|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
22.9.2006 12:35:17   
AlenkaIST
SREČICA kam boste hodili plavat?

Kje po Ljubljani ali okolici pa bodo tečaji? Lonja, si kaj našla? V Atlantisu baje odpade, kaj še ostane poleg difa?

Ne najdem številke user posted image  od Soče kamor smo mi hodili. Je blo prav super.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
22.9.2006 12:54:02   
srečica
V ptujske terme - štajerska.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
22.9.2006 12:56:06   
tinkamiška
Hejhoj!

Joooj, Iza je ravno zaspala in začne nekdo zvonit pri vratih, se nardim, da me ni, pa še kr zvoni in si mislim,mogoče je pa kej narobe in grem na vrata. Pred vrati pa en Madžar, ki prodaja volnene odejeuser posted image Mi najprej povem, da mi bo zbudil otroka, on pa kr jalna, da mi da dve odeji za ceno ene in o nekih 300 tilarjih, pa da rabi denar za nazaj na Madžarsko in me kr grabi za roke, da naj grem pogledat. In ko sem že stokrat rekla da ne in že jezno gledala, se je vsedu v svojega ovega Forda in se odplejaluser posted image user posted image user posted image user posted image Pa ravno sem brala, da so Puri vlomili!

Popek, sem si zapisala geso in bom šla pogledat albumček, ko mi bo ratalouser posted image

Nyahuser posted image mi te mamo radiuser posted image , pa tvojo Najo tudiuser posted image

Puri, nama so 2x vlomili v lokal in se mi je grozno zdelo, da je nekdo hodil po njem in brskal po stvareh, da bi mi pa nekdo po stanovanju hodil, me pa kr zmrazi!

Rahelca, ti je že Tašonka odgovorila, samo se mi zdi, da imajo še samo v CE ostanke od teznamke, ker pri nas ni bil tako dolgo oddelek za otročke, in veliko ljudi sploh ne ve za njega. Imajo še pižamice, nekaj bodijev, bajackov in mogoče bi se še našla kakšna majčka,samo ne vem kakšne velikosti, nogavičke majo pa še samo za novorojenčke in do 6 mesecev(Iza ima bolj malo nogico in so ji še prav). Veliko imajo še za novorojenčke. Tudi jst sme bla žalostna, ko so ukinili to znamkouser posted image Tudi tebi želim, da si čimprej uredite domek!user posted image

Alenka, mogoče so res zobki, ampak tudi Izi se je nekaj časa to dogajalo, sem imela pa tudi nove pleničke in sicer Sparky, ji zgleda niso odgovarjale. Zdej imam Hoferjeve za čez dan in je vse vredu. Je pa zelo pomagala krema od Mullerja, prav posebej za plenične izpuščaje.

Hvala še enkrat za lepe želje za našo hiško, danes sem šla pogledat kako zgleda in je zmeraj bolj grozno za videt, ker zdej leži polno svinjarije okoli, od opeke tramov, raznih lat, peskauser posted image user posted image user posted image , sploh si ne znam predstavljat, da bo to enkrat lepo zgledalouser posted image

Lonja, bom dala rade volje kakšen nasvet, ko ga boš rabilauser posted image Sem vesela, da lepo spančkateuser posted image user posted image user posted image

Glede plavalnega tečaja, mi smo že bili pred poletjem in je Iza res uživala(slikice so v albumčku, če katera želi pogledat, naj mi piše na ZS) in bomo šli še enkrat, ker je res finouser posted image samo se nekaj govori, da ga ni več na Dobrni in moram še poklicat kako je s tem...

Klavija vse najnaj za 8. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa kuhat, dokler še Iza spi...

Lepo se imejteeeee!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
22.9.2006 13:05:33   
tinkamiška
joj, kakšne napaki pri pisanju, če rabi katera prevod, naj mi piše na ZSuser posted image user posted image user posted image

ne, sej mi je kr nerodno, moja tovarišica iz 3. razreda bi mi verjetno spet napisala:"Packa, napiši še enkrat!"user posted image Pa najraje bi res napisala še enkratuser posted image

Pa-pa,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
22.9.2006 13:42:27   
popek
Srečica: Ideja je super. izgleda, da si bom res morala na listek pisati zaznamke, drugče ne bo šlo. Kaj čem, staram se in počasi me spomin zapušča.user posted image Kje pa si dobila tiste okvirčke za slikice? Mogoče zraven digitalca ali si si jih z neta snela? jaz bi jih tudi imela, samo zraven našega digitalca (canon ixus) mislim da ni bilo nič takega.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
22.9.2006 14:01:50   
lonja
Hojla,

KLAVDIJA, vse NAJ NAJ za 8 mesecev. Vidim, da si od atija že dobila darilo...user posted image .

