Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 11.5.2006 11:36:55
|
|
|
|
teira
|
Bučkica in Anonimna BRAVOOOOOOOOOO in veliko zdravja v nosečnosti, pa nobenih grdih misli o.k? Za vajini pa Mojca9000 zate in vse ki še čakamo, pa in za srečo!
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 11.5.2006 21:21:23
|
|
|
|
Marčica
|
Že dolgo se nisem oglasila, naj povem da sem jaz danes dobila na 31 dan, se mi je ciklus zavlekel zaradi klomifena. Upam,da boste imele ostale več sreče in boste zagledale
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 11.5.2006 21:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Marčica žal mi je zate... Mojca9000 in ostale kaj pa kako pri vas? Upam, da ni nič , pa da jo naslednjih 8-9 mesecev ne bo! Seveda obvezno poročajte! Pri meni nič novega. Joškice me bolijo, malo me špika v sp. delu trebuha, ampak imam še kr nekaj časa, saj jo ne pričakujem šele 17-22.5. odvisno kdaj bo/ ali pa ne bo prisvetila. Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 11.5.2006 21:47:26
|
|
|
|
iwa
|
Ojla jjasna! Sm opazila da imava midve datum zelo skupaj, jest nekje od 16-19.5. tko da bova skup s še kakšno sotrpinko trpele še teh nekaj dni...Drugač pa mene joškice bolijo nenormalno, veliko bolj kot kadarkol pred M, pa ful sm skoz zaspana in zmatrana...ampak tud kot ti se nočm tolk prej obremenjevat. Lepo pa je da se med tem časom lohk skup podpiramo. Koliko vem ti tud delaš šele na prvi , a ne? Komaj čakam da obe in tudi vse ostale seveda zagledamo !!!Upam da že ta mesec! Pa lep pozdrav ! iwa
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 11.5.2006 21:50:17
|
|
|
|
iwa
|
Marčica , bo pa naslednji mesec več sreče !
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 12.5.2006 7:13:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam malo na hitro javim in poročam svoje stanje,ker bom kasneje odsotna moje M še vedno ni,niti izcedka.Jutri je dan,ko bom delala test. LP Mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 12.5.2006 7:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
iwa, ja mi delamo šele na prvem . Jaz si vsak mesec mislim, da so to ti znaki, ki napovedujejo , pa vsak mesec znova pride , tko da... sploh ne vem kaj naj iz kakšnih znakov pričakujem. Bomo mogli kar lepo počakat. Mojca9000, dobra si da zdržiš, da ne planeš po testih...jaz vsak mesec rečem da ne bom, potem pa me skušnjava premami. Jutri pa obvezno poročaj o ! Lp
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 12.5.2006 8:57:28
|
|
|
|
SM10
|
Mojca želim, da jutri ugledaš . Tudi moje še vedno ni. Malo sem v dvomih, od kdaj naj računam zadnjo . Prvi izcedek malo roza se mi je pojavil 10.4 drugi 11.4. 12. 4 pa se je ulila. Katermu dnevu naj dodam 28 dni, da dobim točno št. dni zamude ? izcedek 10.4.-naslenja naj bi bila 7.5 -zamuja 6 dni izcedek 11.4- naslednja naj bi bila 8.5.- zamuja 5 dni krvavitev 12.4. - 9.5.- zamuja 4 dni
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 12.5.2006 11:46:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce jaz sem že včeraj delala romed test je pokazal rahlo drugo črtico,sedaj danes pa sem delala test yes or no in je bil negativen.Moje M pa ni od nikoder,tudi izcedka ne.Kaj pa sedaj???? LP Mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 12.5.2006 11:58:51
|
|
|
|
ribicau
|
...mojca9000 naredi ponovni test, ali pa počakaj še kakšen dan! Jest bi ga naredila, ker sem preveč firbčna....Želim ti !!!!! Srečno in držim pesti!
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 12.5.2006 17:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Pri meni kot kaže ta mesec ne bo nič! Prejšnji mesec je prišla 35 dan, danes pa smo 25 dan, pa se že malo kaže, tko da ne bo nič z januračicami... žal... Mi je pa všeč, da je prišla vsaj prezgodaj kakor pa prepozno. Vsem, ki še čakate pa želim čimveč ! Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 14.5.2006 10:45:16
|
|
|
|
iwa
|
Žal mi je zate jjasna, bo pa prihodnjič več sreče! Moje še ni, me pa že vse zlo boli kot pred M tko da najverjetneje tud prihaja, čeprov pravijo da to lahk tud pomeni...Kakorkoli že, bo kot more bit! Lep dan še naprej vsem!
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 14.5.2006 10:47:04
|
|
|
|
iwa
|
Mojca9000 ti pa kar po še enmu testu poseži jutr zjutrej! Pa da zagledaš lepo !
