|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
25.3.2007 0:39:09   
draja
Ponosni očka in mož od Dajedade kako lepo da si se nam javil in napisla še svojo porodno zgodbo. Lepo je prebrati kaj doživljate očki ob vsem tem, saj se ponavadi vse bolj vrti okrog nosečke oz. novopečene mamice.
Jaz pa nisem vedela, da imaš v LJ možnost lajšanja bolečin s TENS napravo. A je za to treba biti vnaprej dogovorjen ali kako. No, če kdo kaj več ve o tem naj napiše.

Skačica malo po malo pa res postajam nestrpna. saj ne da bi bila kriza, samo neprijetno mi je ob misli, da bi šla čez rok in morala prenšati vse te klice, SMS in maile, ki so se začeli pojavljati. pa tudi tukaj na forumu res ne bi rada bila zadnja. No, odkar pa imamo nečaka pa sem sploh začela še bolj razmišljati o najini pupiki, pa kakšna je, pa kako velika pa lepa je,... Ti pa vsekakor prepustim vso prednost. Si sploh ne upam iti roditi pred tabo - bi imela preveč slabo vest user posted image . No, 25. marec se je začel, tako da hitro nekaj naredi, da psotaneš še danes mamica. Imaš pa smolo, ker se ura premakne in bo dan 1 uro krajši user posted image .

Pikca otroci so pa vedno tečni, ko starše kaj muči. To je vedno tako. Moški pa ponavadi ratajo zraven še bolj tečni in živčni, namesto da bi vse okrog v dobro voljo spravili. Nimaš kaj, tako je. Upam, da boste imeli jutri boljše razpoloženje in počutje v družini!

Grem se zdaj mal pocartat k možu in poskušati zaspati. Lahko noč vsem.

Uuuuuu saj res - vsem marčevskim mamicam čestitke za materinski dan user posted image user posted image user posted image ! Vam kar malo zavidam, ko že praznujete. Mi bomo pa očitno še eno leto čakali na to.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
   RE: Marčevke
25.3.2007 0:46:01   
tejčica
Da še vam zaupam našo porodno zgodbo.

V nedeljo 11.3., dan po PDP, mi je malo pred 18. uro začela odtekati voda. In to kake pol ure po tem, ko sem se v P dogovorila kdaj naslednji dan naj pridem na kontrolo. Sem bila tako presenečena, da sem kar stala sredi dnevne in samo gledala. Da ne omenim kako začudena je bila šele Taja. Moj je Tajo odpeljal k njegovim, jaz pa sem ta čas, z eno brisačo med in eno pod nogami še enkrat preverila torbo za v P, dala prat še eno žehto, zalila rožice in seveda javila vam na RR da odhajam v P. Voda mi ni odtekla vsa naenkrat, tako da sva z lubijem ko je prišel nazaj, še kar nekaj časa čakala doma, da odidem v malo bolj "suhem" stanju..

