|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
5.7.2007 16:17:00   
Rahelca
Fiona: ravno danes zjutraj sem mislila nate. Brez posebnega razloga. Kako kaj Ela. Prilepi kakšno slikico.
Tinka je najbrž že odšla uživat.

Mi smo pa uspeli kupili avto s klimo. In sicer Lanco Debra, staro par let. Prav vesela sem. Hvala bogu, zdaj grem lahko mirno na morje.

Me je pa kar groza pakiranja. Pa za en teden gremo. Bi bolj potrebovali kombi kot osebni avto.

Lonja, hvala ker si se spomnila na naju.
LP

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 6926
   RE: januarke2006
5.7.2007 16:54:58   
KatjaD
IZVIRNO SPOROČILO: Rahelca
Me je pa kar groza pakiranja. Pa za en teden gremo.


Kaj pa naj potem jaz rečem. Jaz moram v nedeljo spakirati za 3 tedne morja. Pomoje bom v en kufer kar vse iz Maticevih omar zložila...

Drugače pa vas uspem prečitat, bolj malo napisat, ker ta vikend organiziramo agility tekmo in sem čisto polno zaposlena s tem.

Matic je ful priden, tako se sam zaigra, da lahko že ogromno naredim vmes. Zob imamo že polan usta, v tem tednu sta pogledali ven še zgornji štirici in ena trojka, tako da nam zdaj manjka samo še ena trojka in petke dopolnega zobovja user posted image .
Ima pa cca. 13,5 kg, manjših cotkic od 92 sploh ne spravimo več na njega (z izjemo kakšne H&M zadeve, ki gre 86 še za silo).

Uživajte!!!

LP, Katja


< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.7.2007 22:26:58 >

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6927
   RE: januarke2006
5.7.2007 16:55:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fiona apple

Tašonka: a vi rečete žabi babi, no pri nas tut Ela rine b v besede: riba je biba.

Ne ne.user posted image Babici lepo reče babi, midva pa njo kličeva (Špelo) ljubkovalno žabi in tudi to zna povedat.user posted image
Lase ima pa po meni. Mi imamo po fotrovi liniji take, ampak vsi samo v otroštvu, prav hecno. Na "stara" leta se nam vsem zravnajo in potemnijo. Jaz imam, odkar sem se na kratko postrigla, kr neki barvo. Ni več ne blond, rjava pa tud ne.user posted image Neka bedna mišja barva, tako da sem se morala začet barvat.user posted image
Hvala za lepe želje.user posted image Za Lj. sem se odločila dokončno, ja. Glavni razlog je bila Špela, da ostane v domačem okolju. Bo imela dovolj drugih sprememb. Glede EA sem pa že prebolela, ker sem odkrila TENS, si ga sposodila in grem z njim rodit.user posted image Samo nikak ne nagruntam, kateri program bi bil pravi za uporabit.user posted image Umetnih popadkov se pa tud jaz bojim ko hudič križa. So res peklenski.

Rahelca, super za avto!user posted image Tinka je pa že v Grčiji, blagor njej. So imeli že ob 8h zjutraj avion in se ziher že sončijo in čofotajo.user posted image

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 6928
   RE: januarke2006
5.7.2007 22:02:58   
rija
Taši: meni se vseeno zdi, da bova Jure in jaz slavila na isti danuser posted image

Mi smo danes šli letet z motornim zmajem in Tila zopet nismo mogli dobiti dol....bom prilimala slikce, ko jih moj bratranec dostavi....ker kot vedno, je fotkič ostal doma user posted image

šibam....pridem nazaj....user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6929
   RE: januarke2006
5.7.2007 22:34:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatjaD


Drugače pa vas uspem prečitat, bolj malo napisat, ker ta vikend organiziramo agility tekmo in sem čisto polno zaposlena s tem.



.. kamor lahko pridete gledat mene in Luno, ce je komu dolgcas user posted image  Hehe, se mi zdi, da je ze cela Slo na RR oz. da vsak nekoga od nekje pozna user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 6930
   RE: januarke2006
6.7.2007 0:23:19   
Anonimen
In katrin mi je brez milosti pobrisala slikce.user posted image Ok, sej štekam, pač so bile prevelike, ne znam jih bolj pomanjšat, samo potem bi mi bilo ljubše, da se zbriše cel post, ki sam po sebi brez fotk sploh smisla nima... Mah, brez veze.

