tinkamiška
|
Hejhoj! Mi smo postali pravi nomadi, me malo vest peče zaradi Ize, ker skoraj nič več ne spi čez dan v postlci, ampak recimo v avtu, vozičku,...Naša hiška napreduje počasi, nisem še uspela poslikat, bom obljubim in prilepim slikice. Ampak zdej je še vse tako v razsulu, ker bova hiško čisto prenovila. Za fasado bo letos zmanjkalo, upam,da bova sploh uspela vse nardit, kar sva si zadala . Dinarčki letijo, kot, da jih sproti štanfava in me je kr groza kako bova vse skupaj zmogla. Poleg tega sem pa še razočarana nad našim trgom, ker nikjer ni zadobit kopalne kadi 160cm in da ima izliv na strani . Zato bova kupila 170cm in bova zato morala nardit eno lukno v zid, da bo bana pasala v kopalnico , bova potem lepo zakamuflirala, da bo lepo zgledalo. Bom potem nardila en album prej in potem . V glavnem vse se suče okoli hiške in seveda okoli Ize. Iza je pridna in je postala prava zapeljivka, vse ljudi hoče spraviti v smeh in zato poka smešne friseke tako dolgo, dokler se ji nagledani ne nasmeji Po novem hodi spat med 20.30 in 21 uro, spi pa nekje do 9 ure zjutraj. Okoli 7 spije flaško mlekca(adaptiranega). Sem pa danes spet zapravila dinarčke za Izo, sem kupila par stvari v H&Mu. Pa še od Mothercare sem dobila nogavičke(zaloga, ki je še ostala). Kupila sem ji tudi nov kopalni plašček, ker v hiški ne bomo imeli previjalne v kopalnici in jo bom morala preoblečt v dugem prostoru. Naja, bogica, pozdravi se!!! Pa vse najnaj!!! Špela tudi tebi vse najnaj , pa pridno papaj Ovčka, tvoja punči je zakon, ko se takole fijaka z kolesom Lara hitro si pozdravi ušeske Tašonka, menis e tudi zdi pozno dobit zobke pri 10 mesecu, me je kr malo groza, ko bodo potem vsi naekrat vn lezli, upam, da ne bo prehudo... Sem se pa nasmejala tvoji Špeli, kako foro ma za papat Prav rada bi jo vidla kako pleše Puri, sem vesela, da ste kakali, jeeeeej!!! Zdej mu pa dajaj malo bolj redko hrano, tako sva midve začeli, ko je bila zaprta 9 dni bogica. Dvakrat sem morala origirat z bibo palčko namočeno v kremo, potem je pa kakanje steklo Pa kadarkoli se spomniš mu daj za pit Pa hvala za lepe želje, si tako lepo napisala Rija, twingo je pa šrav fajn za vozit, midva sva tudi imela takega toples in sva šla lepo na morje z njim in spala pri odprti strehi. No sva bolj malo spala, bolj gledala zvezde in se stiskala Sva rekla, da ko bove mela dinarčke za drugi avto, bo to verjetno prav twingo toples Zdej pa moram nehat, ker sem vmes že petkrat nesla Izo iz kuhinje(kamor hodi lizat tla ) nazaj v dnevno, kjer hoče lizat moje coate Lepo bodite in upam, da bo jutri spet tako lep dan kot danes Tinka