karolina*
|
po dolge, dolgem času se tudi jaz ponovno oglašam. bila sem na dopustu, pa potem gužva v službi, pa internet je nekaj zafrkaval... no, poletja je že skoraj konec...škoda, kajne. počutim se v redu, mala pikica pridno raste, malček težav imam le s pulzom (mi zelo hitro naraste) tako da me je dala G na kontrolo za ščitnico, izvidov pa še nimam. joj , srečnice, večina vas je že imela morfologijo. jaz imam naslednji pregled šele 14.9., ko bom v 23 3/7 tednu, pa se kar malček bojim, da ne bo prepozno. Pa še nič mi ni omenila glede morfologije na zadnjem pregledu v 18 3/7 tednu, tako da ne vem, kaj naj si mislim...Kaj ve mislite? stvari za otročka še nisem nič kupovala, se bom kaj v jesenskih mesecih lotila. Sedaj bolj rabim kaj zase, ker ne spravim gor nobenih hlač več. Sicer sem na + 1,5 kg, kar ni veliko (no to je bilo pri zadnjem tehtanju pri G, sedaj je verjetno že kaj več) a vseeno me stare hlače vse tiščijo. Cene teh nosečniških oblačil pa so takooo visoke, da me kar mine, da bi kaj novega kupovala. Kje pa ostale kaj nakupujete zase? No, imejte se lepo, pobožajte svoje trebuščke, pa se pišemo še kaj.