Puri, prikolico imamo na Krku, v AC Glavotok. Sva letos tam preživeli, sem ravno prej računala, 50 dni, pa sem kar mal žalostna, ko jo gremo zdej pospravit...

AlenkaIST, za plavanje je ta prava številka 031 238 558, sem jo dobila od ene vaditeljice plavanja, pa se trenutno ne oglasi nihče. Imam pa samo podatek, da se v Kranju plavanje začne 09.10. Bom probala dobit info še za LJ.

Srečica, vem da si že omenjala, pa ne najdem. V katerem programčku obdeluješ slikce? Ker so full fajn...

Taši, dobra ideja tole, da bi si mamice ena druga pazile otročke. Sam zaenkrat to ob moji službi ni mogoče user posted image . Varstvo pa naju bo prišlo stat 1900 SIT na dan, za vrtec pa ob najinih plačah na žalost padeva v nadražjo skupino, to je kar okoli 80.000 SIT na mesec.

Tako, zdej pa res grem, pa, pa.

lonja user posted image

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
22.9.2006 14:04:01   
puri
No, naš je danes po enem dnevu in pol spet kakaluser posted image ,...zgleda, da res še najbolj pomagajo sliveuser posted image user posted image user posted image , ker mu jih zdaj dajem kar večkrat na dan

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
22.9.2006 15:01:01   
Rahelca
No, tudi jaz sem že vse napisala, pa me je vrgo ven.
Se bom probala spomniti:
Lonja & Tašonka: jaz bi šla na plavanje na Dif. Tam imajo najbolje za dojenčke. Tukaj je tudi ena spletna stran http://www.plavanje-dojenckov.com/
Tinkamiška: a si ti iz Celja? Če boš šla kaj v Modiano pogledat, če majo št. 74 ali 80. Pa mi lahko javiš na ZS. Tenks.
Zdaj pa grem malo Saro zabavat. Je že ful dolgo časa pridna. LP

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
22.9.2006 15:57:54   
lumpy
Končno najdem da kaj napišem... pa obisk !

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
22.9.2006 19:43:27   
XXYY
Dober večer!

Mi že spimo.

Puri: tudi meni je zelo žal, kar se vam je zgodilo. Mene je bilo tudi malo strah, ko sem prebrala tvoj post in sem šla vseeno zakleniti vrata. Saj nikoli ne veš.

Lumpy: kje pa ste bili user posted image  user posted image  user posted image  toliko časa?

NYAH: tudi jaz včasih tako mislim, da me enostavno sploh ni tukaj in me kar ignorirajo user posted image  . Ampak vem, da nas je kar veliko januark, zato pa je tako.

No, smo pa našo malo frčelo danes ulovili, kako se ona spusti in STOJI user posted image  user posted image  user posted image  in to je sprobavala v vodi. Dobro ji je šlo. Tukaj vam pa pošiljam dokaz, kako ji je ratalo lepo stati.

user posted image
STOJIMO user posted image  

user posted image
Kako je fajn stat!!!

user posted image
Pa še ena STOJKA user posted image  .

Lahko noč.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
22.9.2006 20:16:30   
Anonimen
Čer

Mi že pančamo. Upam, da bo danes kaj več spanca. Samo čez dan je izgledalo, da jo zobki fajn matrajo. Proti večeru pa je bila tudi bolj topla. Samo vročine pa hvala bogu ni bilo. Zaenkrat.

Puri sem včeraj probala s kvasom pa ni nič pomagalo. Ja, normalno ko pa nam zobki nagajajo. Tako, da danes nisem nič probala.

Drugače pa se Klavdija zahvaljuje za čestitke (čeprav jih ni bilo veliko). Ste punce malce pozabile na naju a? user posted image   Se vidi, da smo edine, ki praznujemo 22.

