|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
21.9.2006 21:12:46   
srečica
Dober večer,

kako ste? Se dolgo nisem javila, a ne? Sem čitala ampak se mi nin dalo pisat.

Anže se je danes ponoči sigurno zbudil 10 krat. Skoraj sem znorela.
Že 4 mesece se ponoči zbuja. Do 4. meseca je spal celo noč. Shujšala sem že tako, da so mi prav vse cote, ki so mi bile še pred nosečnostjo premale. Vsi mi že pravijo kako sem shujašala. Kak pa ne bi ko se ponoči tolikokrat zbujam. Zdaj me je že malo strah da ne bom še bolj shujšala, ker bom presuha.  2 kg imam že manj kot pred nosečnostjo. user posted image user posted image

user posted image user posted image BOBIKA 100 krat hvala, da si omenila Sladko spanje s kvasom. Jaz sem danes preizkusila in upam, da bo pomagalo. Sem pa brala, da je kvas full zdrav in dober za imunski sistem tako, da če ne bo spal se vsaj tolažim, da je zdravo.

Še kaj??? Nič grem počasi spat, ker sem totalno zanič.

Lepo se imejte

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
21.9.2006 21:12:53   
Anonimen
Špela se zahvaljuje za vse čestitke!!!user posted image

Nemsis, pri nas je cca. 2 do 3 tedne trajalo, da je cel zobek ven prišel (prvi), zdaj drugi ji še malo počasneje ven leze. Ko je prebil dlesen, se je naslednji dan kar skril v razpočeno dlesen nazaj, ga je prekrila, in ful počasi leze ven. Zdaj se ga že kar vidi no, samo bo še trajalo.

Ovčka, čestitke Lari za 4. zobek! Smo pa zadnjič v BC Špelo vozili v takem triciklu kot ga ima Lara in je ful uživala, samo se še nismo odločli ji ga kupit.

Tinkamiška, čimmanj stresa s hiško, pa da vama čimprej uspe vse poštimat! A Iza se pa zdaj na veliko smeji in frise poka? To jo moram videt. Zadnjič je bila tako resna, jo je šele moj uspel malo nasrat, da se je smejala.user posted image  No, pa saj sem že zadnjič na fotkah videla, kako lepo se smejčka.user posted image

Uf, rija, jaz bi si tudi morala kakšno telovadbo omislit skupaj z mojo malo. Jaz res rabim konkretno količino špeha stopit, tamala je pa itak skoz v movingu, pa ji bo pasal brisat tla.user posted image  Samo kje bom še ob službi našla čas za to, pa ne vem.user posted image

JanjaE, vem, da v bistvu zaradi morebitne reakcije redčiš mleko. Saj sem nerodno napisala. V bistvu mi ni jasno, zakaj z vodo in ne z adaptiranim mlekom, da se vsaj naje od cele flaške. Pa ne razumi narobe, saj ni nič nate letelo.user posted image

Shooo, tebe sem že parkrat hotela vprašat, kako izgleda uvajanje varuške, pa koliko ji bosta plačevala oz. če ji tudi uvajanje plačata? Midva bova počasi morala začeti intenzivno razmišljat o varstvu, saj bom morala že kmalu polno začet delat in se nama vedno ne bo uspelo šihtat, babica pa tudi ne bo mogla vedno priskočit na pomoč. V vrtec je vsaj do naslednjega leta še ne bova dala.

Joj, danes sem bila prvič po dopustu spet v službi in to dopoldne, ker je moj cel teden na terenu in je babica prišla čuvat Špelo (moja mama). Prvič, da je bila tako dolgo v varstvu in sem bila čisto nervozna, samo je bilo kar uredu. V soboto in nedeljo pa spet.

Naji eno user posted image , da se čimprej pozdravi, pa seveda tudi ostalim, ki so še vedno bolančki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
21.9.2006 22:04:03   
Nyah*
Cer!

Naja koncno spi, je jokala 1 uro preden je zaspala, kot da jo nekaj boliuser posted image . Se dobro da je bla moja mami pri nama, da je malo pomagala, sva se menjale. Komaj cakam jutri zdravnika, da vidim, kaj ji je. Zdaj je se vrocino fasala, pa kasljat zacela, bogioca moja malauser posted image .