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 14.5.2006 12:28:41
|
|
|
|
jasnika
|
se še vam jaz ponovno malo javim, ne pričakujem je 18-20. 5 ampak mam slab občutek za ta mesec, mogoče ker sem že prejšna 2-3 mesece bila razočarana, nevem no, joške mam spet tak velike pa srbijo me kot vsak mesec, nekaj malega me šraufa doli tak da res nevem-se ne obremenjujem preveč, čez 1 teden bom tako ali tako vedela, želim vam veliko sreče in dosti potrplenja z testi in vsem lp
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 14.5.2006 12:36:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Moje m še vedno jutri pa delam spet test z pvim urinom in bomo videli kaj bo če bosta res ,ali pa je kaj izostala zaradi marčevskega ISCI,samo dvomim ker sem jo prejšnji M imela kar na 26.dni.Jutri mi bo zamujala že peti dan. LP Mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 14.5.2006 13:30:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! No sedaj pa sem bila na wc in opazila veliko bele sluzi belega toka pomešanega z sveto roza izcedkom,jaz menim,da bo moja priša z zamudo.Ja nič če pride naj pride pol pa gremo v novo akcijo in upam,da junija IUI ne bom rabila. LP Mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 7:31:50
|
|
|
|
SM10
|
Tudi moja se je prikazala v soboto zjutraj. Včeraj zvečer pa je že skoraj ni bilo več in tudi danes je še samo malo gostejša svetlo rdeča oz. bolj rozasto obarvana sluz. Ta mesec se je malo čudno obnašala. Naslednji datum je 10.-13. junij.
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 7:40:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce moje M in izcedka pa ni.Zato grem popoldan k svoji G da mi potrdi nosečnst,ali pa da bo moja M vsaki čas tule.Ni tole malo vse skupaj čudno?Bomo videli,če spet niso domači testi lagali??? LP mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 7:41:07
|
|
|
|
Smrekica
|
Mene do datuma loči še en teden. Pa imam tudi jaz zelo slab občutek. Se popolnoma nič ne dogaja v telesu. Glede na to, da imam periode od 35 do 45 dni je tudi termin čakanja daljši . Še malo pa bomo videli. Aja pa dobro jutro vsem.
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 7:43:18
|
|
|
|
Smrekica
|
Mojca9000, Ali nisi napisala da si imela 1 test pozitiven. Zakaj sedaj dvomiš v nosečnost. Morda je bil drugi test manj točen - reagira na večjo količino hormona. Ne vem, samo bi bila pa tudi to lahko razlaga.
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 7:51:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja tudi današnji je.Samo manj močna kot ona kontrolna in ni tolk debela je bolj tenka črtica vendar vidi se.Popoldan grem k svoji G,da mi še tam potrdi ali nosečnost ali pa da bo moja M vsaki čas tukaj.Glede nato,da sem že imela izkušnje z lažnimi testi se malce bojim. LP mojca
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 8:06:27
|
|
|
|
Smrekica
|
Ja to potem razumem. Če si se enkrat opekel, se bojiš da se boš še drugič.
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 8:10:55
|
|
|
|
Bety
|
ehhhhhhhhh...Mojčica..... Kako je to čudno, da se trudimo, trudimo, trudimo....in ne rata....ne rata... in potem se slučajno ne trudimo več........pa rata.....in mi ne verjamemo....celo pozitivnim testom ne zaupamo...... Čestitam ti!!!! Sem prepričana, da si končno srečka . In tokrat pa bo!!! Naj te Bog čuva na tvoji poti in angelčki naši!!!
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 11:14:41
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ojla punce.No mene samo malo čudno špika,do je pa še 9 dni tko da smo še vedno v fazi čakanja.No upam za vse nas da se nam pokažejo .Aja mojca9000 tebi pa lahko samo čestitam!!!Bravo!
|
|
|
|
RE: spet mesec naokoli ... nečakajoče 15.5.2006 13:34:55
|
|
|
|
baby baby
|
Prvi pozdrav vsem. Že nekaj tednov vas berem in razmišljam, ali nama bo drugi otrok sploh usojen. Prvega sva "naredila" mimogrede, brez štetja datumov. V drugo pa se bo treba očitno tega lotiti malo bolj strokovno ... Vidim, da ste prava zakladnica koristnih nasvetov. Zato je bil vašp forum zame pravo odkritje. bi morala dobiti 18 - 19 maja. Srčno upam, da je ne bo...če nama je ta mesec uspelo, bi imela isti PDP. Vsem, ki vam uspe zanositi v tem mesecu, sporočam, da so kozorogi super otročički! Držim pesti za vse! Upam, da se bomo dobro razumele na forumu Ringaraja. Pozdravček vsem
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.