Lonja ja ati je čisto nor na Klavdijo. Ta mesec ji je kar tako kupil zapestnico (pa ima že dve doma, ta je ta tretja), naslednji mesec pa je rekel, da bo padla še verižica. Le kaj ji bo kupil potem januarja za prvo letouser posted image ?

No, jaz se tudi poslavljam. Bo bolje če grem kar v posteljo, ker ne vem kakšna noč me čaka. Še enkrat upam, da ne prehuda.

nočko

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
22.9.2006 20:30:01   
renan
Puri mene si tudi malo prestrašila z vlomom. midva sva čisto sama tu, bi me kap, če bi kdo poskušal vlamljat. tolažim se s tem, da nam hiša ne izgleda ravno razkošno, tako da ne privablja tolovajev...

jaz se  zadnji teden ukvarjam s skiciranjem nagrobnih spomenikov za moje starše. draga stvar in težko se mi je odločit...user posted image

Jesen:  sem že napisala, kako mi je všeč. imamo ogromno jabolk, hrušk, sliv, grozdja, orehov...vsak dan se baševa z vladimirjem, tako pri nas  ni šanse za zaprtost.

prehlad: še vedno je prehlajen, zdaj je pa še kašljat začel...user posted image

srečica: hvala za slike!

lp vsem,
renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
22.9.2006 20:52:25   
Nyah*
Ojla!

Se javljam, vsa izcrpanauser posted image , pa vendar.

Klavdija user posted image user posted image user posted image , cestitamo ti ob 8. mesecih, Naja ti posilja poljubcka!

Na hitro vam porocam, kako je z nami. Smo bili danes pri zdravniku, pa je kar hudo. Naji se na krvi pozna, da se v njej nekaj kuha, potem pa smo dali se vodo ( je imela vrecko 3 ure gor, pa le par kapljic polulala), pa grooozaaaauser posted image user posted image . Ima v vodi ful levkocitov, pa bakterije. Smo dobili amoksiklav, v ponedeljek ima kontrolo, ce ne bo bolje, gre v bolnico, na inekcije, bogve za koliko dolgouser posted image user posted image . Jaz bi kar jokala pa jokala, res upam, da bo bolje in ji ne bo treba iti.

Drugace smo pohvaljeni za napredek, je ful klepetala, stala na nogicah, plesala, ploskala, je bil zdravnik ful navdusen, pa smejal se ji je.
Splo se ji ne pozna, da je bolna, le zvecer je hudo, pa seveda jaz moram biti non-stop zraven cez danuser posted image .

Sedaj pa le se user posted image user posted image user posted image  za vse, ki me se vedno marate in mislite na mojo malo pikico.

Greva se rihtat, pa ajat, upam, da ne bo joka kot vceraj (do polnoci).

Nemsis, upam, da bo nocka mirna in polna spanja, vsem, ki ste bolckani pa cimprejsnje okrevanje. Alenka, tudi mi smo imeli vneto ritko, kak dan ali dva, pa je kar minilo. Puri, user posted image user posted image  za slive in kakanjeuser posted image .

Nocko!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
22.9.2006 20:56:10   
liju
Čer!
Kako ste kaj preživeli dan user posted image Mi smo imeli pravega tečkota, v celem dnevu mi je spal celi dve uri. Groza! Upam da bo ponoči OK!

Danes sma z user posted image na brzino pogledala vaše albume. user posted image je bil čisto nor, ko je vido vaše user posted image . Res so vsi pravi heroji in herojke!user posted image user posted image user posted image

Srečica:Hvala ti za slike. Tvoj predlog z listkom pa že od začetka uporabljam, ampak še mi vedno kaj zgine, ker včasih uspem samo prebrat in nič odpisat, pol pa si že Nino postreže, ko je z atijem pri mizi. user posted image

Shooo: Tvojih slikic, pa mi ne gre odpret.user posted image user posted image Kaj bi mi lahko še enkrat poslala, prosim user posted image Mogoče pa jih je bilo preveč na enkrat user posted image

nemsis:Čestitke KLAVDIJI- nisem zjutraj pogledala na seznam, ker ni bilo časa. Mislim, pa da ni nič narobe, če sem komaj zdaj voščla user posted image

Moram vam povedat, da smo danes že drugi dan brez flaške!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem probala za finto mu dat in je samo vstran potiskal, sem prav vesela, ko bi le tak ostalo. Spančkamo pa tudi že kako uro.

