|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
7.10.2007 17:06:23   
MarijaPo
Sesila sem obleko. V enem dnevu. :)

user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
   RE: Male majčice in majčki (2006)
7.10.2007 17:53:31   
Panda.
Ojla, Punce!

Vau, Marija, carsko!! user posted image   Čudovit kroj, da o 'manekenki' ne govorim! Res ful lepa obleka. user posted image
Jaz sem tudi šivala zadnje dva dni in ugotovila, da mora overlock nujno na servis... user posted image   Sem pa sešila preobleko za košaro za dojenčico in jogi rjuho za najino posteljo (ker 180 x 220 v flaneli ne obstaja za kupit user posted image ) pa par prevlek za blazine pa na novo sem oblekla pene za Rokovo posteljico (čeprav še kar pri nama spi user posted image , medvedek puhasti user posted image ), potem sem pa še kar ene igračke za Roka šivala - mini blazinice za njegovega 'dojenčka' pa medvedke pa ribice pa... Rok pa navdušen user posted image .

Danes sem pa skuhala že 60 litrov hruškovega soka user posted image . In to da sedajle čvekam na netu je zgolj zato, ker res rabim en kratek počitek user posted image . Mogoče pa - če še malo poskočim - le shecam svojo bejbo, da se greva kaj prej rodit... user posted image

Mari - kako lepo, da si povedala, da se mala dva dobro razumeta. Včasih me je že zaskrbelo, da si vse predstavljam preveč poenostavljeno, no, potem pa preberem, da idila res obstaja... user posted image   Pri nas bo tudi tako! user posted image   Ja, pa čestitke za magisterij, seveda.

Jaz bom do doktorata grizla še kar nekaj časa. Sem mislila, da bom lahko že kaj pametnega naredila še v prvi nosečnosti, pa bi za vsak poskus rabila poliakrilamidne gele, ki pa so strupeni in naj bi nosečnice ne delale z njimi in tako vse čaka...

Evo. grem zapokat še zadnji sok, potem pa javno in uradno samo še zabušavat  user posted image user posted image

lp He

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5477
   RE: Male majčice in majčki (2006)
7.10.2007 18:34:15   
Barbs
Marija, a prav morš, a ne ???!!!!user posted image  Že tko sm vsa boga, pa smrkava, pa zaležana in zapeštana, potem pa kliknem sem gor in zagledam tebe : vso manekensko, z dolgimi nogami in v obleki, ki si sijo sama sešila... Ne mi to delatuser posted image

(user posted image  ful lepa obleka in ful lepa Marija)

Panda - pejt že rodituser posted image , oz. neee, zdaj kar zabušavaj malo, ti dovolim, če si tok soka skuhala.

Mi smo še kar bogi - aleks pridno smrka, ati pravi, da ma tko lepe smrkle, kar za na kruh namazatuser posted image user posted image user posted image  Mislim, smisel za humor....user posted image

Lenika, sem slišala ja za vodene koze v vašem vrtcu - naš sosed jih ima in je ful bogi.... tako da, če ni nujno, ne vozi Matica v torek, da ne bo še kaj fasaluser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 7:52:22   
puncica
Dobro jutro punce
NO pa da se spet še mal ustavil pri unih mlečnih zadevah iz hladilnika, men osebno sploh niso všeč in mu raj skuhal kak gris al pa mlečni riž sama z rižem in mlekom, tud tole v vrečki me nekako ne pritegne, Mah očitno res preveč deklaracije gledam user posted image
SMo pa tud mi jedl tele skutke s podloženim sadjem od LM, in sem prav jezna, ker so mi jih podražal v Mercatorju za 6 centov , pa barabe so jih še naprej v trajno nizko ceni, kot da smo mal butasti mi potrošniki. Uh komi čakam Hofer v šiški, čeprav bom verjetno tele mlečne zadeve še vedno kupovala v Mercatorju.

marija uh tale oblekca je men tud ful všeč ampak..... ob bokih bi jst imela bol ozko in krojeno na ven ali pa ravno, takole na noter mi pa ni všeč, te v bokih kr odebeli do pasu navzgor je pa zakon. user posted image Hja pač nisem tako narejena da bi vse po vrsti hvalila, če mi neki ni všeč al sem tih al pa povem tako kot je user posted image Verjetno je bil Igor čist paf kaj user posted image user posted image Kaj pa kako pa kaj jakna a napreduje?

