|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
18.9.2006 17:57:12   
XXYY
Evo, naredila nov albumček od Lare. Geslo je še vedno isti kot prej. Če ga katera še nima, pa mi naj piše na ZS.

Še nekaj malo slikic dam tukaj gor:

user posted image
Sem v nizkem štartu (tako tudi potem gre po vseh štirih - ena noga zadaj, ena spredaj) user posted image  .

user posted image
Tako pa mi razdiramo svoje puzzle.

user posted image
Gate na glavo user posted image  , pa dva prsta v usta (namesto dva svinčnika v nos).

Kaj več pa si poglejte Larin albumček, če vas zanima.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.9.2006 19:51:34   
srečica
Alo alo,
me smo končno imele srečanje. Bilo je super user posted image user posted image user posted image . Ampak jaz sem morala predčasno domov, ker je moj dragi moral v službo in je rabil avto user posted image user posted image user posted image .
Moram vam povedat da so vsi malčki pravi sončki. Full so uživali, ko so se gledali. Res so pravi sladkorčki.  Čisto vsi!user posted image

Naše punce pa še verjetno uživajo. Smo pa se tudi poslikale in ko bo ANže zaspal nalepim kake slikice.

Metka nisem se ti zahvalila, da si me počakala in mi pokazala pot. HVALA.
Pa Rija tebi ne vem če sem rekla HVALA za koš za igrače. HVALA.
Shooo HVALA za vrečo.

Kako ste se imele še naprej? HItro poročajte. Pošljite mi ostale še slikice na mail katere ste slikale.

Punce pa še  ena vesela novica: izleda, da se nam bo končno javila pogrešana Lumpy saj vidim da je trenutno na tej strani. JUPIuser posted image user posted image user posted image .

Tašonka DOBRODOŠLA nazaj. Katalag mi ne rabiš več poslat. HVALA vseeno.

LEpo se imejte se slišimo kasneje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.9.2006 20:05:47   
Anonimen
Živjo!

Končno sem se uspela malo javiti. Saj vas kar redno berem, napisat mi pa že zmanjka časa.  Zdajle pa že pridno pančka in ker user posted image  zunaj še nekaj dela, sem si vzela malo časa še kaj napisat.

Naša Lara je tako aktivna, da je joj. Prejšni teden je kar nekaj novosti užgala.
Čez dan spi dvakrat po pol ure, pa tud minute ne dlje.
Plazenje jo ne zanima več, ampak je aktualno kobacanje (plazenje po kolenih). Tok je posrečena. Se skobaca do kakšnega predmeta, se vsede malo poigra in gre dalje. Najraje pa seveda do stvari, katere ne sme, časopisi, copati, ... .
Ob vsaki možni stvari, se dvigne na nogi in ko se naveliča se spusti par sekund postoji in se spusti na rit ter odšiba naprej. Stajca jo sploh ne zanima. Če jo dam notri se dero ko zmešana.
Zna se tudi že pošteno kregat, če ji kaj ni povolji ali pa ji kaj vzameš.

Ima tudi že 3 zobek.

Fasala je že prve buške. V soboto je dobila prvo in to kar veliko. Je sedela na tleh, nato pa se je na hitro zasukala okrog in jo je izdalo ravnotežje. Je padla in zglavco tako butnila vtla, da je kar zadonelo. Pol pa tak jok. O groza. Sicer pa je že včeraj in danes ponovila, ampak ni blo tako hudo kot v soboto.

Razbila je celo prvi krožnik in to danes. Pri mizi se je stegnila proti steklenici in jo seveda prevrnila, ta pa je padla na krožnik, ki je šev v franže.

Samo za sekundo, dve jo spustim iz pred oči, pa že kaj ušpiči.

Danes sva šle dati kri, pa tud pislna ni, ko jo je špiknla. Še rokco ni premaknla, ko bi bla večkrat tok časa pri miru.

Tinkamiška čestitam za hišico.

Popek dober nasvet, za prehlad.

Tašonka WB

Se šlišimo. Moram iti še kaj za večerjo nardit.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.9.2006 20:06:49   
Anonimen
Čer

No, punce hitro poročajte kako je bilo na srečanju in pa hitro slikice, da vas vidimo kako ste čvekale. Sigurno ste se imele prekrasno. Meni žal ni usojeno, da bi vas spoznala v živo, ker sem edina iz našega konca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa - avto je registriran, denarnica pa prazna. Sedaj bo treba čakati, da se spet rodi finančni minister. user posted image  Madona je leto kar prehitro naokrog. Sem zjutraj prišla na zavarovalnico in mi je zastopnik rekel če je že leto naokrog. Ja valjda, saj drugače me itak ne vidijo.