V P sem bila sprejeta ob 19.30. Najprej so mi naredili CTG, potem pa je sledil še pregled. Odprta sem bila 2-3cm. Ko mi je dr. izmerila trebuh me je vsa presenečena vprašala, če so mi kaj rekli da bo to zelo velik otrok. Me je kar malo stisnilo ko sem pomislila kaj me čaka. Sem takoj omenila da želim EA, da slučajno ne ostanem brez, sploh pri taki napovedi in dr. je takoj obvestila anesteziologa. Potem so me dali v porodno sobo in čakali da dobim svoje popadke. Ti so se pojavili, vendar so bili tako blagi, da bi lahko kofetkala zraven in so se odločili da mi dajo umetne. Nato sem šla iz porodne na klistiranje in ob 23. uri so mi dali umetne popadke ter poklicali mojega da naj pride nazaj v P. Anesteziologa pa še vedno od nikoder. Je dr. še enkrat klicala vendar so imeli veliko gužvo in ni bil nihče prost. Je prosila če pride eden vsaj kateter nastavit in da bodo potem že oni naprej spremljali pa ni bilo časa niti za to. In tako je bilo jasno, da bo treba rodit brez EA. Šok! Ni bil ravno lušten filing, sploh ker imam kar nizek prag bolečine. Popadki so se kar hitro stopnjevali in ko sem prosila babico za nekaj za lajšanje bolečin je rekla da je že prepozno, ker bi to preveč upočasnilo porod. Še en šok. In tako sem se mučila še naprej. Odpirala sem se kar lepo, mali pa se ni in ni hotel spustiti nižje. In tako mi je tudi tokrat, tako kot pri Taji, morala dr. pritiskati na trebuh in tako pomagati malemu in meni. Problem pa je bil ker so bili sicer močni popadki prekratki in se ni dalo v enem dosti narediti. Koliko potiskov je bilo potrebno za zaključek nisem niti pod razno mogla šteti, sem pa mislila da tega ne bo nikoli konec. In končno, 12.3. ob 1.40, dobri dve uri in pol po začetku umetnih popadkov, je zajokal naš Vid, velik 57cm in težek 4555g. Sreča, jok, olajšanje in še enkrat sreča. Kar nisem mogla verjeti, da je to zlato bitjece res moje. Očka je vse ponosen prerezal popkovino in kaj hitro pozabil na poklane roke – moje delo. Na moje veselje, tudi tokrat nisem bila nič rezana ali raztrgana, tako da šivanje ni bilo potrebno. Za ta porod lahko rečem da je bil veliko hitejši kot prvi, da je bil pa lažji pa nikakor. Smo zaključili pri nas z razmoževanjem, definitivno!

Je pa bila izolska P v tistih dneh zelo polna, tako da so v sobe dodali še tretjo posteljo. Da so sobe malo spraznili, so nekatere mamice poslali domov že kar tretji dan po porodu in tako sem ostala sama v sobi. Pa ne za dolgo, sem dobila popoldan že novo, prijetno sogovornico. So pa v P ostali tudi brez spalnih srajc, tako da so me iz porodne v sobo poslali kar v halji ki sem jo imela med porodom (se zaveže samo zadaj na vratu). Tudi zjutraj na viziti nisem dobila sveže, tako da so mi jo morali prinesti od doma. Tudi z brisačami je bila kriza, še dobro da vsaj z vložki niso skoparili. Drugi dan v P pa se me je lotila še viroza in sem zvečer imela vročino skoraj 40. Cimro so odpeljali v drugo sobo da se kaj ne naleze, pa tudi malega so mi vzeli za čez noč, meni pa dali infuzijo za zbijanje vročine. Vida so mi naslednje jutro pripeljali nazaj v sobo, zaradi močnega kašlja pa sem do odpusta morala nositi masko. Prejšnji petek pa sva končno prišla domov. Taja je nad bratcem čisto navdušena in bi ga ves čas pestvala in lubčkala. Vsa ponosna razlaga vsem, da je sedaj velika sestra. Sedaj pa se navajamo na življenje v štiroje in uživamo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6502
   RE: Marčevke
25.3.2007 0:52:31   
tejčica
Ženske, marec se izteka! Hitro rodit!user posted image

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6503
   RE: Marčevke
25.3.2007 9:04:20   
tinaaja
Hvala najprej za vse cestitke user posted image
Vceraj je bilo zelo na hitrico, tudi sedaj nisem se imela casa brat.Sem imela en super naval hormonov in sem bila vceraj cist out. Seveda k temu niso nic doprinesli problemi z dojenjem - mala se ni hotela prisesat in zato se nisva dojili tko in tolikokrat kot bi bilo treba. No vesela sem, ker smo zgleda vceraj zvecer pogruntali zadevo - HVALA BOGU ZA NASTAVKE. Takoje Brinkica zagrabila in sva se od zvecer do sdaj dojili ze 6x user posted image Jaz sem toook srecna, pikica pa koncno sita.

