|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
25.9.2006 23:03:54   
mmetka
Jaz vas ne dohajam....user posted image

Se vam samo malo na hitro javim! Pri nas je vse po starem!

Čimprejšnje okrevanje vsem bolančkom in čestitke vsem praznovalčkom!

l
iju- končno zobek! Čestitam za premierni mariborski zobek! Mi še vedno čakamo...

Srečica- Hvala za slike! Super si!

Alexandy- Dobrodošla! Kar veselo se loti pisanja!

Zdaj vam pa zaželim še lahko noč in obljubim, da bom jutri bolj pri stvari!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
25.9.2006 23:40:34   
Anonimen
Ovčka, sem ful vesela, da si se javila! Uf, samo da se ne poslavljaš zares!user posted image Če pa rabiš nekaj časa zase, pa razumem. Vam pošiljam same lepe misli!user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
26.9.2006 7:33:46   
Dali 28
Dobro jutro!

Mi se počasi privajamo na spanje čez celo noč.No ja enkrat moram še vstati ampak tudi to se bo poštimalo.Mi imamo še vedno samo dva zobka spodaj ostali pa nočejo in nočejo ven.Mislim da jo tudi to matra ker se full slini in skoz ima prste ustihuser posted image .
Drugače smo še vedno na istem:plazenje,dvigovanje in hojenje ob stvareh,odpiranje omar in definitivno vse stvari ven.Čeblja sto na uro ne zna pa dati "bravo".Se mi zdi da se je sedaj na dopustu full potegnila.Kako hitro rastejo tile naši otroci.
Jaz pa danes začnem z dieto-držite mi pesti da mi rata.Je huda dieta ki traja 24dni ampak če je gospa ki mi jo je dala zdržala pa ima okoli 55let a ga ni hudič da nebom tudi jaz.

ovčka sem prav vesela da si se oglasila in da si z nami.user posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste bubani pa želimo da čim prej ozdraviteuser posted image user posted image user posted image

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
26.9.2006 7:46:28   
Anonimen
Jutro

Mi smo že vstali in pojedli zajtrk. Sedaj se pa igramo v stajci, mami pa na RR. Sicer pa smo danes spet spali celo noč user posted image user posted image user posted image . Smo pa zvečer namesto čokolinota ali keksolinota jedli kar 240 ml mleka. To sedaj prakticiramo tri dni in že tri noči je cele prespala. Samo zvečer se je dvakrat zbudila, pa sem jo kar v posteljci potolažila.

Ovčka samo da si se javila. Res bi bilo dolgčas brez tebe. Upam, da se bo pikica kmalu pozdravila.

Alexandy dobrodošla. Potrebujemo pa še podatke o tvojem roj. dnevu in pa kaj ste ti, Lana in pa tvoj dragi po horoskopu. Lahko pa pošlješ tudi slikice (mislim da Srečici - če je narobe me naj katera popravi) in boš dobila geslo našega albuma in boš lahko videla mamice in user posted image .

V glavnem

Čestitam za vse nove zobke (mi bomo imeli dva). En je že zunaj (prav fina žagica), drugi se pa tudi že vidi.

Vsem bolančkom pa veliko user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

Se tipkamo še kasneje

papa

(odgovor članu Dali 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
26.9.2006 8:23:13   
rija
O spanju ne bom....sem že kot papiga....

Sicer pa, rada bi vas opozorila na akcijo v Mullerju:

6 bodijev za 1900 in drobiž.....sicer s kratkimi, ampak za spodaj bodo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
26.9.2006 8:33:51   
Anonimen
Škoda nimamo nobenega Mullerja v bližini.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
26.9.2006 8:36:38   
ajdaN
Bodijev toplo NE priporočam!!! Sem jih kupila že lani , ko so jih imeli ravno tako v akciji in je imel mali oblečenega do sedaj samo enega in še to točno 5 minut!

Ker so široooooooki in je na obeh koncih ramena kazal ven. V glavnem škoda denarja, pa čeprav samo 2 jurja.

Zdaj pa šibam, mali si bo vsak čas prste zaprl v predal.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
26.9.2006 8:52:16   
rija

Ajda, hvala za opozorilo, bom jih probala.....sicer pa ima naš mali dosti veliko glavo in težko dobiva gor marsikateri bodi. Tako, da nam takšen izrez kar odgovarja. Enako je s tistimi od Mothercara...enim je izrez prevelik, nam pa glih super.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
26.9.2006 9:14:53   
liju
Dan, dan!
Mi pa imamo počitek in te mami hiti na RR, da malo kaj prebere, ker drugače sploh več ne pridem zraven.user posted image

Hvala vsem za čestitke, za naš prvi zobek!