Hvala vsem za lepe zeljeuser posted image , upam, da bomo res vsi kmalu zdravi ane.

Ovcka, kako kaj Lara?

Puri, user posted image  pa taki ljudje, ki morajo krast postenim ljudem. A kar sredi belega dneva? kako pa to? Srcno upam, da jih dobijo, ceprav je vseeno skoda najbrz velika, mi je prav hudo za vas. Upam, da bo nocka mirna, da vas ne bo strah.

Nasa Naja je tudi precej velika za svojo starost, a vasise mi zdijo nekateri res ze kot 1-letnikiuser posted image user posted image . Pa kolesa vozijo pa takeuser posted image user posted image .Mi ga bomo kupili spomladi.

Tinkamiskauser posted image user posted image user posted image  za hisko, iiiiii kako sem vesela za vas. Porocaj pa kako slikico prosim pokazi.

Tasonka, tudi mene zanima glede varstva, bo treba pocasi razmisljat o tem. V vrtec jo ne dava, je predrago pa se ni mi se do tega, pa me zanima koliko varstvo stane, ....

Srecica, drzi se, zanimivo, jaz ne shujsam NIC, pa tudi vstajam, pa podnevi sva veliko same,..., ti pa takole hiras. Upam, da se ustavi, potem pa hujsanje kar k meni posljiuser posted image .

Vidim, da me nekatere vztrajno ignorirateuser posted image , a sem kaj narobe rekla kdaj ali kako?user posted image

Nic, grem peglat, pa spat potem, kdo ve, kaksna bo noc.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
21.9.2006 22:08:02   
rija
Nyahuser posted image   vse smo že imele kdaj tak občutek......mislim, da sem se jaz prva bunila...user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
21.9.2006 22:46:56   
mmetka
Pozdravljeni!

Pri nas se ne dogaja nič posebnega, zato vam že nekaj časa nisem nič napisala. Edino spanje je bilo malo slabše zadnjo noč. Ne vem zakaj, mogoče pa bo naš otročiček končno dobil zobke.

Nyah- saj te ne ignoriramo! Za sebe ti lahko povem, da bolj malo pišem, pa še takrat sto stvari pozabim napisat!

Srečica- ti kar zavidam glede minusa kilogramov! Jaz bi jih zaradi službe morala izgubit še kar nekaj, pa mi nikakor ne uspeva! Sem pa po našem srečanju začela z ločevalno dieto! Mogoče pa bo!!

joj Puri, kako mi je hudo za vas!user posted image Sploh si ne morem predstavljat, da bi bila v tvoji koži. Upam, da bodo storilce kmalu prijeli! In mirno noč vam želim!

liju- naš Tijan že skoraj dva meseca ne pije mleka, žlica je zakon! Upam, da ste se rešili flaše! Nino si sigurno misli, da je on že velik fant in ne rabi več flaše! Mogoče ga je Tijan "našuntal" zadnji na srečanju!user posted image

ovčka- jaz tudi mislim, da je najbolje te mozoljčke pokazat pediatru. mogoče pa je res kaka alergija...

rija- user posted image za twingota! Twingo je zakon! Ampak moj na žalost ni toples! Pa moj prejšnji avto je tudi bil twingo, ampak naslednji verjetno več ne bo, ker bomo kupili kaj večjega! Proračun nam žal dovoljuje samo en avto.user posted image

tinkamiška- mislim, da ti še nisem čestitala za hiško! user posted image Pa čimprej porihtajte!

janjaE-user posted image za prehlad in user posted image za dvojkico! Od moje kolegice oba otoka sta najprej dobila zgoraj dvojkice in šele potem enkice! Sta bila kar smešna, ko sta se smejala, kot vampirčka!

tašonka- Naša babica je tudi ugotovila za ta trik pri hranjenju! In deluje! Ga redno hranim s prsti!

bobika- mi bi tudi tako dolgo spali!! Nam izdaš recept?

Danes sem se pa razpisala!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
21.9.2006 22:49:05   
popek
Uredila sem nov album Poletje 2006. Geslo je kepop.

