rija
|
Evo še mene. Sem komaj folgala malega spat spravit, se je drl namreč od Lenarta naprej, pa skoraj do doma..... Ko pa sem ga vzela iz sedeža, je čudežno utihnil....če me nebi toliko utrudil s to histerijo, bi bil današnji dan popoln ! Srečanje: krasno! Krasno je videti tudi vse internetne "face" v živo Punce so super, malički pa itak prekrasni, pridni od prvega do zadnjega. Pica je bila odlična in na koncu, ko smo probale še jagodno pico ki jo je častila MAROGICA nam je bilo sploh žal, da smo naročale one s pršutom To morate obvezno probat! Upam, da ne bo ostalo pri tem enem srečanju in da nas bo na drugem še več ali pa da ga naredimo na geossu, pa pridemo vse januarke... Zdaj pa po vrsti. Rahelca: jaz sem ziher zamešala in ni Difar tisti, ki prodaja pumpice ampak tista druga firma DIAFIT...jao buša jaz.... Če bo katera zasledila pumpico kjerkoli, naj mi prosim sporoči. Pa tudi če je glasna ko traktor, samo da vleče Popek: krasna ideja...samo jaz bankrotiram, preden zasavnam našo ogromno kopalnico poznaš kakšno "ugodnejšo" varianto Nujno bi jo potrebovali. Pa še nasvet, kako lažje trofiti luknjico v nosu: otroka daš med noge z glavo proti tebi, roke pod bedre in z nogami nežno fiksiraš glavo in gooooo! Pa še obe roki imaš prosti. Preverjeno deluje. Ker če bi ne delala tako, bi mu nisito špricala verjetno v uho Lonja: kot ti je že Tašonka napisala jih ni bilo oz. nas ni bilo težko zgrešiti Saj se nas v bistvu niti ognit ni dalo, ko smo šli skupaj Aja, kaj sva si mislila preden sva zvedela, da je Tašonka Tašonka? Moj je rekel: glej tadva, folgata še dva psa poleg otroka, midva pa še tega frocka ne moreva Tašonka: kaj naj rečem? Kupita jeepa Moj bi v tem primeru tak znorel, da bi z zobmi tale avto ven privlekel, celo naš avtodom.... Do Maribora pa lahko prideš tudi po stari cesti.....samo izogibaj se makadama Lumpy: wb Bobika: ti pa si ekspresna Sem kaj pozabila
|