Puri:Škoda, da nisem že prej vedela za ta čaj da pomaga. Sicer pa bo zima itak kmalu spet tu in bo tak spet sranje! Hvala za nasvet!user posted image

Rija:Kaj vaš user posted image spet ni hoto ajat? Te pa bi lahko prišel k meni na obisk, ker jaz danes tudi nisem mogla spat!user posted image user posted image user posted image Moja 2, pa sta vlekla celo noč, meni pa je bil pravi dolg cajtuser posted image

Nič, lepo bodite in si tipkamo!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
26.9.2006 9:23:46   
rija
Liju, te pa ga dobiš danes zvečer, ti ga osebno dostavim....user posted image user posted image

Je imel ob dveh zjutraj pohod po postelji, se je pogovarjal z nama, smejal....user posted image
Ati se je "odločil"user posted image user posted image  da pa bo od danes naprej spal v svoji sobici....jaz pa po drugem vstajanju verjetno pri njem na tleh....kot se je že zgodilo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
26.9.2006 11:17:37   
Anonimen
ALEX čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
26.9.2006 11:33:22   
bobika
Čestitava Alexu in Izi (z zamudo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prebrala sem vse bolj površno, zato tudi bom verjetno kaj spustilauser posted image .

Ovčka, boga tvoja mala. Kako kaj rokica?
Upam, da nisi več tako žalostna. Stojimo ti ob strani in te imamo rade user posted image . Tisto glede tiste fotografije, pa si ne jemli tako k srcu. Vsaka od nas bi z veseljem rada pokazala svoje dosežke in face svojih otrok. Ampak svet je krut. Na žalost. Zato nikar ne misli, da si zaradi tega slaba mama - nasprotno.

Iza, a zdaj pa že ti bolehaš? Hitro se nam pozdravi. Z Manco ti pošiljava 100 user posted image da čimprej ozdraviš. 
Tudi vsem ostalim bolnikom pikepoke za ozdravitev!

ALEXSANDY dobrosošla in veliko klepetavih ur.

Laufam na banko, se je Manca po uri in 45 končno zbudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
26.9.2006 11:46:11   
AlenkaIST
user posted image  Ja, zdaj pa se še mi ubadamo z našim prvim prehladom. Očitno je nekaj v zraku. Sara je živahna ko prej, samo iz noska ji teče, mal kašlja pa ponoči manj spi ker ji nosek nagaja. Tko da bi se ji z veseljem pridružila ker ravno zdaj v posteljici veselo drnoha. Drugače pa:
user posted image  Joj koliko ste napisale. Sem celo dopoldne brala. Ne morem verjeti Mayflower koliko zobkov že imate. Mi še čakamo na št.3. Pa user posted image   in   user posted image   vsem bolančkom in njihovim mamicam za spodbudo. Me tolk oči bolijo da danes očitno ne bo nič z mojimi ročnimi deli user posted image . Res najbolje da grem mal k Sari se stisnit....  

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
26.9.2006 11:57:34   
renan
danes se vam pridružujem v tarnanju nad neprespano nočjo...ne vem, kaj je bilo vladimirju ponoči. sem mu dlesni mazala, calpol dajala...po calpolu je bilo malo boljše. sumim, da ga je nekaj zvijalo v želodcu, ker je prdel...sem ponoči pomislila nate rija in na tila, ker je imel naš mišek dokaj podobno frekvenco dretja vključno s kašljanjem ob 1.00 in 6.00 ponoči kot zadnjič til. zdaj počiva siromaček, mama pa komaj gleda in kuha...

bolniki hitro se pozdravite!!!!!!!!!!

lp, renan

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
26.9.2006 12:10:41   
LE&TA
Očitno je tak čas in tudi Tinkara je vsa šmrkava. Spi pa tudi slabo, ji pa dam kak večer Calpol in takrat je boljše, verjetno so zobki na poti. Ena mi je rekla da so zgornji hujši, a je to res?!

Dans sm ji zmečkala banano in jo zmešala z malo kupljene sadne kašice (ker mi ne je svežega sadja), vse skupi sm dala v kozarček od kupljene kašice in je vse pojedla, a bom mogl azdej finte delat da bo jedla  al kaj!!user posted image

Lep dan vsem!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
26.9.2006 13:14:27   
Rahelca
Hojla. Ponoči smo pa mi zboleli. Sara smrka in ima vročino nad 38. Zdaj počiva, popoldne pa greva k zdravniku. Lahko mi kaj napišete. Ne bom huda.
Držite pesti, da ni nič hudega. Celo noč nismo spali. Sem ji dajala fiziološko pa z pumpico sem ji čistila nos. In tako celo noč. Revček moj.
Se oglasim proti večeru.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
26.9.2006 13:17:46   
Nyah*
Ojla!