Ovčka, simpatična je tvoja princeska. Upam, da si nisi preveč razbijala glave z ZS-jem, ker sem jaz zamočila. Namreč, nisem vpisala naslova in mi ni hotelo poslati.

Rahelca tudi tvoje slike sem pogledala - luštkana deklico imaš.

Bom pa vesela, če mi še kakšna pošlje geslo, da si pogledam vaše zakladke. Zdaj grem pa brat za nazaj - v dveh dneh, kar me ni bilo, ste kar dosti napisale.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
21.9.2006 23:25:21   
popek
Joj, joj, joj, koliko vas (nas) jeuser posted image . Sem na brzino prebrala zadnja dva dneva in sedajle hočem kaj nazaj napisat, pa si niti slučajno več ne vem kdo je bolan in kdo ni, kateri se prbuja cele noči, kateri so v hiško vdrli ipd. Očitno sem premalo prisotna, ali pa se bomo morali videt v živo.user posted image
Skratka, pozdravite se, sladko in dolgo spite in najdite tatu...

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.9.2006 23:31:10   
rija
Popek, pri tebi pa je pestro user posted image

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
22.9.2006 8:46:47   
liju
Jutro!
Mi smo danes spet lepo spali.user posted image user posted image Zdaj sma že zajterkovala in se že igramo na veliko.
Nyah: zakaj imaš občutek, da se te ignorira user posted image
Jaz za sebe vem, da ko pišem, se ne spomnim tisti moment in pač nič ne komentiram, to pa še ni rečeno, da se na nobeno nikoli ne spomnim.
user posted image je že imel silo, in sedaj skupaj pišema. Tak da če bo kaka črka dodana, brez zamere!
Puri:Kar groza me je, ko sem to danes prebrala. To pa je resnično za user posted image user posted image . Upam, da čimprej najdete lopova!user posted image za srečo pri iskanju.

Pa vsi bolančki, upam da se čimprej pozdravite!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grema mi2 se previt, smo se že pokakali.user posted image

Lep dan in hitro na sončka, tudi mi2 grema ven.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
22.9.2006 9:07:05   
Rahelca
Pozdravljena dekleta. Tudi jaz sem na istem kot Popek. Dva dnii vas nisem brala, pa tudi ne vem več, kdo je bolan, kdo je praznoval.
Zato želim vsem, da čimprej ozdravijo! Hura za vse nove zobke. Mi smo dobili četrti zobek in je bil cel halo. Dva dni čez dan nismo nič spali. Prejšnjih treh sploh nismo opazili, šele ko so bili zunaj.
Tinkamiška: Hura za hišico. Tudi midva jo delava oz. renovirava. Denar kar požira. Je kot vreča brez dna. Edina prednost enosobnega stanovanja je, da smo skoraj v centru, da imam vse blizu. Drugače pa hodimo drug po drugemuuser posted image . Tinkamiška, kje si dobila nogavičke Mothercare? Jaz sem bila zelo žalostnam, ker ga ni več v Sloveniji. Zamenjali so distributerja, in za njih nismo več perspektivni??? Čehi, Poljaki, Rusi pa so?? Njihovi spalni bodiji so bili zakon! Sem bila prav besna.
Malček sem se razpisala. Nisem pozabila na električne pumpice za nos. Samo čas mi je nagajal.
A ve že dajete alpsko mleko? Jaz ji kašiče delam ali z vodo ali adaptiranim mlekom Aptamil 3.
Tudi meni bi prav prišla telovadba. A bi katera hodila na plavanje z malčkom? Jaz bi ful šla. Zdej pa hitim.
Puri-ful mi je žal za vlom. meni so lanki kombi ukradli na morju. Tu mač.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
22.9.2006 9:08:19   
AlenkaIST
Jutrouser posted image

Zdaj imamo pa tudi mi budnice ponočiuser posted image . Že 2x se je zdaj zbudila okoli 4-5 zjutraj in ko sem ji danes naredila malo mleko ga je lepo pojedla pol pa takoj nazaj zaspala.
Očitno spet čez dan premalo poje in ji zmanjka zaloge za ponoči. Bo treba mal več jest user posted image

Puri, si predstavljam zadevo... Nič luštno. Imate pa srečo da so odnesli 'samo' fotoaparat. Koliko slik je bilo pa gor? user posted image

Se pa poleg vsega ukvarjamo tudi z vneto ritkouser posted image  Mislim, da od hrane ne more bit ker ne je nič novega. Lahko da so pleničke. Sem jih zamenjala pa očitno ni bilo dobro. Sam mi ni jasno da se to ni zgodilo ko sem imela na morju tud druge. Al so pa samo te krive. Bom videla kaj bo zdaj, ko imam spet tastare.