Rija, sem šla prav gledat na seznam rojstnih dni od januark, da sem videla, kdaj točno že imaš RD. No, sej itak dvomim, da se bo malemu sobotni datum zdel tako zanimiv kot meni.user posted image Mogoče bo pa res hotel žurat s tabo.user posted image
Sem pa še ugotovila, da ima pikica* na isti dan RD kot moj možek.user posted image No, s tem, da je on malo starejši.

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Hehe, se mi zdi, da je ze cela Slo na RR oz. da vsak nekoga od nekje pozna

Pa še res je...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6931
   RE: januarke2006
6.7.2007 8:00:05   
pikica*
Tašonka, ne se bat umetnih popadkov. Jaz sem jih dobila, da so mi malce pospešili vse skupaj (sem imela tudi svoje), ampak meni se niso zdeli nič groznega. Je pa res, da sem z vsako dozo umetnih dobila vzporedno še dozo nečesa protibolečinskega. Drugače sem bila pa z osebjem in oskrbo zelo zadovoljna. Pa prosi za babico Inesuser posted image . Drugače pa priporočam oddelek B, na katerem je glavna sestra Nives. Za dodatna navodila se pa obrni name na ZSuser posted image . A da imava s tvojim user posted image  rojstni dan na isti dan? No, fino. Nas je že več. Moj user posted image   ga ima pa en dan prej. Pa nasploh smo v naši familiji sami septembrčkiuser posted image .

Fiona apple, lepo, da si se spet malo oglasilauser posted image .


Naša Zoja tudi b rine v nekatere besede. Sem se prav nasmejala, ko sem videla, da ni edina, ki žabi reče baba in ribi bibauser posted image .  Drugače pa zna že lepo povezovat po dve besedi, včasi pa ji uspejo celo tri. Včeraj je celo rekla lej jo muhouser posted image .  Večinoma pa vse na ženski spol obrača. Npr. oči tuki čičala.  Kar se velikosti in teže tiče, smo bolj pri težkokategornikih. Ima namreč 12kg, po cm pa je nkje med 80 in 86 cm. Tak razpon pa zato, ker ji je pediater nameril 86 cm, nama doma pa ni uspelo namerit veliko čez 80cmuser posted image . Nekdo se je očitno zmotiluser posted image . Glede številk smo trenutno nekje na 80, 86. Odvisno od firme. H&M je 80 še vse ok, oblečt pa uspemo celo par majčk iz lanske sezone (74).

Joj, zavidam Tinkamiškiuser posted image . Jaz bi tudi morje. No, mi šibamo čez dva tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6932
   RE: januarke2006
6.7.2007 10:24:10   
Rahelca
Pikica, tudi jaz sem bila na B oddelku. Sestra Nives je enkratna in edinstvena. Ko bom (če bom) šla še rodit, grem samo na oddelek B.

Tašonka: če boš na vezi z Tinko, jo lepo pozdravi. Mi bomo tudi v nedeljo že čofotali. Samo da smo kupili avto. Vzušje doma je veliko boljše.

Sara pa tudi že kar pove. Najlepša beseda je itak Mamika. Pa duda, pa soka, medi, po (telebajsek), obula (si že obuva čevlje). Zdaj opažam, da besede že kar ponavlja. Včasih tudi zakolnem in sedaj moram biti še posebej pozorna na to.

Tudi mi bomo vzeli s seboj skoraj celo Sarino garderobo. Če bo mrzlo, če bo vroče, če bo vetrovno (če bo sneguser posted image ).

LP

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6933
   RE: januarke2006
6.7.2007 14:18:37   
Anonimen
pikica*, za povrh vsega ima pa še moj brat na isti dan RD. user posted image Samo mož je '73 letnik, brat pa '74.
Umetnih popadkov se bojim, ker sem bila komplet na njih in so se mi zlivali eden v drugega in to hudičevo močni. Nisem se mogla niti spočit niti jih nisem bila sposobna predihavat. Je bilo hudo, dokler nisem prejela EA. V bistvu se še ene take situacije bojim, samo dvomim, da bo, tako da resno me glih ne skrbi. Zdajle me itak tako šravfa, da se sprašujem, če mi bo mogoče pa še res ratalo tekom vikenda rodit.
No, za ostalo ti pišem na ZS.user posted image

Rahelca, zdaj, ko je na morju, nisva nič v kontaktu s Tinko. Ji bom dala vsaj na dopustu mir.user posted image Razen z obvestilom o porodu ne.user posted image Ko se vrne, ji bom pa prenesla pozdrave, čeprav bo tudi sama prebrala tukaj.user posted image

