|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
16.6.2006 21:29:58   
renan
Jaz sem danes zjutraj klicala v posvetovalnico glede nekakanja. So mi povedali, da ni panike, če 6-7 dni ne kaka, če je drugače dobre volje. Svetovali so mi zelo sladkan kamiličen čaj na tešče. Ne vem, če je pomagalo to, ali termometer ali donat, a naš vladimirček je danes po treh dneh res kakal. smo proslavljali paketekuser posted image

Naš mišek je danes doživel nenavaden mentalni preskok. Najprej je naredil prve korake v plazenju. Dvignil je trebušček, se odrinil s koleni in se premaknil naprej. To je ponovil dvakrat. Razen tega je nenadoma začel opazovati vsak avto, traktor, ali tovornjak ter z velikim zanimanjem poskušal ujeti našo mačko za rep. Ob vsem tem napornem delu se ni dal prestaviti iz sedečega položaja v vozičku, vse dokler ni omagal od zaspanosti. Zgleda, da mu je bilo vsega preveč danes, pa je komaj zaspal...

lp, renan



(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: JANUARKE 2006
16.6.2006 22:04:11   
mayflower
Mi smo danes kupli enak bazenček, kot ga ima Tinkamiška. (piše, da je za otroke mlajše od treh let). Sva ta malmu sam nogice zmočila, kr je malo pihljalo. Je tkoooo užival.
Je pa res, da naši otročiči vsak dan napredujejo. Nas se sicer še ne obrne s hrbta na trebuh, mu je pa parkrat skor uspelo. In vedno znova poskušauser posted image Vse mu je zanimivo, pa tud velik dobrovoljček je postal - vsaj danes se je skoraj vsakemu, k ga je ogovoru posmejal. Drugače m.amo mi pr hiši zelo resnega fanta, k se še mamici ne posmeje kar takouser posted image
Očitno bomo dobili prvi zobek. Hecno., k mi je pediatrinja v torek rekla, da še nič ne kaže na zobke. Danes pa sem opazla, da mu je počla desen nad spodnjim levim sekalcem. Zdej čakamo, da pokuka zobek ven. Upam, da ne bo prehudih bolečin.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: JANUARKE 2006
16.6.2006 23:30:05   
srečica
Pozdravljene punce

Končno mi je uspelo malo se javit in vam sporočit, da vas dokaj redno berem ampak mi nikakor ne uspe nič kaj napisat.  user posted image

Ovčka, lepo da si odprla novo temo. Pa super si pripravila seznam. Pridna. Bravo. user posted image


Naš pikec user posted image  je full priden. Že kako minuto čisto sam sedi. Edino malo je divji se hoče že na nogiceuser posted image postavljat user posted image . Je pa full živahen fantek. Vsi mi pravijo da je za 5 - mesečnika (jutri bo 5 mesecevuser posted image ) zelo živahen. Hvala bogu, da je tak.

Še vedno se pridno dojiva user posted image  in par krat sem mu probala dat žličko jabolke in nikakor ni šlo dol. Kar na bruhanje ga je sililo. Bošček. A enkrat bo že.

Jaz pa ga še nikakor ne upam kopat zunaj v bazenču. Ne vem zakaj me je strah.user posted image Kako dolgo pa se namakate?

Tudi jaz sem štajerka in bi bilo res lepo, če bi se tudi me dobile. Joj kak bi bilo fajn. Sem pa iz okolice Ptuja.

Alenka a bi hotela meni še kako drugače poslat tisti list? Ne gre mi odpret.

Tako punce, lepo se imejte, maksimalno uživajte....

Papa

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 8:57:46   
AlenkaIST
Danes smo pa tudi mi stari 5 mesecev! user posted image

Upam da bomo še mal zaspančkal pol pa štrbunk v bazen. Gremo še zadnjič plavat user posted image

Zdaj bo dobro imeti kar vsak dan pripravljen kak bazenček ali pa posodo z vodo saj bojo temperature res visoke. V ponedeljek napovedujejo do 32!!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 10:00:33   
tinkamiška
Hojla!

Iza spančka, pa ma malo časa RR prebirat.