No, sedaj pa šibam. Sem Klavdijo dala v posteljico v upanju, da bo sama zaspala, pa verjetno ne bo ratalo. Jo bo teba uspavat. Jaz ne vem od kje ta punca jemlje energijo. Prej je zaspana kot sto hudičev, jo pa položiš v posteljo, je pa kot nova.

Evo šibam.

papa

Aja, seznam bom objavila, ko bom imela kaj lufta. Upam da jutri. Namen sem imela za 120 stran, pa žal ni poratalo.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.9.2006 20:17:16   
srečica
Ovčka, lepa punčka tvoja Lara. Tako kot ANže izgleda full odrasla.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.9.2006 20:26:20   
lumpy
Ahoj...user posted image user posted image user posted image  ...ahoj... punce moje in sončki....še smo tu živi , zdravi...

Ma punce  " gužva " da nisem vedela več kje se me glava drži, sedaj je že malo bolje, čeprav je še vedno veliko skrbi.

Pa gremo po vrsti :
ko smo prišli z morja itak cel kup pospravljanja, pa v službo sem šla, potem pa smo kupovali nov avto  ( in ga seveda tudi kupili ) , bilo je cel kup nekega letanja...v tem času pa še iskanje stanovanja...spet cel kup letanja...no tega problema še vedno  nismo rešili, stanovanje smo si nagledali ( si naredili velike skomineuser posted image sedaj pa se borimo z vojno papirjev da vidimo če bo šlo s krediti čez user posted image .

Vsem hvala za lepe želje ob roj. dnevu, Zahvaljuje pa se tudi Matic za lepe besede ob 8. mesecu ( ŽE ????)

Tudi mi želimo z zamudo vse naj naj, slavljencem , ki so že praznovali.

Kakšni sončki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsi po vrsti, super je gledati slikice!!!!!!!!!

Tinkamiškauser posted image user posted image user posted image  za hiško.

No hitro poročajte še ostale kako je bilo na srečanju !!!Super da ste se dobile.

Toliko za danes, se poskusim še kaj oglasiti.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.9.2006 20:35:40   
bobika
Ppzdravljene!
Najprej LUMPY; končno si se nam oglasila, nas je že vse tako skrbelo.

Srečanje je bilo zelo zabavno, tako za mamice, kot malčke. Drug drugega so se nagledali, se pogovorili in nasmejali. Poleg mamic so slastno papali pizzo, ki je bila zelo dobra.
Forumki MAROGICI se zahvaljujemo za pizzo z jagodami, ki nam jo je častila. Njami, najmi, kak je bila dobra.
Mi smo se domov odpravili malo pred šesto. Naši user posted image  so postajali utrujeni in zaspani.
To moramo vsekakor ponoviti!
Shoo hvala za rutko, ji je skoraj še malo prevelika user posted image .

Grem sedaj malo slikice porihtati, pa jih prilepim, da vidite, kako so uživali.

lp

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.9.2006 20:44:05   
srečica
PUNCE ŠE TO: SUPERuser posted image user posted image user posted image  VAS JE BILO SPOZNATI!!!!! SUPER PUNCE STE.

user posted image

user posted image

Ostale slikice pa kasneje.....

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.9.2006 20:54:28   
bobika
user posted image
Aleks in Nino pri malici

user posted image
Til in Anže se igrata. opazuje ju Nežka

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.9.2006 21:03:38   
bobika
user posted image
Aleks razpravlja o vremenu z Ninotom
user posted image
Najbolj se je zabavala Neža
user posted image
Anže in Tijan
user posted image
Vladimir je utrujen
user posted image
Fanjtje razpravljajo (Aleks, Til in Nino)
user posted image
Til
user posted image
Jagodna torta je pa najboljša (Vladimir)
user posted image
Manca uživa ob pizzi

Še nekaj slikic je v mojem albumu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.9.2006 21:06:14   
renan
srečanje je bilo super, edino se mi zdi, da se več lahko pomenimo tu gor, ko naši malčki lepo spančkajo, kakor z njimi v živo.user posted image so pa res vsi pravi sončki...

lp vsem, lepo vas je bilo spoznatiuser posted image

renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.9.2006 21:07:27   
bobika
Shoo tako pa zgleda Manca v rutki, še enkrat hvala user posted image
user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.9.2006 21:13:18   
rija
Evo še mene. Sem komaj folgala malega user posted image  spat spravit, se je drl namreč od Lenarta naprej, pa skoraj do doma.....user posted image user posted image user posted image  Ko pa sem ga vzela iz sedeža, je čudežno utihnil....če me nebi toliko utrudil s to histerijo, bi bil današnji dan popolnuser posted image !

