Anonimen
|
Nyah, super, da Naja nima več vročine, pa žal mi je, da je zdaj pa alergijo in soor dobila. Bogica mala, ti pa ravno tako! Upam, da se tudi to hitro poštima. Glede čokolešnika in podobno - jaz ji sicer te kašice dajem na žlico, v večerno flaško mleka ji pa rižolinota zamešam. Včeraj sem ji prvič v flaško namešala čokolešnik, ker je imela bolj zgodnjo večerjo, pa še pojedla ni glih veliko in ga je zmazala 270ml. Pa tudi mleko z rižolinotom mi zdaj že nekaj dni na veliko pije, ga kar popije kakih 250ml povprečno. Samo rabi vmes malo pavze. Najprej na eks popije 130-150ml, potem se malo časa igra, potem pa še preostanek in gre počasi spat. Ker na žlico ji pa jaz delam mlečne kašice kakšne pol ure pred kopanjem. Mayflower, za izvide! Držim pesti, da tudi glede madežev ne bo kakih zapletov in da se ne bojo širili! Je pa mali že pravi grizli s 6 zobki. Rija, kaj a ata je hotel pustit malega, da se dere? No ja, ob 5h zjutraj ga res ni za vzgajat in verjamem, da ti je bilo čisto vseeno kje zaspi, samo da spi. Upam, da bo kmalu ugotovil, kako lušno je spat. Probaj s hrano, če bo hotel kaj več pojest. A misliš, da ga zobki matrajo? Sem se zdele spomnila, kaj je moja mama včeraj naredila, tamala ji je pa 2,5 uri spala dopoldne, kar pri meni ne naredi nikoli. Saj ne vem, če je kakšna povezava... Te kašice od Babylove so za mešat z vodo, ker je mleko v prahu že v njih. No, moja mat je pa to kašico z mlekom naredila in je tamala pojedla dvojno dozo mleka na tak način. No ja, mogoče je pa toliko spala samo zato, ker sicer dobi za malico sadje, babi ji je pa kar mlečno kašico naredila, pa se je napokala. Upam, da mi danes uspe narest album, pa da vidite naše morske slikice.
|