Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 6.5.2006 21:04:21
|
|
|
|
daisy23
|
naj se vam pridružim še jaz,da bo seznam popoln.Ne vem kaj naj več rečem po enem letu. Še dobro da je ta forum, da se malo spovemo ena drugi.Jaz je ne-pričakujem okrog 20. maja,ma nimam posebnih občutkov. Kot vedno. Še vedno sem optimistična,da enkrat bo ratalo.Srečno vsem vam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2006 8:15:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2006 8:19:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 7.5.2006 20:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! No, da vam javim in pofočkam še jaz. Tudi jaz sem ena izmed takšnih, ki je ne pričakuje okoli 17.-22.5. pa upam, da ta mesec res rata, kljub temu, da O testi niso pokazali O ali pa sem jo imela tik po M...kaj pa vem! Upam, da bo januar moj srečen mesec, ker že december ni bil, kot ne pred njim oktobr, ne november,... Pa vsak mesec se mi zdi, da je zdaj pa ratalo, da je to to, pa vedno pride malo z zamudo, vsak mesec doda še kakšen dan več, da me bega in mi daje lažno upanje. Punce upam, da nam ta mesec rata in da bomo januarčice! Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 7.5.2006 22:49:32
|
|
|
|
Maj78
|
Kje pa si kupila test Viola, ker jaz ga na tej spletni strani ne najdem?
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 7:31:43
|
|
|
|
ajja
|
Hojla! Jaz pa sem test naredila (first sign) včeraj pa je pokazal samo eno črtico, danes pa je že 33. dan cikla. O ne duha ne sluha, nobenih mozoljčkov po čelu, nobene tečnobe pa tudi nobenega špikanja v trebuhu. Bom poskusila še kak drug test. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 7:56:26
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem se odločila, če ne bo prišla naredim test v petek(upam, da bom zdržala), danes je 32 dan ciklusa, ne vem, bomo videli kaj bo-upam seveda na !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2006 8:24:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 9:06:47
|
|
|
|
SM10
|
Še dva dni do . Včeraj zjutraj sem se zbudila z bolečo hrbtenico - ledveni del. Upam, da ni kaj z ledvicami, ker sem lansko poletje bila na antibijotik zaradi ledvic. No pa neko srbenje trebuha se me je lotilo, kar je verjetno od cvetnega prahu na katerega sem alergična. Upam, da vse čim prej mine. Kako ste kaj ve drugače?
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 9:25:42
|
|
|
|
čveka
|
še ni.....čutim pa, da prihaja . Testa ne bom delala, ker vedno ko ga naredim....pride....tokrat bom zato počakala še kaki dan. lpč
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 18:43:38
|
|
|
|
iwa
|
Do moje (a upam da je ne bo) je še 7 dolgih dni... tko da je prov fajn da si skupaj krajšamo čas. Poleg tega mam jutr izpit tko da mi čas kr hitr mineva. Danes sm bla v Muelerju in sm pregledala vse te omenjene teste - katerega bom kupla se še nism odločla, mal bom še počakala. Kakorkol želim vsem ki imate že blizu "dan D" da zagledate ! pa lep dan še naprej
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 19:56:18
|
|
|
|
jasnika
|
ja jaz pa je ne pričakujem tam nekje 18-20 maja pa se mi zdi da mi je sedaj tako nekako kot da bi mi bilo vseeno, tako sem postala umirjena kar ni v moji navadi, čeprav si noro želim še enega otroka, ampak mogoče sem ugotovila da se ne splača sekirat sebe in še drugih zraven lp
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 20:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jasnika, moja soimenjakinja in "sotrpinka" iz prejšnjega meseca! Vidim, da jo tudi ta mesec nekako ne pričakujeva skupaj-jaz od 17.-22., le da se midva trudiva za prvo pikico. Prejšnji mesec nisem imela nobenega znaka, nič špikanja, nič napetih prsi (čisto malo, no), pa nič me niso bolele....ta mesec je pa čisto kontra. Že dva dni me bolijo kot pri norcih, pa so se že povečale...po tihem zopet upam, da je to to. Upam, da ne bo na koncu zopet psiha kriva za vse... Lp
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 20:52:56
|
|
|
|
Nitka
|
Oj, no jaz pa nisem čakala danes. Sem od 26.4. do 4.5. imela klasične nosečniške simptome, v petek in soboto pa klasične PMSjevske. Pa sem v nedeljo zjutraj malo za foro naredila Adexpert test iz Müllerja, ki je pokazal komaj vidno drugo . Sem si rekla, da če jo mi isto pokaže danes zjutraj, pa sem mogoče pa res ... in evo jo spet... komaj, komaj opazna, ampak je. No, danes pa spet celodnevna slabost.... Veselim se, vendar skromno, ker čakam, da se črtica odebeli... po moje ne bo kar izginila Ima katera pozitivne izkušnje s tem testom iz Müllerja.