Srečanje: krasno! Krasno je videti tudi vse internetne "face" v živouser posted image  Punce so super, malički pa itak prekrasni, pridni  od prvega do zadnjega.
Pica je bila odlična in na koncu, ko smo probale še jagodno pico ki jo je častila MAROGICAuser posted image  nam je bilo sploh žal, da smo naročale one s pršutomuser posted image user posted image  To morate obvezno probat!

Upam, da ne bo ostalo pri tem enem srečanju in da nas bo na drugem še več ali pa da ga naredimo na geossu, pa pridemo vse januarke...user posted image

Zdaj pa po vrsti.

Rahelca: jaz sem ziher zamešala in ni Difar tisti, ki prodaja pumpiceuser posted image
ampak tista druga firma DIAFIT...jao buša jaz....
Če bo katera zasledila pumpico kjerkoli, naj mi prosim sporoči. Pa tudi če je glasna ko traktor, samo da vleče user posted image

Popek: krasna ideja...samo jaz bankrotiram, preden zasavnam našo ogromno kopalnicouser posted image  poznaš kakšno "ugodnejšo" variantouser posted image  Nujno bi jo potrebovali.
Pa še nasvet, kako lažje trofiti luknjico v nosu: otroka daš med noge z glavo proti tebi, roke pod bedre in z nogami nežno fiksiraš glavo in gooooo! Pa še obe roki imaš prosti. Preverjeno deluje. Ker če bi ne delala tako, bi mu nisito špricala verjetno v uhouser posted image user posted image

Lonja: kot ti je že Tašonka napisala jih ni bilo oz. nas ni bilo težko zgrešitiuser posted image user posted image  Saj se nas v bistvu niti ognit ni dalo, ko smo šli skupajuser posted image user posted image user posted image
Aja, kaj sva si mislila preden sva zvedela, da je Tašonka Tašonka? Moj je rekel: glej tadva, folgata še dva psa poleg otroka, midva pa še tega frocka ne morevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka: kaj naj rečem? Kupita jeepauser posted image user posted image user posted image user posted image
Moj bi v tem primeru tak znorel, da bi z zobmi tale avto ven privlekel, celo naš avtodom....user posted image user posted image user posted image
Do Maribora pa lahko prideš tudi po stari cesti.....samo izogibaj se makadama user posted image user posted image

Lumpy: wb

Bobika: ti pa si ekspresnauser posted image user posted image

Sem kaj pozabilauser posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.9.2006 21:26:58   
bobika
Ja rija, Manca je zaspala ( so jo fantje zdelali) jaz pa imam čas slikice limat user posted image .

Kako sta pa Vladimir in Aleks potovala domov?

V mojem albumu so vse slikice, ki sem jih slikala, če katera želi kakšen orginal ji lahko po mejlu pošljem.

Pa, da ne pozabim, Ovčkine Lare pohvaliti. S tisto plastenko je full dobra user posted image

Pumpico (električno), se mi zdi, da sem jaz v babycentru ali pa pikapolonici videla.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.9.2006 21:29:43   
Kornelija
Večer babike,

RIJA pa saj je bil TIL priden, ko smo gledali lučko v avtuuser posted image  Alex in Til pa sta itak sklenila tihi sporazum, saj sta bila ves čas solidarna eden z drugimuser posted image user posted image , Vladimir pa je  sladko spančkaluser posted image

Za čuda naš mulček spiuser posted image  Srečanje ga je utrudilo ali pa se je kaj zmenil z ostalimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Marogičine pice so pa res njami..njami!!

BOBIKA in SREČICA sta pridni s slikicamiuser posted image user posted image

Malčki pa so bili itak pravi cukrčki, saj so poskrbeli, da so bila tla lepo okrašena user posted image user posted image user posted image
Nočko

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.9.2006 21:34:35   
rija
Ja, Kornelija, ker ne veš kaj je bilo, ko si ga nehala zabavat....user posted image user posted image bo Renan povedala.....