zdravje hja mi smo za enkrat zdravi, no z noska skoz teče ampak vročine pa še ni imel od kar je v vrtcu in sem kr vesela da je to, po moje predvsem zato, ker je tavečja bil skoz v vrtcu, ko je bil tamali dojenček.

lenika pozdravte se.

auroraa poroka je bila super a ne user posted image user posted image Kje sta se pa poročila?

Barbs pozdravte tele smrklje čim prej. A Aleksa imaš ti kr doma, kako ti pa potem rata delat, ker jst si ne predstavljam da bi bil tamali doma, jst pa delala, ker se mi zdi da ne bi nič naredila.user posted image

Panda navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj že imaš rok?

maya2 poskusi s kakšnim borovničevim čajem, baje tale zapira, sam če ti Karin noče pit, potem bo kr šit. Glede diet sem pa tud jaz slišala da ne dajejo nobenih diet več ampak je treba normalno jest da se črevesje obnovi. Pa tile probiotični jogurti bi naj tud dobr naredil, no čim prej se porihtite.

moyca
upam da nisi dol padla od peglanja user posted image

cofek  a vi kej načrtujete al kako user posted image

mojsonček očitno še uživa, ni ne duha ne sluha za vikend

tako pa sem vse obdelala user posted image
Mejte se





_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5479
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 8:54:19   
mojca75
Puncica... ne vse speglano, glih zadnjo svojo srajco sem peglala (da mam ta teden kej za oblečt user posted image ) k se je Mojči zbudila.

bolančki - pri nas sem jaz bolnik, sicer sam zamašen nos in sinusi pa mal grlo boli, ampak kaj čem, ... sem v službi!

nič teden bo baje lep, sončen,...

PS: Marija - no coment, pa take seksi čevlje, pa slikat na grad, pa... opa....fina obleka, lepo ti stoji, lušna si, sam jaz bi bila v njej k balon, ampak predvsem čestitke da si si jo sam zašila

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5480
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 9:13:27   
MarijaPo
Ja, punce, hvala za komentarje in pohvale. :)
Za siviljo ni lepsega, kot pohvala njenega dela. :)

Obleka mi je zelo vsec, tudi Igorju sem se zdela seksi v njej in to je glavno (saj veste, reklame za pralne praske so me ze v rani mladosti naucile, da "moz mora biti zadovoljen" in da je to edino, kar steje v zivljenju normalne zenske :) ).

Barbs - upam, da se kmalu pozdravis. Ko sem videla fotko malega Evinega zarocenca to be, sem takoj oddrvela v leclerca po skornje in pelerino (seveda niso imeli ne enega ne drugega v evini velikosti - jello je pravi naslov). Zdaj lahko Eva konkurira Aleksu, zgleda priblizno enako smesno v plasticni opravi. :)

Mojca - sej to je misljeno, da zgledas kot balon v tej obleki. Glih vceraj sem razmisljala, zakaj je nekaj modno, nekaj drugega pa ni. In sem prisla do sklepa. Ce hoces, da je nekaj modno, mora biti drugacno od obicajnih stvari, torej takih, ki jih nosi vecina ljudi in ki so vedno modno sprejemljivo. Potem sem tudi zracunala, da ce hoces, da je kaj res modno, mora bit ekstravagantno in cim je ekstravagantno, se bodo takemu kosu oblacila cez 10 let zihr blazno smejali. Torej, ce hoces biti oblecen po zadnji modi, razmislis, a bi se temu pred 10. leti smejala, al ne in ce je odgovor da, potem moras to nujno oblect. :)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 9:36:31   
žmož
Jutro še od mene!
Vikend je bil super, smo se kar napohajali, v soboto smo šli celo mal na Korzo v Reko šetat in je bilo prav super. Jedli smo pečene kostanje, lovili galebe, folka je čuda, v glavnem prav prijeten sobotni večer je bil.
Mi smo zaenkrat tudi še zdravi, upam, da bo tako tudi ostalo, ker imam od jutri naprej aktivnosti na zavodu user posted image  (beri tiste "smotane" seminarje glede zaposlitve, ki trajajo po 3 ure). Ta mala se ima super v vrtcu, vedno prej njo peljem in prej ko gre v skupino da ta večjemu rokico in jo pelje on noter. Prav lepo jih je videtuser posted image . Potem mi še pomaha pa pa, in je že vsa v igri.
No, mlečne zadeve ste obdelale, druzga trenutno nimam kaj povedat, pa se grem lotit kuhat. Aja, Marija, oblekca je super, ampak zakaj ne  bi enkrat gledala v objektiv, ko se slikaš. Tak lušten obraz, pa nam ga nočeš v celoti pokazat!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5482
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 9:52:22   
mojsoncek
Ladies!