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 20:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nitka, če ti je pokazalo dve črtici potem je to to! Čestitke! Drugače pa me zanima kako ti ločiš nosečniške in PMS simptome? Noseča sicer sama še nisem bila, ampak pravijo da ni razlike... prosim za razlago, da vidim katere simptome imam jaz. Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 21:06:46
|
|
|
|
Nitka
|
Hvala, jjasna. Moji PMS simptomi so take bolj žgoče bolečine v predelu jajčnikov in matrnice in na trenutek imam občutek ko da bi mi nekdo hotel vse iztrgati, sploh na wcju. Moji nosečniški simptomi pa so bolečine v predelu vezi (bolj spodaj in na strani) - kar me je dajalo v 1. , potem je slabost čez cel dan in seveda boleče bradavičke in obrobje prsi. Je pa res, da psiha dela svoje in če ne misliš na to, potem se zalotiš, ko te simptomi že precej matrajo
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 8.5.2006 21:17:15
|
|
|
|
iwa
|
Ja sijajno Nitka! Res ti iz srca želim da se črtica kmalu še odebeli ! Pa veliko sreče tud naprej
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 9.5.2006 8:18:51
|
|
|
|
ribicau
|
Bravo Nitka! Pomojem lahko kr skačeš od veselja! Sigurno si ! LP
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 9.5.2006 9:01:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
A se vam še lahko jaz pridružim tlele gori.Jaz je ne čakam od 8.05-10.5 upam,da je ne bo hvala bogu nimam še nobenega izcedka,nobenih znakov vam pa vsekakor javim kaj in kako jo bom odnesla,če je do petke ne bo bom delala test. LP Mojca
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2006 13:23:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 9.5.2006 14:57:22
|
|
|
|
Nitka
|
Hvala, hvala , samo še en Clearblue naredim čez kak dan še, da bo debela , potem bom pa res skakala!!!
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 10.5.2006 9:30:46
|
|
|
|
Smrekica
|
Nitka, to je sigurno to. Boš kmalu mamica. Jaz imam pred sabo še dolgo čakanje, še skoraj 14 dni (do M). Pa kar ne verjamem da bi tokrat lahko uspelo, če že od septembra ni, tudi tokrat ne vem če bo.
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 10.5.2006 9:38:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi moje M še vendo ni,niti ne rjavega izcedka kot ponavadi.Čakam danes in jutri,če je še jutri vedno ne pa v petek kupim test in ga že delam.Držite mi pesti kot jaz jih bom za vas! LP Mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 10.5.2006 9:44:43
|
|
|
|
SM10
|
Tudi moje še ni- danes je 29 dan. Me pa malo špika, malo imam belega izcedka, ampak ni veliko, drugih znakov ni. Ne vem, kaj bo iz tega. Iz prejšnjih izkušenj testa ne bom delala, dokler ne bo zamujala 1 teden. Mojca 9000 upam, da se ta mesec ne prikaže za 9 mesecev. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 10.5.2006 10:05:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
SM10! Torej nama isto zamuja in tudi jaz iamm beli izcedek in tu in tam kako šraufanje.Samo meni je moje stanje sumljiv,ker se j evedno prej prikazala rjavi izcedk sedaj ga pa ni.Tudi jaz pred petkom ne bom delala testa.Drži se kajti jaz zate držim ogromne,močne in debele pesti. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.