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.9.2006 21:45:05   
rija
Glede na to, kakšno je bilo pod mizami, nam bo Marogica drugi verjetno rekla, da ima že vse zasedenouser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ali pa ji obljubim, da ostane naš mali še malo pri njej in uredi zadevouser posted image user posted image

user posted image

Saj je drugače kar priden. Bo idealen zakonecuser posted image user posted image  samo še malo ga moram naučiti....mojega sem že....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.9.2006 21:55:05   
XXYY
Dober večer!

Vidim, da ste se imele ZELO, ZELO LEPO in UŽIVALE.
Bi blo res LEPO, da kaj kmalu organiziramo kakšno skupinsko srečanje decemberk in januarčkov. Da se še vsi spoznamo v živo.

Full so lepe slikice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

Pa hvala za pohvale.

Se še čujemo in pišemo, pa še kakšno slikco prilepite.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.9.2006 21:56:04   
mmetka
Naj še jaz pohvalim današnje srečanje!user posted image Pa pizze so bile enkratne!! Posebno jagodna je zakon!Bravo marogica! Naši otročički pa so tako ali tako vsi pravi frajerji! Škoda edino, da ni bilo več punc, da bi si jih fantje lahko razdelili!

Sem zelo vesela, da smo se spoznali!

Slike so super! Ste pa hitro to zrihtali!!

< Sporočilo je popravil mmetka -- 18.9.2006 22:00:54 >

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.9.2006 22:04:31   
shooo
ojla!
meni je bilo danes pri marogici (marogica zakon!) super!pa nezi tudi, ocitno. cim sva se odpeljale je ze spala.
to je treba ponoviti. se mi zdi da so malci full uzivali v druzenju.
bobika, srecica, nimate kaj hvalit.super da vama je prav prislo.
srecica, daj mi prosim poslji tvoj e mail da ti posljem fotke.ceprav niso neke kvalitete.
marogici pa seveda hvala za pizze-njami.pa sem zmiraj bila skepticna do teh sladkih pizz.so pa tudi tiste prave ODLICNE.
pa nasploh mi je pizzerija super ker je res "otrokom prijazna".se bomo se vrnili.
tamali pa vsi same face.user posted image
ajd,sibam

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.9.2006 22:09:44   
liju
Čeeeeerrrrrrrrrr!
Mi smo polni navdušenja in vtisov od današnjega dne!user posted image user posted image user posted image Full je bilo dobro. Res sem vesela, da smo se spoznale, ampak drugič se moremo zmenit prej, da lahko še bolj dolgo čvekamo! Vesela pa sem tudi, da smo naredile eno dobro delo in pomagale Marogici!user posted image user posted image user posted image
Imamo pa prave manikene in manikenke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš user posted image je začuda bil še naprej dobre volje doma. Zgleda da je komaj čakal, da vidi svoje somesečnike!user posted image user posted image Moramo malo bolj pogosto to uvest!user posted image user posted image

Slikice pa so full dobre! Ekspresne ste! Jaz še ne folgam niti prit na RR, ve pa imate že vse zrihtano!user posted image user posted image user posted image

Rija:Še enkrat hvala za katalog
Bobika:Tebi pa za CD, sem že pogledala slikice, full dobre so. Prava dva razbojnika sta gor!user posted image user posted image user posted image
Shooo:Tebi pa hvala za prevoz!!!

Lepo spančkajte in si tipkamo!

Noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.9.2006 22:15:32   
liju
To sem še pozabla. Še dobro, da niste slikale pod Ninotovo mizo, ker bi me bilo prav sram!user posted image user posted image user posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.9.2006 22:21:33   
Marogica
Punce, hvala, da ste si izbrale to vaše srečanje pri meni, sem bila vesela, iz večih vzrokov...user posted image user posted image .

Upam, da ste uživale in me veseli, da so vam bile pice všeč.

Otročki pa-kaj naj rečem, sladki "riteki"....

p.s. Kar se rijine fotke tiče pod mizo-sem tega od doma navajenauser posted image

pozdravček Marogicauser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.9.2006 22:32:28   
shooo
srecica, nasla tvoj mail sam me nekaj drugega zaj.....!
bo jutri.
lahko nocko

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.9.2006 23:08:21   
srečica
Punce nekaj slikic sem že dala v album srečanje. Geslo dobite na zs. Ostale slikice dodam jutri, pa tiste ki ste slikale mi jih še pošljite da jih dodam. Ostale, ki želite pogledat slikice mi pošljite zs, da vam posredujem geslo.

Lahko noč

Darja

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?