No, da ne dolgotvezim, gremo na porodno zgodbo

V sredo sem bila sprejeta na oddelek, dali so mi vaginaleto. In tako smo 3 sotrpinke prezivele do 14:30, ko so me prikljucili na CTG. Takrat sem cutila neke bolecine v krizu,mal menstrualnih krcev, ampak nic strasnega. CTG je pokazal neke popadke. Moj je ob 3 prisel na obisk, da bi mi cas hitrje minil in v tistem so me poslali na pregled h G,ki je rekla,da smo odprti 3cm, da MV ni vec in da gremo v porodno. Hkrati vesela, zmedena in zavedajoc se,da gre zares. Mojega smo poslali jest, poklicala sem babco in ospeljali so me v porodni blok.
Sledilo je britje in klistiranje. Med klistiranjem so se popadki stopnjevali, tko da sem glih komaj sedela na stolih, no na pol lezala, ker stati itak nisem mogla. Prisla je babca in me odpeljala pod tus. In ko stopim izpod tusa, pogleda dol in vidim, da mi tece rdeca voda - bil je naraven razpok mehurja. Bil sem tok happy, ker se je lepo samo dogajalouser posted image No in sibamo mi v porodno..

Tam se je pridruzil moj mozekob 4:15. Popadki pa so se kar vrstili en za drugim. Jaz sem samo lezala na boku in predihavala z zaprtimi ocmi. Nisem bila sposobna za karkoli drugega. Bolelo je veliko bolj kot sem si predstavljala, sploh za zacetek poroda. Ob 5:15 me je pregledala babca in rekla, Tina cudovito bomo rodili.. Jaz pa njej v bolecinh, da o tem bomo pol razpravljal, ko bo do tega prislo user posted image Nastavi protibolecinsko terapijo in se flaso z umetnimi. Ob 5:45 mi rece, se bomo obrnili na hrbet, da se naucis, kako pritiskat. Meni je od bolecin treslo celo telo tako, da sem skoraj mizo unicilauser posted image No tist mali cas med popadki je minil v neuspesnem poskusu prijeti se pod koleni in poskusiti, kako bo ko bo slo zares. In pol me babca pogleda in rece: zdaj bomo pa rodili - jaz pa v sok, moj pa tud. Po uri in pol v porodni .. Poklicala je se eno babco in smo probali s prvim popadkom. Nisem znala prav pritisnit, sem kar  s trebuhom hotela, ne pa kot sem pol ugotovila, da moras res tako kot da gres na blato. Hkrati tudi,ker nisem mogla izvest tega giba, da se primem pod koleni, so mi nastimali oporo za noge in roke in smo sli v naslednji popadek - babca men na trebuh in glavica je bila zunaj. Crni laski so se pokazali user posted image Men nic jasno, da gre tok hitro. Prisel je naslednji popadek in pikica je bila zunaj pri meni, jokajoca, jaz pa sem se tresla od vsega.  Noro no.. Neopisljivo.

Od umetnih popadkov so mi jih dodali samo na koncu. Protibolecinska terapija - hmm , men se ni zdelo da  deluje. Ker sem narobe pritisnila in se nisem mogla prijet, sem se mal raztrgala in me je pol morala prerezat, tko da so me sivali, ampak ni krize. Prakticno od prvega dne lahko malo sedim, sedaj je skoraj OK. Moja G, ki je bila dezurna, ni mogla verjet, da je slo tko hitro. Midva pa tud ne.

Obcutki, ko vidis to bitje, ki je raslo v meni, da je vse OK, da si stars,ma to je fascinantno. Da si reces, pa ti si moj otrocek, moj moj in se enkrat moj. In tako popoln otrocek.

Zakljucek na kratko: porod je bil kratek ampak zato tok bolj intenziven.

Morda malo zmedena zgodba, pisana bolj na hitro, ampak za okus bo a ne

Lj P - no, meni so zrihtali, da sem bila sama v sobi in sem bila izredno srecna zaradi tega. Izkusnja definitivno pozitivna user posted image

Skacica, Draja, LP, Pikca in ostale cakajoce... zelim vam,da cim prej stisnete k sebi svoje soncke.. Pridem se naokoli kaj pogledat,ko bo cas dopustil.


(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
   RE: Marčevke
25.3.2007 9:15:56   
skačica
Dobro jutro,punce!

