puri
|
Dobro jutro Mi smo imeli danes grozno noč , sploh ne vem, kaj jim je bilo, ampak vsi so se skos nekaj zbujali, zato sta dva kar pri nama spala, ker je blo treba skos vstajat, samo potem pa prostora ni bilo v postelji, sem se komaj lahko kaj premaknila, ker se tamali tako razkomotijo . Alexandy, moji so pa stari TIM 24.9.2002 (4 leta), NIK 9.7.2004 (2 leti), in MAJ, ki ima 8,5 mesecev. Meni je tudi sedaj lažje, ko imam 3, kot pa takrat, ko sem imela dva, pa to sploh nobeden ne verjame . Pri nas se imata pa najmlajši in najstarejši najraje, prvi in drugi se pa zaenkrat kar dost kregata, ker je tadrugi Nik še bolj neumen in se še ne zna tako igrat in potem bolj podira starejšemu, starejši, pa tudi vedno ne razume, da je on še majhen in da je tudi podiranje zanj včasih zanj samo igra. Skupaj držita samo za kakšne neumnosti Drugače bi pa jaz kar imela še kakšnega dojenčka, pa ne zato, da bi si želela punčko, na splošno še ne morem reči, da je bilo to zadnjič.Tudi, če bi bil spet fantek, bi bila zelo vesela, najvažnejše je, da so zdravi. Kornelija, ja to je moral biti nekdo, ki nas pozna, ker tašča dela en teden dopoldne, drugi popoldne in si je izbral takrat, ko je ni bilo, pa še pri nas je stanovanje prazno samo 2 urce na dan, tako da je res vedel, kdaj ni nikogar. Imamo pa zelo sumljive sosede in lahko da je povezano kaj s tem S policije pa zaenkrat nič novega.
|