Anonimen
|
Me je skoraj kap, ko samo še o bolančkih berem! Ja kaj se pa to dogaja zdaj? Pišuka, moram hitro potrkat, ker naša Špela še nikoli ni bila bolana, niti imela vročine, nič. Se mi zdi, da edina med januarčki. Vsi bolančki, hitro se pozdravite! Tinkamiška me je prosila, da se v njenem imenu vsem zahvalim za čestitke Izi za 9 mesecev. Njej je namreč računalnik crknil. Tako da, punce vsem najlepša hvala za vse čestitke! Nyah, jaz Špeli ne dajem alpskega mleka in ji ga tudi ne nameravam. Tudi ko ga bo dobila, bo to izjemoma in še daleč je do tja. Zaenkrat ji še vedno vse naredim z adaptiranim mlekom, ko bom pa šla na neprilagojeno mleko, ji bom pa dajala navadnega, nehomogeniziranega, samo pasteriziranega. Mislim pa, da alpskega mleka ne rabiš nič prekuhavat. Prav tako ji ne dajem hrenovk in smokijev. Sploh za smokije se mi zdi pa res odločno prekmalu. Tudi to oboje bo čim kasneje dobila. Daleč je še ta dan... Spi pa Špela ponavadi dvakrat na dan čez dan, dopoldne uro do uro in pol, popoldne pa pol ure do eno uro. LE&TA, sem že jaz razmišljala, da bi tako foro naredila, da bi svojo kašico zbasala v frutkov ali hippov kozarček, ker se mi zdi, da samo zaradi kozarčka tisto je, mojega pa ne. Samo se še nisem lotila tega projekta. Dali, uspešno dieto ti želim! Kaj pa imaš to za eno? Se moram pa pohvalit, da je danes tamala končno, prvič jedla mojo kuho! Nisem mogla verjet. Sem ji skuhala krompirček, korenček in cvetačo, pa dodala pol žličke masla in ščepec soli, malo razredčila z adaptiranim mlekom in je pojedla pol globokega krožnika. Prvič, da je zares jedla mojo hrano, da mi ni blo treba odpirat kupljene kašice! Pri čestitkah se pa zanašam na predhodnice, ker sem v službi in brez seznama... torej ALEX, ČESTITKE ZA 8 MESECEV!!!
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 26.9.2006 17:33:11 >
|