Šibamo na zajtrk! papa

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
22.9.2006 9:08:20   
puri
oj!

Nyah, ja kar sredi belega dneva. Ampak je moral biti nekdo, ki nas pozna ali pa so zelo dolgo opazovali hišo, da so točno vedeli katero uro sigurno ni nikogar doma, to je samo dve urce na dan, ko grem jaz k staršem mal poklepetat, grem pa med tednom skoraj vsak dan, tudi zato da otroci malo spremenijo okolje, ker na sprehod s tremi ne morem.
Me je pa zdaj res kar strahuser posted image .Moj je zasilo popravil vrata in nas kar 3x zariglaluser posted image . Sedaj, ko sem sama doma, pa tudi kar poslušam vsak šumuser posted image

Nyah, drugače sem pa tudi jaz bolj tako tako, ne sledim toliko, da bi bila z vsemi čisto na tekočem, včasih samo malo preletim in takrat potem ponavadi ravno kakšno pomembno novičko spregledam. Sem pa zate vedno vesela, ko se kaj javiš, pa čeprav se ne poznava osebno, ampak se te še spomnim, ko si poskušala zanosit in sem bila potem zelo vesela zate, ko ti je uspelo.No sedaj imaš pa že punčko Najo, ki bo kmalu stara že eno leto.

Kako je pa danes z njo? Je kaj bolje?

mmetka, jaz tudi upam, da jih bodo prijeli, čeprav dvomim.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
22.9.2006 9:15:01   
puri
Alenka,slike sem ravno včeraj zjutraj dala na računalnik, tako da jih ni bilo gor, pa ravno baterije sem dala filat, tako da tudi teh ni noter, samo mi je pa zelo žal zanj, ker sem res zelo veliko slikala. Nov pa tudi ni zastonj in si ga sedaj težko privoščimo, .....bomo mogli bit kar nekaj časa brezuser posted image

liju, hvala za user posted image ,....upam, da bo res prinesla kaj sreče.

Rahelca, a vam pa kombi? Zdaj je pa res veliko tega. pri nas je bilo škode za približno 100 000user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
22.9.2006 9:22:07   
rija
Puri krizauser posted image user posted image ! Omislite si kakšen alarm, saj jih ne odvrne, ampak če začne tulit pa jih malo splaši.....

Mi imamo kamere.....

Drugače pa sva midva danes med pol peto in pol šesto zopet trenirala 5. arijo......user posted image  Drl se je ko hudič, potem zaspal, pa mu je duda ven padla pa opet jovo na novo.....pa cel obraz mi je razpraskal....

Ima namreč navado, da preden zaspi šari z rokicami po mojem obrazu.....tak, da mam na nosu že celo razdejanje....kaj češ, če pa ni majhen in ven štrliuser posted image user posted image

Prehlajeni smo še vedno, vendar sem opazila, da odkar 3 večere vlažim zrak v spalnici, da spi 100 % bolje.....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
22.9.2006 9:27:20   
popek
AlenkaIST: Spomnim se, da je moja Pia imela vedno vneto rito, ko je dobivala zobke. Tako da lahko ima vneto tudi zaradi tega. Ko so ji pa ven pokukali, je pa tudi tira postala lepša.

Vse ostale pozdravljam in se oglasim, ko bom imela malo več časa.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
22.9.2006 9:28:04   
popek
Ups, tira = rita

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
22.9.2006 9:28:41   
puri
Rija, ja, nekaj bo treba zrihtat, verjetno res alarm.

