Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ampak potem je driskala do nedelje, se je včeraj umirilo, nakar je ob petih popoldan zakuhala, smo imeli pestro noč, včeraj popoldan ni hotela nič jesti, ob treh ponoči je spila flašo mleka, ki ga drugače sploh ne pije in zaspala... zjutraj cel halooo, vroča, sem ji dala calpol, klicala v zdravstveni dom, delajo popoldan, jaz sem morala v službo, Karin pa v varstvo (se ful žrem ker nisem kar doma ostala), še vedno ima vročino, jest noče, pit tudi ne

Definitivno pa ni čist ta prava, nekaj jo lovi, in upam da tokrat ubežimo
. Baje je lulala malo 'že' dvakrat dopoldan, ampak vseeno premalo pije. sem ji skuhala malo borovničevega čaja, pa ji ga sladkala pa noče pit, sokove pa ni najbolje dajat. Kompot moram še probat, ampak kaj ko je najboljša pijača voda! Problem je, ker ona že normalno ful malo pije, zdaj pa ko bi rabila več, pa še manj
ne vem kaj mu je. Pa ravno sedaj, ko oddajam prijavnice in ostale stvari za šolo-upam, da bo ratal tud ta podvig.