Zdaj se grem pa jaz izobraževat v smeri pomanjševanja slikic, ker se ne dam kar tako brisat.user posted image Pismu, vsakih par mesecev napopam slikco, pa še te ne pustijo.user posted image user posted image

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6934
   RE: januarke2006
6.7.2007 14:36:22   
bobika
Taši: da ti malo pomagam pri pomanjševanju slikicuser posted image
Stran kjer so navodila za urejanje albumov:
link
Iz drugega posta dol potegneš program Image Resizer Powertoy (klikneš na TUKAJ)
Potem pa delaš po navodilih, ki so napisana v nadaljevanju posta.



< Sporočilo je popravil bobika -- 6.7.2007 14:41:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6935
   RE: januarke2006
6.7.2007 14:48:06   
Anonimen
Hvala bobika.user posted image No, sej ratal mi je pomanjšat slikce zdaj, samo so vse kockaste.user posted image To odpravit mi je pa že višja matematika. Čeprav je pa tudi odvisno, s katerim programom odprem fotko, kako zelo kockasta je slikca.
Grem prek IE na RR, da nalimam nazaj včerajšnji fotki, pa kar bo, pa bo.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6936
   RE: januarke2006
6.7.2007 14:55:52   
bobika
Največja velikost za lepit slike na forum je lahko 400 x 300 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6937
   RE: januarke2006
6.7.2007 14:57:55   
Anonimen
No, pa poskusimo še enkrat:

Tukaj se igrata na Špelini novi pojstli:

user posted image

Tukaj pa se valjata po najini pojstli. Sta se režali kot nori cel čas.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6938
   RE: januarke2006
6.7.2007 14:59:22   
Anonimen
Juhu, uspelo mi je!user posted image  Pa še ne vidi se tko grozno, da sta kockasti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6939
   RE: januarke2006
6.7.2007 15:05:15   
Anonimen
Se mi tko fajn zdi, da moram še eno od našega kravžla nalimat.user posted image Kar tako malo.user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6940
   RE: januarke2006
6.7.2007 15:08:17   
Anonimen
Zdej sem pa važna, he he.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6941
   RE: januarke2006
6.7.2007 15:20:57   
fiona apple
spet bom bol na hitro
Rahelca: super, da ste dobili avto. Nama je lani tut film počil in sva avto menjala, če ne bi bilo Ele bi verjetno še kar nekaj časa počakala z nakupom avtomobila, ker sva imela druge načrte, kako porabiti dinarčke. Pa kaj čmo- seveda bi starši vse naredili za svoje malčke, kar je seveda edino prav.
Sprašuješ, kako smo mi. Mi se imamo super, jutri verjetno gremo v šoping v lj., potem pa bi rada Elo peljala v zoo, ker tako obožuje živali. Je pa naša princeska tako kot vaša zel izbirčna metka. Tudi pri nas so zobje samo za okras,. Ko je treba ugriznit v kako hrano in jo prežvečit, jo spljuva ven. Tako da mi tudi jemo kot dojenčki- sadne kašice, ki jih ne mara, mlečni izdelki:mlečni zdrob, čokolino, juhice...., saj je pri njej tudi teža temu primerna.

Ja tudi mene bo naslednjič strah umetnih popadkov, ker so točno taki kot jih opisuje Taši: ko so mi vbrizgali oxitocin me je po 10 min zagrabil krč in držal dokler nisem rodila, tako da sploh ne vem kakšni so popadki., kaj šele, da bi bil med popadki kakšen premor, da bi se spočila...
Čeprav je pa res, da sem se v 1 uri odprla za 10 cm, tako da nimam kaj jambrat.
Taši kaj boš res ta vikend rodila. Ja pa loto listek ne pozabi vplačat, da ne boš kot tip iz vica, ki je stalno prosil boga , da bi zadel na lotu. Pol mu pa enkrat bog reče: "pa dej ti že enkrat kupi ta loto listek."  user posted image


lepo se imejte
Petar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6942
   RE: januarke2006
6.7.2007 15:22:57   
fiona apple
NO vidim da si tačas slikice gor dajala, ko sem jaz pisala- kulk je luštna Špela in valda tudi tamala Tinka...

