Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
za ostale.Trebuh pa mam že tud tak da mislim da bi že lahko šla rodit.Vmaterinsko šolo sma se odločila da sedaj ne boma hodila-sma pred 5 leti, pa tudi varstva za hčero ravno nimama.Stvari tudi nič ne kupujema, no ja enih par bodijev sma kupila ko so bili ful poceni in to je to, drugač pa opremo mama še vse od hčere, sma takrat vse novo kupila, tako da sedaj to ni potrebno.A se je še katera od vas odločila za ea, jaz bom šla nekje novembra se pozanimat v bolnico kak je kaj z tem , rodila bom pa v MB, tako da tamtam, mogoče se ki srečama, če boš ti tudi tukaj rodila.In kaj še??Nič lepo se mejte pa se lepo pazite!!!!
, se mi kr ne da po trgovinah hodt!
(čeprav vem da ima še čas, ampak luka se mi je na ritko obrnil okoli 25 tedna , ta še malo prej in vztrajal tako do poroda)! Bomo videli, ni pa prijetno ko na polni mehur pritisne z nogico!
in me je začelo skrbeti koliko jih bom pridelala do poroda , saj sem sedaj šele v 27 tednu. Tako, da sem si rekla, da se bom odpovedala sladkarijam. Bomo videli do kdaj bom zdržala.