očitno tolk raztegovale. Mislite, da je ta moja razlaga pravilna in da ni slučajno kaj drugega ?! Vsake toliko mi tudi otrdi trebuh za trenutek. Se to dogaja še kateri? No, pridne bodite in pridno pišite.Lep vikend.
|