Jutri pa grema na potep. Ati celi dan dela, midva pa grema malo po obiskih.

Lepo spančkajte!
Lahko noč!user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
22.9.2006 21:02:12   
liju
Boščki mali, bolančki hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da bo z Najo vse OK do ponedeljka, za njo pa še posebej da ne bo rabla it v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
22.9.2006 21:07:54   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeeeer!

Najprej čestitke KLAVDIJI!!! PA upam, da vas čaka mirna nočuser posted image .

Nyah upam, da se čimprej pozdravite! Pa močno močno držim pesti, da vama ne bo treba v bolnicouser posted image . Groza!

Ovčka jaz pa ne vidim tvojih slikicuser posted image . Samo bel kvadratek je, pa napaka piše notri. A jih še katera ne vidi?!

Puri - GROZA! Verjamem, da te bo še lep čas strah doma! Še hujše bi bilo pa to, da bi vlomili ponoči, ko bi vsi spaliuser posted image . Mene niti ni strah, ker smo v zgornjem štuku - se tolažim, da sta najprej na vrsti tašča in tastuser posted image . Itak pa nimamo doma nič vrednega.

Plavat greva verjetno midva tudi. Pa še sestra s tamalo najbrž. 3. oktobra je sestanek, potem se pa odločim kako in kaj.

Vsi, ki ne spite, upam, da čimprej začnete. Pri nas ima samo občasno kakšne prebliske (na srečo!) in še to ponavadi zadostuje duda. Ampak sem potem vseeno zjutraj vsa povožena.

No tako zdaj se mi pa ne da več pisat. Grem še mal preletet ostale forume, potem pa na kavč pred TV pa počakat mojega, da pride s špila.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
22.9.2006 21:17:34   
bobika
Končno sem prebrala!
Ste pa res bile danes in včeraj zvečer pridne.
Mi2 sva se cel dan potepale. Sva bile pri babici in sva ji pomagali, ker je prišla iz bolnice in je še zelo boga.

Najprej bom čestitala Klavdiji! VSE NAJBOLJŠE!
user posted image  

Naya, tudi jaz mislim na vaju in mi je res zelo hudo, da je tako bolna. Boga mala pikica. Kaj pa ji bi naj bilo oz. kakšno bolezen ima?
Z MAnco ji želiva, da se čimprej pozdravi in da ne bo rabila v bolnico!
user posted image za srečo in zdravje

Puri, kriza. Me, kar zmrazi, ko sem to prebrala. Kaj v stanovanju (bloku) ali hiški živite? Upam, da se ne ponovi več in, da mirno živite!
user posted image  za vlomilca!
Alenka: sem brala, da je ritka lahko vneta zaradi izraščanja zobkov. itro jo porihtate. Manca ima tudi občasno bolj rdečkasto. Samo na srečo ni kaj hudega.

Plavanje: sem mislila, da bomo tudi mi z Manco hodili na Fontano in bi zraven lahko hodil tudi ati. Termine imajo samo dopoldan in še zelo čudne pogoje imajo. Se bomo verjetno kar parkrat šli sami kopati. Mogoče bo moj user posted image  lahko kake zstojn kart zrihtal. Vzdržuje  računalniške programe za gostinstva, terme, hotele,..
Srečica, še enkrat hvala za slikice. Ko bi meni tak padale kile dol.
Liju: Nino je pa že pravi fant, saj ne rabi več flaške user posted image

Grem na sladoled, da mi ja ne pade kak kg dol, pol pa tv gledat.

Lahko in dolgo noč, polno spanja!
user posted image  

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
22.9.2006 21:21:29   
XXYY
Evo slikice. Hvala AJDAN za opozorilo, saj druge tako ali tako nočejo povedat če je kaj napaka gor:

user posted image
STOJIMO

user posted image

Še ena

user posted image
Tukaj lovim ravnotežje!

A se vam sedaj vidi.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
22.9.2006 21:31:50   
ajdaN
Ja zdej se pa vidijouser posted image !

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
22.9.2006 21:45:14   
Nyah*
Hvala vsem za lepe zelje moji pikici. Naj bodo uslisaneuser posted image .

Bobika, kot sem razumela zdravnika, gre za neko obliko vnetja secil, oziroma neko vnetje, ki se kaze na vodi. Antibiotiki naj bi stanje izboljsali zelo hitro (v treh dneh), ce ne, ji lahko pomagajo le inekcije. Kje je to staknila, nimam pojmauser posted image .