Najprej vsem mamicam čestitke za materinski dan. Tudi jaz bi mogla bit že kak teden med vami pa na žalost nisem in bom tudi jaz ta praznik lahko praznovala šele drugo leto. Jah,tako pač je.user posted image

Tejčica,hvala za porodno zgodbo, to da se marec izteka pa na žalost vemo ampak imam občutek,da bo kakšna user posted image  res šla s trebuhom v april. Jaz se tolažim,da bom najkasneje rodila 1. aprila,ko bo 14 dni čez. Mislim,da te kapuser posted image . Takrat ravno praznuje moja najmlajša sestra rojstni dan.
Seveda pa upam,da me še danes kaj zagrabi,da vidimo če imajo naši kake napovedovalske sposobnosti. Po moje bolj slabe!!!!!!!!

Ja,draja,verjamem,da se bojiš vseh sms-ov in mailov. Tudi jaz jih moram prenašati že dober teden. Že zaradi tega postaneš prav nervozen in neučakan,ker vsak kar sprašuje kako da ni in kdaj bouser posted image ??????. Mi gre tako na živceuser posted image .

Koliko pa nas je še nosečk? Veliko iz seznama jih je sigurno že rodilo pa niso javile,samo nekaj nas je še ostalo. Pikca,draja,vrtnica30,soncek 78,LP,bincika pa verjetno še kakšna. Ja,seveda jaz,ta največja zamudnica trenutno.user posted image  En teden po PDP.

Ne vem,če ne bomo danes spetuser posted image ,hudiča bi moglo kaj pospešit,no. Al kaj naj naredim. Najbolje,da počakam,da se začne. Ko bo pač bo.
Moj mož pravi,da se lahko tolažim s tem,da bom ta teden pa sigurno rodila. Ja,lahko je njemu,meni gre pa kar na user posted image ,ko grem iz ctg-ja in mi reče zdravnica da se vidimo čez dva dniuser posted image . Kot da nikoli ne bo tega konec.

No,danes bo minil dan hitro,tašča dobi na kosilo sina in ženo z otroci in bomo klepetali celo popoldne.Vsaj nekaj.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
   RE: Marčevke
25.3.2007 9:20:11   
skačica
ooooo,tinaaja,kako lepo. Seveda sem zraven spet čisto solznauser posted image . Upam,da bomo tudi še čakajoče kmalu spoznale ta občutek,kako je biti starš otroku in je samo tvoj.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6506
   RE: Marčevke
25.3.2007 10:42:52   
Pikca
Živjo,

evo moj PDP je tukaj, dogaja pa zaenkrat nič... prehlad še kar v zamahu... tamala pri babi, pol greva pa še midva tja na kosilo, kasneje pa še k teti na RD.

Tejčica, hvala za zgodbo, dobro si tole izpeljala, glede na mere vašega korenjaka - zaslužiš dvojne čestitke! Pa ne morem verjet, da si jo odnesla brez šivov!

Tinaaja, lepa zgodba, si bila pa res ekspresna! Joj, to prijemanje pod koleni pa tud meni ni šlo, pa sem mislila, da sem samo jaz tako nerodnauser posted image . Sem si rekla, da zdaj drugič moram doma mal vadit, pa nisem nič... upam, da bom lahko rojevala v sede na tisti ta novi posteljiuser posted image

Draja, si napisala kot kakšna izkušena mamicauser posted image , res je tako...

Skačica, ti dam absolutno prednost. Sam dej mal pohitet, da ne bom še cel teden čakalauser posted image .

Lepo nedeljo vsem, mamice pa lepo praznujte današnji materinski dan!

Pikca

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6507
   RE: Marčevke
25.3.2007 11:01:06   
*sonchek*
Dragi dajadadin možek Boris - res si lepo napisal in prepričana sem, da se boš v novi vlogi odlično odrezal user posted image Rojstvo je nekaj najlepšega in občutkov, ko ti malo, nebogljeno dete položijo na trebuh, ni mogoče opisati... Lepo se cartajte! Mi že komaj čakamo, da se dobimo z vozički na kakšnem sokcu, da se Anej in Nejček končno spoznata user posted image Lupčka pošiljam vsem trem  user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
   RE: Marčevke
25.3.2007 11:13:41   
draja
Pozdravljene!