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 6943
   RE: januarke2006
6.7.2007 19:45:21   
Anonimen
Mi je tistale slikca tako všeč, da sem si jo kar v avatar naštimala. user posted image Tako, da imam končno nov avatar.user posted image

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 6944
   RE: januarke2006
6.7.2007 20:30:16   
renan
tasonka: slikica je res prekrasna. je pravi angelcek.user posted image sem ti pozabila povedat, da midva tudi vladimirja ljubkovalno zaba  ali zabic kliceva.user posted image

nas vladimir ima zadnje case novo foro, da cvili v posteljici preden zaspi.user posted image drugega se za zdaj ne spomnim, ko pa se, pa se kaj napisem.user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6945
   RE: januarke2006
6.7.2007 20:48:03   
renan
nimam nic za pisat, pa bom prilepila nasega zagrebackega frajerja, da vidite, kako prezivlja cas na otroskih igriscih:

palcke si tlaci v usta tudi, ko se guga:

user posted image


in vcasih je  malo sramezljiv:

user posted image



lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6946
   RE: januarke2006
6.7.2007 22:02:26   
bobika
E bravo Taši!!! user posted image
Kak je lušna špela! Res kot user posted image Se še tako rada carta, kot se je takrat z menoj na srečanju?
Naš ati ji tudi pravi "žaba" user posted image So januarčki žabice.In pri nas je tudi b namesto r-ja (biba-riba, bobi-Robi, baba-žaba)

Vladimirju se pa vidi na slikah kako uživa na igralih. Na drugi slikici pa zgleda kot en fant iz reklame user posted image

Babike, danes kar nisem mogla verjeti user posted image Sem Manci gledala zobek, ki ga je dobila včeraj in na spodnji štirkici zagedam žagico user posted image . Imamo napad štirkic user posted image user posted image
Njeno nočno zbujanje in jokanje med spanjem, ter dnevna tečnoba je verejtno vzrok teh štirkic. Dvojkice in trojkice pa še čakamo user posted image




(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6947
   RE: januarke2006
6.7.2007 23:05:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Se še tako rada carta, kot se je takrat z menoj na srečanju?


Še še.user posted image Je ena veliiiika  carta. Prodana duša.user posted image
Pa so res žabice ti naši januarčki.user posted image

Vladimir je pa res tko fejst!user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6948
   RE: januarke2006
7.7.2007 8:54:42   
ajdaN
Morgen!

Se na hitrco javim preden se oglasi en ali drug babyfonuser posted image . JA otroc še spijo - imamo zlaaaaaate otroke!!!

Lovro po ta novem vleče do 9, pa še to ga potem zbudimuser posted image . Anči je pa prejšni dve noči prespala!!! 12,5h v kosu pa 10h v kosu!!! No dons je pa ob petih mal pomalcala. Ampak ni panike!

Smo pa že samiuser posted image , user posted image  je že kliznil za cel dan eno ohcet špilat, mi se pa porihtamo, pa gremo do naših na razvajanje.

Taši ti pa bejž v Rim!!!user posted image  Cajt bi že bil. Očitno fantki res radi zamujajo! Slikica je pa zakon - pravo angelsko deteuser posted image .

Crkljat se je pa tudi naš začel - neverjetno! Po mojem mal reakcije na Anči. Čeprav ni nič ljubosumen, ko jo dojim ali pestvam. Samo še on se pride naguzit zraven, pa jo še on mal pobožauser posted image .

Drugač imamo pa doma pravo malo čvekico - čisto vse besede ponavlja, kdaj mu tudi že rata kaj povezat. No njegova prva beseda je bila pa.... TRAKTOR! Svašta! Najbolj lušten pa je, ko ga vprašaš kako mu je ime pa se zadere Looooooooooovlo! Dobesedno takole potegne ta prvi o! Sestrca je pa Aaaaaaaaaana!

Renan - Vladimir je tud srček, sploh na drugi slikici. Igrišče pa tud zgleda prov fajn!

Pikica* lepo da se spet mal večkrat javljaš! Potem ko spet notr padeš kr nekak gre aneuser posted image .

No tko - grem "posadko" pokonc vržt, da še kam pridemo dans pred južno. Lep vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6949
   RE: januarke2006
7.7.2007 21:57:50   
renan
tasonka: te jure ze kaj zvija?user posted image

kje ste vse danes?

ajdan: lepo, da lovro ze toliko govori.  verjetno vladimir se dolgo ne bo povedal svojega imena, ker je tako dolgo. zato pa vcasih mene klice po imenu. ponavadi, ko se igrava in me zeza. takrat sem nata in ne mama.user posted image

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?