|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dvojčki
11.6.2006 15:57:45   
najci
Se vam na hitro malo javim. V začetku tedna ob točno 16t nosečnosti sem krvaveva in smo šli na urgenco, vendar je bilo na srečo z najinima sončecema user posted image  user posted image  vse v redu. Ampak imamo zdaj predpisano strogo ležanje - vsaj do naslednje kontrole v četrtek. Andreja 07, vidim, da tudi ti ležiš? Kaj pa se je pri tebi dogajalo?
Ema, si že imela NS? Upam, da je tudi glede slabosti boljše.
Glede stanja po rojstvu, pa smo tudi mi bolj samostojni, brez mamic v bližini, ampak se bomo že nekako znašli...
Srečno vsem user posted image , da bo vse ok in čim manj težav...

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: dvojčki
11.6.2006 22:40:54   
emaa
Ne NS imam v torek, poročam kako bo. Drugače slabost, mlo boljše je, mi je pa še vedno slabo, sicer pretežno zjutraj in takrat tudi user posted image , ampak se tolažim, če se je že ta teden malo izboljšalo, se bo kmalu čisto poboljšalo.

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: dvojčki
24.6.2006 5:55:39   
anajmad
Čeprav pozno (sedaj sem vse v miru prečekirala),ampak iz srca ti želim,da bi se vse dobro izteklo in da boš končno lahko stisnila k sebi svoja malčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: dvojčki
24.6.2006 7:12:50   
Anonimen
Jaz bi vam pa samo čestitala. Tebi, Emamair, še posebej (upam, da mi ostale ne bodo zamerile za to). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: dvojčki
24.6.2006 9:00:11   
emaa
Hvala punce, mi smo NS dali super čez, zdaj pa čakamo na julij in naslednji pregled. Najci zate pa držim pesti, da z ležanjem nosečnost pripelješ čim dalj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: dvojčki
24.6.2006 9:36:03   
bianka
oj!

še jaz se javljam,ker tudi pričakujem dvojčke.PDP imam 16.1.,drugače se pa slabo počutim še posebej zvečer.Mi je zelo slabo vendar ne bruham,upam da bo minilo,saj bom kmalu v drugem tromesečju.

Drugače pa NS imam 12.7
Mamice ki že imate dvojčke ali ste jih dojile in kako to izvajate pri dveh naenkrat lačnih ustih.

lp,se še beremo

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: dvojčki
24.6.2006 12:16:53   
emaa
bianka najboljše, da to vprašaš pi, mirko ali pa mujcek, ki so že rodile. Drugače pa so moje slabosti minile (upam, da zares) šele ta teden, ko sem v 14. tednu. Posledično se zadnje tri dni malo bašem, ker lahko jem. Sam pa paše, ko ne vržeš vsega direkt ven.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: dvojčki
24.6.2006 12:28:41   
Ancy
emamair, kako je z najci? Me kar malo skrbi, ko se nic ne oglasu na forumu, sem pa na ŽIVI prebrala kaj se z njo dogaja potem pa ni nič več javila user posted image sicer je pa res bolje da samo leži.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: dvojčki
24.6.2006 13:44:16   
emaa
Na Živi se je javila mislim, da v sredo, da so preživeli še en teden in da uboga in počiva, ko se stanje izboljša, pa je rekla, da bo javila.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: dvojčki
24.6.2006 13:46:39   
Anonimen
Emamair, pa ti si zakon! user posted image user posted image user posted image  Zanositev po tolikem času (že to je uspeh), z dvojčki in potem še s PDP-jem na Božični večer! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: dvojčki
26.6.2006 8:43:48   
tačka
Po dolgem času se spet oglašam. Moje počutje je ok, samo danes me malo boli v križu. Kako ste pa kaj ostale? Vročina je res pasja, ampak še vedno bolje kot pa mraz. Zdaj grem na en sprehod, preden bo spet postalo prevroče. Popoldan se moram kar not v stanovanju hladit.

Zanima me, če ve že čutite brcike. Mene že kar malo skrbi, čeprav vsi pravijo, da sem panična. Vidim, da vse že veselo čutijo brcike, samo jaz neuser posted image . Sem pa že v 20. tednu. Res, da je to moja prva nosečnost in pravijo, da jih lahko tudi do 24. tedna ne čutiš, ampak me vseeno malo skrbi. Naslednji pregled imam pa šele prihodnji teden. V ponedeljek sem začutila tiste začetne mehurčke, potem pa nič več. Mislite, da je kaj narobe?

Najci, upam, da si ok in da se čimprej kaj javiš.

Punce, uživajte v teh vročih dneh, pa se beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: dvojčki
26.6.2006 13:51:41   
najci
Tukaj smo. Naša diagnoza v 17t je bil lijak, kot odpiranje materničnega vratu. Zdaj pridno ležimo cel dan, razen za lulat. Tudi jesti sem se že naučila leže, moj lubi pa že trenira za dojenčke, ker rabm toliko pozornosti in nasvnjam vse okoli kavča user posted image ... Malo sem se že pomirila in tudi navadila ležat s povštri pod ritjo. Sploh imam občutk, da maladva ful rasteta in ju nagovaejam, da se premakneta malo višje. Samo še brcike čakam. Upam, da nam ležanje pomaga...
Zdaj se bolj redko javljam, ker zelo težko tipkam... se javim po kakšnem novem pregledu.
Srečno vsem!