No, za dobro jutro sem se raznežila in zjokala ob porodnih zgodbah Tejčice in Tinaaje. No, pa malo tudi prestrašila user posted image user posted image user posted image . Bravo punce in res hvala za vaši zgodbi, ker jaz samo še te porodne zgodbe čakam in pa seveda vesele novičke, da imamo kakšno novo mamico.

Danes pa odleti zadnji čarterski polet moje letalske družbe v Rim in mene očitno ne bo na njem. Fajn sem si tole zrihtala. Bo zgleda kar peš treba v Rim, ko bo napočil čas za to user posted image . Vse dogajanje okoli špikanja in šraufanja od prejšnjega ponedeljka in torka se je popolnoma ustavilo in že par dni ni bilo niti enega znaka, da bi se kaj dogajalo. Mogoče je pa to zatišje pred viharjem user posted image .

Skačica daj pohiti no, če bova s Pikco res obžalovali, da sva ti dali prednost user posted image .

Lepo nedeljo vam želim, mamicam pa lepo praznovanje materinskega dne.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
   RE: Marčevke
25.3.2007 11:56:38   
skačica
se trudim punce,da ne boste čakale do konc tedna.
Sem ravno iz sprehoda,sva z možem šla našega user posted image  sprehodit in smo naredili kar lep krog.
Med sprehodom sem začutila kot da bi mi nekaj teklo,v mali količini seveda. Pa sem prišla domov pa nič konkretnega,samo malo mokro. Po moje ni nič,bom pa seveda pozorna skozi dan.

Tudi jaz vam želim lepo nedeljo,ko se pa ponovno priklopim pa morda spet kakšna lepa porodna zgodbica ali pa vesela novička.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
   RE: Marčevke
25.3.2007 13:01:05   
Anonimen
Evo tudi nas med zamudnicami user posted image ....Upam,res upam,da mi ne bo treba cakati do 7aprila,ko bo 14dan zamude in sprozijouser posted image ...


skacica upam,da cimprej stistnes k sebi svoje detece,ker verjamem kako tezko je cakati po roku.Jaz sem en dan preko pa sem cist azlostna zaradi tega....So pa ze vecraj bili klici,ce je ze kaj....

tinaaja welcome home user posted image ....

Ocka Dajadada res lepo,da si se oglasil in napisal porodno zgodbo iz svoejga vidika user posted image

tejčica&tinaaja hvala za porodne zgodbe,res jih je bilo uzitek prebrat user posted image user posted image

Vsem mamicam pa ecstitke za danasnji dan user posted image


(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 6511
   RE: Marčevke
25.3.2007 13:02:07   
sezam
Pikca - danes je pa tvoj dan. Upam, da se čimprej kaj prične dogajat in da nam ne uideš med aprilčice user posted image . Upam, da se tudi čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image c

Vsem mamicam lepo praznovanje materinsega dne user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6512
   RE: Marčevke
25.3.2007 13:59:31   
draja
Punce pravkar sem dobila sporočilo od Skačice, da ji je odtekla voda in sta z možem na poti v porodnišnico user posted image user posted image user posted image . Držimo torej pesti, da porod hitro mine in da bo še danes mamica, ko si je to tako zelo želela.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6513
   RE: Marčevke
25.3.2007 15:50:02   
Anonimen
Ooooo pa je le docakala.Gremo skačica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6514
   RE: Marčevke
25.3.2007 17:07:17   
VRTNICA30
Pozdravljene,

BRAVO SKAČICA , držim pesti da čimprej objameš svojega otročičkauser posted image user posted image user posted image

Pri nas še vse postarem, le da sem danes bolj v ležečem položaju, ker me zelo bolijo noge in tudi precej otečene imam.
Jutri zjutraj pa ponovno na pregled in CTG. user posted image