Se moram malo javit, ker se ze kar nekaj dni nisem. Puncica, lepo da si me pogresala, ampak nisem bila "odsotna" ker bi se imela lepo.

No, ja saj ni krize... V sluzi imam ful guzvo, v petek sem bila na seminarju, cez vikend pa sem se ucila, ker grem ta in naslednji teden na en tecaj in me cakata 2 izpita user posted image . Tako, da se tudi ta teden ne bom kaj dosti javljala, ker grem v Zrece. Da pa nam slucajno v Zrecah ne bi bilo prevec lepo, bomo "delovni" od pol devetih zjutraj pa nekje do devetih/desetih zvecer. Toliko o tem, da bom sla lahko kaj noge namakat v bazen user posted image .

No, bomo pa izkoristili "guzvo", ker bom v toplicah... v cetrtek se mi v Zrecah pridruzita se user posted image in Anze in bomo ostali do nedelje. Takrat pa se bomo veselo namakali, jaz pa se bom vmes se malo ucila. Bomo zdruzili prijetno s koristnim user posted image .

Barbs, mene tudi to zanima, ce imas Aleksa kar doma. In kaksen je recept, da lahko zraven delas. Pri nas bi bilo to mission impossible user posted image . Ja dobra si, ni kaj user posted image .

MarijaPo, bravo za obleko, super si... ce imas kaj viska casa, lahko se meni eno naredis, mere pa verjetno lahko vzames kar svoje user posted image (a ja, pa meni tudi malo bolj "telirano" tam cez boke, ker nisem nic kaj modni clovek in raje nosim nekaj v cemer se dobro pocutim).

maya2, caj mora biti pa iz suhih borovnic, ce pa rada gricka, ji das pa lahko kar suhe borovnice za jest.

No, jaz se za zdaj poslavljam, upam, da bo kaj casa, da se vam kaj javim iz Zrec, drugace pa le drzite pesti, da naredim izpite.

Bodite lepo!




_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 10:14:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 5484
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 10:22:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5485
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 11:10:32   
zungi
Ojla,

da še jaz kaj malega napišem.

Skutke in podobno: Naš Gal obožuje prav vse zvrsti in podzvrsti teh zadev.
Pa je vseeno al je od Danone al LM. Mlečni riž od Mullerja - tudi meni ni slab, da o Obstgarten (Danone) ne govorim. Že če v trgovini zagleda na polici te zadevice, bo katastrofa, ker bo hotel imet in jest. Pa to takoj.
Zato mu jih ne odrekam, ponavadi 1x vsaj na dva dni dobi eno od teh stvari.

Driska: Obvezno mora otrok prejeti v sebe vsaj toliko tekočine, kot gre iz njega. Sploh pazite, če bruha, da ne bo pristal na infekcijski tako kot naš Gal popolnoma dehidriran. Torej pit, pit in še enkrat pit.
Pijejo naj sladkan čaj, če ne gre drugače pa po žlički. Diet se ne prakticira več. Otrok naj vse je kar ima pač rad, samo da ni preveč mastno. Take napotke smo mi prejeli na infekcijski v Lj.

