|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
19.9.2006 7:18:59   
puri
Dobro jutro

Vidim, da je srečanje uspelouser posted image , .....slikce so super!

Lumpy, dobrodošla nazajuser posted image , sem se jaz tudi že spraševala kje si?

Pri nas so še vedno problemi s prebavouser posted image , spet je že 4 dni od zadnjega kakanjauser posted image . Zgleda, da našemu tudi sirup ne pomagauser posted image
Kmalu bomo imeli pediatra, pa ga bom vprašala, kaj še lahko naredim.
V lekarni je drugače rekla, da 4 dni sploh še ni tako dolgouser posted image ,.....meni se pa za takega majhnegauser posted image to zdi že kar veliko.

se beremo

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.9.2006 7:38:15   
AlenkaIST
Puri, kdaj imata pregled? Midve šele 17.10. A nama tokrat ne bo uspelo da bi se videle?

Nekaj sem hotla vprašat pa zdaj pojma nimam........user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.9.2006 7:43:24   
Anonimen
Jutro

Slikice iz srečanja so full dobre. Očitno je, da ste se res zabavale.

MANCAuser posted image user posted image user posted image  IN VAL VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image

No, mi smo danes še kar spali. Sicer me je trikrat zbudila in sem jo potem ko me je ta tretjič zbudila kar k sebi prestavila. Pa je spala do malce čez sedem. Sploh ne vem kaj ji je, da se ponoči tako zbuja. Mogoče tako vživo sanja ali pa so še kar zobki. Upam, da to čim prej mine.

Puri si probala z donatom? Klavdija je včeraj bolj na trdo kakala, pa sem ji danes zjutraj dala pol deci donata. Sedaj pa čakam, da bo začel učinkovati. Ponavadi je to kar hitro in se kar hitro pokaka.

Letim sedaj in vas pokukam še kasneje

papa

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.9.2006 7:57:50   
Rahelca
Hojla, vidim, da ste se imele super na srečanju. Malčki in malčice so res pravi sončki. Pa tudi ve mamice zelo dobro izgledate. Res fajn. Kaj pa kakšna slikica iz ljubljanskega srečanja? Poznam samo dali (sva skupaj rodili) in jutri bom spoznala AlenkoIst. Se že veselim. Se bom pozanimala za pumpice. Obljubim. Pa tudi najcenejše bom našla. Potem pa vam sporočim. Še ta teden.
Res fajn, da vašiuser posted image  zaspijo sami. Naša nikakor ne. Jaz moram biti zraven. Pa tudi v posteljici noče spati. Smo jo že navadli, vse je bilo ok, potem pa spet panika... Pojma nimam zakaj.
Pridne ostanite, od jutri dalje bo že sonček!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.9.2006 9:54:16   
liju
Dan!
Mi smo pa danes spali celo noč!user posted image user posted image user posted image Od devetih, pa do pol osmih!
Lepo ste ga utrudli!user posted image user posted image user posted image

Sem pogledala slikice, prave ase in asice imamo!user posted image user posted image user posted image Full so dobre slike!
Upam, da bomo lahko kmalu spet pokazale slike z naslednjega srečanja!

Lepo bodite, danes se lepo vreme kaže, upam da zdrži celi dan tak, da bomo lahko šli malo ven!user posted image user posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.9.2006 10:07:12   
popek
Ovčka: Mi lahko prosim sporočiš geslo od tvojega albuma, da si ogledam slike. Ne morem ti poslati sporočila na ZS - ne vem zakaj?

