bobika
|
Pozdravljene babike! To, da je pa toliko otrok in mamic bolnih, pa je res hudo! Kaj pa je zdaj to, kakšna viroza ali samo jesensko vreme? Hitro se pozdravite!!! Me je kar strah iti brati, ko pa je vsak dan kakšen nov post z bolniki. Kornelija: Manca pošilja Alexu zdravega poljubčka, da se čimprej pozdravi . Ej, da ni kje šla za 9 mesecev na dopust Simptomi se mi zdijo, da so podobni nosečnosti. Trios: naj vašemu hitro zobki zrastejo, da ne bo imel več problemov z bolečinami. Rija: Til je faca na fotki. Pa tak izpod čela gleda, prav hudo se je naredil. Tisti nadzorni prikaz s pumpico, pa mi je kar malo želodec obrnil. Pa saj vem, da je le otroški smrkelj, ampak vseeno. Stolček iz Ikea pa že imamo, ga je ati šel iskati in ga dobil. Manca ful lepo sed v njem in tudi je dosti lepše. Srečica: na žalost sem prepozno prebrala tvoj post in je moj že bil naravenzaj iz Ikea, tako, da ti na žalost ni mogel prinesti koša zraven. Dali: ta dieta je pa huda, jaz bi zdržala max 1 dan. Ni šanse, da dlje. Kaj pa potem, ko končaš, pa gredo verjetno kg sunkovito gor . Puri in Alexsandy: lepo sta napisali, kako je s tremi otroci. Jaz bi jih na momente tudi imela, ampak ko pomislim, da imam že z eno probleme, me mine, da bi sploh še katerega imela. Sicer pa potem razmišljam, da lepi trenutki pretehtajo tiste mučne . Vsaka vama čast in vašim možekom tudi. Popek: VSE NAJBOLJŠE! Z mojim , lahko skupaj nazdravljata. BRAVO VLADIMIR!!! Hitro se pozdravi, da boš lahko ponovno veselo jahal na svojem belem konju in osvajal dekleta Tašonka, ta dudica pa zgleda zanimiva in upam, da je tudi uporabna. Sicer, pa vam želim, da je še dolgo ne boste rabili sprobati. Kako pa gre kaj uspavanje? Pri nas vedno bolje. Pri večernem spanju sem jo samo ene dva krat uspavala na rokah, drugače pa že več kot teden zaspi v pojslici. Jo sicer moram zibat, pa poritki tepkat in peti zraven. Zaspi pa še kar hitro. Tudi podnevi, mi včasih uspe, sicer tako, da jo par minutk (2-3min) na rokah nosim, da se malo umiri, potem pa dam v pojslico in ob zibanju in petju zaspi v parih minutkah. Spanje: Zdanje čase Manca dosti več spi, kot je. Sploh čez dan kar potegne po uro in še več. Spi, pa dvakrat ali trikrat na dan, čez dan. Včaish je spala samo trikrat na dan po pol ure. Ponoči pa tudi spet lepo spi. Moram hitro trkati. Dekleta - iz srečanja - jaz pa grem danes k Marogici na pizzo. Si bom jagodno privoščila. Sem mojega dragega povabila, da bo tako malo rojstni dan praznoval. Že komaj čakam, da bo popoldan. Njami, njami, da vam malo lušte naredim .
|