lonja
|
Hooooj, znorela bom... napišem celo stran in mi zbriše...... Grrrrrrrrrr. No, pa pojdimo spet od začetka. Pri naši hiši še pančkamo. Danes smo bili ponoči zelo zelo pridni, saj smo se le enkrat zbudili, približno ob treh, pojedli in pridno zaspali nazaj. Sem se tudi sama lepo naspala. Uf, tiste, ki vstajate ponoči, že veste o čem govorim. Rahelca - tudi midve z Ajdo bi šli na plavanje. Moramo izkoristit še ta dva meseca, 5.december, ko bo treba v službo, se namreč ful bliža. Se bom pozanimala v prihodnjem tednu, kako in kaj s termini in lokacijami za plavanje. Puri - uff, groza, tole z vlomom, sem se šla takoj zaklenit, ker sem ponavadi kar odklenjena. Po drugi strani pa res sreča, da so odnesli le fotko. Pa Maju pošiljam eno , da bo zdej bolj pridno kakal, Ajda ima preverjen recept zanj, slive, slive.... Taši - ko sem prebrala, da ste imeli vaša psa s seboj na morju, sem bila še bolj žalostna, da se nismo videli. Naša Ajda je namreč čist nora na pse. Smo bili zadnjič na obisku pr enih, k majo bokserja, in je pol še 14 dni pihala, pa vihala nos, čist tko kot un bokser. Full smo se ji smejali. Aja, glede varstva pa: tudi midva je ne bova dala v vrtec, sem našla eno gospo tu na Vrhniki, ki čuva 6 otrok od 1-3 let, ima hišo, ful velik vrt z igrali in mislim, da bo kar OK. Pa še nekaj ceneje je kot vrtec. Nyah - upam, da boste kmalu spet čisto zdravi. Mislim na vas. Tinkamiška - full sta pridna s tvojim, bravo. Bosta z nami delila kako izkušnjo, ko se bomo drugo leto podali v zidarske vode. Upam, ker tu v stanovanju že skoraj hodimo drug po drugemu. Srečica - sem prebrala tole o vašem spanju, pa približno vem o čem govoriš, tudi pri nas smo imeli kar nekaj takih dni. Sicer sem zjutraj ponavadi vse pozabila, ko me je pričakal najlepši nasmeh, a vseeno. Upam, da se kmalu stvari uredijo. Aja, pri nas je edin ena razlika, kg pri meni nočejo dol. KAj pa delam narobe? Rija - vaša slika s sesalcem pri nas že krasi hladilnik v opomin, da je tudi to treba početi in če to zgodaj začneš, ti bo prišlo v navado. Popek - full luštkan album tale z morja. Je bla pa Pia full ponosna, ko je šla prvič v vrtec, a ne? Cukrček mali. Štajerke in Štajerčki, ful lepe slikce s srečanja. Kdaj bo naslednje, da se vam pridružimo. Gre katera od Ljubljančank zraven? Full se nam že dolg niso oglasile Hana, pa Pikica. Kje pa ste punce? Mi danes šibamo na morje za dva dni, pospravit našo prikolico in jo dat pančkat čez zimo. Upam, da bo lepo vreme, da se še zadnjič letos vržemo v vodo. Tudi ve in vaši sončki se imejte lepo.... lonja
|