V bazenčku smo mi recimo največ 10 minut vsega skupaj, malo se igramo, potem jo pa še namilim in sperem. Res uživa in se reži, pa igračke mora vse prelizat. Zdej že tiste pikapolonce in metuljčke, ki so ob strani pritrjeni sama dol vlečeuser posted image

Jah, mi še vedno nismo nič kakaliuser posted image , če do ponedeljka ne bo nič, kličem pediatrinjo. Nam nič ne pomaga, se sprašujem kje je vsa ta hrana, ki jo Iza popapa in zakaj nič ne pritiska, kot, da je spolh nebi nič tiščalouser posted image Včeraj je pila sladkane kamilčke pa nič, bom jutri zjutraj poskusila še na tešče, ampak ne vem, če bo hotela, ker je na vajena, da dobi jošek...

Se pa ponoči zbuja že dva dni na 1-2 uri! Pa nič ne jamra ampak bi gospodična čvekala, bincala z nogicami, z rokicami delala "poč, poč, poč"(to smo se naučili pred parimi dnevi in se ji zgleda tako dopadeuser posted image ), jst sem pa čistouser posted image , zjutraj pa ob 7ih vstat in se reži in je vsa dobrovoljna. Čez dan gre spat 3x, spi pa od 1-2 uri v kosu.

Čestitam vsem 5 mesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr ne morem verjet, da bo Iza čez 8 dni stara že 6 mesecev! Joj, kako gre hitro!

Lepo se imejte in lep vikend vam želim!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 14:41:02   
meta22
Živjo čvekice!

se z valom skrivama sončku. on spi, jaz pa seveda na računalnik!
pri nas je hudičevo vroče. mamo vsa polkna zaprta, da je vsaj malo hladneje.

kje ste vse? a že na morju uživate!!!

mi smo v bazenčku nekje 5-10 minut. smo potem še malo nageci na brisači odzunaj.

tinkamiška, kje ste že vi kupli ta bazenček? ful je dober, sem gledala na slikicah. a iza pa še kar ne kaka! je pa kot naš user posted image . kaka ne že 4 dni, pa nič da bi ga kaj bolelo al pa tiščalo. je dobre volje. niti trdega drekeca ni. včasih se malo pokaka, ampak kot praviš, tolko da je plenica obarvana. verjetno to spusti pri tistih prdecih, ki so pa kar pogosti. ugotavljam, da verjetno vso hrano, ki jo poje tudi ponuca, saj je zadnje čase zeloooo aktiven. jaz se ne sekiram več. ker na vsake tolko časa pa naredi vlko klobaso. če pa bi jokal, pol pa me bi skrbelo.

bobika, jaz sem rodila na ptuju. ne bi zamenjala za nobeno drugo porodnišnico na svetu!!! tudi meni so predrli mehur po enodnevnem bivanju pri njih ( doooolga zgodba)!

smo že tri štajerke (srečica, bobika in moja malenkost) in ena prekmurka (rija) user posted image user posted image user posted image !!! hočemo še več !
sem gledala malo po krajih od kje ste, pa  je samo tinkamiška še malo bliže temu koncu slovenije. saj ne vem, a celje spada še pod štajersko?

lp
meta

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 18:57:27   
Anonimen
Ojla

Evo, par minutk, da se oglasim. Danes smo pri nas doma imeli kar veselo. In sicer smo se pripravljali na jutrišnji krst Klavdije. Je bilo potrebno še vse pecivo speči.

Je bilo pa pri nas tako svinjsko vroče, da je bila tamala cel popoldne tečna. Jaz pa nisem imela kaj preveč časa, da bi se ukvarjala z njo. Pa kot zanalašč, mi ni hotela spati. Smo šele ob petih popoldne šli ven. No, sedaj je princeska zaspala in sem jo pustila kar v vozičku. Ko pa se zbudi, pa se bomo skopali in navečerjali. Potem pa spat. Zase vem, da bom kar padla v posteljo.

Upam le, da jutri ne bo preveč tečna v cerkvi, med mašo. Popoldne pa naj bi spet bilo vroče.

Bogi naši user posted image , ko jim je tako vroče.

No, letim še naprej pripravljat stvari.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 20:16:25   
tinkamiška
Hoj!

Se še malo oglasim, preden padem doluser posted image

Meta midva sva kupila bazenček v trgvini Direndaj(se mi zdiuser posted image ), ampak sem vidla v Hipermarketovem(Marcator) letaku, da ga imajo za 1.990 sit, midva sva dala pa mislim da okoli 3.500 situser posted image No ampak smo pa res zadovoljni z njimuser posted image

Iza še ni kakala, bom jutri zjutraj nardila sladkane kamilice pa ji bom dala pit na tešče. A ste že mogoče slišale, da se jim da mala žlička olja za popapat in da bi jih naj to nagnalo kakat? Nevem, jst se ji ne upam dat, se mi zdi, da je to pretežko za njen želodček ali?