Srečica,...glede kg.............ali še dojiš? Ker dokler sem jaz dojila, so mi šli kg kar dol, tako da sem jih imela 4 manj, kot pred zanositvijo in so mi tudi vsi skos govoril, da se moram zredit, da sem presuha, pa če sploh kaj jem? Najprej mi je kar pasalo, potem so mi šli pa že vsi na živce, ker so to non stop ponavljali. No, potem sem pa prenehala dojit in so se kg kar začeli nabirat. Sedaj jih imam spet toliko, kot pred zanositvijo, pa pojem manj, kot pa takrat, ko sem še dojila.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
22.9.2006 9:30:38   
rija
Saj res, Srečica, daj recept....sicer bom morala res Fabijana ali Glumićića klicat, da da količinski popust pri liposukciji.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
22.9.2006 9:35:56   
Anonimen
Ojla

Sem imela že vse napisano, pa mi je tamala zbrisala.

Mi smo spet imeli eno grozno noč. Do ponoči sploh ne vem kolikokrat se je zbudila. Meni se je zdelo nonstop. Potem je zaspala do treh. Tako sem vsaj tri urice spala v kosu. Pa je spet sledilo bujenje. Sem jo kar k sebi vzela in je odpsala še eno urico. Nato je spet izsilila flašo in ko je nekaj pojedla je zaspala do osmih.

Tako, da jaz sploh ne vem več kaj ji je. Vejetno kakšno noč nagajajo zobki, ampak da bi vsako noč user posted image  . Ne vem, nisem več tolk pametna. Mi ga pa že kakšen mesec, če ne še več, tako lomi ponoči. Prej pa je spala celo noč. Ne vem več kaj narediti.

Druga stvar, ki mi jo je tamala sedajle všpičila pa je ta, da ni hotela jesti. Ker je ob petih dobila flašo, sem ji sedajle naredila zajtrk. Je pojedla par žlic, potem pa konec. Očitno bo še pri tem začela štrajkati.

Puri upam,da boste dobili nepridiprave. Ideja o alarmu pa ni slaba. Mi smo ga dali na avto, ker so nam vedno nekaj nagajali. Sedaj pa je mir.

Mi pa še čakamo, da se bo pokazal sonček. Je zjutraj pri nas megla in kar hladno. Sicer bo itak babi šla s tamalo na sprehod, da bom jaz diplomo pisala.

Aja, še to sem vam pozabila povedati. Naš ati je tolk zaljubljen v tamalo, da ji je ta teden kar  tako kupil zlato zapestnico. Mami pa nič user posted image user posted image  .

No, grem sedaj, se tipkamo kasneje

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
22.9.2006 10:07:10   
lonja
Hooooj,

znorela bom... napišem celo stran in mi zbriše...... Grrrrrrrrrr.

No, pa pojdimo spet od začetka.

Pri naši hiši še pančkamo. Danes smo bili ponoči zelo zelo pridni, saj smo se le enkrat zbudili, približno ob treh, pojedli in pridno zaspali nazaj. Sem se tudi sama lepo naspala. Uf, tiste, ki vstajate ponoči, že veste o čem govorim.

Rahelca -  tudi midve z Ajdo bi šli na plavanje. Moramo izkoristit še ta dva meseca, 5.december, ko bo treba v službo, se namreč ful bliža. Se bom pozanimala v prihodnjem tednu, kako in kaj s termini in lokacijami za plavanje.

Puri - uff, groza, tole z vlomom, sem se šla takoj zaklenit, ker sem ponavadi kar odklenjena. Po drugi strani pa res sreča, da so odnesli le fotko. Pa Maju pošiljam eno user posted image , da bo zdej bolj pridno kakal, Ajda ima preverjen recept zanj, slive, slive....

Taši - ko sem prebrala, da ste imeli vaša psa s seboj na morju, sem bila še bolj žalostna, da se nismo videli. Naša Ajda je namreč čist nora na pse. Smo bili zadnjič na obisku pr enih, k majo bokserja, in je pol še 14 dni pihala, pa vihala nos, čist tko kot un bokser. Full smo se ji smejali.
Aja, glede varstva pa: tudi midva je ne bova dala v vrtec, sem našla eno gospo tu na Vrhniki, ki čuva 6 otrok od 1-3 let, ima hišo, ful velik vrt z igrali in mislim, da bo kar OK. Pa še nekaj ceneje je kot vrtec.