Gal je tudi še nekaj smrkav, pa vsake toliko malo zakašlja, vendar je v vrtcu, ker vročine nima.
Je pa verjetno povsod veliko bolančkov, če gledam že Galovo skupino jih je dnevno ca 6-7 v vrtcu, ostali so doma. Skupina jih šteje pa 14. Pa tako je že od samega začetka.

Ja pravjo da se bo treba kar navadit na takle. Vsaj še en čas, da prebolijo tele virozice.

Trma: naš fantič jo pa uveljavlja s kričanjem. Jaooo user posted image  - pa še tko močan glas ima.  Heeh, po mamici seveda user posted image .

Mari: Iskrene čestitke. Bravo, super si. Jaz ti počasi sledim vendar imam še kar nekaj dela in študija pred seboj.

Bolančki in bolančice - pocajtejte se in pridni bodite. user posted image user posted image






(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5486
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 15:27:32   
žmož
HM, HM, Hm Auroraa, ja, pa še res je, da kakšne moje fotke še niste videliuser posted image -sem bolj sramežljive sorte.user posted image  No, tolk hudo pa spet ni, čakam namreč na dan, da bom vsa lepa in popolna, predvsem pa, da se bom lahko normalno nasmehnila v objektiv-imam namreč tiste ta luštne zvezdice na zobkih, pa ne bi rada, da se me kakšen od ta malih majčkov oz. majčic ustraši (da jih ne bi ve ta starejše "zmajčice" slučajno strašle z mojo slikcouser posted image ). Kako leto mlajša slika pa bi se že našla, čeprav jaz nisem ravno "pozer".

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 16:17:40   
MarijaPo
Bom se jaz kaj na temo poziranja povedala.
Po moji oceni namrec je najtezje gledat direkt v objektiv. Za to, da fotka dobro izpade, moras biti ne samo lep, ampak tudi imeti tak ta pravi pogled v oceh. Meni se recimo zdi, da imam oci prevec narazen (kar je res, en optik si je mojo meritev celo zapisal v svoj notes, kot rekord), da bi lahko res dobro zgledala na "direkt" fotki.
Skratka, meni osebno so najlepse fotke mene tiste, kjer ne vem da me slikajo, ker cim vem, da me slikajo, dobim nek tak super kretenski pogled (najbrz se drugim ne zdi tok kretenski kot meni).
Kar pa se aparata za zobe tice, jaz naso zmozko cist razumem. Moj Igor si je celo dal sneti tak aparat, ker je njegov ata mislil, da ne bo nobene punce dubu, ce ga bo imel. :)

Vsekakor pa vzpodbujam fotke na tem nasem majcice forumu, ker mi je blazno zanimivo gledat ljudi. Recimo, nasa hrabra Mateja da svojo Mojco dostikrat gor in zdaj mislim, da ce bi se Mojca npr. zgubila in bi jo jaz nasla, bi takoj vedela, da je to Mojca, ker je dokaj znacilna (in seveda zelo zelo srckana).
Da pa tega, kako Eva vsak dan upa, da je njena bodoca tasca dala na forum kaksno fotko malega Aleksa, niti ne govorim. :)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5488
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 16:40:52   
žmož
Marija meni se pa čist nč ne zdi da imaš oči preveč narazen-vsaj na tvojem avtarju ne. Je pa res, da fotke izpadejo najboljše, ko ne veš, da te slikajo. Jaz zase vem, da nisem fotogeničen tip.
Sem prej pozabila vprašat, kar sem sicer imela namen- a ima katera od vas izkušnje z e-študijem? Nekako se ne morem odločit med izrednim študijem in študijem na daljavo-mam pa čas samo še do 10.10. user posted image  Vem, da bi bilo mogoče - vsaj kar se časa tiče bolše na daljavo, a kaj ko se po eni strani bojim, da mi bo zmanjkovalo časa in energije in da bom z učenjem odlašala (vem, to je vse samodisciplina), po drugi strani pa bi šla rajši 2x ali 3x tedensko popoldne na predavanja, bi ful odnesla že od tega - a tu je vprašanje varstvo.
Dajte mi predlagat oz. vsaj povedat vaše izkušnje.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 16:56:18   
MarijaPo
Moja prijateljica Tanja studira aktuarstvo z dopisnim studijem v Londonu (torej, ona je tukaj, studij pa v Londonu).
Ce bi sama (jaz) zbirala, bi rajsi izbrala studij na nasi ekonomski fakulteti, ker sem premalo priden clovek (pa sem precej pridna), da bi mi uspelo studirat na daljavo. To moras bit res ze skoraj termit, da ti znese (se posebi, ce imas otroka).
Torej, moj glas gre izrednemu studiju in ne e-studiju.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5490
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 19:35:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5491
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 21:03:48   
mojca75
Auroraa, ti limaš Zarjo, tebe pa že dolgo nismo videli!
Marija - sm glih hotla eno novo slikco prilimat, pa vidim da ima to še drugi pome, kaj če se mojči zgubi, vsaj majčice boste vedle čigava je user posted image user posted image user posted image user posted image