(odgovor članu tačka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: dvojčki
27.6.2006 12:26:43   
darja.grm
Bianka, za dojenje dvojčkov potrebuješ blazino.Tako, da jo položiš na noge (sediš) in nanjo položiš male kar pa sploh ni težko.Mmogoče sem ti bolj tako razložila ampak drugač ti ne znam.jepa najboljhn tako dojit, ker maš proste roke in ti dojenčkov ni treba držat.Mi smko tako ztdržal 10 mesecev, je blo fajn.Še zdej pa uporabljam blazino zato, ta mala dva popijeta zvečer mleko po flaši in tako zaspita.Še vedno se družimo sam mal drugač.user posted image Je fajn,Če te še kaj zanima pa na privat vpraši.

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: dvojčki
28.6.2006 10:24:04   
Ancy
najci, upam da zdrita pri tem cim dlje, pa se kaj se javi, da nas ne bo skrbelo user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: dvojčki
29.6.2006 13:19:02   
andreja 07
JAZ siser krvavela nisem sem pa mela popadke ki so mi jih 2 x ustavili na srečo nosim pa jih čist dol.da o medenici ne govorim pa o vezeh že ko se obračam na drugi bik je katastrofa.

zdaj v tej vročini pa itak komaj prebivam.

tolk na kratko k ne morem sedet.

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: dvojčki
13.7.2006 17:41:29   
Astrica
živjo

če sem že po vseh ostalih forumih, bom pa še tukaj ;)

Torej, pričakujemo dvojčke nekje na začetku decembra (rok imam 9.12.). Sta dvojajčna, "narejena" po postopku IVF-ICSI.
Počutje uredu, upam, da bo tako čimdalj.

Srečno vsem!

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: dvojčki
13.7.2006 18:04:42   
emaa
Dobrodošla med nami Astrica, če želiš pa lahko čvekaš tudi na čvekanje v pričakovanju, med decembrčicami, kjer sem tudi, edina aktivna dvojna nosečka.

(odgovor članu Astrica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: dvojčki
14.7.2006 12:21:09   
bianka
pozdravljene!

že včeraj sem napisala da pričakujem enojajčne dvojčke,ki imata eno posteljico pozabila pa sem napisat da pregrado pa imata.Aje zaradi tega mogoče kaj maj rizično?Res sem vsa panična in skos premišljujem o tem,če bo kaj narobe.
Mamice ki ste imele enak primer kdaj ste rodile?dr.geršakova na NS mi je rekla da moram rodit med 36in 38 tednom.Drugače pa imata user posted image user posted image  povsem enake "mere".
Emamir pa hvala za včerajšnji odgovor.

lp

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: dvojčki
20.7.2006 16:09:16   
pi
Bianka jaz imam enojajčni dvojčici. Jaz sem rodila 36 2/7 s carskim rezom. Tehtali sta 2360g in 2430g, torej je bilo čisto malo razlike med njima čeprav so me cel čas strašili da je lahko en otrok zahiranček. Moji punci nista imeli niti pregrade med sabo, pravijo da je boljše in manj rizično če jo imata.
Po vsej verjetnosti boš rodila s CR, saj porod pri enojajčnih dvojčkih zelo rizičen, vsaj tako so meni povedali. Jaz sem si želela da bi ju nosila vsaj do 38 tedna, ampak na žalost ni šlo saj so me popadki prehiteli, je pa tudi tako bilo vse vredu.
Ti se nič ne sekiraj in uživaj v nosečnosti, pa čim manj misli na to da bi bilo lahko kaj narobe.

Držim pesti za vse dvojne user posted image  in vam želim čim lepšo nosečnost in zdrave user posted image user posted image .

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: dvojčki
20.7.2006 16:35:24   
KBM
Čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: dvojčki
21.7.2006 17:16:41   
bianka
zdravo

pi najlepša hvala za odgovor.A si mogoče imela kaj bolj pogosto UZ?Jaz imam naslednji pregled šele 7.9 kar se mi zdi zelo daleč.
Takrat bom že v 22.tednu.

Drugače pa je počutje sedaj dosti boljše kot v prvem tromesečju.

Pa lepo se imejte in uživajte.



(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: dvojčki
21.7.2006 17:46:11   
emaa
Ne vem mam preglede isto kot ostale, zdaj v 18. tednu je bil pregled, kjer so mi samo izmerili pritisk in težo. Naslednjega imam v 22. tednu (morfologijo), nato v 26. tednu (spet UZ), 32. tednu, 34. tednu, 36, 37 in 38 po moje, da bo še kak UZ med temi.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: dvojčki
27.2.2009 23:18:11   
_anja3_
jaz sem noseča za dvojčke..sedaj sem v 18 tednu...
ampak pravijo da imam kar majhen trebušček še za dvojčke..
buo...bo že zrastel...user posted image ...
imam jih po naravni poti..in od fanta sestra ravno tako...
samo da ima rok 2 meseca prei kot jaz...user posted image
redki primer..ampak je..user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: dvojčki
28.2.2009 9:38:50   
Snezinka4
Živjo Anja3!
Čestitam za dvojčka! Predlagam, da se pridružiš dvojnim nosečkam in mamicam na (http://www.ringaraja.net/forum/m_2557747/mpage_72/tm.htm), kjer je forum bolj aktiven kot ta, na katerega si se javila. Dobrodošla !

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?