Nyah - upam, da boste kmalu spet čisto zdravi. Mislim na vas.user posted image

Tinkamiška - full sta pridna s tvojim, bravo. Bosta z nami delila kako izkušnjo, ko se bomo drugo leto podali v zidarske vode. Upam, ker tu v stanovanju že skoraj hodimo drug po drugemu.

Srečica - sem prebrala tole o vašem spanju, pa približno vem o čem govoriš, tudi pri nas smo imeli kar nekaj takih dni. Sicer sem zjutraj ponavadi vse pozabila, ko me je pričakal najlepši nasmeh, a vseeno. Upam, da se kmalu stvari uredijo. Aja, pri nas je edin ena razlika, kg pri meni nočejo dol. KAj pa delam narobe?

Rija - vaša slika s sesalcem pri nas že krasi hladilnik v opomin, da je tudi to treba početi in če to zgodaj začneš, ti bo prišlo v navado.

Popek - full luštkan album tale z morja. Je bla pa Pia full ponosna, ko je šla prvič v vrtec, a ne? Cukrček mali.

Štajerke in Štajerčki, ful lepe slikce s srečanja. Kdaj bo naslednje, da se vam pridružimo. Gre katera od Ljubljančank zraven?

Full se nam že dolg niso oglasile Hana, pa Pikica. Kje pa ste punce?

Mi danes šibamo na morje za dva dni, pospravit našo prikolico in jo dat pančkat čez zimo. Upam, da bo lepo vreme, da se še zadnjič letos vržemo v vodo.

Tudi ve in vaši sončki se imejte lepo....

lonja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
22.9.2006 10:12:00   
Anonimen
user posted image

Evo še naše pupe na triciklu (sicer je ta sposojen, sedaj imamo pa tudi svojega)

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
22.9.2006 10:22:51   
Anonimen
Srečica, po svoje si res srečica, da ti kilce takole letijo dol, samo si pa res fejst fejst suha, tako da razumem tvojo sekirancijo. Ste danes že kaj bolje?

Puri, grozno! Jaz sem se že, ko so mi v avto vlomili 3x, počutila, kot da je nekdo v mojo zasebnost vlomil, kaj šele, ko ti vlomijo v dom. Upam, da boste kmalu preboleli in boste mirneje spali.

Rahelca, za Motehrcare pojdi pogledat v Modiano, če imajo še kaj na zalogi. Jaz sem sicer v celjski Modiani nabavila pižamce in bodije prejšnji mesec, tukaj v ljubljansko še nisem šla, ampak Modiane naj bi imele še od Mothercare cunjce, kolikor jih je še ostalo.

Za plavanje sem pa jaz že razmišljala, samo se še nisem odločila. Ne vem niti, kako bom s časom, pa še nisem glih ljubiteljica bazenov. Če bom šla, skoraj ziher grem samo na Dif, v Atlantis ne (kar se tiče tečaja plavanja za dojenčke).

Mmetka, hecno ne, kakšno foro imajo za jest? Pa mi ni jasno, zakaj je žlica problem, prsti pa tko fajn.user posted image

Nyah, tudi jaz sem se že enkrat bunila okrog ignorance. Sem se po dolgem času začela spet javljat, pa ni bilo glih kake dobrodošlice. Kot da me ni. Se mi zdi, da so/smo/ste od takrat dalje kar pozornejše do novink in nasploh druga do druge.user posted image
Aja, glede varstva pa ne vem, če ni dražje od vrtca. No, za kolikor bomo mi rabili varstvo, bo pomoje ceneje prišlo, ker bova varuško rabila takrat, ko bova istočasno v službi in ko babica ne bo mogla vskočit. Mislim pa, da če imaš polno varstvo, da je kar veliko dražje od vrtca. Samo jaz je v vrtec ne dam zaenkrat iz drugih razlogov kot je denar. Čeprav sva itak brez njega.
Večkrat sem že razmišljala, da bi si mamice pomagale med sabo in si počuvale otroke, enkrat ena, drugič druga, samo to bi bilo treba najti interesentke, se malo organizirati, dogovoriti... Sem se že z eno kolegico pred časom menila okrog tega, samo sva zdaj čisto stike zgubili.

