tinkamiška
|
Hejhoj! Joooj, Iza je ravno zaspala in začne nekdo zvonit pri vratih, se nardim, da me ni, pa še kr zvoni in si mislim,mogoče je pa kej narobe in grem na vrata. Pred vrati pa en Madžar, ki prodaja volnene odeje Mi najprej povem, da mi bo zbudil otroka, on pa kr jalna, da mi da dve odeji za ceno ene in o nekih 300 tilarjih, pa da rabi denar za nazaj na Madžarsko in me kr grabi za roke, da naj grem pogledat. In ko sem že stokrat rekla da ne in že jezno gledala, se je vsedu v svojega ovega Forda in se odplejal Pa ravno sem brala, da so Puri vlomili! Popek, sem si zapisala geso in bom šla pogledat albumček, ko mi bo ratalo Nyah mi te mamo radi , pa tvojo Najo tudi Puri, nama so 2x vlomili v lokal in se mi je grozno zdelo, da je nekdo hodil po njem in brskal po stvareh, da bi mi pa nekdo po stanovanju hodil, me pa kr zmrazi! Rahelca, ti je že Tašonka odgovorila, samo se mi zdi, da imajo še samo v CE ostanke od teznamke, ker pri nas ni bil tako dolgo oddelek za otročke, in veliko ljudi sploh ne ve za njega. Imajo še pižamice, nekaj bodijev, bajackov in mogoče bi se še našla kakšna majčka,samo ne vem kakšne velikosti, nogavičke majo pa še samo za novorojenčke in do 6 mesecev(Iza ima bolj malo nogico in so ji še prav). Veliko imajo še za novorojenčke. Tudi jst sme bla žalostna, ko so ukinili to znamko Tudi tebi želim, da si čimprej uredite domek! Alenka, mogoče so res zobki, ampak tudi Izi se je nekaj časa to dogajalo, sem imela pa tudi nove pleničke in sicer Sparky, ji zgleda niso odgovarjale. Zdej imam Hoferjeve za čez dan in je vse vredu. Je pa zelo pomagala krema od Mullerja, prav posebej za plenične izpuščaje. Hvala še enkrat za lepe želje za našo hiško, danes sem šla pogledat kako zgleda in je zmeraj bolj grozno za videt, ker zdej leži polno svinjarije okoli, od opeke tramov, raznih lat, peska , sploh si ne znam predstavljat, da bo to enkrat lepo zgledalo Lonja, bom dala rade volje kakšen nasvet, ko ga boš rabila Sem vesela, da lepo spančkate Glede plavalnega tečaja, mi smo že bili pred poletjem in je Iza res uživala(slikice so v albumčku, če katera želi pogledat, naj mi piše na ZS) in bomo šli še enkrat, ker je res fino samo se nekaj govori, da ga ni več na Dobrni in moram še poklicat kako je s tem... Klavija vse najnaj za 8. mesecev Zdej grem pa kuhat, dokler še Iza spi... Lepo se imejteeeee!!! Tinka