Najprej vsem hvala za cestitke ob okrevanju, lepe zelje in spodbudouser posted image user posted image user posted image . Danes smo se boljeuser posted image user posted image user posted image in samo upam, da bo se jutri voda dobra, pa smo na konju.

Sedaj pa midve z najo vsem bolanckom zeliva cimmanj zamasenih noskov, kaslja, neprespanih noci. CIMPREJ SE POCAJTAJTE! Posiljava vam user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje!

Kar se zobkov tice, mi jih se kar nimamo, sploh se nocejo pokazatuser posted image , mi je prav hecno, da jih ima Aleksej ze 6user posted image user posted image . A posodite kakegauser posted image user posted image user posted image ?

Imam dve vprasanji glede hrane:

- ali ve alpsko mleko za npr. cokolesnik, za user posted image  prekuhate, ali le pogrejete?
- ali je ze katera dala user posted image  hrenovko in smoki?

Jaz zgubljam ideje za kosila za Najo. Nekaj stvari pac noce jest (rizote npr., kuhane zelenjave poje vse manj, juhe se ji gabijo,....). Res dobro je pire in meseka, pa testenine itak, pa bucko se vedno rada poje. Kak dan ji potem spinacko skuham, pa rumenjak s smetano specem, potem pa smo pocasi pri koncu. Zraven dostikrat je kruh. Kaj se dajete svojimuser posted image ?

LE&TA jaz bom tudi nasi v loncek od Monte zacela zelenjavo dajatuser posted image user posted image user posted image . kaj vse ze pogruntajo, face male.

Ovcka, lepo da si se premislilauser posted image user posted image user posted image . kar cvekaj se naprej z nami, a ni fajnuser posted image .

Punce, jaz pa grem z Najo spat po neprespani noci. Prvo turo spanja, okoli 11h se ji kar pridruzim, da potem lazje zdrzim cez dan in spet ponoci, ko ne spiva.
Kolikokrat pa vasi user posted image  spijo cez dan? Nasa vcasih samo dopoldan 2 uri, vcasih pa se popoldan pol ure do uro, odvisno od dolzine spanja dopoldan.

Bodije iz Muellerja smo mi tudi lani imeli, pa so bili kar fajn, nekaj se jih je po 2 mesecih res razvleklo, a kaj potem, za ta denar...

Dali, uspesno dieto ti zelim. A jo posljes se meni?

Sibam ji kosilo dat, se javim se kasneje.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
26.9.2006 14:35:59   
renan
no, zdaj smo pa še mi nazaj v klubu bolnih. namesto, da bi se prehlad pozdravil, je zdaj popoldan dobil še zraven vročino 38,2. sem mu dala calpol in zdaj spi. še danes ali zjutraj greva k dr, da vidi, če se ni kaj zakompliciral ta vražji prehlad...
grem še jaz malo počivat, ker ne vem, kaj me spet čaka ponoči...

lp, renan

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
26.9.2006 16:29:07   
Rahelca
Hojla,
Dali a tudi meni pošlješ dieto? Bi mi sedlo kakšnih 15 kg manj.
Sara ima vročino, 38,5. Sem ji dala Paracetamol (po navodilu zdravnice). Malo bolj je, samo kaj ko ji še vedno teče iz noska.
Zdaj bi mi prav prišla električna pumpica za nos! Pa nisem utegnila iti ponjo! Kriza. LP

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
26.9.2006 17:26:16   
Anonimen
Me je skoraj kap, ko samo še o bolančkih berem! Ja kaj se pa to dogaja zdaj? Pišuka, moram hitro potrkat, ker naša Špela še nikoli ni bila bolana, niti imela vročine, nič. Se mi zdi, da edina med januarčki. Vsi bolančki, hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška me je prosila, da se v njenem imenu vsem zahvalim za čestitke Izi za 9 mesecev. Njej je namreč računalnik crknil. Tako da, punce vsem najlepša hvala za vse čestitke!user posted image user posted image

Nyah, jaz Špeli ne dajem alpskega mleka in ji ga tudi ne nameravam. Tudi ko ga bo dobila, bo to izjemoma in še daleč je do tja. Zaenkrat ji še vedno vse naredim z adaptiranim mlekom, ko bom pa šla na neprilagojeno mleko, ji bom pa dajala navadnega, nehomogeniziranega, samo pasteriziranega. Mislim pa, da alpskega mleka ne rabiš nič prekuhavat.
Prav tako ji ne dajem hrenovk in smokijev. Sploh za smokije se mi zdi pa res odločno prekmalu. Tudi to oboje bo čim kasneje dobila. Daleč je še ta dan...
Spi pa Špela ponavadi dvakrat na dan čez dan, dopoldne uro do uro in pol, popoldne pa pol ure do eno uro.