Nemsis lepo se imejte jutri na krstuuser posted image

Lahko noč!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 20:18:51   
tinkamiška
Aja, še to, jst sem tudi Štajerka. Rodila sem v Celju in so tudi meni predrli mehur po enodevnem bivanju pri njih, z popadki na 5-8 min, ja tudi pri nas je bila dolga zgodbauser posted image So bili pa zelo prijazni in sestre so bile vse super, sploh pa babica Barbara!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 20:25:10   
srečica
Bobika, a veš da sva midve potem bile skupaj v porodnišnici? Jaz sem rodila 17.1. V kateri sobi si bila? se še spomniš?
Od kje pa si?

Kako ste kaj ostale?

Anže pa je danes star 5 mesecev in že par minut samostojno sedi. Pa danes se mu je uspelo prekopicnit iz hrbta na trebušček in obratno. Že kar nekaj časa pa spi na boku. Se vedno sam obrne. Ampak glavo ko spi full vleče nazaj. Ima katera podobne izkušnje?

Končno se je malo ohladilo, ker je bila nevihta.

Tako, punce uživajte s svojimi sončki.

PAPA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 21:13:07   
renan
naš tudi glavo vleče nazaj. in običajno se v posteljici gor zbrca ter glavo porine pod ono blago, ki naj bi bilo zaščita za glavo....

2 Prekmurkiuser posted image

LP, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 17.6.2006 21:14:25 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 21:44:53   
LE&TA
Kaj je čvekice!!??user posted image
Sm bla 2 dni brez računalnika, ko da bi se svet podrl, zdej pa preden vse preberem tudi traja!¨

Tinkari se je skor uspelo prekucnit s trebuha na hrbet, ampak sama tega še ne zmore. Je pa pridna za jest, se mi zdi da bomo hmal zamenjali en mlečni obrok za sadni ali zelenjavni. Danes je pojedla več kot pol jabolka(stisnjen skozi sokovnik) in pol pretlačene banane, sm ji skupaj zmešala in je blo slaaaastno!!user posted image  Pol pa nikoli ne vem kolko mleka naj ji še nardim, pa ji dam eno merco manj kot ponavadi!! Kako pa ve delate??

Tud pr nas je ful vroče, na našem vrtu pa vedno piha in je ne upam met v kratkih hlačkah, nogavičke ji pa dajem gor in dol, ker ma pogosto mrzle noge!! V bazenček zunaj je pa sploh ne upam dat, bomo čofotali zunaj na morju čez 14 dni!!user posted image

Lepo se mejte in se jutri spet beremo!!

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 21:59:19   
bobika
Mi smo se pa danes zunaj kopali. Mala je uživala 100 na uro.
Sem poslala po bazenček, kot ga ima tinkamiška, pa ga pri nas v Mb nimajo user posted image . Kaj se da tista palmica dol vzeti, ali je fiksno pritrjena na bazenček?

Tinkamiška, se mi zdi, da dojiš (mogoče se motim). Mi smo imeli in še vedno imamo problem s kakanjem. Pediatri pravijo da dojeni otroci do 10 dni ne rabijo kakati. Tudi Manca je vedno dobre volje, le občasno jo kar precej šraufa, ko že res dolgo ne kaka. Tudi pri nas se je začela suša s kakanjem kar čez noč. Po enem tednu do 10dni smo jo s svečkami ali pa palčko prisilili. Sedaj pa kaka dva krat na teden. Saj boš videla, potem pa se pokaka kot veliki, za cel teden skupaj user posted image .

Štajerke in prekmurke smo stople skupajuser posted image :
- štajerke: srečica, meta22, tinkamiška in bobika
- prekmurke: rija in renan
še katera? Kaj pa korošice?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 22:02:30   
rija
No, končno, da bomo dale kontra ljubljančankamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec pa danes hvala bogu ni imel več vročineuser posted image  in upram, da bo jutri toplo, pa še mi napihnemo bazenček... to bo atijevo delo, ker bo kar precej za pihati....user posted image user posted image

Drugače pa mi že jemo meseka: jutri bo imel za kosilo piščančje meso, krompiček in korenček....ko pravi decuser posted image user posted image


(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 22:03:45   
rija
A ni lumpy korošicauser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 22:44:52   
ajdaN
Dober večer čvekice! Kako ste kaj? Ravno se je mal shladilo, da lahko sploh zadiham. Tale vročina je zame čist prehuda, je bilo pa že boljše prej ko je bilo hladneje.

