A & T
|
Evo mene wieder oder opet. Zaradi hiše in dela v njej in okoli nje, nimam nič časa za računalnik, danes pa sem si rekla; "K... pa delo, bom malo prebrala, kaj so napisale moje januarke." Najprej bom odgovorila za nazaj na vaša vprašanja. ajdaN - voščilnice, ki si jih naredila in mi poslala slike, so fenomenalne, ti pa res prava umetnica. Kar tako naprej. ovčka - nekaj podatkov sem ti poslala že privat, pozabila pa sem ti javiti še PDP - 27.01.2006 in porod - 14.01.2006 ob 8.19. Hvala, ker skrbiš za te podatke. popek - starejši sin Dion je star 8 let in hodi v tretji razred 9-letke. Slika s tvojim dragim je pa super, edino v solarij ga vec ne pusti, na cesto pa sploh ne, drugače boš sama. vse januarke - tiste, ki ste nalimale slikice svojih sončkov - čisto vsi, brez izjeme so prekrasni in čisto vsakega bi gledal tri dni skupaj. Kako pa se te slike da gor? Prosim, če mi kera razloži, da vam tudi jaz dam na odled svoje slike. Glede na podatke, ki ste jih napisale, so vaši malčki zelo razviti, veliko že znajo in so zelo bistri. Naši dosežki: Tino govori - ata, ati, dedi, dada, deda, baba, pa pa, kaka, mama, tika taka, ... oponaša živali: leva, slona, kokoško se plazi, vstane z oporo, stoji v postelji, kaže kako je velik, ploska oz. dela bravo bravo, pokaže kje je lučka in podobne predmete, da puso - vsem, da zdravo (roko), maha pa pa.... mogoče sem kaj pozabila, pa nič zato. Aja, iskrene čestitke novim srečkam nosečkam. Tašonki, ajdiN in NR. Čestitke tudi vsem slavljencem, posebno Tilu in Vladimirju in bobiki za prekrasno torto. Se beremo. Pa brez zamere, če sem kaj izpustila.
|