|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morski pes
3.2.2008 9:16:58   
blue sky
Kako ga pripravite in da je čim bolj enostavno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morski pes
3.2.2008 9:31:39   
ROŽICI
paniranjeuser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: morski pes
3.2.2008 10:14:00   
blue sky
Jaz bi ga raje pripravila na žaru. A je treba fileje prej odtaliti in katere začimbe gredo zraven?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: morski pes
3.2.2008 11:26:11   
Anonimen
Jaz sm ga jedla v Grčiji, v neki omaki, pa nisem vedela, da je morski pes. In je bil takoj čuden okus. Želim ti povedati, da ga dobro začini, ker drugač ni preveč dober. Vsaj meni.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: morski pes
3.2.2008 11:42:25   
bumerang
Zame je dober samo na žaru.

Prej ga je treba odtalit in spusti precej vode tako da je količinsko na videz za cca. 1/4 - 1/3 manjši.

Vidim, da ga prodajajo v dveh kvalitetah. Eden je tak, da je ves pocast, ko se odtali, drugi pa ostaja bolj kompakten. Prepoznam pa ju po barvah. Ta bolj kompakten je bolj svetel, skoraj bel, tisti drugi pa malo vleče na sivo.

Ko je odtaljen, ga posebej popivnam, ker je res napit z vodo, solim, dodam česen, narezan na lističe. Položim na sveže vejice rožmarina (pomembno, da so zraven tudi veje, ne samo lističi, sicer se preveč prime na podlago) na močno ogret žar.
Narejen je v par minutah.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: morski pes
3.2.2008 12:08:35   
Nea_teja_
Dobro je če ga predhodno namočite v mleko da potem nima okusa po urinu.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.