LE&TA, sem že jaz razmišljala, da bi tako foro naredila, da bi svojo kašico zbasala v frutkov ali hippov kozarček, ker se mi zdi, da samo zaradi kozarčka tisto je, mojega pa ne. Samo se še nisem lotila tega projekta.

Dali, uspešno dieto ti želim! Kaj pa imaš to za eno?

Se moram pa pohvalit, da je danes tamala končno, prvič jedla mojo kuho!user posted image  Nisem mogla verjet. Sem ji skuhala krompirček, korenček in cvetačo, pa dodala pol žličke masla in ščepec soli, malo razredčila z adaptiranim mlekom in je pojedla pol globokega krožnika. Prvič, da je zares jedla mojo hrano, da mi ni blo treba odpirat kupljene kašice!

Pri čestitkah se pa zanašam na predhodnice, ker sem v službi in brez seznama... torej ALEX, ČESTITKE ZA 8 MESECEV!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 26.9.2006 17:33:11 >

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
26.9.2006 18:20:17   
Rahelca
Tašonka, hitro trkaj, da Špela ne bo zbolela. Tudi mi dmo prvič prehlajeni in sploh bolni. Ampak tako je. Vreme je krivo. Zunaj sije sonce, malo je mrzlo, na soncu toplo, v senci pa...Čestitam ti za tvojo kuho. Super občutek, ko otrok poje to, kar zanj skuhaš.
Vsem bolančkom user posted image  želim čimprejšnje okrevanje. LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
26.9.2006 18:30:40   
alexandy
Še enkrat res hvala za dobrodošlico!
Lana je rojena 15.1.2006. Imela je 3780 in 52 cm. je kozorog,prav tako kot jaz mamica-2.1.1978. Je zelo živahna kot njena starejša bratca. Se v glavnem dojiva.
Naj mi kakšna pove kako dam slikce v moj album, napiše namreč so prevelike.
Tud moja je bila prehlajena. Še se zdravi.
OVČKA-glede ključnice če sm prav razumela ima tvoja Lara zlomljeno.Moj 2.sin Denis je tud imel ampak je bil star skoraj 3 leta. imel je samo poveznico  2 tedna in je bilo v redu . Upam da se boste pozdravili.
Naj mi kakšna pove kje dobim vaše podatke saj vas je zelo velik in ne vem točno kam paše kak otrok.
Lep pozdrav zaenkrat.user posted image

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
26.9.2006 19:13:56   
Anonimen
Rahelca, saj trkam, trkam... Uf, da bi le pomagalo!user posted image

Alexandy, ti si pa natančno eno leto starejša od mene.user posted image  Slikico za v album moraš pa najprej pomanjšati na 100 kb ali manj, šele potem jih lahko daš not. Saj imaš v albumu samem navodila.

(odgovor članu alexandy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
26.9.2006 19:20:33   
alenkica
Kako ste boge, koliko vas je bolnih. mi je kar hudo,ker vem, kako je nam mamicaM TEŽKO KO SO NAŠI MALI BOLNI. Zato vam pošiljam polno user posted image user posted image user posted image za to, da boste res kmalu ozdravele.

ALEXANDY pozdravljena, pa čestitke za tako veliko družino. To je tako lepo brat, ker je tako redko - trije otroci, waw, ko bi jaz to dosegla.

Danes pa se je našemu Juretu uspelo prvič usest iz ležečega položaja. Do sedaj se je nagnil le na bok, danespa se je cel usedel in bil ves vesel, ker je pogruntal nekaj novega.

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
26.9.2006 20:11:14   
puri
Kaj, a boste zdaj res vsi zboleli? Najbrž je krivo to vreme. Jaz tudi sploh ne vem, kako naj ga napravim, da bo prav. Danes je zelo pihalo in je bilo mraz, ampak v zatišju je bilo pa vročeuser posted image
Upam, da se vsi čimprej pozdravite!

Nyah, držim pesti za jutri, da bo vse O.K.user posted image

ALEXANDAJ, jaz imam tudi 3 otročke, ampak vse fantkeuser posted image , pa malo manjša razlika je med njimi, kot jo imaš pa ti. Se tvoji dobro razumejo med seboj?

Ovčka, lepo, da se ne poslavljaš zaresuser posted image

Dali držim pesti, da ti dieta uspeuser posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!