tinkamiška
|
Hej! Kje ste vse danes? A se vse potepate, ste na dopustih, praznujete,...? Pri nas je bolj živčno stanje, ker seštevamo dinarčke, računamo kredite, kalkuliramo v glavnem in tuhtamo kam bi se preselili, če se bomo sploh lahko. Iza je pridna, čeprav se nam je red, ki smo ga končno nekako osvojili čisto porušil Kar naenkrat noče več spat dopoldan, tako, da hodim sedaj na sprehode z vozičkom in potem spi kakšne 30-45 minut. Potem pa popoldan spet noče spat in dolgo traja, da končno zaspi in je njeno spanje spet krtako kakšnih 30 minut, če grem z njo spančkat, pa mogoče malo dlje. Pojma nimam zakaj je tako. Danes sem jo dala spat malo kasneje in upam, da se nam bo spanje iz 18.30 prestavilo na 19 ali 19.30 in potem upam, da bo njeno prvo zbujanje kasneje kot okli 2h zjutraj... Drugale pa bom napisala kaj naša Izua že zna - zna se kotalit v obe smeri, obračanje iz trebuha na hrbet in obratni je zdej mala malca - sama je jabolko in jo gloda kljub temu, da še nima zobkov - je zelenjavo in sadje - skoraj sama že sedi, tu in tam jo prevaga nazaj ali pa na stran - izgovarja tata, anan, dejdej - ve kaj ne sme in potem zanalašč to počne in se zraven navihano smeji - zna dat dudo v usta, kadar to hoče - se že malo postavlja na nogice ob opori - glasno portestira, če ni kaj po njeno in maha z rokicami - se plazi v rikverc - najde sama mojo koškico pa verjetno sem še kej pozabla Dejte kej napisat no, je kr čudno, ko smo ponavadi januarčice tako dejavne, zdej pa tako zatišje Lepo bodite! Tinka