Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pojma nimam, katere kontracepcije naj se poslužim (razen celibata
)
, mislim pa , da 100% zašite ni (razen sterilizacije in celibata)
.
). V tem obdobju sem tudi zelo veliko zbolevala. Sem pobrala skoraj vsako virozo od otrok. Zadnji mesec pa imam neke čudne "viroze". Postanem zelo utrujena, včasih imam ob tem tudi bolečine v mišicah (blažje kot npr. pri gripi) in dobim rahlo povišano temperaturo. To traja včasih le dva dni, včasih tudi 3-4. Nato sem nekaj dni spet ok, pa vse znova. Ob tem pa nimam nekih znakov prehlada, ne kašljam, skratka nič drugega. Sedaj sem pa začela razmišljati, da bi bilo morda pametno odstranit Mireno in počakat, če bo kaj boljše.
. Zredila sem se tud (to sem povsem predpisovala stresu in nepravilni prehrani, zdaj pa razmišljam, če je mogoče tud mirena kaj kriva), skoz sem napihnjena, glava me boli pogosteje kot kdaj prej, tudi bolj razdražljiva sem, najmanj enkrat na mesec me tako "trga" po jajčnikih, da sem čist zanič za kaj delat. Nek čuden izcedek imam občasno, tak rjavkast, pa smrdi (po ribah