Nyah*
|
Zdravo! Najprej vam povem, da sem vas res povrsno prebrala, ker smo imeli te dni tooliko letanja, da mi ni zneslo. Hvala, ker ste mislili na nas! Mi smo ZDRAVI!!! Voda b.p., nekaj levkocitov prevec se je, ampak je rekel zdravnik, da je amoksiklav vse odplaknil, prehlad, vnetje,... Jaz sem kar zacela ko je to rekel, od srece seveda. Sedaj pa na hitro: VSI BOLANCKI, CIMPREJ SE POZDRAVITE. za zdravje od Naje! Kar se tice dojenja: kako bi vam bilo sele, ce bi zacele dodajat pri 2 tednih in nehale dojiti pri 3 mesecih? Ve ste vztrajale do sedaj , vsa cast za to, kar nekaj nas je tukaj, ki smo komaj kaj dojile. To sele boli . Ovcka: lepo da si spet pri stvari ! Podatke za 9 mesecev dobis okotobra, po posvetovalnici. Mi je pa mal hudo, ker se je nasa pupa v 2 mesecih zredila le 200g, a to pomeni, da premalo poje ali kako? Kako naj pa vem, ce ima dosti, ona pac zapre in stisne skup usta , ko noce vec, jaz sem bila bolj mirna ko je jedla le mleko, sem tocno vedla in pisala, koliko je pojedla, sedaj pa kr neki. Kaj ve dajete za jesti za malico (dvakrat na dan)? Meni se zdi, da jemo samo sladkobo, skutke, pudinge, pasirano sadje,..., razen za kosilo seveda. FLASKO IMAMO LE SE ZJUTRAJ IN ZVECER . Sedaj pa le se : CESTITKE VSEM SLAVLJENCKOM ZA NAZAJ IN DANES! ! Nic grem sem malo spocit, ko princeska spancka. Se javim se kasneje, lupcka vsem, papa.
< Sporočilo je popravil Nyah -- 29.9.2006 11:25:06 >
|