Čestitke vsem 5-mesečnikom user posted image

Caffee se vidi, da si bolj malo na netu, ker si od Mayflower Alekseja kar v punčko prekrstilauser posted image .

Tudi jaz sem dans kupila tale tako občudovani bazenček od TMuser posted image . Ampak ga še nisva sprobala. Sva bila cel dan sama, pa se mi niti slučajno ni dalo ga napihovat. Po podstrehi se mi pa tudi ni dal skakat pa pumpe iskat. Bomo že enkrat v prihodnosti.

Sračka pa tudi pri nas bolj težko. Sicer mu uspe naredit "baso" na 2-3 dni, ampak pri tem tako stoka in je cel rdeč v glavouser posted image . Božček! Pa ponavadi je še tako, da mi zasmrdi, ga grem previt, v plenici drekca samo za vzorec. Potem mu pa nogice pokrčim in se še konkretno napenja, da se končno posračka. Edino dans je bilo boljše - mogoče zato, ker sem mu včeraj probala dat ta kupljeno Hipp-ovo slivovo kašico. Bomo vidl kako bo naslednje dni.

Drugače je pa tudi naš začel spati v nekih čudnih položajih. Zjutrej sem ga najdla v posteljici počez. Včasih se zarine čisto v rob postelje. Prejle sem ga šla pa pogledat, pa leži sicer na hrbtu, noge pa boke ima pa nekako čez vrženeuser posted image . Strašno neudoben položaj, če mene vprašateuser posted image .

LE&TA jaz tudi ne vem koliko naj bi pojedel da bi bilo dovoljuser posted image . Danes je pojedel dva mala krompirja pa en precejšen konec bučke (vsega je bilo za poln Aventov lonček - 180ml) - meni se je zdelo ogromno, ampak je vseeno še poplaknil z mlekom. Ne vem pa koliko - ker ga samo na jošk priklopimuser posted image .

Pa tudi ne vem kdaj nej bi imel dovolj. Ker naš se začne kregat pa jezit, ampak usta pa še zmerej odpirauser posted image . Edino ko začne ven pljuvat vem da ima dovolj.

Drugače pa tudi če piha je naš v tehle stopinjah samo v bodiju s kratkimi hlačnicami. Jaz se kar nekako po sebi ravnam. Potem zvečer ko se malo shladi, mu pa dam čez še ene tanke 3/4 hlače. Zgoraj pa nič.

Drugač je pa naš user posted image  odkril svoje nogice. In zdaj jih veselo grabi in nosi v usta. Po možnosti še v kakšnih prešvicanih nogavičkahuser posted image . Očitno so strašno dobre, ker jih preslini po dolgem in počezuser posted image

Rija za kontro se boste mogle pa kdaj dobit najprejuser posted image . Pa nismo vse ljubljančanke. Zadnjič s(m)o ble tudi gorenjke na srečanju. Občasno sva pa tudi v "vašem"koncu. No v bistvu v Prlekiji, ampak tam V nekjeuser posted image .

Kako se pa drugače naredi meso? A se ga samo nareže ali ga katera vrže v mikser? Pa tudi kdaj začet ločevat hrano? Jaz mu zaenkrat še vse skupaj fliknem - npr. krompir, bučke, korenje.

No tako, se grem še malo hladit. Mirno noč vsem skupej.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 22:54:33   
rija
ajdaN, a ti bi se še malo pri nas švercala user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Meso: jaz sem mu ga lastnozobno prežvekala, kot je to delala moja mama, babica...pa še kakšno koleno nazajuser posted image


(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 22:58:07   
ajdaN
Ja seveda Rija - jst se na vse konce prešvercam pa je user posted image . Mogoče se pa kdaj preselimo gor, pol bomo pa čist blizu.

