Anonimen
|
Najprej dolg za včeraj: MANCA IN VAL, ČESTITKE ZA 8 MESECEV!! Prav tako pa velja za danes, VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV, KLEMEN! Puri, kaj pa zelo sladkane kamilice? Si to probala? Mi sicer k sreči nismo še imeli takega problema, tako da izkušenj nimam, sem se pa zdajle spomnila, da naj bi sladkane kamilice pomagale. Probaj, če še nisi, izgubit nimaš kaj. Tinkamiška, čestitke Izi za plazenje. Zobki bojo pa že prišli. Sem zadnjič v zapiskih iz materinske zasledila, da naj bi bilo običajno, da pridejo zobki šele okrog 10. meseca. Meni se to sicer zdi pozno, ampak zobar tko pravi, narobe pa itak ni nič, če jih še nima. Nekateri jih tudi šele pri 1 letu dobijo. Vidim, da vas je veliko, ki vam ven vrže potem, ko ste že cel roman napisale. Meni je tudi nekajkrat to naredilo, pa zdaj skoraj vedno (razen če pozabim) prej kopiram tekst, preden dam "potrdi". Saj to ti vzame samo dodatnih 5-10 sekund. Mleko ji pa jaz dajem zaenkrat še dvojko. Naslednjo škatlo imam pa namen kupit trojko (no ja, mogoče si še premislim). Ampak mi ni jasno, v čem je štos, da so z okusom?! A obstaja kakšno, ki nima dodanega nobenega okusa? Menda ne bom zdaj otroka navadila na jabolčno ali pa vanilijevo mleko, da mi potem sploh ne bo hotel piti navadnega kravjega. Mogoče je pa to tržna poteza, da nočejo potem drugega pit in moraš tega kupovat (vsaj dlje kot bi sicer). Navadnega mleka ji pa jaz še ne dajem, pa tudi že razmišljam, da bi ji ga počasi začela uvajat, zaenkrat samo, da ji kaj skuham na njem. Ej, v čem je fora, da ga redčiš? Tudi recimo, če ga daš po flaški, saj se otrok sploh ne more najest od tega. Razredčeno je ja manj kalorično in nasitno. Jaz bi potem prej mešala navadno in prilagojeno mleko (za v flaško) kot pa navadno z vodo. Super slikce ste spet napopale! Najbolj mi je všeč tista, kjer je Val z dvema kužkoma. Sem namreč čisto usekana na pse. Rahelca, saj se mogoče čudno sliši, ampak sem kar zadovoljna, da nismo edini, ki se stiskamo v enem samem prostoru. Je včasih kar nadležno, ne? Nemsis, čestitke Klavdiji za prvi zobek in JanjaE, čestitke Lari za že 3. zobek! Na srečanju ste se imele pa res fajn! Sem vam kar fovš. Rija, vem, da se da tud po stari cesti pridet do Mb, samo preden bi se pa po njej pridrajsala gor, bi pa trajalo še pa još. Ej, ampak Tila bi si pa tud jaz malo sposodila za spucat. Fenomenalna fotka! Lumpy, WB! Pa super za nov avto in veliko sreče okrog stanovanja! Vsem bolančkom eno !
|