Ovcka, kaksen srcek je Larauser posted image user posted image , pa kako frajla ze lepo stojiuser posted image user posted image .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
22.9.2006 22:19:49   
Anonimen
Vau, super ovčka! Lara je pa res faca!user posted image

Nyah, ojoj bogica! Močno držim pesti, da se pocajta in da ji ne bo treba v bolnico!

Jaz se pa nič ne zafrkavam z listki. Mi je preveč zamudno. Itak je za odgovor posebej okenček in tudi če imam odprtega, še vedno lahko berem, tako da jaz sproti berem in sproti odgovarjam, včasih grem pa rikverc, ko že vse preberem (kot npr. zdajle). Samo po dopustu je bilo malo preveč teh strani, internet mi pa zelo počasi dela, pa sem samo po spominu napisala.

Lonja, imata pa res ugodno varstvo. Upam, da bomo mi tudi kaj takega našli, pa da bo seveda za Špelo uredu. A Ajda je pa nora na pse?user posted image  Super. Špela je tudi čisto navdušena nad njima. Saj se bomo kdaj kaj dobili, pa ju bom vzela s sabo.user posted image

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
23.9.2006 8:07:02   
Rahelca
Dobro jutro, kje pa ste vse danes!? Tudi midve sva danes sami, ata dela. Pa greva na en rojstni dan. Prej pa še v Leclerka. V Mercatorju so pa zelo poceni blazinice za dojenje (če jih katera še uporablja). Od Tosame.
Ovčka: super ste. Joj, kako lepo stojite!user posted image
Tinkamiška: hvala za ZS. Sem ti odgovorila. In bom zelo hvaležna, če ti bo kaj uspelo urediti.

Zdej grem pa mal kuhat. Pridne ostanite. Lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
23.9.2006 10:43:36   
XXYY
ZOJA in NEŽA vse naj naj za 8 mescev user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
23.9.2006 11:30:38   
Nyah*
ZOJA IN NEŽA user posted image user posted image user posted image user posted image  ob dopolnjenih 8. mesecih!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes malcek bolje, antibiotik je dobila ze 2krat in nima vrocineuser posted image user posted image , nosek je pa se vedno zamsen, kaj naj naredim? Kapamo fiziolosko, vlecemo ven s pumpico, a kaj, ko skoraj nic ne pride ven, dihat pa ne moreuser posted image . Voda ima se vedno vonj, upam, da bo do ponedeljka bolje.

Spali smo kar ok, je pila na dve uri, drugace je kar spala, do 7ih. Sedaj spet spi, jaz pa kuham, pospravljam, in cvekamuser posted image .

Kako ste spali ostali? Kak nov zobek....korak,.....štos?

Kje pa ste vse? Vikend a?? V objemu mozickov saj vemuser posted image , scrkljankeuser posted image user posted image .
Moj gre pa delat cez 1 urouser posted image .

Nic, kosilo se smodi, sibaaaaaaaaaaaam.

< Sporočilo je popravil Nyah -- 23.9.2006 11:42:07 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
23.9.2006 11:50:22   
Anonimen
Dan

ZOJA IN NEŽA VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV

Klavdija se vam pa zahvaljuje za čestitke.

Nyah jaz se nič ne stiskam k dragemu. Je v službi. Za popoldne pa ne ve še ali bo šel na piknik, ki ga prireja frima ali ne. Bo še javil. Tako, da ne vem ali bova s Klavdijo danes same ali ne.

Smo pa danes malce bolje spali. Dvakrat se je zbudila in takoj nazaj zaspala. Seveda sem jo morala dvigniti. Ta tretjič, pa mi je eno urco ga srala in tako spet ob petih izsilila flašo.  Potem pa spet spanje v moji postelji do osmih. Sedja pa se že sprašujem če mogoče večerja ne zadostuje in se zato tako kmalu zbudi in izsili flašo. Ponavadi večerja okrog osmih in sicer 250 ml ali pa še več čokolinota ali keksolinota.

Sem bila pa prepričana, da bomo ponoči večkrat vstajali saj si kar obe rokici rine v usta.

No, šibam sedaj. Se mogoče še kaj oglasim danes.

papa

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?