Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! pa poročaj nam, da ti bo laže !
, zdej pa še manca!!!! vsem polno 
, ker je neki bolan in ima vročino, pa kašlja,.... A je tolk trmast, da hodi vseeno v službo
?
!!!
.
od straha in nisem vedla zakaj, ampak je bl apol OK, včasih se morda preveč napokajo, naša tud ne pokaže kdaj je sita, sploh ne zapre ust, pol pa ne vem kolko ji dat. Me veseli da ste OK!
A je na prvi sliki tvoje stanovanje?? Kako velikoooooooooo?
kolikor otrok toliko različnih stvari
od kar smo prisli iz morja Ela spi kot na morju upam da ne spremeni ritma...ko pridem zjutraj do njene posteljice je obrnjena na trbuscek in se krega na pikapolonico
melono?Jaz bi probala pa se kar ne upam...
do sosede dokler tamala se spi....
, groza. Se je vstal, seveda potegnil 1 uro čez obrok, ker prej ni hotel zaspati pripravljeno sem imela kosilo za njega, pa jeva par žličk, potem je pa hotel z rokami noter po krožniku pa mu nisem pustila on pa TRMA, usta skupaj, jok, rito v zrak.... ooooo, pa sem ga mirila, pa mu ne pustila v krožnik, pa je pojedel nekaj žličk pa spet, potem pa sem mu dala flaško in je vse pojedel. Kosilal bo pa potem.