Žmož, slika slika slika (za ostale enako velja), dejmo malo osvežit kako zgledajo naši majčki.
nekaj punc že prav pogrešam, kje je Tea, pa Cofek, tt79 sem zadnič videla da bere pa ni nič napisala, pa Petka,...pa ...

user posted image  user posted image  user posted image


_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.10.2007 21:57:40   
Barbs
Sem se danes zavedla, da limam sam Aleksa ..kaj pa Nika in Gaja????? Moji pikici lepi.....user posted image
In z njunim privoljenjem, še ena "umetniška" čb, naših bejb....user posted image user posted image

user posted image

p.s.
O tem, kako folgam delat in Aleksa zraven imet doma, pa jutri...user posted image user posted image user posted image  Zdaj ne morem... Zakaj že ne?user posted image

Ah ja... Aleks se bo lihkar začel dret, ker nima joška pri glavi, ko KAO spi.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5493
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 7:08:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 5494
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 7:10:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5495
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 7:25:51   
puncica
Mah tle nima nobene slikce, itak mi je pa moje ful mučno gor limat, ker sem čist nefotogoenična, no vsaj men se zdi da sem na na sliki kr neki, pa moj velik nosuser posted image Mah itak se pa ne spreminja, vidle ste me pa že, pa še v albumu je moja slikca, sicer stara 1 leto a ni razlike.

Barbs ej tale tvoja tavečja je pa zakon luštna res a jo kej fantje obletavajo, madona je čedna. Sam tistle uhanček na ustnici mi ne sede glih, se mi zdi da če se je že odločila za tole bi ji bol pasal kakšna majhna bunkca pod ustnico na bradi al pa uhanček v nosku. Mah itak pa nimaš verjetno prava glasanja user posted image No sej tud tamanjša ne zaostaja, uh imate lepe otroke.

Mah majčki in majčice so pa itak curkčki od cukrčkov. user posted image user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5496
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 8:21:13   
Barbs
Ojla,

lepo, da ste že budneuser posted image ...

hja, punčica, glede uhančkov in pirsov in..... maš res, nimam kaj velik za govort, ker ona PA JA VALDA vse ve, kako in kaj je prav in kaj ji paše in ...user posted image user posted image  Uho ima celo prešponano, pa malo bunkico je imela tudi na nosku, pa se ji je zdelo tumačbeduser posted image  , potem si je zamislila, da si bo dala skozi obrv nekaj - no, takrat sem pa udarila po mizi! In sem ji povedala, da bi rada imela hčerko, ne pa rešeto... pa me je mal divje gledala, nekaj je loputala z vrati, zdaj je pa (se mi zdi) pozabila na vse skupaj...Zaenkrat. se pa tamala nekaj zmišljuje v zvezi z rdečimi lasmi in tetoviranim metuljčkom na hrbtuuser posted image user posted image  sem jo že v štartu zatoukla.user posted image

Auroraa - odganjamo, odganjamo,ker zdaj ima kao enga resnega tipa in hodita že štiri mesece .. to je skoraj cela večnost in za ožentuser posted image Smo jih imeli pa celo poletje dol pri vodi celo rajdo... mater je žvrgolelo in pokalo in nabijalo s kakimi mopediuser posted image  Pa vsi so pili bandidose power al pa kake burne... fensiuser posted image

