lifcsi
|
Halo halo! Jaz pa sem od skrbi čisto pozabila, da je danes 31, če nas soseda ne bi včeraj povabila na novoletni žur. Tu "zgoraj" na samem, oviti v meglo , kjer smo mi, imaš občutek, da čas stoji. Skrbi pa me za našo maličko, ki ima tako grde izpuščaje po telesu, da je joj . Počasi se nekeko oblikujejo v neke lišaje in ne morem ugotoviti, ali je to alergija ali tako zelo suha koža (kot pravi P). Mažem ji z Adermo pa ne vidim kakeka izboljšanja . Sicer ni videti, da bi Taro to fejst mučilo, a kljub temu ni vredu. No, malo sem pojamrala in dopolnila to stran. Imejte se lepo in fajn praznujte. TAšonka Glede kajenja v stanovanju - jaz vse kadilce na balkon postavim - vedno, tudi če je -30. In ne glede na to če so otroci ali ne. Pri nas kajenja ni, če si kdo ob kavi hoče kakega prižgati, mu lepo pokažem, da je prostor za to na balkonu. Brez milosti. O prijateljih pa: odkar imamo Taro se naši znanci in prijatelji brez otrok več oglašajo, kot prej, vsi bi jo stiskali in se z njo ukvarjali. To bo verjetno zaradi tega, ker že prej nismo kaj dosti pohajkovali - saj vidiš kaka zagrizena antikadilka sem, lahko si misliš, kakšna antialkoholičarka sem šele (absurd je le v tem, da skozi katerokoli okno pogledam, vidim le vinograde, in pod nami je polna klet vina ). Livija
|