VSEM ČESTITKE ZA MATERINSKI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
lep pozdrav in lepo preživite ostanek nedelje,

_____________________________

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6515
   RE: Marčevke
25.3.2007 17:37:10   
tinaaja
Skacica, drzi se user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6516
   RE: Marčevke
25.3.2007 18:24:34   
anna2007
živio punce!
dajadada -sem tako jokala, hvala da si napisal zgodbo
Danes sem bila v bolnici ampak zaradi moža !
in sem božala trebuh in prosila
pridi, pridi da smo že tukaj, da ne bo treba še enkrat
ampak nič
smo spet doma
čestitke mamice in lep materinski dan!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6517
   RE: Marčevke
25.3.2007 19:40:56   
soncek78
Hello user posted image !
 
Tudi mi smo še v enem kosu... zgleda da bomo počakali še kakšen dan...

Slumpo user posted image user posted image user posted image  za sineta Anej-a
 
Lepo se imejte in božajte bušije!
 

 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6518
   RE: Marčevke
25.3.2007 20:04:39   
Anonimen
Evo najnovejse novicke user posted image

tudi  LP je v P,ima popadke,ne dost mocne,cep ji je sel,babica ji je rekla,da zna biti tekom noci,da se pa lahk tud umiri,tako ona kot me upamo,da se ne bo pa d abo cimprej cartala!!!user posted image user posted image user posted image
V sosednji porodni pa je Skacica,na umetnih...Tako,da cisto mozno,da bojo jutri cimre z malima sonckomauser posted image user posted image user posted image ....

Akcija LP&skacica user posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6519
   RE: Marčevke
25.3.2007 20:08:32   
draja
Oooooo super, LP tudi že v akciji!!! Držimo torej pesti za obe!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6520
   RE: Marčevke
25.3.2007 23:14:28   
Pikca
Oooo, je res ubogala Skačica in še danes pohitela v porodnišnicouser posted image . No, pa so se napovedi uresničile!
In LP je tudi že v akciji! Držim pesti za obe!!!user posted image user posted image

Sezam, hvala za lepe želje. Dan D se danes ni zgodil, torej se selim med zamudnice... glede na moje kihanje in kašljanje to niti ni tko slabo, sej še dihat ne bi mogla. Upam, da se res pozdravim do poroda...

Draja, a ne bi ti še enega čarterja zorganizirala recimo v torek - na tvoj PDP? Da se še preostale čakajoče spokamouser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6521
   RE: Marčevke
25.3.2007 23:14:50   
Naomi
pozdravljene,
mi smo danes prisli domov, enkratno je tole starsevstvo...uzivam-va-mo ;)...cestitke vsem novim mamicam...mal sem bla odsotna, ker v P ni neta ;)...zdej pa novim dogodivscinam naproti :)...
...porodna zgodba sledi...sam na hitr komentar babce...tole je bil pa solski primer...za v knjigo :)...
papa

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6522
   RE: Marčevke
25.3.2007 23:20:15   
draja
Pravkar sem prejela SMS od skačice:
 
Pa sva dočakala najino princesko Izo, rodila se je ob 22:50 težka 3520 in dolga 51 cm. Ati in mamica sva presrečna.
 
user posted image user posted image  Skačica in ati iskrene čestitke ob rojstvu vajine Ize user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
   RE: Marčevke
25.3.2007 23:27:36   
draja
Naomi dobrodošla nazaj in komaj čakamo še tvojo porodno zgodbo!

Pikca jaz sem takoj za en polet v Rim v torek. Rezervirala sem, zdaj pa da vidimo ali se bomo vkrcale ali ne user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6524
   RE: Marčevke
25.3.2007 23:30:55   
LuLu
Ojla marčevke!
Na kratko, lepo pozdravljene, rodili smo user posted image , marčevec je, pa še ribica povrh. Naj vas ne bo strah user posted image , vse boste preživele, res vedno pride ven dete, potem pa tak raj!
Torej, čim manj bolečin pa mirno spanje želim.
Grem delat  - malega gledat kak spi user posted image
Čao

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?