puri
|
Ojla! Čez vikend nisem imela časa, da bi vas brala in sem sedaj na hitro preletela,....upam, da nisem kaj pomembnega falila Nyah, zelo mi je hudo za tvojo malo Najo,......močno držim pesti, da bo danes voda boljša in da ne bo treba v bolnico Maj ji pošilja poljubčka za ozdravitev Jaz sem imela tudi v prvi nosečnosti bakterije v urinu, zelo veliko, pa sem se jih znebila s koprivovim čajem (nasvet starejše gospe). Za tako majhne otročke ne vem, če je dobro, da ga pijejo, ampak toliko da vam povem, če bo imela še katera kdaj s tem probleme (liju, ti si jih že imela,ane)! Najbolje je, da koprive kar same naberete in jih posušite za čaj. 100% pomaga!!! Flaško ima pa moj šele od šestega meseca, ko sem začela še z drugo hrano poleg dojenja, pa še to jo ima samo za čaj, ostale stvari poje vse po žlici. Nemsis, čestitke Klavdiji za 9 mesecev,....malo z zamudo, ampak iz srca (sem se spomnila tisti dan nate, pa sem potem pozabila napisat) Pa , da spet bolj pridno spite ponoči! Bobika, mi živimo v hiški, v kateri je še stara mama od mojga in pa tast in tašča, ampak imamo vsak svoj vhod. Živimo pa bolj na samem, naš vhod je zadaj za hišo, kjer ni naprej nobene hiše več. Mama je bila sicer takrat, ko se je zgodil vlom doma, ampak je mislila, da jaz ropotam gor Liju čestitke za zobek! Mayflower, držim pesti za tvojega pikca Naš tudi ogromno poje, sploh ne vem kam da,...jedel bi, dokler bi mu dajala, sploh nima meje, tako da mu jaz neham dajat, ko mislim, da je dovolj. Pa se potem velikokrat kar jokat začne, ker bi še, potem ga pa hitro zamotim ČESTTKE TUDI MRUŠI ALEXANDY dobrodošla!!! Ti se kar vklopi in piši, kaj se kaj dogaja pri vas, kaj je novega, če veš odgovor na kako vprašanje, ki ga postavimo, kar napiši. Boš videla, da bo potem pisanje kar steklo pa pa
|