Drugače pa ste vse luštne na skupinski slikci, z otročki vred. Mogoče se pa naslednjič pridruživa še midva z user posted image .
LP Popek

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.9.2006 10:34:20   
Rahelca
Mi je uspelo narediti album. Če katero zanima, naj mi piše na ZS. Pa če katera želi, da pogledam njene slikice, bom zelo vesela, če mi posreduje gesla. Lep dan!user posted image

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.9.2006 11:08:41   
renan
pozdravljene čveke!

na poti  domov je bilo res pestro. til je vadil za opernega pevcauser posted image . ko sva prišla midva z vladimirjem do doma, je bila že tema. naš mali je zato celo pot lepo spančkal. kaj drugega mu ni preostalo, ker moja niva tako ropota, da ga ne
nebi niti slišala, če bi se poskušal dret.user posted image

zdaj si pa grem na brzino slikce ogledat, potem pa kuhat...

lp, vsem
renan

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.9.2006 11:14:09   
rija
user posted image user posted image user posted image

Ja veš da je potem malo pred mursko končno zaspal? Ves otečen in brez glasu.
Mater, včeraj ni pomagala ne lučka, ne mobitel, ne piškot, ne šok terapija.....mali ma hudičevo voljo....
Je glih ati včeraj rekel, da se bo šolanje začelo....user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.9.2006 11:17:49   
AlenkaIST
Jaz bi dodala samo: Kdaj se dobimo res čisto vse? Mogoče drugo leto spomladi naredimo en piknik, a?!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.9.2006 11:21:46   
mayflower
Kako fajn je slišat, da ste se mele lepo. Sem kar malo ljubosumna. tud jst bi vas rada spoznala, pa svojga junaka pokazala. Sem za kakšen piknik splomladi: verjetno bi blo najbolj kje v osrednji Sloveniji: že do Ljubljane mam več ko eno uro z avtom, da o Štajerski sploh ne računam (ene 4 ure?).

Naš tamali pa zadnja dva dni ponoči spet lepo pančka. Se je sicer opolnoči na kratko prebudil, ma je hitro zaajal nazaj. Upam, da se ne ponovi prejšnji teden, ko se je zbujal dobesedno vsako uro, parkrat tud na pol ure.

Vse najboljše vsem slavljencem.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.9.2006 11:27:06   
Kornelija
MANCA - vse naj, naj in velik slinast poljubček od Alexauser posted image user posted image

VAL  tudi tebi vse naj, naj še naprejuser posted image user posted image

BOBIKA HVALA, ker si mi že poslala slikiceuser posted image

RIJA ti pa bodi ponosna, da ima tvoj mali tako voljo, takšni z močno voljo so v življenju zelo uspešni .... ni mogoče malo na mamico (glede volje)user posted image

Eh me že kličejo...zaenkrat pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.9.2006 11:46:55   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
19.9.2006 11:50:24   
Anonimen
Evo punce, seznam je objavljen. Popravki prosim na ZS, ker vas včasih ne dohajam z branjem in potem napake ostajajo.

Glede piknika oz. srečanje vseh - tudi jaz bi vas rada spoznala. Samo sem edina iz Zasavja in imam eno urco pa še malo vožnje do Ljubjane, da o kakšnem drugem kraju, ki je vam bližnji sploh ne računam. No, mogoče se boste kdaj zmenile v kakšnem kraju, ki nam je blizu.

No, grem sedaj nazaj tečko zabavat. Je prava tečka, kadar ne more ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.9.2006 12:03:59   
liju
Alo!
Mi imamo pa počitek!user posted image Jaz sem full zato, da bi imeli piknik, samo za kake tri štiri zre, se mi ne splača vozit nevem kak daleč! Če bomo imeli celi dan, pa ni problema!user posted image user posted image

Naš user posted image , je pa danes kar priden. Ne vzganja neke panike!

Prej sem pozabla voščit slavljenčkom:
Vse najbolje 8 mesečnica in mesečnik!user posted image user posted image user posted image user posted image Vsak ima svoje, ne se kregat!user posted image user posted image user posted image

Rija:S tem katalogom, sem naredila samo sranje! Kaj bi vse imela, pa ni financ ministra!user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.9.2006 13:41:43   
AlenkaIST
LIJU veš da če bomo naredili piknik bo to orng! Cel dan!!
Saj drugače se tudi pomenit ne bomo mogle pa user posted image  že tako ali tako radi čebljajo user posted image