A si mu resno prežvečla mesouser posted image ?! Svašta, bom jaz rajš kr mikser uporabilauser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 23:03:37   
rija
Res, če pa mikserja ni bilo v bližini, mali pa me je pojedel z očmi...pa itak sem mislila, da mu zopet ne bo dobro....potem pa je lovil moje roke in si jih nosil proti ustom....user posted image user posted image

A se misliš res semkaj preselit? Kam?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 23:23:35   
ajdaN
Ne zaenkrat se še ne mislimo preselit - je pa opcija v bližnji prihodnosti. Ker tukaj pač nismo na svoje ane, tako da občasno (ko mi vse dopuser posted image ) razmišljam (va) tudi o tej možnosti. Drugač imamo pa eno staro hiško blizu Ljutomera, ki jo veselo obnavljamo.

No vidm, da se se že odstranla z RRuser posted image , zato pa lahko noč!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: JANUARKE 2006
17.6.2006 23:25:23   
rija
Ne ne, sem še tu....samo malo še luftam, ka je tako hudičevo vroče....bom res morala dat klimo zmontirat...

Lepo za hiškouser posted image user posted image  Pa tam so tudi zelo lepi kraji....moj je od tam....

Potem pa se nam itak komot pridružiš user posted image user posted image  boš dala za pir, da se not kupišuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 17.6.2006 23:26:30 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 11:47:12   
tinkamiška
hoj!

mi smokončno kakali!!!!! bobika, ja midve se dojiva, samo je nastal problem pri kakanju, ko sva začeliuvajat hrano. no, je blo pa zelo hudo kakat, iza je jokala, midva sva jo pa vzpodbujala, da naj pritiska in nogice sem ji na trebuščka pritiskala, pa rito malo pomagala na razen tiščat, ja klobasa je bla pa za cel teden. uf, sem vesela, da je za nami. a bo zdej boljše, al bo naslednjič spet tako hudo?user posted image

povejte mi, kako naredite pirejček iz krompirja? kaj ji naj zdaj dajem, da ne bo zaprta?

user posted image user posted image user posted image ko se bomo enkrat dobile vse januarke, bomo prinesle zraven še bazenčke, ko imamo vse enakeuser posted image palmica se ne da snet ker služi za senčko(no malo je pa res nardiuser posted image )

vidim, da ste nekatere že pri meseku, upam, da ga bomo mi tudi lahko kamlu uvedli na jedilnik...upam, da se bo izi zdej kakanje odprlouser posted image

no pišite kajuser posted image

lp,
tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 16:09:55   
Anonimen
AjdaN, ja, pomojem si edina, ki si opazila user posted image user posted image Veš, vse na hitrco prečekiram, pol pa  pride do zmešnjave pri odgovoru...Aja, moram povedat, da mi je Klaro uspelo "prevzgojiti", zdaj se je že 2 dni zbudila šele okoli 5-6 za jest. Ampak zdaj še na les trkam zraven (da ne bo danes ponoči žurka). Kako pa je pri vas?

Aja, a ve že kar na pireju in mesku?! Midve sva šele (skoraj) vse sadne okuse dale skozi user posted image . Zdej bom začela šele z zelenjavo. Meso?! A ni malo prezgodaj za 5. mesec?user posted image

Ja, naša se v posteljici tudi v ene čudne položaje spravlja - mislim, da že kar joga položaje obvlada. Danes zjutraj je bila v posteljici obrnjena počez, nogice pa so ji bingljale skozi rešetkeuser posted image user posted image . Tisto zaščito okoli glave sem kar dol vzela, ker se je non stop spodaj tiščala, pa me je skrbelo, da se ne bi zadušila user posted image Aja, pa iz vrtiljaka je pol igrač dol populila...

Eh...moram šibat, alarm!

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 20:58:59   
rija
Glede meseka: pa saj to ni cel šnicl....ena zvrhana čajna žlička..pa mi smo stari že 5,5 meseca.....user posted image

Drugače pa smo se mi danes prvič kopali zunaj v tavelikem bazenu....mali je užival 300 na urouser posted image user posted image

Pa danes prvič spimo v kratkih rokavih in kratkih hlačah...vroče je za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 22:00:31   
LE&TA
Caffee, mi že ful dolgo spimo do cca.7h, včasih kej prej včasih kej kasnej, tko da ji pol dam jest ob 9h, da se mi lepo izidejo 4 obroki na 4 ure do 21h in pol spat.

Pire sm jst nardila tko da sm ga kr z vilico pretlačla in dala 30ml Aptamila, drug dan sm dala zraven korenček pa brez aptamila, pa bučke in brez aptamila, jedla je pa ful rada!!user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?