Glede Aleksa in dela doma. Hja, ste kar pravilno pogruntale, da ni najbolj enostavno (če se milo izrazim). Imam pa srečo, da si lahko razporedim delo čez ves dan, po delih, pa moj dragi mož je svobodnjak, tako, da odpeketa cca 2x na teden v LJ, takrat, ko mora odpredavat ta svoje - takrat ga res ni ves dan in je štala. Ostale dni pa kar gre, ker ga on porihta dopoldne, kake tri, štiri urce imam potem mir, se lotim in nardim, potem mi ga da, pa skupaj z malim "Kuhava" kosilo, ta čas mož v svojih spodnjih sobanah pripravlja in ureja in dela zase... potem jemo, potem pa tamalega dam spat ( zdaj spi samo še enkrat na dan, po kosilu, kake dve uri, če imam srečo)...Potem grem nazaj delat, če imam še kaj... itd. Pa zvečer, ko zaspi ( ker ko ga dam ob 21h spat, potem kake tri ure zdrži brez da bi se zbudil in tulil) imam čas, da še kaj nardim.Res mi potem zmanjka časa za kaka gospodinjska opravila (jaz pa v jok in na drevo..) Skratka, tako nekako folgamo... Ko sva pa sama z malim je pa res hudič. Ker je vajen bit zunaj, pa tudi če sva noter se mi skoz unterfuzla pod nogami, pa mi izklaplja printer, faks, skener, zvleče papirje, zmečka kuverte, sili k meni v naročje, da bi tudi on "tap tap tap" po računalniku, kriči, smrka, kar naprej bi "pup pup pup" , potem, ko popije, bi "pap pap pap" , potem se poserje, pa vmes še ene trikrat na glavo s kakega kavča pade.... pa take. user posted image user posted image  Resnično bi bilo bolj enostavno delati v službi in zagotovo bi se tako odločila, če bi bili vsaj polovico poti bližje. Tako pa , hvala bogu, da mi ni treba vsak dan pustiti štirih ur na cesti. Mam pa zdaj kar gužvo (volitveuser posted image ).


Ok... grem mal delat, ker moja dva še spita danes - pa res, čudno...user posted image


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5497
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 8:26:35   
mojsoncek
Oj zenske, super slikice! So mi polepsale jutro v "prazni" hotelski sobi.

Ja, jaz sem ze od zgodnje jutranje ure v Zrecah. V bistvu komaj cakam, da zacnemo s tecajem, ker se mi ne lusta vec cakat. Sem tako zaspana user posted image in ce sedaj zaspim, me nobena ura ne zbudi. In tako se raje matram za masino user posted image .

No, pocasi se bom odvlekla do bara, ker nujno rabim se eno salco kafeta. Zvecer se pa potrudim, da vas malo preberem in morda kaj vec napisem.

Bodi lepo!


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 8:33:04   
mojsoncek
se nisem na kafetu... se nisem mogla upreti Barbs-inemu postu user posted image ... Ja kaj naj recem, dobra si, da sfolgas imet tamalega takole pri sebi, ko delas user posted image . No, ampak se pa verjetno res pozna, da je tudi user posted image doma.




_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5499
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 10:13:50   
Mari71
Punce, hvala za vsem čestitke za magisterij, res. Fuul paše. In spodbuda za vse vas, ki ste tik za mano. Sej bo, vam rečem. Če je meni ratalo, bo še keri tud!
Pa čestitke MarijiPo za ektremne dosežke - tole z obleko je hudo in z manekenstvom tudi. Sami presežki.
Barbs - nič tele moje neumnosti brat, kar delat pejtuser posted image . Sej veš, da te mam radauser posted image .
No, mi pa moj magisterij ne pomaga, če hočem sliko v post dat.  Bi rada, a sem malo glupa za te zadeve. Če mi katera namigne navodila, bom pripopala sebe in Gašperja, obljubim.

Pa še to - pri Gašperju smo čakali četrto dvojko (imamo skupaj 7 zob), pa sta mu 2 štirki zgoraj ven prilezli. Čudo malo, ta vrstni red mi ni čisto nič jasenuser posted image . Tako da smo sedaj na 9 zobkov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?