Sam spomladi se je treba spomnit pa organizirat. In to na enem veeelikem prostoru da se bomo vsi januarčki in januarčice imele kam dat user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.9.2006 13:56:39   
shooo
ojla, da se prijavimo. Tisti svinjak pod mizami na fotkah je NAJIN.
Ja, kaj ces...saj sva prosile za metlo...
imam tezave s posiljanjem poste, tako da tiste ki ste prosile za fotke, prosim malo potrpljenja.mislim na vas..
mi smo nocoj spet imeli na sporedu zizanje.user posted image .mala se ne da kar tak.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.9.2006 14:01:59   
shooo
pa vse najboljse slavljencamuser posted image user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.9.2006 17:26:09   
puri
Alenka, midva imava pregled 10.10., en teden prej, kot ti.

Grem še mal ven na sončka!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.9.2006 20:46:47   
renan
dobra ideja, piknik. določiti moramo geografsko središče slovenije, to bo idealna lokacija za vseuser posted image . no če dobro premislim, bi bila meni ljubša najvzhodnejša točka...user posted image

Vladimir pozdravlja Manco in Nežo:

user posted image

lahko noč,
renan

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.9.2006 21:23:27   
mmetka
Halo!

Najprej naj vam povem, da naju je danes dobil taki naliv, da sva se komaj rešila! Še sreča, da ima Tijan pregrinjalo za dež za na voziček, ker drugače bi bil premočen do kosti. Ko sva končno prispela do babice, je pa nehalo deževat!user posted image Sem mislila, da ponorim...

Midva Bi se tudi dobila na srečanju! Je lažje tam čvekat (za razliko od renen), ker sem preveč lena za tipkanje! Saj branje mi še gre, ko pa je treba kaj napisat...

Renan- A Vladimir bi pa kar obe imel?user posted image Kaj pa ostali?  Dajmo si malo razdelit... user posted image

Grem danes predčasno v posteljo, ker me ful boli glava.

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.9.2006 21:44:24   
liju
Če to ne znoriš! Hočem poslat in mi ven vrže!

Zdaj pa mi ni še enkrat za pisat!

Lepo spite!
noč

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.9.2006 21:57:26   
rija
Liju, če srečaš kakšnega financ ministra, mu daj še moj naslovuser posted image user posted image  Mene moj ubije, če samo omenim, da bi rabili kaj novega za v stanovanjeuser posted image user posted image

Popek: sem danes naredila kopel/savno po tvojem načrtu, samo ni uspelo najbolje, ker je kopalnica enostavno prevelika in previsoka....user posted image

Tašonka: hvala za kartico. Sem že mislila, da smo sami sebi pisali....user posted image user posted image user posted image

Aja, še PUMPICE: baje, da jih imajo na Madžarskem po 1000 sit. Bom preverila in potem zbrala naročilauser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.9.2006 8:15:32   
liju
Dobro jutro!
Kak ste kaj spali? Mi smo hvala bogu celo noč. Ob štirih sem mu mogla samo dudo dat, pol pa je dalje spal do sedmih. Zdaj sma imela ravnokar zajtrk. Komaj je čakal, da ga dam ven iz stolčka, da lahko gre raziskovat v stajico, če so še vse igrače na mestu.user posted image user posted image Včeraj pa je naš user posted image vrtnaril. Jaz sem posodo umivala, on pa se je lepo plazil, celi čas sem špegala, če ni ki pri rožah. Ko sem opazovala ga ni nič zanimalo. Čez čas pa vse tiho, pogledam in user posted image je bil celi čren okoli ust in zemlja vse okoli rože. Jaz sem mislila, da me bo kap.user posted image user posted image To pa še ni bilo vse. Ko je bil umit, se lepo plazi naprej in se malo vsede, pa spet plazi, pol pa niti točno ne vem kaj je delal, v glavnem je pado na hrbet in z glavo vdaro v tla. Jaz sem mislila, da me bo kap!!!! Jok je bil taki, da sem ga komaj pomirla.

Moram it, že nekaj tečnari, mislim da gremo na počitek!
Rija:zmenjeno
Lep dan vse!
lp

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.9.2006 8:17:05   
liju
Klemen:user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?