KLAVDIJA, ČESTITKE ZA 8 MESECEV!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
22.9.2006 10:26:05   
puri
Nemsis, daj probaj tisto s kvasom!!! Mogoče bo pa pomagalo. Za kavno zrno velik košček kvasa pred spanjem, pa mal mlekca pa nekaterim pomaga, da se veliko manj zbujajo ponoči. Preberi na forumu Dojenček. jaz sem tudi mislila probat, samo sedaj, ko je kakal, se veliko manj zbuja.

No, ampak včeraj spet ni kakal, tako da res upam, da se ne bo to z zaprtjem spet ponovilouser posted image

Lonja, saj zdaj sem res kupla suhe in sveže slive in mu jih bom dajala vsak dan. Čeprav včeraj jih je že jedel, pa ni nič pomagalo. No, samo da se ne bi zavleklo za toliko dni, kot zadnjič.
lonja, kje pa imate prikolico? Mi jo bomo tudi ta teden pospravili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
22.9.2006 12:21:30   
XXYY
KLAVDIJA vse naj naj za 8 mescev user posted image  user posted image  user posted image

Bicikl smo ji ga pa mi posodli, a ne. Je prava frajerka gor. user posted image  

RENAN: naša še ni nikol padla iz tega tricikla, ker ima okrog pasu "zagrajen" oz. ima zaščito okrog pasu in za noge. Tako, da mislim, da ti Vladimir ne bi nikamor pobegnil, če ga skos gledaš kako sedi.

fv          b r  kl f m   ggjjjjjjjjjmvj ,i  oppghu ce = to je pozdrav od Lare  

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
22.9.2006 12:25:57   
srečica
Dober dan

Kako ste punce? Ste se kar zelo razpisale od včeraj zvečer, ko sem se javila.

Puri: tudi meni je grozno, ko sem prebrala, da so vlomili. Držim pesti, da čimprej prebolite to situacijo.

Metka zakaj bi morala zaradi službe shujšat? Kaj delaš?

Rija: nimam nasveta nobenega pametnega za kg dol spravit. Meni očitno dojenje in vstajanje ponoči topi kg.

Jaz pa sem probala včeraj kvas dat Anžetu pa ni nič pomagalo. Se je spet zbudil ob 23.30 in se drl kot user posted image . Pa je bedel do 1.15. Še dobro da je ga takrat ati imel ker bi jaz počasi znorela. Ampak spat vseeno nisem mogla. Se mi je srce paralo ko sem ga poslušala kako se dere ampak mu nisem hotla dat zize, ker bi ga rada odvadila nočnega dojenja. Končno ob 1.30 zaspimo in ob 2.30 spet budnica mu dam zizo zaspi in potem spet ob 5.30 pa ob 7 pa potem ob 8.30 dokončno. Ne vem več kaj mu je. Da b i ga zobki že tako dolgo mučili? Dvomim.

Sva se čist pozabila zahvalit za čestitke za 8 mesecev. Za nazaj HVALA in lubčka od Anžeta pa čestitke vsem starim in novim slavljencem.

Kje pa si ti spet LUMPY? 

Nemssis, Lonja in ostale, ki ste zbujate ponoči vas popolnoma razumem. Tudi meni se je zdelo, da se vso noč zbujam.

Nyah nič se ne sekiraj saj te ne ignoriramo samo saj vidiš da veliko pišemo in kdaj katera kaj pozabi.

Imam pa en nasvet kaj sem jaz začela delat: ko berem kaj ste napisale si vsako vprašanje napišem na listek oz. stvar, ki jo je fajn (potrebno) komentirat in potem ni problema odpisat in nič se ne pozabi.
Tinkamiška: bravo user posted image user posted image za hiško. Sem vesela zate.

Plavanje: midva greva na plavalni tečaj, ki se začne 5.10. Jupi! Pa njegova punca Lana tudi, tako da bomo hodili skupaj.

Tašonka:  kot si lahko prebrala še vedno ne spimo ponoči ne smo čist zanič.

Pa še slikice:

Ko se zbudim
user posted image

KUKU
user posted image

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?